Dodaj do ulubionych

Jurek pokazał całego siebie

IP: *.insite.com.pl 10.10.01, 09:05
wczoraj pokazał swoje "najlepsze cechy": dopieprza sie do Irka, jego
ignorowanie go i zlewanie to rzeczywiscie same pozytywy ale Brat utarł im
wszystkim nosa pozwalajac Irkowi na walca z robotem, który oni potem skrzętnie
zmałpowali, było to piekne odgryzienie sie na Jurku. Ale najlepsza akcja była z
Boguisa która iwdac serio była zła na Jurka, który próbował cała sytuacje dosć
nieudolnie obrócić w żart z marnym skutkiem. Mam nadzieje , że Jurek zaczyna
pokazywać jaki ejst naprawde a jego swietoszkowa postawa to marna gra która sie
konczy gdy góre bierze jego natura, czekam na jego nominacje i wypad z domu
Obserwuj wątek
    • Gość: Maja Re: Jurek pokazał całego siebie IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 09:36
      Zgadza się, Jurek jest za bardzo ugrzeczniony, "gładki" i trochę nieciekawy,
      ale Irek wg. mnie jest już poprostu nudny. To, co mogło bawić i bawiło
      (zarówno mnie, jak i dużo moich znajomych), zrobiło się, delikatnie
      mówiąc, "niestrawne". Ileż można w kółko wysłuchiwać o jego wizjach, o tym że
      chce być "dobrym człowiekiem", o tym że jest "gwiazdą" ??? To już nie jest
      zabawne, ale poprostu nudne jak "flaki z olejem". Dobrze mu Jurek poradził,
      żeby nie mówił, tylko robił.
      Wcale się nie dziwię że mają go dosyć, ile razy można słuchać tego samego ???
      A te jego szlochy były żałosne !!! Dobrze mu tak !!!
      I na dodatek skargi i żale, że nikt go nie rozumie. Obrzydliwe !!!!! A jak ktoś
      chce się dowiedzieć o co mu chodzi, to nie potrafi nawet sensownie wytłumaczyć.
      Uważam, że po wyjściu z Domu BB (oby jak najszybciej) powinien jak najszybciej
      podjąć leczenie u psychiatry, lub przynajmniej zacząć chodzić na zajęcia
      terapeutyczne do psychologa. Już samo to, że przed programem pił i rozrabiał
      (był agresywny), świadczy o tym że zrównoważony to on nie jest. Jeśli nie
      podejmie terapii, to się to źle dla niego skończy. A jeszcze gorzej dla jego
      rodziny.

• Gość: Kasia_Ł Re: Jurek pokazał całego siebie IP: *.insite.com.pl 10.10.01, 09:42
        co do Jurka to dobrymi radami piekło jest wybrukowane, a Irek poszedł do BB i
        dobrze sie tam bawił, ale przy takich ulizanych wspólmieszkańcach, kazdy by w
        koncu przestałby byc oryginalny bo odechciewa sie przy takich ludziach
        wszystkiego. a co do izolowania od grupy to uważam ze obrzydliwe odrzucanie
        kogos tylko dlatego ze jest inny a oni mówią o sobie że sa tolerancyjni bzdura,
        to banda samolubów która mylsi jakby tu przypodobać sie widzom i zgarnąc kase,
        a Irek moze i nie jest juz tak zabwny ale chociaz to co robi nie wyglada na
        wymuszone co w przypadku innych z wyjatkiem Ilony jest juz po prostu dretwe i
        przprawia mnie o mdłości.
        • Gość: Maro Re: Jurek pokazał całego siebie IP: *.man.polbox.pl 10.10.01, 09:51
          Dokładnie tak - zgadzam się z Kaśką! Tak mdłej i
          zakłamanej grupy w życiu nie widziałem. Zachowują się
          jak dzieci w przedszkolu, odrzucając małego Irusia
          ponieważ jest inny od nich wszystkich. To są postawy
          infantylne i pierwotne!!! A wszystkiemu winni są
          "spece" od castingu, którzy dobrali tak beznadziejnie
          nudną i bylejaką bandę! Chciałbym by Irek wygrał...
      • Gość: DEA Re: Jurek pokazAŁ , A IREK POKAZUJE ŻE NIE JEST WIELBŁĄDEM. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 00:54

>
        > Uważam, że po wyjściu z Domu BB (oby jak najszybciej) powinien jak najszybciej
        > podjąć leczenie u psychiatry, lub przynajmniej zacząć chodzić na zajęcia
        > terapeutyczne do psychologa. Już samo to, że przed programem pił i rozrabiał
        > (był agresywny), świadczy o tym że zrównoważony to on nie jest. Jeśli nie
        > podejmie terapii, to się to źle dla niego skończy. A jeszcze gorzej dla jego
        > rodziny.
        TO SIĘ TYCZY NIE TYLKO JURKA ALE TYCHH WSZYSTKICH MIESZKAŃCÓW KTÓRZY
        WYJDĄ Z DOMU BB JAKO WIELCYY PRZEGRANI ,, MYŚLĘ ŻE ŁATWO NAM JEST
        OCENIAĆ I KRYTYKOWAĆ BO JEST TO NAM SYTUACJA OBCA , ALE WIEM ŻE NIE
        J EDEN TWARDZIEL SIĘ ZAŁAMIE KIEDY CZUJE ŻE WIĘKSZOŚĆ NIE AKCEPTUJE
        JEGO NIETUZINKOWEGO SPOSOBU BYCIA ,VIDE - JA SAMA .
      • Gość: Ktoś Re: Jurek pokazał całego siebie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.10.01, 13:16
        Dziewczyno Ty nie pieprz o terapiach skoro nie masz o tym pojęcia!!!!!!!!! Nie
        ten czesto jest chory kto wyraża sie i zachowuje odmiennie. Ten człowiek ma
        nieprzeciętną wrażliwość i nie poddaje sie społecznemu "ugłaskaniu" czym naraża
        się na opinie Psychola wśród ludzi tak powierzchownych. Wybacz, ale o leczeniu
        kogokolwiek sie nie wypowiadaj jesli nie jestes osobą ku temu kompetentną - a
        jak widac nie jesteś.Pozdrawiam
    • Gość: aga Re: Jurek pokazał całego siebie IP: 10.40.197.* 10.10.01, 10:13
      Jurek jest największym palantem jakiego kiedykolwiek widziałam! FU jest
      żałosny.Mam go dosyć . Nie mogłam patrzeć jak wczoraj lizał dupę dziewczyną!!
      I to żałosne przytulanie do Marzenki i ten cudowny tekst ,, I teraz łapię żonę
      za pierś'' ŻYGAĆ SIĘ CHCE!!!!
      • Gość: hary Re: Jurek pokazał całego siebie IP: 62.148.79.* 10.10.01, 13:07
        Macie rację - grupa jest nudna że się żygać chce :
        Jurek to wysłannik ZChN-u (fałszywie świętoszkowaty jak i oni);
        Irek wysłannik domu wariatów;
        Kuba przedstawiciel dyskomulskiej młodzierzy któremu "bajer się nieźle składa";
        Wojtek reklamuje ukradkiem żele do włosów (wysłannik producenta);
        Dawid to niedorozwinięty przesiedleniec z Kuby (przeprawa z Kuby dziurawej
        łódce chyba mu uszkodziła mózg bo przez 10 lat to i świnia by się polskiego
        nauczyła);

Chyba tylko dziewczyny są w miarę normalne.... (choć Karolina była porąbana jak
        sanki)

Hary
        • Gość: kostor Re: Jurek pokazał całego siebie IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.10.01, 13:18
          ja się obawiam że irek długo tego nie wytrzyma, jedyną osobą która stara się
          pokazać mu, że go akceptuje to ilona, a i ona specjalnie zapalczywie tego nie
          robi. jureczek, gnoił irka bo mu się wydaje, ze wzyscy ludzie są tacy płytcy
          jak on i nie potrafią zrozumieć irka. przejedzie się na tym. widzieliście
          go "tokszole"? "... ale ja nie wiem co to znaczy konformizm, ja jestem
          indywidualistą... jak wszyscy" żal dupę ściska jak słucham przemądrzałego
          ciotostrażaka.
        • Gość: Nala Re: Jurek pokazał całego siebie IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 14:13
          Gość portalu: hary napisał(a):

że się żygać chce :

bo przez 10 lat to i świnia by się polskiego
          nauczyła);
          > Hary

Ty też !!! Następnym razem, jak będziesz pisać, zaopatrz się w słownik
          ortograficzny !!!

• Gość: Nala Re: Jurek pokazał całego siebie IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 14:11
        Gość portalu: aga napisał(a):

Nie mogłam patrzeć jak wczoraj lizał dupę dziewczyną!!

Myślałam że do lizania służy język a nie dziewczyna !!!
        Ludzie, jesteście okropnymi analfabetami !!!!!
        • Gość: Macho Re: Jurek pokazał całego siebie IP: *.gw.ip.pl 10.10.01, 14:42
          Po prostu nie da się tego czytać!!! Niedouczeni nieudacznicy wypowiadają się
          jakby wszystkie rozumy pozjadali!!! A książeczek się nie czytało bo błędów
          nawalone aż miło. Poza tym - ciekawe jakby was tam wpuścić drodzy ciemniacy,co
          nie potraficie nawet pisać poprawnie po polsku-co byście nam zaprezentowali??
          • Gość: tomcio Macho - mistrz polskiej ortografii. IP: 10.161.193.* / 193.41.231.* 10.10.01, 16:43
            Macho jak już opierdalasz za pisownię, to przynajmniej na interpunkcję zwracaj
            uwagę. Gdybyś przeczytał parę książek (co innym wypominasz) to byś wiedział
            jakie są zasady stawiania przecinków. Wiem że to bzdura - ale skoro atakujesz
            innych to sam postaraj się być OK. Palancie.
            • k4rk Re: Macho - mistrz polskiej ortografii. 11.10.01, 23:25
              Gość portalu: tomcio napisał(a):

> Macho jak już opierdalasz za pisownię, to przynajmniej na interpunkcję zwracaj
              > uwagę. Gdybyś przeczytał parę książek (co innym wypominasz) to byś wiedział
              > jakie są zasady stawiania przecinków. Wiem że to bzdura - ale skoro atakujesz
              > innych to sam postaraj się być OK. Palancie.

"Wiem, że..." ;]
    • Gość: bib Re: Jurek pokazał całego siebie- wredny i podstepny "Pan Porzadnicki" IP: 217.153.49.* 10.10.01, 16:17
      Jurek... wredny, nieszczery ( sztuczny) i zdecydowanie nastawiony na
      zwyciestwo, jednak w tym celu chce sie posluzyc metoda "podkreslania" wad
      pozostalych mieszkancow domu BB. Dla mnie chce sie pokazac, jaki to on w swoim
      zyciu uporzadkowany i jaki fair facet. Nic bardziej zludnego !!!!!
      Robi to jednak tak nieudacznie, ze od razu widac jeo zle intencje.
      Licze na to, iz zgromadzi duzo nominacji i ostatecznie wypadnie z wielkim
      hukiem.
    • Gość: Kaśka Re: Jurek pokazał całego siebie IP: *.unregistered.formus.pl 10.10.01, 17:25
      Absolutnie sie zgadzam ze JUREK pokazał prawdziwe JA.
      JUREK jest "NIKIM" jak go celnie okreslil moj znajomy.
      Dziwie sie ze dziewczyny nie miały mdłosci po śniadaniu podanym do łóżka przez
      usłuznego JURKA.
      Mam nadzieje ze bedzie nominowany w niedziele, a wtedy codziennie oddam głos,
      aby jak najszybciej wyniósl sie z domu BB.
      • Gość: ralfia Re: Jurek pokazał całego siebie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 21:31
        Taki slodki chlopak ,stara sie jak moze zeby sie sprzedac a my tu takie rzeczy
        wypisujemy.Taki towar,a sie marnuje w strazy pozarnej.Niech no tylko wyjdzie na
        wolnosc , a ta zonusia bedzie musiala z pogrzebaczem te "fanki"przeganiac.
        MOJ CI ON!!!!!!!!!!!!!!MOJ!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: kinia Re: Jurek pokazał całego siebie IP: *.polkos.com.pl 11.10.01, 10:29
          Racja, ciałko ma niczego sobie, może mu zrobią jakąś sesję w Playboy'u albo co.
          Będzie co oglądać...
        • Gość: agnes m Re: Jurek pokazał całego siebie IP: *.chello.at 12.10.01, 08:34
          oliwa nie zywa ale sprawiedliwa wiemy ze jurus juz nominowany teraz ludzie
          glosujcie bo ja niestety nie moge bo nie mieszkam w polsce jesli ktos moze
          niech przesle 1 sms za mnie
        • Gość: bianka Re: Jurek pokaza? ca?ego siebie IP: *.bluewin.ch 15.10.01, 21:47

>o rany, ale sie ubawilam !!!!
    • Gość: Serpenty Re: Jurek pokazał całego siebie IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 19:23
      Jurek to matoł ale nikt nie przebije Karoliny
      • Gość: Jo Re: Jurek pokazał całego siebie IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.01, 14:38
        Wszyscy w tym domu to matoły!!!! Zupełnie nie wiem po jaką cholerę to oglądacie.
    • Gość: J.Lo. Re: Jurek pokazał całego siebie IP: 213.77.20.* 11.10.01, 15:04
      Jurek jest wyrachowany, wszystko sobie w główce "obcykał" i konsekwentnie dąży
      do celu. Jednak od czasu do czasu ktoś lub coś go zaskoczy i Juruś pokazuje
      swoją prawdziwą twarz (np. wejście Ilony, wcześniej Janusza).
    • Gość: agnes m Re: Jurek pokazał całego siebie IP: *.chello.at 12.10.01, 08:24
      dokladnie jurus prubuje lezkami pokazac jaki to on nie wrazliwy i mysli ze na
      te lezki zbalamuci ludzi a to zwykly cwaniak zauwazcie jak rozmawia z bb to
      zawsze kreci jezorem jakby wydlubywal resztki jedzenia z zebow i do tego zawsze
      grzebie paluchem w uchu to nie estetyczne wrecz niesmaczne
      • Gość: kalina Re: Jurek pokazał całego siebie IP: *.znak.com.pl 12.10.01, 10:02
        Jurus sobie obcykal w glowce, ze bedzie drugim dzieciolem, hehehehe, szkoda
        tylko, ze mu to kompletnie nie wychodzi, ale wyraznie stara sie na niego
        kreowac. Ja juz nie moge sluchac jego okraglych slowek, normalnie szlag mnie
        trafia od tych banalow.
        Jeszcze jedno - pamietacie wejscie uczestnikow do domu, pamietacie film o
        jurusiu-chujusiu?, pokazywali jego kumpli z pracy - nie wypowiadali sie o nim z
        entuzjazmem, bylo to ewidentnie widac mimo sprawnego montazu TVN.
    • Gość: Czarek Re: Jurek pokazał całego siebie IP: 212.191.70.* 13.10.01, 11:58
      Gość portalu: Kasia_Ł napisał(a):

> wczoraj pokazał swoje "najlepsze cechy": dopieprza sie do Irka, jego
      > ignorowanie go i zlewanie to rzeczywiscie same pozytywy ale Brat utarł im
      > wszystkim nosa pozwalajac Irkowi na walca z robotem, który oni potem skrzętnie
      > zmałpowali, było to piekne odgryzienie sie na Jurku. Ale najlepsza akcja była z
      >
      > Boguisa która iwdac serio była zła na Jurka, który próbował cała sytuacje dosć
      > nieudolnie obrócić w żart z marnym skutkiem. Mam nadzieje , że Jurek zaczyna
      > pokazywać jaki ejst naprawde a jego swietoszkowa postawa to marna gra która sie
      >
      > konczy gdy góre bierze jego natura, czekam na jego nominacje i wypad z domu
      Jurek to typowy przykład wazeliniarza, który w umiejetny sposób próbuje
      manewrować otoczeniem dla uzyskania jak najlepszego obrazu własnej osoby. Wydaje
      mi się, że jest to typ człowieka, który idąc po trupach (ale zawsze ze sztandarem
      głoszącym "przyjaźń" i jego bezinteresowność") stara się tak kierować ludźmi, aby
      wszyscy uważali go za super człowieka. Serdecznie współczuję jego żonie, a
      szczególnie tym ludziom którzy muszą z nim pracować.
      • Gość: ajka Re: Jurek pokazał całego siebie IP: *.punkt.pl 16.10.01, 16:59
        Jurek myśli ,że jak popłacze przed kamerą to widzowie (panie)będą za nim
        przepadać.Nie lubię takich typów co to do WB mówią wielkimi słowami a w domu
        zachowują się inaczej.Bicie Ani pokazało jaki jest naprawdę.On chyba wszystkie
        złości na niej wyładował.Pokazał swoje prawdziwe oblicze.Może on jest
        zakonspirowanym sadystą.fe niech wyleci!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka