bladatwarz 27.01.06, 11:34 Podobal sie wczorajszy program? JK wypadl przekonujaco i rozsadnie. A pan redaktor Lis z programu na program coraz bardziej sie odkrywa politycznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brusli1 Re: Kaczynski u Lisa 27.01.06, 12:11 Nie moge go juz sluchac... co drugie zdanie "..poniewaz to Platforma jest wszystkiemu winna.." - az sie boje tych wyborow, bo kampania bedzie wylewaniem pomyj. JK kreci jak moze - a najbarziej wkurzali mnie bezmyslni klakierzy, ktorzy oklaskiwali jego matactwa. Zenujaco wypadl chwalac Wildsteina. Jeszcze troche i naprawde uwierzy ze jest drugim Pilsudskim - a przeciez jest dobrym politykiem, ktory obecnie nie ma konkurencji - "na bezrybiu i rak ryba" Jesli uda mu sie stworzyc silna, skuteczna i uczciwa wladze to odszczekam wszystko, ale Mezami Stanu zostaja tylko ci ktorym to sie wlasnie udaje a nie ci co maja tylko takie plany lub checi. Odpowiedz Link Zgłoś
norbert76 Re: Kaczynski u Lisa 27.01.06, 12:36 Żenujący występ. A fragment z Wildsteinem - dramat, na początku myślałem, że robi sobie jaja, ale potem mi ręce opadły. I jeszcze to o konkursach publicznych: "za czasów SLD wszystkie były jedną wielką fikcją, więc teraz... je zlikwidujemy całkiem"!!!! Beszczelny typ!:) No i faktycznie przypominał te chomiki, które krążą mailem:))))). Odpowiedz Link Zgłoś
maniusza Re: Kaczynski u Lisa 27.01.06, 15:21 hehe dokładnie mnie też najbardziej irytowała ta namolna klaka - była bardziej wkurzajaca niż śmiechy w sitcomie i - podobnie żałosna.. przekonujące argumenty J.K.? matko w którym miejscu?... Paranoja i Schizofrenia.. ot co.. Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: Nieudacznik zwany genialnym strategiem 27.01.06, 15:36 J. Kaczyński - nieudacznik zwany genialnym strategiem wczoraj u Lisa robił z siebie męczennika cierpiącego za miliony, jak widać niewielka część telewidzów dała się nabrać na te prosteckie zabiegi socjotechniczne, o czym świadczył choćby sondaż SMS-owy. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk448 Re: Kaczynski u Lisa 27.01.06, 15:38 Szczerze mówiąc to ostatnie działania i wypowiedzi Kaczyńskiejgo napawają mnie pewnym zaniepokojeniem o przyszłe losy kraju. Coraz bardziej wydaje mi się że wybory wcześniejsze są jedynym sposobem odsunięcia Kaczyńskiego od władzy. Odpowiedz Link Zgłoś