Dodaj do ulubionych

Panorama TVP 2

15.02.06, 20:38
Czy może coś przespałem, albo się po prostu pomyliłem, ale czy Panoramy o
18.30 nie prowadził koleś który prowadził w TVN program Uwaga? Nie Cebula,
ten drugi.

Nara
Obserwuj wątek
    • narazka Re: Panorama TVP 2 15.02.06, 20:45
      Sam sobie odpowiem. To był on. Marcin Leśkiewicz.

Nara
      • striepo Re: Panorama TVP 2 16.02.06, 18:33
        własnie tez byłem zdziwiony,
        własnie oglądam dzisiejsza panorame i znowu on
        troche mu brak wprawy i ta przekrzywiona głowa na jego prawo (bez skojarzen)
        mógłby mówic bardziej wymownie, wolniej a nie zapierdziela człowiek jak najety
        przytym ruszajac sie niesamowicie, te łapy to niech mu przywiąza do stołu
        • kot1616 Re: Panorama TVP 2 16.02.06, 19:18
          Niezly jest - przestan - przynajmniej widac, ze on zyje a nie recytuje.
          obserwuje dalej
          • aferka2 Re: Panorama TVP 2 27.02.06, 18:58
            Bardzo spięty i nienaturalny. Ale i tak lepiej niż wszyscy, którzy prowadzili
            Panoramę do tej pory. Czasami zastanawiam się, skąd biorą takich prowadzących
            jak w Panoramie? Ten program nie ma coś szczęścia.
            • woj.jas Re: Panorama TVP 2 27.02.06, 23:44
              wszyscy nie są żli, ale rzeczywiście ostatnie promocje programu, do których
              wybrano duet egzotyczny grzecznej uczennicy i żigolo Dwojki Kulczyckiego były
              wyborem świadczącym o braku fachowego podejścia. Obu osobom daleko do
              profesjinalizmu
              • aggresja Re: Panorama TVP 2 28.02.06, 18:59
                ten facio z Uwagi jest słabiutki, słabiutki. nie wiem jak to jest ale jak do
                publicznej przyjdzie ktos z Polsatu albo TVN to zaraz sie okazuje, że jest dużo
                gorszy niz ktoś mógłby sie spodziewać. To samo z tym z Uwagi choc teoretycznie
                konkurencji wielkiej w Panoramie nie ma - bo tam wszyscy słabi okropnie.
                Zzubówna WRÓĆ!
                • kapka2006 Re: Panorama TVP 2 01.03.06, 21:01
                  Nie zgodzę się z Tobą. Zdecydowanie bardziej podoba mi się ten nowy od
                  Kulczyckiego. Może tylko gra, ale wygląda na naprawdę zangażowanego w program.
                  Jakoś mu wierzę. Ale w ogóle - fakt, Panorama jest bardzo nierówna. A ten nowy
                  ma jakieś stałe dyżury? Widziałam go do tej pory dwa razy, a dziś trzeci. Ktoś
                  coś wie? kapka
                  • kapka2006 Re: Panorama TVP 2 03.03.06, 23:16
                    widziałam go dziś znowu. I naprawdę mi się podoba taki styl podawania
                    wiadomości. Nie ma takiego sztucznego puszenia się, jest normalnie. Może coś się
                    tam w końcu zmienia? kapka
                    • mike1976 Re: Panorama TVP 2 04.03.06, 12:25
                      obawiam się,że faktycznie się "zmienia" - i bynajmniej nie na lepsze. wśród
                      obecnych prowadzących brakuje osobowości kalibru Pani Czubówny i coraz rzadziej
                      obecnego na wizji Pana Turskiego. sama Panorama niebiezpiecznie ewoluuje w
                      kierunku ostatnio wspólnym dla wszystkich programów informacyjnych TVP: "zróbmy
                      dobrze PIS`uarom". smutne :(
                  • michal_82 Re: Panorama TVP 2 04.03.06, 14:21
                    > A ten nowy
                    > ma jakieś stałe dyżury? Widziałam go do tej pory dwa razy, a dziś trzeci. Ktoś
                    > coś wie? kapka

Leśkiewicz na razie jest prowadzącym i jednocześnie wydawcą Panoramy o 18:30
                    (być może też o 16:00, ale chyba nie) oraz wydawcą o 22:00. Prowadzi co kilka
                    dni, bo tam prezenterów jest mnóstwo, a jeszcze do tego wkrótce ma dojść
                    Kutyna. Docelowo Leskiewicz ma prowadzić główne wydanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka