narazka 15.02.06, 20:38 Czy może coś przespałem, albo się po prostu pomyliłem, ale czy Panoramy o 18.30 nie prowadził koleś który prowadził w TVN program Uwaga? Nie Cebula, ten drugi. Nara Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narazka Re: Panorama TVP 2 15.02.06, 20:45 Sam sobie odpowiem. To był on. Marcin Leśkiewicz. Nara Odpowiedz Link Zgłoś
striepo Re: Panorama TVP 2 16.02.06, 18:33 własnie tez byłem zdziwiony, własnie oglądam dzisiejsza panorame i znowu on troche mu brak wprawy i ta przekrzywiona głowa na jego prawo (bez skojarzen) mógłby mówic bardziej wymownie, wolniej a nie zapierdziela człowiek jak najety przytym ruszajac sie niesamowicie, te łapy to niech mu przywiąza do stołu Odpowiedz Link Zgłoś
kot1616 Re: Panorama TVP 2 16.02.06, 19:18 Niezly jest - przestan - przynajmniej widac, ze on zyje a nie recytuje. obserwuje dalej Odpowiedz Link Zgłoś
aferka2 Re: Panorama TVP 2 27.02.06, 18:58 Bardzo spięty i nienaturalny. Ale i tak lepiej niż wszyscy, którzy prowadzili Panoramę do tej pory. Czasami zastanawiam się, skąd biorą takich prowadzących jak w Panoramie? Ten program nie ma coś szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
woj.jas Re: Panorama TVP 2 27.02.06, 23:44 wszyscy nie są żli, ale rzeczywiście ostatnie promocje programu, do których wybrano duet egzotyczny grzecznej uczennicy i żigolo Dwojki Kulczyckiego były wyborem świadczącym o braku fachowego podejścia. Obu osobom daleko do profesjinalizmu Odpowiedz Link Zgłoś
aggresja Re: Panorama TVP 2 28.02.06, 18:59 ten facio z Uwagi jest słabiutki, słabiutki. nie wiem jak to jest ale jak do publicznej przyjdzie ktos z Polsatu albo TVN to zaraz sie okazuje, że jest dużo gorszy niz ktoś mógłby sie spodziewać. To samo z tym z Uwagi choc teoretycznie konkurencji wielkiej w Panoramie nie ma - bo tam wszyscy słabi okropnie. Zzubówna WRÓĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
kapka2006 Re: Panorama TVP 2 01.03.06, 21:01 Nie zgodzę się z Tobą. Zdecydowanie bardziej podoba mi się ten nowy od Kulczyckiego. Może tylko gra, ale wygląda na naprawdę zangażowanego w program. Jakoś mu wierzę. Ale w ogóle - fakt, Panorama jest bardzo nierówna. A ten nowy ma jakieś stałe dyżury? Widziałam go do tej pory dwa razy, a dziś trzeci. Ktoś coś wie? kapka Odpowiedz Link Zgłoś
kapka2006 Re: Panorama TVP 2 03.03.06, 23:16 widziałam go dziś znowu. I naprawdę mi się podoba taki styl podawania wiadomości. Nie ma takiego sztucznego puszenia się, jest normalnie. Może coś się tam w końcu zmienia? kapka Odpowiedz Link Zgłoś
mike1976 Re: Panorama TVP 2 04.03.06, 12:25 obawiam się,że faktycznie się "zmienia" - i bynajmniej nie na lepsze. wśród obecnych prowadzących brakuje osobowości kalibru Pani Czubówny i coraz rzadziej obecnego na wizji Pana Turskiego. sama Panorama niebiezpiecznie ewoluuje w kierunku ostatnio wspólnym dla wszystkich programów informacyjnych TVP: "zróbmy dobrze PIS`uarom". smutne :( Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Panorama TVP 2 04.03.06, 14:21 > A ten nowy > ma jakieś stałe dyżury? Widziałam go do tej pory dwa razy, a dziś trzeci. Ktoś > coś wie? kapka Leśkiewicz na razie jest prowadzącym i jednocześnie wydawcą Panoramy o 18:30 (być może też o 16:00, ale chyba nie) oraz wydawcą o 22:00. Prowadzi co kilka dni, bo tam prezenterów jest mnóstwo, a jeszcze do tego wkrótce ma dojść Kutyna. Docelowo Leskiewicz ma prowadzić główne wydanie. Odpowiedz Link Zgłoś