Dodaj do ulubionych

Kto jest AGENTEM ???

IP: *.radom.pl 25.11.02, 12:04
Ja bym stawiała na Górala... A Wy?
Obserwuj wątek
    • loginka1 Re: Kto jest AGENTEM ??? 25.11.02, 12:13
      Mirek
      • rika Re: Kto jest AGENTEM ??? 25.11.02, 12:47
        Grażyna
        jak się wczoraj życzliwie wyrazili "nasza gwiazda"
        • Gość: kasia Re: Kto jest AGENTEM ??? IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.11.02, 12:49
          Ja stawiam na Ryska
    • Gość: mimi Re: Kto jest AGENTEM ??? IP: *.BMJ.net.pl 25.11.02, 13:39
      no co Ty!!! Góral przecież on specjalnie robi to wszystko, żeby inni myśleli,
      że jest agentem i stawiając na niego odpadli, to by było zbyt oczywiste gdyby
      on był agentem
      a tak poza tym to nie mogę już patrzeć na zachowanie Grażyny, ona tylko sie
      obija a agentem nie jest, bo Przemek stawiał na nią i odpadł
    • Gość: AntyIdol Re: Kto jest AGENTEM ??? IP: *.bedzin.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 13:53
      Grażyna.
      Nie potrafi udawać emocji podczas otwierania kopert. Jej głupawe uśmieszki oraz
      fałszywe uczucie ulgi po wyciągnięciu zielonego piórka dają podstawy
      przypuszczać, że ona jest agentem.

Warto zwrócić uwagę na jej zachowanie w poprzednim odcinku. Z reguły Grażyna
      nie wykazuje zbytniej chęci do wykonywania zadań, a tymczasem tydzień temu
      ochoczo szukała pojemnika i znalazła go, mimo tego, że był dosyć dobrze ukryty.
      Musiała dostać polecenie od producentów, żeby szukac akurat tego pojemnika,
      dlatego, że była w nim zielona kartka, dzięki której nie musiała we wczorajszym
      odcinku leżeć w trumnie z wężami i mogła się relaksować w jacuzzi przy okazji
      psując zadanie.

Podobnie było ze słupem. Teresa w "Na tropie Agenta" powiedziała, że to zadanie
      popsuł Agent. Tak się złożyło, że słup przewrócił się akurat obok Grażyny.
      Wygląda więc na to, że to ona mocniej pociągnęła.
      • Gość: Bebe Re: Kto jest AGENTEM ??? IP: *.radom.pl 25.11.02, 14:47
        Hmm...coś w tym jest...tylko ja mam dziwne przeczucie. A poza tym Góral mnie
        wkurza, to jego wieczne cwaniakowanie, przypomina mi mojego znajomego, ale
        mniejsza z tym. Jeżeli to faktycznie Grażyna jest Agentem, to słabo gra...
        • krasnoludek1 Re: Kto jest AGENTEM ??? 25.11.02, 17:10
          A Małgorzta nie budzi Waszych podejrzeń? Prezz chwilę wczoraj zaczęłam myśleć,
          że to ona jest agentem

Mimo wszystko bardziej na niego pasuje mi Mirek albo Rysiek. Zobaczymy. Finał
          juz niedługo !! ;-))))
      • Gość: mimi Re: Kto jest AGENTEM ??? IP: *.BMJ.net.pl 25.11.02, 23:32
        ale przeciez Przemek obstawiał Grażynę i odpadł więc to nie może być
        ona!!!!!!!!!!!
        • rika Re: Kto jest AGENTEM ??? 26.11.02, 08:08
          nie do końca tak było
          pokazali Grażynę mówiącą, że Przemek ją teraz obstawia, że jej o tym mówi,
          uważa za agenta itd.
          kogo typował naprawdę Przemek nie było.
          taka sprytna TVN.
          Grażyna jest baaardzo denerwująca, moim zdaniem podłożyła się ostatecznie
          udawaną sklerozą przy nazwisku golfisty. Trudne to nie było.
          Ciekawe czy przetrzymałaby węże - pewnie nie, więc realizatorzy musieli ją od
          tego zwolnić.
          • krasnoludek1 Re: Kto jest AGENTEM ??? 26.11.02, 10:44
            dokładnie
    • Gość: flaszka Re: Kto jest AGENTEM ??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.02, 06:26
      pieńkowska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka