ankas4 30.01.06, 22:23 GDZIE jest aktualny program TV ???? Czy ktoś moze podać link do strony??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_82 Re: GDZIE jest aktualny program TV ???? 30.01.06, 22:26 Telegazety, strony internetowe poszczególnych telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: GDZIE jest aktualny program TV ???? 30.01.06, 22:30 michal_82 napisał: > Telegazety, strony internetowe poszczególnych telewizji. Tam juz byłam ...niestety nikt sie nie pofatygował aby wprowadzić zmiany... nie wiem - za mało płacą informatyką? czy co...za przykład posłużę się stroną TVN: www.tvn.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
nielogniety Re: GDZIE jest aktualny program TV ???? 30.01.06, 22:36 www.tvn.pl/program.html - tu masz dokładny program na dziś wieczór. na jutro pewnie dadzą jutro, choć za wiele się nie zmienia: ok. 21:00 - Na Wspólnej ok. 21:25 - Tajemnice Smallville ok. 22:20 - Teraz MY Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: GDZIE jest aktualny program TV ???? 30.01.06, 22:41 nielogniety napisał: > www.tvn.pl/program.html - tu masz dokładny program na dziś wieczór. > na jutro pewnie dadzą jutro, choć za wiele się nie zmienia: > ok. 21:00 - Na Wspólnej > ok. 21:25 - Tajemnice Smallville > ok. 22:20 - Teraz MY Ano dzięki:) Ale moze wiesz gdzie jest program tvp 1 i tvp 2 i polsatu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nielogniety Re: GDZIE jest aktualny program TV ???? 31.01.06, 00:18 program.tvp.pl/ - tutaj jest już chyba zmieniony, bo np. nie ma "Jaka to melodia", ale na 100 proc. nie jestem pewnien. :] A z Polsatu to nie wiem, bo w tym na polsat.com.pl figurują 'Dziewczyny w bikini', a to raczej mało żałobne jest. No chyba, że Polsat zamierza to nadać. Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: GDZIE jest aktualny program TV ???? 31.01.06, 00:24 Dzięki:) idę juz spać;) Moze jutro sie bardziej postarają i będzie program takie jak ma być! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś