jahozna10 17.02.06, 20:02 jest jakis nowy prezenter Panoramy.Widzialam go dzisiaj.Nie wiem skad, ale chyba juz gdzies go widzialam. Wyluzowany, komentuje materialy. Taki w okularach, zna ktos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorcia251 Re: KTO TO? 17.02.06, 20:14 Koleś prowadził do niedawna "Uwagę" na TVN (razem z Cebulą). Zapomniałam nazwiska, Listkiewicz czy jakoś tak. Zdziwiłam się, ze trafił do "Panoramy". Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: KTO TO? 17.02.06, 23:40 Widziałam go dziś pierwszy raz w Panoramie. Po pierwsze super, że miał możliwość przejścia z tego strasznego programu w TVN i może będzie robił w końcu coś rozwijającego, po drugie jak na razie za szybko mówi, a po trzecie widać ,że ma problemy z koordynacją ruchów ( ciągle przekrzywiona głowa oraz ciągła chęć wywijania lapami:) ale jakoś pracuje nad sobą, bo dziś jak juz chciał coś gestykulować to długopis mu ratował życie:)i łapki pozostawały w spokoju:) Ogólnie oceniam go pozytywnie;) i na plus:) mam nadzieję, ze się wyrobi! Pozdrawiam i jak to czyta życzę mu powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: Marcin Leśkiewicz 18.02.06, 12:59 on do Panoramy przeszedł? a to jestem zaskoczona. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia251 Re: Marcin Leśkiewicz 18.02.06, 16:57 Sama była zaskoczona. Zobaczyłam go w wydaniu o 18:00 czy 18:30. Mały szok. Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: Marcin Leśkiewicz 18.02.06, 18:29 No proszę, jak mało trzeba, żeby ludzi zaszokować. Od miesiąca chyba wiadomo było, że przechodzi, oszczędzajcie zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
woj.jas Re: KTO TO? 18.02.06, 21:55 włączyłem specjalnie o 18.30 , nawet teraz czekałem o 22.00 ale jest sport, jego nie było. Była za to o 18.30 taka co ją lubię - Marta grzechu warta. Odpowiedz Link Zgłoś