Dodaj do ulubionych

detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z tvn!

09.03.06, 10:02
nie wiem kto decyduje o ramówce w tvn,ale musi być wyjątkowym debilem skoro
zadecydował żeby o godz.12.20 (czyli w porze o której prawie nikt telewizji
nie ogląda) "puścić" rewelacyjny serial "detektyw monk",a w porze najwyższej
oglądalności ok.18.00 i 20.00 wepchnąć obrażające inteligencję widzów i nie
mające nic wspólnego z profesjonalizmem(zarówno technicznym jak i
merytorycznym,że o aktorstwie juz nie wspomnę) seriale "detektywi" i "W11"!!!

no chyba,że debil decydujący o ramówce uważa,że widzowie tvn sa takimi samymi
debilami jak on!!!

otórz w związku z porą emisji "detektywa monka" stanowczo oświadczam temu
debilowi (który uznał,że godz.12.20 jest fajna) i całemu kierownictwu tvn:

POCAŁUJCIE MNIE W D U P Ę!!!

Obserwuj wątek
    • yavorius Re: detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z 09.03.06, 10:05
      Spróbuj tu:
      współpraca z widzami
      widzowie@tvn.pl
      tel. (22) 8566161
      • 8macek Re: detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z 09.03.06, 10:19
        a co ja mam im tłumaczyć,że są głupkami?!

a jaki ja mam w tym interes żeby wytykać im ewidentne blędy marketingowe!

pisząc ten post chciałem sie tylko podzielić ze społeczeństwem,moimi
        wnioskami,że w tvn byli,są i będą debile!!!
        • fjona1 [...] 09.03.06, 10:27
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • deniss_peniss Re: detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z 09.03.06, 10:54
      Wyrocznią dla debila z Tvnu ustalającego ramówkę jest oglądalność. A dopóki W11
      będzie miał widownię równą Tańcu z gwiazdami dopóty będzie on o 20 a nie o 0.20
      • 8macek Re: detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z 09.03.06, 11:07
        tylko weź pod uwagę,że oglądalność wzrosłaby wielokrotnie gdyby zamiast W11
        emitowany był detektyw monk!
        ale może masz rację,że W11 przyciąga rzesze debili,a detektywa monka debile
        mogliby po prostu nie zrozumieć!

no jeśli tak,to faktycznie tvn jest wielce profesjonalną stacją!!!
        [pusty smiech]
        • mika974 Re: detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z 09.03.06, 11:08
          Z tym Monkiem to rzeczywiście przegięcie, ale jak zwykle inteligentne rzeczy
          przesuwa się na najbardziej bezsensowne godziny i odwrotnie
        • deniss_peniss Re: detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z 09.03.06, 11:16
          Sopranos były hitem na całym świecie, gdzie u nas wylądowały: TVN 23.00, z
          Monkiem i 6scioma stopami pod ziemią to samo. Ale dopóki W11 i dubidu będą
          królowały w naszej telewizji jesteśmy skazani albo na duże dawki kawy albo na
          DC++
          • mika974 Re: detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z 09.03.06, 11:18
            Parafrazując wszystkie dobre seriale trafiają u nas 6 stóp pod ziemię
            • au.lait Re: detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z 09.03.06, 11:32
              Otóż to. Na powierzchni trzymają się natomiast niewzruszenie Dziewice
              Niepokalane Magdy M. i takie tam inne.
              Nic, tylko zejść 6 stóp pod ziemię z tych chichrów i słodyczy ;/
          • yavorius 6 feet under 09.03.06, 11:32
            A ja mam pytanie, która seria leci teraz na TVN?
            • dzika_rzeka Re: 6 feet under 09.03.06, 22:26
              yavorius napisał:

> A ja mam pytanie, która seria leci teraz na TVN?

Trzecia.
              Wczorajszy odcinek wyemitowano o godzinie 23.35 - brawo :/
    • aire1 Re: detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z 09.03.06, 11:32
      Debilem to musi byc ktoś kto uważa że detektyw monk jest rewelacyjnym serialem !
      • fjona1 Re: detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z 09.03.06, 11:38
        aire1 napisała:

> Debilem to musi byc ktoś kto uważa że detektyw monk jest rewelacyjnym
        serialem
        > !

:))))))))))))))))))))))))))))
        A ci tam gardłują ile wlezie:)))))
      • blubelle Re: detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z 09.03.06, 11:40
        Po co od razu niecenzuralne wyzwiska, nie elepiej jakas mertytotyczna riposta,
        odniosła by lepszy skutek. Śwdczy to o tobie jaknajgorzej aire. Monk nie jest
        tak dobry jak choćby 6feet under czy Sopranos, ale jest niezły i nasze polskie
        produkcje przy tym to latyno-opery....
        • fjona1 Re: detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z 09.03.06, 11:42
          blubelle napisała:

> Po co od razu niecenzuralne wyzwiska, nie elepiej jakas mertytotyczna
          riposta,
          > odniosła by lepszy skutek. Śwdczy to o tobie jaknajgorzej aire. Monk nie jest
          > tak dobry jak choćby 6feet under czy Sopranos, ale jest niezły i nasze
          polskie
          > produkcje przy tym to latyno-opery....

Najpierw trzeba od tego zacząć że może im się coś podobać albo nie:))
          Od wartościowania są fachowcy.
          • blubelle Re: detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z 09.03.06, 11:43
            Może, ale wyzywanie od debili zostawmy dołom społecznym, chyba, ze to akurat
            taki przypadek
          • au.lait Re: detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z 09.03.06, 11:45
            fjona1 napisał:

> Najpierw trzeba od tego zacząć że może im się coś podobać albo nie:))
            > Od wartościowania są fachowcy.

Współczuję.
            Nie umieć bez fachowca powiedzieć, czy coś jest ok, czy bee.
            Czy się podoba (i dlaczego) czy nie podoba się (i dlaczego).
            • fjona1 Re: detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z 09.03.06, 11:48
              Współczuję braku umiejętności czytania ze zrozumieniem.
              • au.lait Re: detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z 09.03.06, 11:51
                Chwila, to nie ja napisałam "od wartościowania są fachowcy".
                Wartościowanie=ocena=coś ok/coś jest nieok.
                Chyba że o inne wartościowanie szło, o innych fachowców, to sory, się nie
                zrozumiemy.
                • fjona1 Re: detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z 09.03.06, 11:57
                  au.lait napisała:

> Chwila, to nie ja napisałam "od wartościowania są fachowcy".
                  > Wartościowanie=ocena=coś ok/coś jest nieok.
                  > Chyba że o inne wartościowanie szło, o innych fachowców, to sory, się nie
                  > zrozumiemy.

Łopatologicznie, językiem migowym czy kończymy dyskusję??:)))
                  Miłego dnia:)
                  >
                  • au.lait Re: detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z 09.03.06, 12:03
                    Kawa na ławę wyłóż.
                    Bez mleka może być.
                    Mam.
        • aire1 Re: detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z 09.03.06, 12:53
          Bluebelle, jesteś stronnicza, ja tylko powtarzam za autorem! jego nie
          objedziesz?
          • blubelle Re: detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z 09.03.06, 13:05
            Przyznaję rację, sama staram się nie obrażać ludzi, więc ogólnie upraszam o
            kulturę dyskusji :) Ta spirala "przemocy" słownej zawsze się dziwnie nakręca i
            eskaluje
      • 8macek Re: detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z 09.03.06, 11:42
        no to mamy problem bo ja uważam,że debilem jest ten kto tak nie uważa!
        :-)
        a już na pewno "monk" jest rewelacyjny w porównaniu z W11 i kto tak nie uważa
        to musi być debilem do sześcianu!!!
        • fjona1 Re: detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z 09.03.06, 11:49
          8macek napisał:

> no to mamy problem bo ja uważam,że debilem jest ten kto tak nie uważa!
          > :-)
          > a już na pewno "monk" jest rewelacyjny w porównaniu z W11 i kto tak nie uważa
          > to musi być debilem do sześcianu!!!

Czas na podsumowanie!!!!
          I mamy je!!!!:))))

Gratuluję:)
      • iza-bel Re: detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z 09.03.06, 14:18
        aire1 napisała:

> Debilem to musi byc ktoś kto uważa że detektyw monk jest rewelacyjnym
        serialem
        > !

a W11 i detektywi wg Ciebie pewnie są?
        • galakys Re: detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z 09.03.06, 15:19
          do niektórych filmów trzeba dorosnąć. Być może masz jeszcze za mnało lat, aby
          zrozumieć dlaczego Monk to rewelacyjny serial. Howgh.
          • aire1 Re: detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z 09.03.06, 16:02
            A ja myślę że do niektórych trzeba sie po prostu zestarzeć, taki jest właśnie
            MONK, serial dla emerytów! Widocznie ktoś w TVNie tak samo myślał skoro zmienił
            pore nadawania z wieczornej na południe.
    • r.richelieu grr, nie ma o co 09.03.06, 13:55
      tak się złościć. Po raz 4365 tv nadaje pierwszą serię. Ta się skończy to tvn7
      puści ją po raz kolejny u siebie
    • 10danek Ktos sobie robi zarty... 09.03.06, 16:48
      ...porownujac oba te seriale. Monk jest krecony zupelnie inaczej i za zupelnie
      inne pieniadze. W11 jest, co tu ukrywac, gorsza kopia niemieckiego pierwowzoru
      K11.
      No coz zawsze znajdzie sie znafca z dobrze obudowanym ego ktory wlasne racje
      uwaza za jedynie sluszne.
    • bzorek Re: detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z 09.03.06, 19:01
      Zgadzam się w całej rozciąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąągłości z 8macek.
    • misiak38 Re: detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z 09.03.06, 20:51
      lubię TVN ale to samo mogłabym napisać w sprawie serialu "Sześć stóp pod
      ziemią" emitowanego w porach prawie że nocnych,różnie - raz o 23:35 a czasem
      nawet jeszcze później.

--------------------------
      U c`mon just like special K
      ...........................
    • franciszekszwajcarski Re: detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z 09.03.06, 22:23
      8macek napisał:

> no chyba,że debil decydujący o ramówce uważa,że widzowie tvn sa takimi samymi
      > debilami jak on!!!

To nie jest kwestia tego, co kto uważa. po prostu faktycznie, żeby oglądać TVN
      trzeba być ciężkim debilem. decydujący o ramówce debilami nie są. Po prostu
      dopasowują oferte programową do rynku, żeby zarobić.
    • leekcja Re: detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z 10.03.06, 05:17
      A ja lubię W11 chociaż nie oglądam , za to dają mi zarobić:):)
    • jkr777 Re: detektyw monk a detektywi,W11 i inne debile z 10.03.06, 15:39
      No i dobrze bo detektyw monk to pierdoła taka jka inne a będą w szkole
      naszczeście nie muszę tego oglądać za to detektywi i w11 biją rekordy
      oglądalność i debilami są ci którzy tego nie ogladają!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka