Dodaj do ulubionych

STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!!

IP: 217.153.4.* 16.10.01, 07:09
W piątek rzuciłam hasło: party na forum i obiecałam coś miłego, to założyłam
sobie, że postaram się pierwsza złożyć życzonka. Sto lat i dużo pociechy z
synka. Pozdrawiam i postaram się później dołączyć do forparty.
Obserwuj wątek
    • Gość: the4h. Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 62.233.128.* 16.10.01, 07:13
      WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

P.S. A myślałem, że będę pierwszy.
      • Gość: gacek Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 134.65.209.* 16.10.01, 08:17
        ja też tak myślałem, wpadam do pracy ,rzucam się na compa, wchodze na forum a
        tu co stooo laat Euzebio i 5 postów , hi,hi,hi pewnie Euzebio się ucieszył!
        • Gość: mimi Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.*.*.* 16.10.01, 10:24
          Nie znam Ciebie Euzebio, ale życzę wszystkiego najlepszego!!!
          Dzisiaj urodziny ma również mój chłopak:). Pozdrawiam
    • Gość: Tina Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.wsip.com.pl 16.10.01, 07:50
      A myślałam, że to ja będę pierwsz i zaczęłam nowy wątek,. any way , STO LAT.
      • Gość: mona Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 217.153.4.* 16.10.01, 08:09
        No co Wy, to nie wyścigi. A pokoje biurowe już udekorowane, czapeczki i bufet
        gotowy? To włączamy jakaś muzę. Coś tylko gospodarza narazie niewidac? A
        obiecywał być po 8
        • Gość: Nala Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 08:16
          No, cześć wszystkim !!!
          A gdzie się podziewa Marzena ???
          Gacek się wczoraj znalazł, a reszta ??????
          Szampan chłodzi się w lodówce, dajcie hasło kiedy go otworzyć !
          Szefostwo dziwnie na mnie patrzy, bo do kalendarza przypięłam kolorową
          kokardkę. Ale nic to.
          To co, czekamy na resztę !!!!!
          Dla solenizanta życzenia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!
          • Gość: gacek Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 134.65.209.* 16.10.01, 08:22
            nic się nie mart Nala ja siedzę w czapeczce takie kolorowej no wiesz jakiej ...
            hi,hi,hi ale u mnie jeszcze nikogo nie ma !!!
      • Gość: euzebio MEGADZIĘKI IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 08:11
        dziekuje za zyczenia i czekam na jeszcze :))
        to co? zaczynamy party.
        bawcie sie dobrze, jakby co to kibelek po prawej a lazienka na końcu korytarza.
        pozdrawiam
    • Gość: gacek Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 134.65.209.* 16.10.01, 08:15
      Euzebio Twoje zdrówko !!!!
      Szczęscia no i wiesz spełnienia marzeń, pociechy z dzieci .....itd.
      • Gość: Nala Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 08:22
        No a co z tym szampanem, kiedy go otwieramy ???
        • Gość: gacek Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 134.65.209.* 16.10.01, 08:23
          ja to juz bym sie napił , ale poczekajmy może na Euzebia nie powinno go to
          ominąc!a tak w ogole to pozdrawiam
          • Gość: mona Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 217.153.4.* 16.10.01, 08:30
            ja to bym chciała żeby marzenka jeszcze wpadła choć na chwileczkę, tak się z
            nią fajnie gaworzyło w zeszłym tygodniu
            • Gość: gacek Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 134.65.209.* 16.10.01, 08:31
              racja ! ciekawe co sie z nia dzieje , ale do Euzebia chyba wpadnie!
        • Gość: jozek Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 62.200.126.* 16.10.01, 08:24
          Najlepszego panie kolego. TANKUJ NA MAXA.
        • Gość: euzebio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 08:26
          Gość portalu: Nala napisał(a):

> No a co z tym szampanem, kiedy go otwieramy ???

nie ma na co czekać, łapcie za kielichy i siup.
          by rozgrzac wasza wyobraźnie co do imprezki zapodaje pewien tekst, który
          wprawdzie opowiada o kolacji, ale ....
          Słodki muszkieter złowił muchę na ketę
          Muszkietery do cholery każdy w gębie ma litery
          Pozłacane abecadło popiłoby się i zjadło
          Mroźny wieczór brzuch mu kwasi kolacyja w ząb się łasi
          Muszkieterze - kawalerze
          Nuże bież się za talerze

A muszkieter mądra głowa kolacyji już połowa
          Z majonezu babę lepi tu wygładzi tu poklepie
          Tu trasuje tu fleksuje nu nagryzie tu ukłuje
          Już się baba żywa wije
          Z majonezu jest a żyje
          Doboszowie sypią grochem a publika leje riohę
          Kandelabry zarzygali obudzili tych co spali
          Obalili z tronu króla kalesony i koszula
          Buraczana krew się leje to historii są koleje
          Ale oto jaja wnieśli
          Zapach jajec ściszył pieśni

A i oto delicyje mrówki w soku w sosie żmije
          Blekot z młodej trąby słonia opiekany leistug konia
          A barony i margrabie obmacują uda żabie
          Liżą ostryg zakamary obwąchują ser prastary

A w dekoltach jak na tacach tam zaglądać się opłaca
          Tam desera wystawione rodzynami najeżone
          A muszkieter ślinę roni gębę nurza w wina toni
          A lokaje w liberyjach pokazują mu na szyjach

Książę wali głową w ścianę skaczą damy rozchełstane
          Na podłodze muszkieterzy tarzają się wśród odzieży
          Baronessy już na stołach rozbierają się do goła
          Polewają ciała sosem i chlastają się bigosem

Więc hrabiowie na golasa dalej chlastać się kiełbasą
          Nasz muszkieter z tortem w dłoni za młodziutką służką goni
          Wreszcie chwyta swą zwierzynę już podają leguminę
          I taplają się w potrawach gęstych sosach i zaprawach

smacznego ;))

P.S.
          kto wie, co to jest?
          • Gość: gacek Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 134.65.209.* 16.10.01, 08:30
            apetyczne fakt, ale niestety nie mam pojęcia co to jest.Zrobiłem się tylko
            głodny , chyba zjem kanapkę.
            Nala gdzie jesteś , otwieramy szampana!!!
            • Gość: mona Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 217.153.4.* 16.10.01, 08:32
              ej, no kurde, to mogę już puścić ten korek!??? bo sreberko już dawno odwinęłam
              i mi się wysuwa..
              • Gość: gacek Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 134.65.209.* 16.10.01, 08:35
                Dawaj !!!!!!!
                • Gość: euzebio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 08:38
                  Gość portalu: gacek napisał(a):

> Dawaj !!!!!!!

dawaj, dawaj, bo publika czeka i sie niecierpliwi.
                  do gacka - tekscik pochodzi z ostatniej płyty Pudelsów "psycho pop"

P.S>
                  wpisujcie posty na końcu!!!!!

• Gość: gacek Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 134.65.209.* 16.10.01, 08:39
                    dzieki Euzebio , fajny ten tekscik!
                • Gość: mona Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 217.153.4.* 16.10.01, 08:38
                  Poszłooo!
                  Ale mi się tu teraz kubeczków podstawiło (pijemy biurowo - z plastików :)) i
                  wszyscy z zdrówko euzebia, tylko ja jestem w lepszej sytuacji, bo moge od czasu
                  do czasu zajżeć na forum
                  • Gość: euzebio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 08:41
                    a prezenty jakies beda :)))
            • Gość: Nala Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 08:40

> apetyczne fakt, ale niestety nie mam pojęcia co to jest.Zrobiłem się tylko
              > głodny , chyba zjem kanapkę.
              > Nala gdzie jesteś , otwieramy szampana!!!

Jestem, jestem.
              Musiałam na chwilkę wyjść.
              Ale wierszyk cudo !!! NO CO TO JEST ???
              Szampan otwarty !!! ŁŁŁUUUUUPPPPP !!!! Poszła lampa !
              No to siup, w ten głupi dziób !!!
              Wprawdzie to do szampana nie pasuje, aleee...!
              Duża buźka !!!

• Gość: aga Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.chello.pl 16.10.01, 08:50
                Podobno jet tu jakas imprezka!Euzebio spełnienia marzeń i wszystkiego naj naj
                naj...
                Aga
                • Gość: euzebio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 08:52
                  poczytajcie to
                  http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?_WID=160478

dzięki za życzenia
                  • Gość: euzebio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 08:54
                    hej Nala spróbuj ten adres http://www.sewiolo.prv.pl/

pozdra
                • Gość: Nala Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 08:56
                  No co jest chłopaki ???
                  Same mamy pić tego szampana ???
                  Jak na razie bawimy się same !!!
                  Nooooo, panowie !!!!!
                  Chlapniem bo oklapniem !!!
                  • Gość: Nala Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 08:57
                    Chyba pisałam w czasie gdy ty wysyłałeś swojego posta !
                  • Gość: euzebio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 08:59
                    Gość portalu: Nala napisał(a):

> No co jest chłopaki ???
                    > Same mamy pić tego szampana ???
                    > Jak na razie bawimy się same !!!
                    > Nooooo, panowie !!!!!
                    > Chlapniem bo oklapniem !!!

zdrowie wszystkich i oby nam się dzieci nie czepiały rakiet

• Gość: mona Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 217.153.4.* 16.10.01, 09:04
                      ale szampanik niezły, euzebio, co to za adres z wp, bo ja ląduję zawsze na
                      głównej stronce i co dalej?
                      Nie martw się Nala, wkrótce wpanie tu więcej ludków, nalazie , hi hi, wszyscy
                      pracują, bo forum wciąga, a na trzeźwo się szybiciej pracuje i później można
                      wejść tutaj na dłuuuugo
                      • Gość: mona Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 217.153.4.* 16.10.01, 09:06
                        a widzieliście wyniki sondy BB na stronce Gazety? Idzie po mojej myśli i nowy
                        powód do toastu!
                        • Gość: euzebio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 09:10
                          hejka mona,
                          nie wiem dlaczego u Ciebie nie wchodzi tekst, tylko strona głowna. nie znam sie
                          na tym za dobrze. daj znac, czy Ci sie udało, jeśli nie to skopiuje tekst tutaj.
                          • Gość: mona Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 217.153.4.* 16.10.01, 09:12
                            no to znamy się tak samo ;)
                            po prostu u mnie dalsza część adresu jest niezauważana
                            • Gość: euzebio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 09:15
                              Gość portalu: mona napisał(a):

> no to znamy się tak samo ;)
                              > po prostu u mnie dalsza część adresu jest niezauważana

tekstu cz. I

"Wielki Brat" - wielka herezja? WP 2001-03-26 (09:09)
                              W poniedziałkowym numerze Naszego Dziennika zamieszczono analizę nadawanej przez
                              TVN audycji "Wielki Brat". Marek Dereń wskazuje w niej na pokrewieństwo "myśli
                              przewodniej" programu do idei lansowanych przez zamknięte kręgi masońskie,
                              socjalistyczne i związane z ruchem New Age.

Analizując logo programu, autor zauważa podobieństwo niebieskiej źrenicy do "Oka
                              Horusa", które z kolei jest kojarzone z masońskim i satanistycznym "okiem
                              szatana". Coż oznacza ten symbol? Ano, że choć może ci się wydawać, że diabeł cię
                              nie obserwuje, on to jednak czyni. Czy nie kojarzy się z powtarzanym w TVN
                              zawołaniem: "Pamiętajcie! Wielki Brat patrzy"? - czytamy w gazecie.

Autor artykułu sugeruje też, że sam tytuł programu ma wiele wspólnego z
                              masonerią; postać Wielkiego Brata można odnieść do masońskiego Budowniczego
                              Wszechświata, samego Antychrysta.

cdn.

• Gość: mona Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 217.153.4.* 16.10.01, 09:17
                                niezłe i zapomnieli dodać, że autor pisał swój artukuł z zakładu zamkniętego
                              • Gość: Nala Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 09:22
                                Gość portalu: euzebio napisał(a):

> Gość portalu: mona napisał(a):
                                >
                                > > no to znamy się tak samo ;)
                                > > po prostu u mnie dalsza część adresu jest niezauważana
                                >
                                > tekstu cz. I

Żartujesz !!!
                                A jakaż to mądra głowa wpadła na tak genialną myśl ???
                                Ciekawe czego się jeszcze doszukają ?!

A na razie, kończmy szampana !!!
                                Piwko czeka i coś chyba jeszcze .... ?????

>
                                > "Wielki Brat" - wielka herezja? WP 2001-03-26 (09:09)
                                > W poniedziałkowym numerze Naszego Dziennika zamieszczono analizę nadawanej prze
                                > z
                                > TVN audycji "Wielki Brat". Marek Dereń wskazuje w niej na pokrewieństwo "myśli
                                > przewodniej" programu do idei lansowanych przez zamknięte kręgi masońskie,
                                > socjalistyczne i związane z ruchem New Age.
                                >
                                > Analizując logo programu, autor zauważa podobieństwo niebieskiej źrenicy do "Ok
                                > a
                                > Horusa", które z kolei jest kojarzone z masońskim i satanistycznym "okiem
                                > szatana". Coż oznacza ten symbol? Ano, że choć może ci się wydawać, że diabeł c
                                > ię
                                > nie obserwuje, on to jednak czyni. Czy nie kojarzy się z powtarzanym w TVN
                                > zawołaniem: "Pamiętajcie! Wielki Brat patrzy"? - czytamy w gazecie.
                                >
                                > Autor artykułu sugeruje też, że sam tytuł programu ma wiele wspólnego z
                                > masonerią; postać Wielkiego Brata można odnieść do masońskiego Budowniczego
                                > Wszechświata, samego Antychrysta.
                                >
                                > cdn.
                                >

• Gość: Nala Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 09:17
                      Euzebiooo !!!
                      Nie daj się prosić !!!
                      Co to za wierszyk ??? Czy ty jesteś taki zdolny ????????
                      Jeszcze raz DUŻO ZDRÓWKA i SLODYCZY - NALKA TOBIE ŻYCZY !!!
                      Wiem że nie było takie dobre, ale szczere !!!
                      Chluśniem, bo uśniem !!!
                      • Gość: euzebio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 09:24
                        oj Nala
                        to nie wierszyk, a piosenka "Kolacyja" z ostatniej płyty Pudelsów "Psycho Pop"

hej dziewczyny chciałbym poznac Wasze zdanie na temat wiecznego placzu jurasa
                        gasipożara. co o tym sadzicie, facecik zagrywa, czy taki wrażliwy jak jasna
                        cholera.
                        piszcie, piszcie
                        • Gość: Nala Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 09:44

> oj Nala
                          > to nie wierszyk, a piosenka "Kolacyja" z ostatniej płyty Pudelsów "Psycho Pop"
                          >
                          > hej dziewczyny chciałbym poznac Wasze zdanie na temat wiecznego placzu jurasa
                          > gasipożara. co o tym sadzicie, facecik zagrywa, czy taki wrażliwy jak jasna
                          > cholera.

> piszcie, piszcie

Ale wychodzę na ......., nie powiem co !!!
                          A co do Jurasa, to faktycznie wydaje się że jego łzy nie są udawane, w porównaniu
                          z całokształtem. Tzn. te wszystkie jego wyważone opinie, uwagi, spostrzeżenia są
                          za bardzo wydumane i przez to mało ciekawe. Ale ciekawe, że reszta grupy tego nie
                          widzi, wydają się to wszystko brać za dobrą monetę i chyba im się to podoba, a na
                          pewno nie przeszkadza. A to, że on pozuje na Dzięcioła, to zupełnie inna "para
                          kaloszy".
                          A tak z innej beczki, czy widzieliście wczorajszą kłótnię Kubasa z Carlosem ???
                          Chyba Kubę ponoszą nerwy po nominacji i wychodzi "z formy", dosłownie !

• Gość: mona Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 217.153.4.* 16.10.01, 09:25
                        no ja muszę niestety na chwilę Was opuścić. Wskoczę znów za jakieś 2 godzinki.
                        Pozdro
                        • Gość: mona Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 217.153.4.* 16.10.01, 09:34
                          a niech tam, jeszcze odpowiem...
                          guzik, a nie wrażliwy, widocznie w ten sposób gasi pożary :)))
                          przecież ten pizduś to istna Ala z BB1, widzieliście jak on się wypowiada?
                          Widocznie ma nadzieję, że na to zdobędzie sympatię romantycznych dziewuszek, hi
                          hi, taki chłopak z plakatu. No pod prysznicem to by chyba fajnie wyglądał...
                          hmmm, rozmarzyłam się :)
                      • Gość: gacek Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 134.65.209.* 16.10.01, 09:27
                        Nalka to jest tekst Pudelsów z płyty ...zapomniałem ale gdzieś wyżej Euzebio mi
                        odpowiedział, Kurcze , wiecie co , tu imprezka , a mnie jak na złośći zawalili
                        robotą, ale powininem to szybko skończyć, będę wpadał od czasu do czasu na
                        relaks i szmpana , zostawiajcie mi troszkę na dnie plisss!!!a co do tekstu w
                        wp, to ktos nieźle sobie fajczy...hi,hi,hi musiał mieć niezłą jazdę,że coś
                        takiego wymyślił...hi,hi,hi, pozdrawiam
                        • Gość: euzebio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 09:39
                          speszeli for ju Nala
                          tekstu cz. II
                          Samej telewizji zarzuca Dereń rozleniwianie współczesnego człowieka i
                          skłanianie go do pójścia na łatwiznę. Telewizja poprzez szybko zmieniające się
                          obrazy odwołuje się przede wszystkim do zmysłów, spychając rozum do roli
                          statysty. Stąd już tylko jeden krok do ubezwłasnowolnienia człowieka i jego
                          instrumentalizacji - przekonuje. Zarzuca producentom "Big Brothera" stosowanie
                          niejasnych i dwuznacznych moralnie kryteriów przy doborze mieszkańców domu,
                          nasycenie programu erotyką, rozbijanie więzi społecznych i szerzenie
                          konsumpcjonizmu.

Podglądanym przez kamery uczestnikom dostało się za picie alkoholu podczas
                          Wielkiego Postu i cyniczne przedstawianie zarzutów osobie wykluczonej z gry.
                          Uwadze autora nie uszła też parafraza pieśni kościelnej użyta w czasie
                          układania przez mieszkańców hymnów bojowych.

ufff
                          • Gość: euzebio Re: do Nali IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 10:02

trudno powiedziec, czy grupa tego nie widzi. wydaje mi sie, że raczej kazdy, no
                            moze prawie kazdy martwi sie osiebie i nie reaguje na takie rzeczy. może wynika
                            to z faktu, że juras jest najstarszy (wieloryba Bogusie pomijam, bo ta albo spi
                            albo cos wcina) a przez to może byc dla dzieciątek jakim tam autorytetem. ze
                            wzgledu na wiek, nie poglady!!!

napisz cos o klotni, bo nie widzialem tego wczoraj
                            • Gość: Nala Re: do Nali IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 10:28

>
                              > trudno powiedziec, czy grupa tego nie widzi. wydaje mi sie, że raczej kazdy, no
                              >
                              > moze prawie kazdy martwi sie osiebie i nie reaguje na takie rzeczy. może wynika
                              >
                              > to z faktu, że juras jest najstarszy (wieloryba Bogusie pomijam, bo ta albo spi
                              >
                              > albo cos wcina) a przez to może byc dla dzieciątek jakim tam autorytetem. ze
                              > wzgledu na wiek, nie poglady!!!
                              >
                              > napisz cos o klotni, bo nie widzialem tego wczoraj

W całości tego nie widziałam, włączyłam TVN ok. godz. 00.30 w nocy i widziałam
                              fragment. Kubuńcio ciskał się do Carlosa o to, że nie będie sprzątał po obiedzie,
                              który (rzekomo) sam przygotował. Carlos prosił go o sprzątnięcie z mebli
                              kuchennych. Wyglądało jak w chlewiku, a Kubcio stwierdził że nie posprząta.
                              Powiedział to, w na tyle niemiły sposób, że spokojny przecież Carlosik powiedział
                              mu, żeby na przyszłość zwracał się do niego per "pan".
                              Wyglądało to o tyle śmiesznie, że Carlos mówił normalnym tonem, a Kuba wściekał
                              się i ciskał jak głupi.
                          • Gość: Nala Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 10:14

> speszeli for ju Nala
                            > tekstu cz. II
                            > Samej telewizji zarzuca Dereń rozleniwianie współczesnego człowieka i
                            > skłanianie go do pójścia na łatwiznę. Telewizja poprzez szybko zmieniające się
                            > obrazy odwołuje się przede wszystkim do zmysłów, spychając rozum do roli
                            > statysty. Stąd już tylko jeden krok do ubezwłasnowolnienia człowieka i jego
                            instrumentalizacji - przekonuje. Zarzuca producentom "Big Brothera" stosowanie
                            > niejasnych i dwuznacznych moralnie kryteriów przy doborze mieszkańców domu,
                            > nasycenie programu erotyką, rozbijanie więzi społecznych i szerzenie
                            > konsumpcjonizmu.
                            >
                            > Podglądanym przez kamery uczestnikom dostało się za picie alkoholu podczas
                            > Wielkiego Postu i cyniczne przedstawianie zarzutów osobie wykluczonej z gry.
                            > Uwadze autora nie uszła też parafraza pieśni kościelnej użyta w czasie
                            > układania przez mieszkańców hymnów bojowych.
                            >
                            > ufff

A dlaczego nie zapyta o to ludzi, którzy ten program oglądają ?
                            Czy czują się zdemoralizowani ? Uważam że są rzeczy, nawet w telewizji, które o
                            wiele bardziej wpływają zarówno na wyobraźnię jak na zachowania. To tylko zależy
                            od charakteru danego osobnika (czy "osobnicy"), co takiego "faktu" wyciągnie.
                            Nie wiem, może się mylę ?
                            Wogóle ostatnio zrobiło się bardzo "na topie" mieszanie z błotem programu BB.
                            Podczas pierwszej edycji nie było to tak widoczne. Nie licząc oczywiście
                            Wielkiego Apelu reżyserów polskich, domagających się zniesienia z anteny zarówno
                            BB, jak i Dwóch Światów.

• Gość: Kojot Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.*.*.* 16.10.01, 09:57
                    A Srusia tu czasem nie ma. Zawsze go muszę gonić. Gdzie ta pędzi dupa się znowu
                    udała. Zachaczam o stolik z plastikowymi kubeczkami, w toaście przyłanczam się
                    do reszty bandy i już mnie nie ma......ziiiiiium
                    • Gość: euzebio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 10:18
                      tekstu cz. III i na szczeście ostatnia
                      Poważniejsze zarzuty dotyczą wprowadzania przez organizatorów gry elementów
                      neopogaństwa; widzom proponuje się zabawę numerologią, astrologią, korzystanie
                      z kabały. "Big Brother" jest programem, który świadomie atakuje kulturę polską,
                      a zwłaszcza wiarę katolicką. Promuje człowieka zniewolonego przez instynkty,
                      zachcianki, w końcu przez samego szatana. Jest adresowany głównie do ludzi
                      młodych, czy zatem będzie nowym pedagogiem na miarę naszych czasów i - czy
                      należy na to pozwolić? - pyta Nasz Dziennik.

P.S.
                      wpisujcie posty na końcu
                      • Gość: Nala Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 10:50
                        No i co ???
                        Koniec imprezki ?????
                        A tyle żarcia zostało !!! No co jest ???

Euzebio ! O kłótni ci napisałam, gdzie komentarz ??????????????
                        Czy te drinki mam sam pić ????? Przecież mnie zemdli !!!
                        Proszę się meldować po kolei !

• Gość: Nala Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 11:08
                          No nie !!!
                          Wygląda na to, że sama odczytuję swoje "wypociny" i sama na nie odpisuję !!!
                          Co się z wami dzieje ?????
                          Czy wszyscy padli ofiarą wąglika ??????????? Tak szybko ??????????
                          Ja juuuśżś nijiiee moogeeę sama piććć. Mammm dosyćććhh. !
                          • Gość: the4h. Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 62.233.128.* 16.10.01, 11:17
                            Witam wszystkich!
                            Widzę, że od moich (wynikających z chwilowej bezsenności) życzeń,
                            nazbierało się parę postów, ale później imprezka troszkę siadła, jak
                            słusznie zauważyła Nala.
                            Jeszcze raz najszczersze życzenia dla Naszego Jubilata, a do reszty
                            apel - rzucać pracę i wracać na party!!!

P.S. Szampana już raczej nie ma, ale może kotś podrzuci jakieś piwko?
                            • Gość: jaro Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 16.10.01, 11:27
                              sto lat Euzebio !!!

i juz spadam bo mam duzo pracy...
                            • Gość: Nala Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 11:30
                              Nooo, Nareszcie heep, jakaś ludzka heeep istota !!! Tylko heeep dlaczehho ja
                              cie widzę heep podwójnie ???
                              A co z resztą ???
                            • Gość: euzebio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 11:35
                              jestem, jestem
                              ale szerzycie defetyzm. jak na złośc zasypano mnie praca i stąd ta przerwa na
                              łączach, ale teraz juz jestem i nie opuszcze Was aż do... co do komentarza o
                              kłotni - cóz tu komentować, Kupa Cioteusz dostał w nominacjach po głowie i jako
                              słaba istota obrazil sie na wszystkich.
                              • Gość: the4h. Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 62.233.128.* 16.10.01, 11:40
                                Witam w końcu Jubilata "na żywo". :)))
                                Czekam na zapowiadane atrakcje...
                                P.S. Nala się już zrobiła, a ja nie mam piwka :(
                                • Gość: euzebio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 11:56
                                  witaj czwarty
                                  hej Nala może do domu Cie odprowadzić ;))
                                  słuchaj czwarty, bierz pifko z lodówy i pij na zdrowie i oby nie porobilo sie
                                  jak w texcie poniżej.

Zeszli się tu chyba z całej okolicy
                                  Wszyscy renciści i wszyscy emeryci
                                  Niby z wyględu ludzie całkiem młodzi
                                  Ale nikt nie kuma czaczy-nie wie o co chodzi
                                  A chodzi o to że dziś jest prywatka
                                  Impreza, balanga a nie gadka szmatka
                                  A tu stado oszołomów po kwadracie się błąka
                                  Speszone panienki palą szlugi po kątach

Emeryten party...

Głośna muzyka ale całkiem do dupy
                                  To najnowsza pozycja krajowej supergrupy
                                  Niestety nie wypada puścić nic innego
                                  Gdyż gra w niej obecny tutaj Henio z kolegą
                                  Wszyscy mają dosyć już tego miałczenia
                                  Oraz mizdrzenia się z kolegą Henia
                                  Za chwilę dojdzie tutaj do parzenia
                                  Grajcie muzykę - muzykę do tańczenia

Emeryten party...

• Gość: gacek Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 134.65.209.* 16.10.01, 11:50
                            Nala bardzo dobrze Ci idzie , ja własnie pije jakięś resztki szampana a drinki
                            gdzie stoją?
                            kurcze mam nadzieje że już dadzą mi dzisiaj spokój z tą praca , bo ile można,
                            czas na relaks tez sie nalezy no nie ?
                            • Gość: the4h. Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 62.233.128.* 16.10.01, 12:03
                              Hej Euzebio!
                              Browar otworzony i extra schłodzony - po prostu pyszny.
                              Widzę znowu tekst grupy "Pudelsi" (nie to, żeby się znał na ich muzyce, ale od
                              czego są wyszukiwarki ;-).
                              P.S. Takie długie teksty pisz sobie w notatniku i potem wklejaj bo inaczej
                              wychodzi to wbrew Twoim ustaleniom o dopisywaniu na końcu ;)
                            • Gość: euzebio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 12:04

> Nala bardzo dobrze Ci idzie , ja własnie pije jakięś resztki szampana a drinki
                              > gdzie stoją?
                              > kurcze mam nadzieje że już dadzą mi dzisiaj spokój z tą praca , bo ile można,
                              > czas na relaks tez sie nalezy no nie ?

swięta racja gacek, driny stoja po prawej, częstuj sie. nala podoba mi sie coraz
                              bardziej, nie powiem, nie powiem.
                              no to chlup, na zdrofko

• Gość: gacek Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 134.65.209.* 16.10.01, 12:09
                                Tak!! mnie Nala tez się coraz bardziej podoba, imrezowa z niej dziewczyna
                                (?),chętnie bym sie z nią napił, jeszcze dzisiaj nie miałem okazji.
                                zdrowie Twoje Euzebio.....ups... oblałem się , a niech to .... dobra , wyschnie
                                hi,hi,hi
                              • Gość: euzebio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 12:11
                                dzieki czwarty za rade.
                                cholera sam sie w tym pogubilem, ale faktem jest, że mój komp nie za bardzo
                                nadąża za odswierzaniem strony i zanim wyśle posta pojawiaja sie nastepne.
                                pifko smakuje - to dobrze. sorry, że bombarduje Was Pudelsami, ale w sobote ide
                                na kameralny koncert Maleńczuka.
                            • Gość: Nala Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 12:08
                              Ehhh !!! Chłopaki !!!
                              Dobrze by było iść do domciu. A tu jeszcze caaaały dzień przede mną !!!
                              Złapałam drugi dech !!!
                              Solenizancie !!!
                              - 100 lat, 100 lat niech żyje, żyje nam !!!
                              - 100 lat, 100 lat niech żyje, żyje nam !!!
                              - Jeszcze raz, jeszcze raz niech żyje, żyje, nam !!!
                              - NIECH ŻYJE NAAAAAAAM !!!
                              O kurczę, dech straciłam !

• Gość: the4h. Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 62.233.128.* 16.10.01, 12:10
                                NIECH MU GWIAZDKA POMYŚLNOŚCI
                                NIGDY NIE ZAGAŚNIE
                                A KTO Z NAMI NIE WYPIJE
                                NIECH POD STOŁEM ZAŚNIE!
                                • Gość: euzebio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 12:16
                                  jestescie wspaniali, chlip
                                  wzruszyłem sie jak juras przy rulecie
                                  i powiem Was szczerze, takich urodzin jeszcze nie miałem
                                  pozdrawiam
                              • Gość: gacek Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 134.65.209.* 16.10.01, 12:12
                                Nala ja CIe bardzo proszę oszczędzaj sie cały dzień przed nami tu na tej
                                imprezce !!!
                                Jeszcze gwiazdka ..... hi,hi,hi jak u cioci na imieninach heeep , o nie Nala
                                Twoja czkawka mnie dopadała hep, hep
                                idę na obiad , bo tak na pusty żołądek to ja nie mogę , bo będzie mnie trzeba
                                szukac pod stołem !!!
                                • Gość: Bronsio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.pg.com 16.10.01, 12:14
                                  A kto to jest Euzebio to jakis pies czy inny zwierzak?
                                  • Gość: the4h. Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 62.233.128.* 16.10.01, 12:16
                                    Gość portalu: Bronsio napisał(a):

> A kto to jest Euzebio to jakis pies czy inny zwierzak?

Temu Panu już podziękujemy...
                                    • Gość: euzebio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 12:20
                                      spadaj Bronsio, no juz a sio.
                                  • Gość: Nala Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 12:26
                                    TY !!! Bronsio !!!
                                    Odszczekaj to co powiedziałeś !!! A raczej napisałeś !!! Obojętnie jak, ale
                                    odszczekaj !!!!!!! I to szybko !!!

No co, jakoś nic nie słyszę ???
                                    Albo odszczekasz, albo złożysz życzenia !!!!! Szczere !!!
                                    Bo jak nie, to ...... !!!

• Gość: the4h. Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 62.233.128.* 16.10.01, 12:27
                                      Nalu! Chwilowa przerwa w piciu, bo widzę, że już chcesz rozrabiać ;-)
                                      • Gość: Nala Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 12:38
                                        No dobrze, już dobrze !
                                        Nie powiem ani słóweczka.
                                        A przynajmniej spróbuję.
                                        Ciężko mi będzie, ale dla was chłopaki wszystko.

No chyba się zagalopowałam !!! Idę się przewietrzyć !!!
                                        Ojeeeejjj, jak fajnie kołysze !!!
                                        No, buźka !!! Idę !
                                        • Gość: the4h. Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 62.233.128.* 16.10.01, 12:41
                                          Tylko zaraz wracaj bo wiesz, że coś większość zapracowana.
                                          No to pyk! - next beer :)
              • Gość: Tina Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.wsip.com.pl 16.10.01, 12:43
                Jak główki? Może teraz mocną kawę? Życzę dalszej udanej zabawy
                • Gość: the4h. Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 62.233.128.* 16.10.01, 12:51
                  Gość portalu: Tina napisał(a):

> Jak główki? Może teraz mocną kawę? Życzę dalszej udanej zabawy

U mnie spoko, ale ja niedawno zacząłem...

Euzebio! Wracaj na imprezę! Czyżby Cię w pracy za bardzo męczyli? W Twoje
                  urodziny?
                  Zdrówko!
                  • Gość: gacek Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 134.65.209.* 16.10.01, 12:55
                    moja głowka jest dopiero gotowa do zabawy , jestem najedzony i moge pić, pyk o
                    browarek otwarty i chlup .Zdrówko !!!!

• Gość: Nala Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 12:51
                  No wróciłam.
                  Ale z prawdziwym żalem żegnam was wszystkich na dzisiaj.
                  Niestety muszę się udać poza firmę. Obowiązki wzywają (wtedy kiedy nie trzeba
                  najczęściej).
                  Euzebio !!! Jeszcze raz zdróweńka życzę i samej (samych?) słodyczy !!!
                  Pozdrówka dla wszystkich ! Bużka !

Mam nadzieję że jutro zastanę wszystkich w dobrym zdrowiu i kondycji.
                  CZEŚĆ !!!
                  • Gość: the4h. Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 62.233.128.* 16.10.01, 12:54
                    3maj się Nala!
                    P.S. Zawsze możesz wstąpić do jakiejś internet-cafe ;)
                  • Gość: gacek Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 134.65.209.* 16.10.01, 12:58
                    o nieeee Nala wracaj nie napiłaś się jeszcze ze mną !!!
                    no cóż w takim razie do jutra , tylko jak ty bedziesz prowadzić po takiej
                    ilości alkoholu? masz szofera? pozdor i weź wodę na kacusia na jutro!!!
                • Gość: euzebio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 12:52
                  bardzo dobry pomysl, kawa na nogi mnie stawa. własnie przeczytalem, ze w tym BB
                  zafundował badziewiakom tydzień bicia rekordów. ten kto pobije ich najwiecej,
                  niezaleznie czy zadanie tygodniowe zostanie zaliczone, dostanie 2 stówy do
                  wydania w sklepie. mam taka cichą nadzieje, ze piozwoli to na wprowadzenie
                  chociaz odrobiny rywalizacji. ponadto kazdy z nich ma 5 dni na nauczenie ptaka
                  zwanego gwarkiem jednego wybranego przez siebie słowa.

• Gość: gacek Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 134.65.209.* 16.10.01, 13:00
                    wreszcie zacznie sie jakas rywalizacjia i może wreszcie poprawny Jureczek
                    pokaże jakąś inną twarz!
                    to ja proponuje toast :
                    Zdrowie Euzebia!!!1
                    • Gość: the4h. Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 62.233.128.* 16.10.01, 13:01
                      Zdrowie! Do dna (ja mam 3/4 piwa).
                      • Gość: gacek Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 134.65.209.* 16.10.01, 13:10
                        ooo the4h (chyba dobrze napisałem?) ja mam już 1/2 goń!!!
                        bo nastepnę sie studzą !!!
                        • Gość: the4h. Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 62.233.128.* 16.10.01, 13:15
                          Jaka 1/2? Miało być DO DNA!
                          Ja już mam następne.
                          Gul, gul, gul...
                          • Gość: gacek Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 134.65.209.* 16.10.01, 13:18
                            gul,gul,gul już!!! pędze po następne!
                            ciekawe gdzie sie podział solenizant?
                          • Gość: euzebio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 13:22
                            witaj ponownie gacek
                            ja juz pije trzecie, ups
                            cholerny komp mi sie buntuje, mimo, ze dostal kopa i nie moge byc na bieżąco z
                            Wami, a staram sie jak moge.
                            dla oslody wierszydło
                            To KOT, jest KOT, dobry KOT, sposób KOT, żeby KOT,
                            idiota KOT, był KOT, zajęty KOT, przez KOT, co najmniej KOT,
                            30 KOT, sekund KOT (teraz przeczytajcie to bez słowa KOT )

komu ginu, komu dymu
                            na zdrowie

• Gość: the4h. Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 62.233.128.* 16.10.01, 13:31
                              Kurde Gacek wprawiłeś mnie w zakłopotanie. Ja piszę "Jubliat", a
                              Ty "Solenizant". Zawsze mi się to myliło, ale dzisiaj wydawało mi się, że jak
                              Euzebio ma urodziny to jest Jubilatem. Niech to ktoś wyjaśni!
                              P.S. Zresztą co tam, ważne żeby browar był dobry i zimny.
                              • Gość: gacek Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 134.65.209.* 16.10.01, 14:22
                                powiem Ci szczerze że ja nie wiem jak to jest , ale browarek zimniutki to
                                podstawa zgadzam sie !!1
                            • Gość: gacek Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 134.65.209.* 16.10.01, 14:21
                              Ja dymka poproszę!!!
    • Gość: kosta Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 217.11.130.* 16.10.01, 13:30
      wszystkiego najlepszego,usmiechu,zachowanie tego poczucia humoru,spełnienia
      marzeń i niezawieszania się komputera
      • Gość: euzebio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 13:38
        jubilat, solenizant nieważne. piwesio do reki i stuknijmy sie
        Wasze zdrowie koledzy
        • Gość: the4h. Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 62.233.128.* 16.10.01, 13:40
          Brzdęk, brzdęk - zdrowie Euzebio!
          gul, gul...
          • Gość: kosta Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 217.11.130.* 16.10.01, 13:47
            wasze zdrowie!!!
            gul,gul,gul
            • Gość: euzebio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 13:54
              z tego wszystkiego zapomniałem o najważniejszym - o torcie, ale poprawiam sie i
              uwaga bede dmuchał - chuuuuuuuuuch. komu kawałeczek?
          • Gość: Balbina Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.cm-upc.chello.se 16.10.01, 13:59
            Witam, jak zwykle spozniona wpadam na impreze...
            HAPPY BIRTHDAY Euzebio!!!Szkoda, ze Twoje urodziny przypadaja we wtorek-ledwo
            weekend sie skonczyl a tu ZNOWU trzeba sie z kims napic,hi,hi,hi.
            No ale skoro spozniona to moze i wytrwam do wieczora z Wami-ide sobie nalac i
            TWOJE zdrowie drogi Jubilacie!
            P.S.
            Solenizant ma imieniny, ajubilat urodziny-ktos o to pytal wczesniej.
            A ile to wiosenek ma nasz Jubilat jesli mozna sie spytac?
            Pozdrowionka
            • Gość: euzebio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 14:04
              witaj Ballbina, częstuj sie, chociaz niewiele zosłało.
              z pewną taka niesmialością odpowiadam - 29.
              szkoda, że wpadłas tak poźno, bo ja niestety po 15.00 spadam do domciu.
              pozdrafiam
              • Gość: the4h. Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 62.233.128.* 16.10.01, 14:12
                Witam przedstawicielkę płci pięknej :)
                Wznoszę toast! - oczywiście wiadomo za kogo.
                Kufle w dłoń i jazda...
                • Gość: kosta Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 217.11.130.* 16.10.01, 14:20
                  naprawdę przyjęcie jest super!
                  zdrowie Euzebio!
                  • Gość: the4h. Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 62.233.128.* 16.10.01, 14:24
                    Gacek, dawaj na dół bo ledwo wynalazłem Twoje posty.
                    Na zdrowie!!!!!
                    • Gość: gacek Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 134.65.209.* 16.10.01, 14:26
                      juz już zdróweczko , chyba jakiegos karniaczka dla koleżanki trzeba nalać !!!
                      a cos Euzebio mówił o torcie ... a juz widze....mniam,mniam pycha!!!
                • Gość: euzebio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 14:26
                  a kufle coraz cięższe, ale nic to, musimy byc dzielni jak czterej pancerni.
                  Czwarty Twoje zdrófko. gul gul gul, epp
                  • Gość: the4h. Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 62.233.128.* 16.10.01, 14:29
                    Dzięki Euzebio :) Guuuuuuuuuulllllll
                    A co do Balbiny, to faktycznie trzeba jej dać karniaka.
                    • Gość: euzebio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 14:32
                      Ballbina, Baaallllllbina gdzie jessteś?
                      napij sie z nami
                  • Gość: gacek Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 134.65.209.* 16.10.01, 14:29
                    --------------------------------------------------------------------------------
                    Witam, jak zwykle spozniona wpadam na impreze...
                    HAPPY BIRTHDAY Euzebio!!!Szkoda, ze Twoje urodziny przypadaja we wtorek-ledwo
                    weekend sie skonczyl a tu ZNOWU trzeba sie z kims napic,hi,hi,hi.
                    No ale skoro spozniona to moze i wytrwam do wieczora z Wami-ide sobie nalac i
                    TWOJE zdrowie drogi Jubilacie!
                    P.S.
                    Solenizant ma imieniny, ajubilat urodziny-ktos o to pytal wczesniej.
                    A ile to wiosenek ma nasz Jubilat jesli mozna sie spytac?
                    Pozdrowionka

dzieki Balbina za wyjaśnienia juz bedę teraz wiedział że Euzebio to Jubilat ,
                    no to co ?
                    zdrówko !!! gul,gul,gul, o skończyło się ...pyk mam nastepne ech , żyć nie
                    umierać !
                    • Gość: euzebio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 14:34
                      kobieta jest jak tornado. najpierw ciepla i wilgotna a później zabiera domy i
                      samochody
                      ech, napijmy sie, wasze zdrowie
                      • Gość: the4h. Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 62.233.128.* 16.10.01, 14:36

> kobieta jest jak tornado. najpierw ciepla i wilgotna a później zabiera domy i
                        > samochody
                        > ech, napijmy sie, wasze zdrowie

A może walnęła tego karniaka i Ją chwilowo zamroczyło?
                        Pijmy więc ;)
                        • Gość: the4h. Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 62.233.128.* 16.10.01, 14:49
                          Co jest grane? Euzebio zaraz spada - 15 się zbliża, a tu cisza. Czyżby już
                          wszyscy zrobieni? Sam będę pił? :(
                          • Gość: gacek Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 134.65.209.* 16.10.01, 15:01
                            ja jeszcze jestem tylko były jakies problemy , bo nie mogłem wejsc tu do was ,
                            cholera nawet człowiekowi napić sie nie daja, ale jestem i pijemy dalej chlup !!
                            aaaa ale mocnego drinia sobie zrobiłem !!! gdzie ta Balbina ?
                            the4h pijemy !! zdrówko Twoje tym razem i i toast za kontener, niech mają!
                            • Gość: the4h. Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 62.233.128.* 16.10.01, 15:05

> ja jeszcze jestem tylko były jakies problemy , bo nie mogłem wejsc tu do was ,
                              > cholera nawet człowiekowi napić sie nie daja, ale jestem i pijemy dalej chlup !
                              > !

Codziennie są tu jakieś problemy, ale dzisiaj jakoś mnie ominęły.

> aaaa ale mocnego drinia sobie zrobiłem !!! gdzie ta Balbina ?

Tak jak pisałem - karniak Ją wykończył ;)

> the4h pijemy !! zdrówko Twoje tym razem i i toast za kontener, niech mają!

Dzięki! gul, gul...
                          • Gość: euzebio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 15:04
                            spoko, miałem lekkie parcie na pęcherz
                            jeszcze jedno piwko zmieszcze, ale poźniej musze chyba posprzątać po
                            imprezce :))
                            zdrófko czwarty
                            • Gość: euzebio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 15:12
                              gacek, czwarty bo widze, że nie ma tu innych. ostatnia kolejka
                              zdrowie

dzieki tym ktorzy tu byli, niech żałuja ci, ktorych nie bylo. jutro tez jest
                              dzień i pewnie sobie postukamy.
                              pa pa, do jutra

P.S.
                              zostawilem troche piwa na kaca
                              wpadnijcie
                              • Gość: gacek Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 134.65.209.* 16.10.01, 15:15
                                Euzebio muszę przyznac,ze na takiej imprezce to ja nigdy nie byłem , było
                                extra !!!! Jutro na klinika na pewno wpadne , trzymaj sie !
                                Obys Ty jutro tu do nas dotarł , bo przecież noc przed Tobą !!!!jeszcze raz
                                wszyskiego co najlepsze !!!!!
                              • Gość: the4h. Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 62.233.128.* 16.10.01, 15:15
                                Dzięki Euzebio za udaną imprezkę.
                                No to rozchodniaczek - gul, gul...
                                Pzdr :)

P.S. Ja też się w takim razie na jakiś czas zmywam, bo mam parę rzeczy do
                                roboty. Nie wiem jednak, czy dam radę po tym piciu ;)
                                • Gość: Mallina Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.*.*.* 16.10.01, 15:38
                                  *lol cos zdaje mi sie ze przyszlam za pozno!!
                                  Ale Euzebio zycze Ci wszystkiego co najlepsze!! satysfakcji z wychowywania
                                  syna, ciekawych lektur, i milych chwil na forum z takimi fajnymi ludzmi jak
                                  my :))))
                                  Pozdrawiam.........!!!!!!!!!!!
                                  Mallina
                                  • Gość: gacek Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 134.65.209.* 16.10.01, 16:15
                                    Mallina nic sie nie martw Euzebio zostawił Ci browarka na zdrówko!!!
                                    gul,gul,gul
                                    • Gość: Mallina Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.pppool.de 16.10.01, 22:43
                                      Uurrrrrrrrrrrra!!
                                      Bardzo dziekuje kochani jestescie, prawdziwi koledzy!!!
    • Gość: marzena Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.imp.gda.pl 17.10.01, 08:39
      Hejka Euzebio:)
      Bardzo mi przykro, ale nie było mnie własciwie dwa dni, bo jestem chora. Tak
      czy siak wszystkiego naj....., ze dwiescie lat, i wszystkiego co sobie tylko
      wymarzysz:))
      mirion buziakuff:)))))))
      • Gość: euzebio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 17.10.01, 08:44
        Gość portalu: marzena napisał(a):

> Hejka Euzebio:)
        > Bardzo mi przykro, ale nie było mnie własciwie dwa dni, bo jestem chora. Tak
        > czy siak wszystkiego naj....., ze dwiescie lat, i wszystkiego co sobie tylko
        > wymarzysz:))
        > mirion buziakuff:)))))))

no nareszcie !!!!!!!!
        wczoraj byłem zmartwiony, że nie wstapilaś na imprezke, ale wiedzialem, że sie w
        końcu odezwiesz. dzięki za zyczenia.
        pozdrawiam i wracaj szybko do zdrowia
        P.S.
        a może maly koniaczek dla poprawienia krązenia?

• Gość: marzena Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.imp.gda.pl 17.10.01, 08:50
          ooo tak.... bardzo chętnie
        • Gość: ona Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.poz-wok.dialup.ids.pl 17.10.01, 08:50
          si!
          • Gość: euzebio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 17.10.01, 09:01
            no to szklanki w dłonie i siup.
            Wasze zdrófko.
          • Gość: ptys Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.chello.pl 17.10.01, 09:04
            Witaj Euzebio,
            Jak pamietasz skladalem Ci zyczenia z wyprzedzeniem, to teraz robie jeszcze
            raz, tym razem z opoznieniem. Poznym wieczorem wrocilem z seminarium i odrabiam
            zaleglosci w lekturze na forum.
            Widze, ze ominelo mnie doskonale party, ale trudno. Mam nadzieje, ze syndrom
            kaca nie bedzie meczyl milycg gosci zbyt dlugo. Milego dnia dla wszystkich.
            pozdrowienia
            ptys
            • Gość: euzebio Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 17.10.01, 09:18
              Gość portalu: ptys napisał(a):

> Witaj Euzebio,
              > Jak pamietasz skladalem Ci zyczenia z wyprzedzeniem, to teraz robie jeszcze
              > raz, tym razem z opoznieniem. Poznym wieczorem wrocilem z seminarium i odrabiam
              >
              > zaleglosci w lekturze na forum.
              > Widze, ze ominelo mnie doskonale party, ale trudno. Mam nadzieje, ze syndrom
              > kaca nie bedzie meczyl milycg gosci zbyt dlugo. Milego dnia dla wszystkich.
              > pozdrowienia
              > ptys

witaj ptysiu, dzieki za zyczenia
              takiego kaca chcialbym mieć zawsze po imprezce. ale nic straconego, mamy następne
              party 12 listopada. proponuje przenieśc sie do tematu poimprezowego, może troche
              pifka sie jeszcze znajdzie.
              pozdrawiam
              • Gość: the4h. Re: STOOO LAAAT - EUZEBIO!!!!!! IP: 62.233.128.* 17.10.01, 10:07
                Witam wszystkich cieplutko :)

> ... proponuje przenieśc sie do tematu poimprezowego, może troche
                > pifka sie jeszcze znajdzie.

i tak też uczyniłem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka