mariola.plotkara 05.03.06, 20:50 tańczysz tak pięknie jak mówisz po polsku:/// a sio! zmiataj już!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariola.plotkara Re: Paolo!!!!!!! 05.03.06, 21:40 z tolerancją u mnie jak najbardziej ok:)oczywiście zdaje sobie sprawe że dla niektórych włoch slicznie zatanczył:p Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: a kim jest partnerka Paolo??? 05.03.06, 21:51 Również nie podobało mi się jak tańczył Paolo i mam dziwne wrażenie, że od razu wszyscy stawiali na to ,ze on odpadnie jako pierwszy... nie mam nic do grubszych Pań ... ale czy partnerka Paolo nie jest troszkę za cięzka do tańców? zresztą Paolo rowież i naprawdę nie pytam złośliwie... poprostu ona i Paolo to jak dla mnie para sympatycznych grubasków i niestety nie pasują do tego co dziś jest "trendi" Odpowiedz Link Zgłoś
patama Re: Paolo!!!!!!! 05.03.06, 21:52 A o co chodzi z tym jego ślubem ? Dajcie mu szansę rozkręci się. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Paolo!!!!!!! 05.03.06, 22:02 nie rozkreci sie chyba:) on jest zbyt duzym luzakiem zeby sie nauczyc tanczyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Paolo!!!!!!! 06.03.06, 09:35 > A o co chodzi z tym jego ślubem ? może we Włoszech bierze się śluby w Wielkim Poście, ale że ta jego tradycyjna góralka łyknęła taki pomysł? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
patama Re: Paolo!!!!!!! 05.03.06, 22:04 w latynoamerykańskich powinien ruszyć z kopyta ;) moim zdaniem odpadnie Kręglicka jako pierwsza Odpowiedz Link Zgłoś
latola Re: Paolo!!!!!!! 05.03.06, 22:19 a mi sie podobalo. byl super bo byl wyluzowany, a nie tak jak inni sztywniacy. on to poprostu wzial na luz i sie tym az tak nie przejmowal bo przeciez to tylko zabawa, a nie walka na smierc i zycie. tak jak on wszyscy sie rozkreca ale troche pozniej... Odpowiedz Link Zgłoś