syriusz_wielki 20.03.06, 13:57 moim zdaniem ta para jest faworytem trzeciej edycji , oto link : www.kapif.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syriusz_wielki Re: ta para wygra TzG... 20.03.06, 14:02 link jednak nie pokazał :) a chodzi o piękne zdjęcia Anety Piotrowskiej i Rafała Mroczka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
megerele Re: ta para wygra TzG... 20.03.06, 15:37 zgadam sie syriuszu:) a jak nie wygra to chociaz bedzie w finale, trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
nikita696 Re: ta para wygra TzG... 20.03.06, 15:41 Mroczka pewnie Cichopkowa "poduczała" w wolnych chwilach na planie:) Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: ta para wygra TzG... 21.03.06, 09:36 Syriusz, chyba dla ciebie powstało to forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37624 (albo sam je założyłeś, nie wnikam) Bardzo selektywne towarzystwo.. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: ta para wygra TzG... 20.03.06, 15:55 tez uwazam, ze Mroczek solidnie pracuje na wygrana, ale jak to bedzie zobaczymy w pierwszej edycji silnymi kandydatami do wygranej byli Claudia Carlos i Rafal Maserak, ktorzy zajmowali na zmiane pierwsze, albo drugie miejsce do momentu az ku zdziwieniu wszystkich odpadli Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Re: ta para wygra TzG... 20.03.06, 15:59 też mi się tak wydaje :) młody, popularny i ma dryg do tańca-zatem wszystkie asy w rękawie; także wcale się nie pogniewam, jeśli padnie na niego :) Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia1983 Michał Olszewski - hipnotyzujące oczy;-) 20.03.06, 20:00 zauważyłyście jakie piekne oczy ma Michał Olszewski tańczący z Renata dancewicz? Piękny błękit... Chyba to nie są szkła kontaktowe... Przystojny facet! Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna.dlugokecka Kto? 20.03.06, 20:12 Kto wczoraj odpadł? Nie oglądałam i nie jestem w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
policy83 Re: Michał Olszewski - hipnotyzujące oczy;-) 20.03.06, 21:55 Właśnie...! Wydaje mi się, że ma super poczucie humoru... Przystojanik, fajniejszy od Maseraka :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaem33 Marcin Marcin Olszewski 21.03.06, 08:56 Milo ze ktoś zauwazył to co ja,jest bardzo milym facecikiem z pięknymi ślipkami z Mega wielkim poczuciem humoru { szkoda tylko ze tańczy z R.D { Renią}- bardzo dobrze wypadl jak tańczyl z A.Rylik Szkoda , ale chyba teraz kolej na wypad "Reni" Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Marcin Marcin Olszewski 21.03.06, 14:00 Rylik swietna byla-podobalo mi sie, jak skakala w foxtrocie-lata skakania swoje zrobily... Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Re: Michał Olszewski - hipnotyzujące oczy;-) 21.03.06, 17:19 absolutnie:) Olszewski jest rewelacyjny-pojając już oczywisty fakt, że tancerzem jest świetnym, to jeszcze ta kultura osobista, delikatność i wdzięk :)) oczy-wiadomo. szkoda, że prawdopodobnie odpadnie w tym odcinku, ale Dancewicz w tym momencie jest chyba najsłabsza... Odpowiedz Link Zgłoś
kurza_stopa Re: Michał Olszewski - hipnotyzujące oczy;-) 23.03.06, 13:26 ja tylko dla tego pana oglądam ten program... Odpowiedz Link Zgłoś
syriusz_wielki Aneta Piotrowska :)))) 23.03.06, 13:36 a ja oglądam tylko ze względu na osobę Anety Piotrowskiej. Takiego " ciasteczka " juz dawno nie jadłem :) mniam...mniam. To że wygra razem z " zamroczonym " z MjM to jest juz pewne jak w banku. Wyniki głosowań sms to jasno pokazują. Odpowiedz Link Zgłoś