humbug96 12.03.06, 18:26 godzina pozostawia niedosyt, przecież wtedy jeszcze śpię, dobra byłaby tak 6:30, no góra 5:50 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gladiusz Re: Świat się śmieje ***** 12.03.06, 21:57 humbug96 napisał: > godzina pozostawia niedosyt, przecież wtedy jeszcze śpię, dobra byłaby tak 6:30 > , no góra 5:50 ;)) A tak serio: TVP uprawia świadomie barbarzyństwo. Na dobrą sprawę mogliby tego wcale nie puszczać. Odpowiedz Link Zgłoś
andrz_ej Re: Świat się śmieje ***** 12.03.06, 23:18 A od czego video?ja zawsze nagrywam z tv coś czego nie mogę obejrzeć bo mnie nie ma w domu lub śpię a na drugi dzień przy kawie i ciasteczkach oglądam coś nagranego wczoraj..Ma to jeszcze tę zaletę,że w każdej chwili mogę zatrzymać oglądanie jeżeli chcę wyjść do kuchni czy łazienki i nie stracę przez to wątku..polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
gladiusz Re: Świat się śmieje ***** 12.03.06, 23:37 Niby racja, ale ja stary kinoman jestem i lubie oglądac w "czasie rzeczywistym" Coż - przyzwyczajenie jest drugą naturą. Obejrze to o tej koszmarnej porze - ale jutro nie muszę iśc do pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś