Gość: aga IP: *.chello.pl 12.10.01, 13:12 Właśnie spojrzałam w kalendarz . Eustachy wszystkiego najlepszego!Niech ci się trociny w głowie nie poprzewracaja od tej nagłej popularności:-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gacek Re: Imieniny Eustachego!! IP: 134.65.209.* 12.10.01, 13:39 o ! to ja też zyczę wspaniałości i duuuuzo ......no wiesz czego, tego wszytstkiego czego potrzebuje prawdziwa gwiazda!!!!! strzałeczka Eustachy !!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Imieniny Eustachego!! IP: *.um.krakow.pl 12.10.01, 13:54 Ja tam już złożyłam, ale na innym portalu . Ale jeszcze raz mu życzę wszystkiego najlepszego, pozostania sobą, i pomomo wszystkiego, zeby w dalszym ciągu mówił to co myśli . I żeby nigdy w zyciu nie zmienił się w Kena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Imieniny Eustachego!! IP: *.imp.gda.pl 12.10.01, 14:00 podłączam sie:))))))) i mirion buziakuuffffffffffffffffffffffffffffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Imieniny Eustachego!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.10.01, 14:02 100 lat 100 lat !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacek Re: Imieniny Eustachego!! IP: 134.65.209.* 12.10.01, 14:04 niech zyje, żyje nam.. kto ? Eustachyyyyyy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Imieniny Eustachego!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 14:23 A jesteście pewni że wam się coś nie pomyliło ??? Wg. kalendarza Eustachego było 20 września ! A może coś przeoczyłam ??? Jeśli nie, to duża buźka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Imieniny Eustachego!! IP: *.chello.pl 12.10.01, 16:33 Gość portalu: Nala napisał(a): > A jesteście pewni że wam się coś nie pomyliło ??? > Wg. kalendarza Eustachego było 20 września ! > A może coś przeoczyłam ??? > > Jeśli nie, to duża buźka !!! Nie ma mowy o pomyłce ,Eustachy ma święto! jeszcze raz wszystkiego naj ,naj .I duża (plastikowa?) buźka!! Odpowiedz Link Zgłoś