Dodaj do ulubionych

Kaczynski u Lisa

27.01.06, 11:34
Podobal sie wczorajszy program?
JK wypadl przekonujaco i rozsadnie.
A pan redaktor Lis z programu na program coraz bardziej sie odkrywa politycznie.
Obserwuj wątek
    • brusli1 Re: Kaczynski u Lisa 27.01.06, 12:11
      Nie moge go juz sluchac... co drugie zdanie "..poniewaz to Platforma jest
      wszystkiemu winna.." - az sie boje tych wyborow, bo kampania bedzie wylewaniem
      pomyj.
      JK kreci jak moze - a najbarziej wkurzali mnie bezmyslni klakierzy, ktorzy
      oklaskiwali jego matactwa.
      Zenujaco wypadl chwalac Wildsteina.
      Jeszcze troche i naprawde uwierzy ze jest drugim Pilsudskim - a przeciez jest
      dobrym politykiem, ktory obecnie nie ma konkurencji - "na bezrybiu i rak ryba"
      Jesli uda mu sie stworzyc silna, skuteczna i uczciwa wladze to odszczekam
      wszystko, ale Mezami Stanu zostaja tylko ci ktorym to sie wlasnie udaje a nie ci
      co maja tylko takie plany lub checi.
      • norbert76 Re: Kaczynski u Lisa 27.01.06, 12:36
        Żenujący występ. A fragment z Wildsteinem - dramat, na początku myślałem, że
        robi sobie jaja, ale potem mi ręce opadły.
        I jeszcze to o konkursach publicznych: "za czasów SLD wszystkie były jedną
        wielką fikcją, więc teraz... je zlikwidujemy całkiem"!!!! Beszczelny typ!:)
        No i faktycznie przypominał te chomiki, które krążą mailem:))))).
        • maniusza Re: Kaczynski u Lisa 27.01.06, 15:21
          hehe dokładnie

mnie też najbardziej irytowała ta namolna klaka - była bardziej wkurzajaca niż
          śmiechy w sitcomie i - podobnie żałosna..

przekonujące argumenty J.K.? matko w którym miejscu?... Paranoja i
          Schizofrenia.. ot co..
          • olany_klient Re: Nieudacznik zwany genialnym strategiem 27.01.06, 15:36
            J. Kaczyński - nieudacznik zwany genialnym strategiem wczoraj u Lisa robił z
            siebie męczennika cierpiącego za miliony, jak widać niewielka część telewidzów
            dała się nabrać na te prosteckie zabiegi socjotechniczne, o czym świadczył choćby
            sondaż SMS-owy.
          • kamyk448 Re: Kaczynski u Lisa 27.01.06, 15:38
            Szczerze mówiąc to ostatnie działania i wypowiedzi Kaczyńskiejgo napawają mnie pewnym zaniepokojeniem o przyszłe losy kraju.
            Coraz bardziej wydaje mi się że wybory wcześniejsze są jedynym sposobem odsunięcia Kaczyńskiego od władzy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka