Dodaj do ulubionych

Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko!

• Gość: Monika Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.bielsko.msk.pl 29.10.01, 14:38
      Zbliżacie się do wyznaczonej granicy, więc ja też coś skrobnę.
      Dzięki takim fajowskim ludziom jak wy dzieci nie są głodne,
      chwała wam za to i oby tak dalej,
      ja też klikam,
      papatki
      • Gość: the4h. Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: 62.233.128.* 29.10.01, 15:11
        Pyk!
        P.S. Welcome back Marzena :)
        • Gość: marzena Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.imp.gda.pl 30.10.01, 07:45
          pyyyyk... :))

witaj the4h:)
          • Gość: the4h. Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: 62.233.128.* 30.10.01, 21:36
            W górę!
            • Gość: zyx Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.wiadw.pl 31.10.01, 09:02
              pstryk
              • Gość: Monika Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.bielsko.msk.pl 31.10.01, 22:35
                no to ja też - pyk
    • Gość: kostor Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 14:13
      jump, jump
    • Gość: the4h. Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: 62.233.128.* 05.11.01, 07:54
      :)
    • Gość: the4h. Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: 62.233.128.* 06.11.01, 07:55
      Już nikt nie klika na pajacyka :(
      • Gość: the4h. Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: 62.233.128.* 07.11.01, 11:35
        Gość portalu: the4h. napisał(a):

> Już nikt nie klika na pajacyka :(

• Gość: AGA Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.chello.pl 07.11.01, 11:44
          NA ten post wprawdzie nie klikam ale pajacyka w brzusio codziennie:)))))dzisiaj
          o 2 w nocy
    • max999 Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! 08.11.01, 08:52
      • Gość: AGA Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.chello.pl 08.11.01, 11:14
        widzieliscie jest baner "pajacyka":)))))
        • Gość: tryb Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 08.11.01, 17:37
          Pajacyku, tylko tobie mozna wierzyc. hop do gory
          • Gość: bb Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.bsb.com.pl 09.11.01, 07:28
            Gość portalu: tryb napisał(a):

> Pajacyku, tylko tobie mozna wierzyc. hop do gory

• Gość: tryb Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.11.01, 23:26
              wio
          • Gość: ... Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.bsb.com.pl 09.11.01, 08:07

> Pajacyku, tylko tobie mozna wierzyc. hop do gory

• Gość: tryb Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.11.01, 23:25
              hop
              • Gość: aga Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.chello.pl 10.11.01, 09:27
                • Gość: zyx Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.wiadw.pl 10.11.01, 09:45
                  mlask
    • Gość: Liberał Od karmienia dzieci są ich RODZICE a nie ja! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 23:41
      Kliknij, kliknij... to jakiś terroryzm dobroci. Każde dziecko ma rodziców i TO
      ONI MAJĄ OBOWIĄZEK JE NAKARMIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: aga Re: Od karmienia dzieci są ich RODZICE a nie ja! IP: *.chello.pl 09.11.01, 23:53
        crack z tego wątku zwyczajnie spierdalaj -i ty na nic nie klikaj ,bo boje
        sie ,ze dziecko które jadłoby kartofla za "twoje" 5 groszy mogłoby się udławić
        WON!!!!!!
        • Gość: crack66 AGA pierdol się ścierko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 00:28
          czemu do mnie wyjeżdżasz? A swoją drogą Liberał masz rację. Ręce precz od moich
          pieniędzy, ja ciężko pracuję a rodzice tych dzieci piją pod geesem
          • Gość: aga Re: AGA pierdol się ścierko... IP: *.chello.pl 10.11.01, 00:38
            Gość portalu: crack66 napisał(a):

> czemu do mnie wyjeżdżasz? A swoją drogą Liberał masz rację. Ręce precz od moich
            >
            > pieniędzy, ja ciężko pracuję a rodzice tych dzieci piją pod geesem

Zwykle nie posądzam nikogo o posiadanie wielu nicków (po przykrych własnych
            doświadczeniach),ale w tym wypadku mam pewność na 99%,że Liberał i crack to ten
            sam chuj.zbierzność adresów to raz ,podobieństwo poglądów to dwa a późna
            pora ,oraz związana z nią miejsza ilość ludzi na forum to trzy powody ,że mam
            rację.W razie jeśli jej nie mam i są to dwie osoby to spierdalajcie obaj!!!!!!!
            • Gość: crack66 AGA ortografia ci nawala ścierko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 01:06
              zbieżność się pisze, zanim zaczniesz zbawiać świat może nauczysz się zwyczajnie
              pisać. Takie kuchty jak ty wywołały kiedyś rewolucję październikową i nic
              dobrego z tego nie wyszło.
              • Gość: aga Re: AGA ortografia ci nawala ścierko... IP: *.chello.pl 10.11.01, 01:14
                Tobie nawala bardzo dużo innych rzeczy...
                Twoje prowokacje zaczynają po mnie spływać ,bo żałośnie próbujesz z kimś
                pogadać tylko nie wiesz jak biedaku.Jak chcesz się wyżalić na swoją samotność
                napisz na mój adres"wysłucham" cie ,bo w tej chwili przeszła mi złość na Ciebie
                i zamieniła się w autentyczną litość.
                aga_lub_marcin@wp.pl
                • Gość: tryb Re: do crack-a66 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.11.01, 13:53
                  crack66, dobry czlowieku, od soboty czeka na ciebie psychiatra, wiec pedz do
                  niego. ten watek jest poza forumowum dialogiem i pierdolnieci faceci - won. Nie
                  chcesz klikac, to nie kilkaj do cholery.
    • Gość: natka Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 22:05
      Klikam codziennie od kilku miesięcy.Polecam,to nic nas nie kosztuje!!!
      Pozdrawiam wszystkich klikających w brzuszek pajacyka!
      • Gość: tryb Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.11.01, 22:06
        hop
    • Gość: pajacyk Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.bsb.com.pl 12.11.01, 07:38
      Gość portalu: Koala napisał(a):

> Bigbraderowcy pomóżcie dzieciom.
      > www.pajacyk.pl
      > Dzięki

• Gość: xyz Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.wiadw.pl 12.11.01, 13:42
        pstryk
      • Gość: xyz Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.wiadw.pl 12.11.01, 14:07
        pstryk
        • Gość: aneta Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: 10.130.129.* 12.11.01, 15:52
          dlaczego z tym pajacykiem jest tak, ze mozna w niego kliknac tylko raz
          dziennie.naprawde chetnie klikalabym w niego wielokrotnie...
          • Gość: momo Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.cezex.pl 12.11.01, 16:41
            klik, i stronka startowa;-))
            Pozdrawiam znajomych, zwłaszcza D.The4h i euzebia
            M.
            • p!aksamitna Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! 13.11.01, 08:27
              klik i znowu 5 groszy...
            • Gość: zyx Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.wiadw.pl 13.11.01, 08:29
              up!!!
    • Gość: the4h. Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.devs.futuro.pl 13.11.01, 12:27
      Klik!
      P.S. Dzięki Momo za pozdrowienia. Pzdr dla Ciebie i reszty "klikaczy" :)
      • Gość: aga Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.chello.pl 14.11.01, 00:56
        pyk
        • p!aksamitna Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! 14.11.01, 08:29
          i klikam i pozdrawiam:))D.the4h..
          PA
        • Gość: crack66 Zró PYK PYK ale we własną głowę!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 08:38
          Pisałem już co myśle o lichym i durnowatym pajacyku
          • p!aksamitna Re: Zró PYK PYK ale we własną głowę!!! 14.11.01, 08:56
            Gość portalu: crack66 napisał(a):

> Pisałem już co myśle o lichym i durnowatym pajacyku

I masz do tego prawo, tak jak my -do zdania przeciwnego, wszak żyjemy w
            demokratycznym kraju, gdzie wolność słowa jest konstytucyjnie zagwarentowana, a
            jak się z tym nie zgadzasz, to już Twój problem, a w razie czego trybunał
            Knstytucyjny czeka..
            Pozdrawiam;-)
            PA

• Gość: aga crack miło Cię widzieć parszywcu IP: *.chello.pl 14.11.01, 09:06
              Pocałuj mnie w dupę
    • Gość: zyx Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.wiadw.pl 15.11.01, 08:17
      click
      • p!aksamitna Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! 15.11.01, 08:19
        i jeszcze raz...
        • Gość: aga Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.chello.pl 15.11.01, 13:58
          Moja teściowa też klika pajacyka:)
          PS.Do Crack-a -bujaj się!
          • Gość: the4h. Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.devs.futuro.pl 15.11.01, 14:54
            ...
            P.S. Witajcie Momo i Aga :)
            • Gość: aga Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.chello.pl 16.11.01, 01:03

> ...
              > P.S. Witajcie Momo i Aga :)

Pozdrawiam the4h:)

• Gość: zyx Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.wiadw.pl 16.11.01, 08:02
      pstryk
      • p!aksamitna Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! 16.11.01, 08:11
        zrobione....
        pozdrowienia dla D.The4h..)))
        M.
        • Gość: tryb Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 14:00
          hop
          • Gość: aga Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.chello.pl 18.11.01, 10:51
            buzka
            • Gość: tryb Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 22:52
              hop
              • Gość: zyx Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.wiadw.pl 19.11.01, 07:57
                bęc
    • Gość: the4h. Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.devs.futuro.pl 19.11.01, 07:54
      Pyk!

P.S. Już tu nie będę klikał... Przeczytałem sobie wpisy w "Pajacyk...cicho
      sza", czy coś takiego, klinąłem dzisiaj Pajacyka i zobaczyłem, że ludzie
      wcielają ten pomysł w życie. Ja tam będę sobie klikał na Pajacyka raz dziennie,
      a namawianie w tym wątku kolejnych ludzi do klikania (w obecnej sytuacji) jest
      zbyteczne... Obawiam się jedynie, że teraz już trudniej będzie znaleźć na
      Pajacyku jakiegoś komercyjnego sponsora...
      Pzdr
      • Gość: aga Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.chello.pl 19.11.01, 11:39

> Pyk!
        >
        > P.S. Już tu nie będę klikał... Przeczytałem sobie wpisy w "Pajacyk...cicho
        > sza", czy coś takiego, klinąłem dzisiaj Pajacyka i zobaczyłem, że ludzie
        > wcielają ten pomysł w życie. Ja tam będę sobie klikał na Pajacyka raz dziennie,
        >
        > a namawianie w tym wątku kolejnych ludzi do klikania (w obecnej sytuacji) jest
        > zbyteczne... Obawiam się jedynie, że teraz już trudniej będzie znaleźć na
        > Pajacyku jakiegoś komercyjnego sponsora...
        > Pzdr

ale dlaczego????
        Klikaj the4h
        To ,ze ktoś kliknie klika razy ,to chyba = więcej obiadów.
        Wszyscy przecież nie będą całymi dniami klikać ,tak aby stało się to podejrzane:(

• Gość: the4h. Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.devs.futuro.pl 19.11.01, 12:21
          Gość portalu: aga napisał(a):

> Gość portalu: the4h. napisał(a):
          >
          > > Pyk!
          > >
          > > P.S. Już tu nie będę klikał... Przeczytałem sobie wpisy w "Pajacyk...cicho
          >
          > > sza", czy coś takiego, klinąłem dzisiaj Pajacyka i zobaczyłem, że ludzie
          > > wcielają ten pomysł w życie. Ja tam będę sobie klikał na Pajacyka raz dzie
          > nnie,
          > >
          > > a namawianie w tym wątku kolejnych ludzi do klikania (w obecnej sytuacji)
          > jest
          > > zbyteczne... Obawiam się jedynie, że teraz już trudniej będzie znaleźć na
          > > Pajacyku jakiegoś komercyjnego sponsora...
          > > Pzdr
          >
          > ale dlaczego????
          > Klikaj the4h
          > To ,ze ktoś kliknie klika razy ,to chyba = więcej obiadów.
          > Wszyscy przecież nie będą całymi dniami klikać ,tak aby stało się to podejrzane
          > :(
          >

Tak myślisz? To zobacz ile dzisiaj kliknięć na Pajacyku, a ponadto zobacz kto
          jest dzisiejszym sponsorem :(
          Pzdr
          the4h.
          • Gość: aga Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.chello.pl 19.11.01, 12:49

> Gość portalu: aga napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: the4h. napisał(a):
            > >
            > > > Pyk!
            > > >
            > > > P.S. Już tu nie będę klikał... Przeczytałem sobie wpisy w "Pajacyk...
            > cicho
            > >
            > > > sza", czy coś takiego, klinąłem dzisiaj Pajacyka i zobaczyłem, że lud
            > zie
            > > > wcielają ten pomysł w życie. Ja tam będę sobie klikał na Pajacyka raz
            > dzie
            > > nnie,
            > > >
            > > > a namawianie w tym wątku kolejnych ludzi do klikania (w obecnej sytua
            > cji)
            > > jest
            > > > zbyteczne... Obawiam się jedynie, że teraz już trudniej będzie znaleź
            > ć na
            > > > Pajacyku jakiegoś komercyjnego sponsora...
            > > > Pzdr
            > >
            > > ale dlaczego????
            > > Klikaj the4h
            > > To ,ze ktoś kliknie klika razy ,to chyba = więcej obiadów.
            > > Wszyscy przecież nie będą całymi dniami klikać ,tak aby stało się to podej
            > rzane
            > > :(
            > >
            >
            > Tak myślisz? To zobacz ile dzisiaj kliknięć na Pajacyku, a ponadto zobacz kto
            > jest dzisiejszym sponsorem :(
            > Pzdr
            > the4h.

O kuźwa przeginka rzeczywiście(!)

• Gość: tryb Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.11.01, 23:05
              hop
    • Gość: bb Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.bsb.com.pl 21.11.01, 07:27
      Za długo się wchodzi.
      Trzeba zacząć nowy wątek.
    • fotografff Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! 21.11.01, 16:48
      test
      • Gość: tryb Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.11.01, 20:15
        hop
    • Gość: KUMEK A CO TO TEN PAJACYK JEST I POCO PAJACYK? IP: 10.0.208.* 25.11.01, 09:38

> www.pajacyk.pl
      > Dzięki
      NIE KUMAM

• Gość: MruMru Re: A CO TO TEN PAJACYK JEST I POCO PAJACYK? IP: *.cm-upc.chello.se 25.11.01, 12:44
        Gość portalu: KUMEK napisał(a):

> Gość portalu: Koala napisał(a):
        >
        > > Bigbraderowcy pomóżcie dzieciom.
        > > www.pajacyk.pl
        > > Dzięki
        > NIE KUMAM
        to powinienes miec nick-NIEKUMEK
        wejdz na strone www.pajacyk.pl tam sie dowiesz...
        Pozdrowienia
    • Gość: zyx Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.wiadw.pl 26.11.01, 08:07
      pyk
      • Gość: tryb Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.11.01, 23:04
        hop
        • Gość: tryb Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.11.01, 18:27
          hop
          • Gość: tryb Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.12.01, 18:41
            hop
            • Gość: zyx Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.wiadw.pl 10.12.01, 09:07
              pyk
              • Gość: zyx Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.wiadw.pl 11.12.01, 15:44
                pyk
                • Gość: zyx Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.wiadw.pl 12.12.01, 08:33
                  pyk
                  • Gość: tryb Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.12.01, 14:58
                    hop
                    • Gość: zyx Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.wiadw.pl 17.12.01, 07:54
                      pyk
    • Gość: asia Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 19:42
      Czemu spadlo :(
      I do gory!!!
      • Gość: Merlin Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.univ.gda.pl 05.04.02, 22:23
        Jeszcze raz podciągamy wątek! Warto! Klikajcie na pajacyka, a potem wpiszcie
        swój post, w ten sposób więcej osób dowie się, jak pomóc głodnym dzieciom!
        Pozdrawiam
    • Gość: aja Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.ny5030.east.verizon.net 05.04.02, 19:50

> www.pajacyk.pl
      > Dzięki

klikam- i dzieki za adres.
      klikam,mimo tego"bigbraderowcy"w wezwaniu:)))
      pozdrawiam wszystkich

• Gość: tryb Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.04.02, 10:11
        hop
        • Gość: Merlin Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.univ.gda.pl 06.04.02, 19:06
          :-)
          • Gość: a Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.chello.pl 06.04.02, 21:48
            :) hello
            • Gość: tryb Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.04.02, 21:28
              hop
              • Gość: aja Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.ny5030.east.verizon.net 09.04.02, 18:20

> hop
                -klik,klik!

• Gość: pago Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: 192.168.1.* 09.04.02, 20:13
                  Klikłem...
                  • Gość: Merlin Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko! IP: *.univ.gda.pl 10.04.02, 01:46
                    do góry :)
                    • Gość: aja Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko IP: *.ny5030.east.verizon.net 10.04.02, 23:51
                      Gość portalu: Merlin napisał(a):

> do góry :)
                      kliklam;))

• mmpm Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko 23.05.02, 12:25
                        Ale nisko opadło...
                        • Gość: Rabbit Re: Kliknij na pajacyka a nakarmisz głodne dziecko IP: *.v1.pl / 192.168.1.* 30.05.02, 09:13

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka