august.bw 09.03.06, 09:29 Podobno to jego bój ostatni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankas4 Re: Co z tym LISEM? 09.03.06, 12:30 MYslę, że te wszystkie ploty to kompletne bzdury... Lis ma świetną oglądalność, przyciąga zwolenników jak i przeciwników. Nie sądzę aby Polsat strzelił sobie samobója i zdjął z anteny Lisa... chyba, ze będą jakieś naciski na samego Lisa i wtedy to on sam zrezygnuje, ale również nie sądzę aby ktoś chciał z Polsatu chcił wprowadzać cenzurę- znająć zresztą poglądy Lisa na temat wolnych mediów! Zapewne "Inni" chcieliby sterować to czy owo w programie ale na szczęscie nie jest to w ich kompetencjach i bardzo dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_niesiolkowski Re: Co z tym LISEM? 09.03.06, 13:15 z tego co mi wiadomo w tej firmie jest tylko JEDEN "kierowca", i z całym szacunkiem - nie jest to pan TL. Odpowiedz Link Zgłoś
fan_liska Re: Co z tym LISEM? 09.03.06, 17:07 lisek kazdego kto mu sie nie podoba nazywa szmaciarzem. I błogosławi wszytskie miernoty świata! Ciekawe czy Zygmunt to według niego tez szmaciarz i miernota??? Lis wyluzuj!!! Twoja fanka Odpowiedz Link Zgłoś
lear CzTP ma zniknąć? 09.03.06, 19:49 może to i lepiej - bo od jakiegoś roku program stał się monotematyczny PO-PiS, PiS-PO itp itd ja tego nie oglądam już od paru miesięcy - znudziło mnie Odpowiedz Link Zgłoś
majtek_pokladowy Re: Co z tym LISEM? 10.03.06, 23:48 Hanię S.z Wydarzeń? Myślisz ze to ona go na PIS poszczuła? Jeśli tak, pozdrowienia dla Hani - ale chłopina wygląda na takiego co samodzielnie myśli. Odpowiedz Link Zgłoś