romy_sznajder 26.04.09, 15:24 W innym watku przeczytalam, ze macie urodziny, z czego Dzidka dzis, a Cytrynka dzis lub wczoraj. Niech Wam gwiazdki pomyslnosci nigdy nie powygasaja I stooo laaat (w dobrej kondycji)! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margonka Re: Watek Dzidko-Cytrynkowy 26.04.09, 16:02 Przyłączam się do życzeń urodzinowych: wszystkiego, co najlepsze i najpiękniejsze w życiu. Better to remain silent and be thought a fool than to speak out and remove all doubts. A.Lincoln Odpowiedz Link
paulina.galli Re: Watek Dzidko-Cytrynkowy 26.04.09, 17:46 Ja również!!! Wsjo naj naj najlepsieszego! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Watek Dzidko-Cytrynkowy 26.04.09, 17:56 O ludzie, dwie Jubilatki wymagaja specjalnego zachodu. Lece poszukac bukietu z mszycami, a narazie usciski i stolaty. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Watek Dzidko-Cytrynkowy 26.04.09, 18:07 Jest zwichrowane kwiecie, mszyc ze zlotymi zebami zabraklo, wyszly. Z całego serca, cały łan: Odpowiedz Link
ter.eska Re: Watek Dzidko-Cytrynkowy 26.04.09, 18:32 asia ma racje,dwie jubilatki wymagaja czegos specjalnego,tez przelecialam sie po bukiet i mam Różyczki z serca w sercu z naj...lepszymi dla obu jubilatek)) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Watek Dzidko-Cytrynkowy 26.04.09, 18:43 to ja lece po mszyce, bo bez mszyc jak bez musztardy. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Watek Dzidko-Cytrynkowy 26.04.09, 18:43 Dziękuję Wam bardzo Asiu,piękny łan i wcale mi nie żal,że tych z mszycami zabrakło. A Dzidce życzę wszystkiego naj,naj,naj i niech się marzenia spełniają. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Watek Dzidko-Cytrynkowy 26.04.09, 18:51 Alez są mszyce są! Az dwie do podziału na szczescie. Gopos mowi, ze nalezy je karmic woda z miodem. Sie moze rozmnoza...no w kazdym razie nie beda narzekac. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Watek Dzidko-Cytrynkowy 26.04.09, 19:21 Zachwiałam się z wzruszenia. Miało być jeszcze tak: BARDZO Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Watek Dzidko-Cytrynkowy 26.04.09, 19:26 Z podstawka ladniej. A kolor teczowy umiesz? Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Watek Dzidko-Cytrynkowy 26.04.09, 19:30 A nie, to już za mądre dla mnie Odpowiedz Link
hortensja66 Re: Watek Dzidko-Cytrynkowy 26.04.09, 19:39 No to jeszcze ode mnie: Dziewczyny spełnienia najskrytszych marzeń! Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Watek Dzidko-Cytrynkowy 26.04.09, 21:33 Wszystkiego najwspanialszego obu jubilatkom! Cmok cmok! Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Watek Dzidko-Cytrynkowy 26.04.09, 20:01 Co prawda z opóźnieniem (bo gości dziś mieliśmy) ale równie serdecznie dołączam się do życzeń dla jubilatek Dziewczyny, wszystkiego radosnego dla Was oraz tego, co jeszcze życzone nie było, a co byście chciały aby Wam pożyczyć ) I do tego jeszcze łąka pełna kwiecia dla Was: ) Odpowiedz Link
eulalija Re: Watek Dzidko-Cytrynkowy 26.04.09, 22:17 Kurczę, zdążyłam. Wszystkiego!!! Gdzie flaszka? Nie mówta, żeśta wszystko wychleli ... Całuski dla Jubilatek)) Odpowiedz Link
lylika Re: Watek Dzidko-Cytrynkowy 26.04.09, 22:32 Mało brakowało i bym nie zdążyła. Dostojne Jubilatki, w dniu tak uroczystym, składam Wam życzenia z głębi serca płynące. Życzę zdrowia, samych radości, powodzenia, także w finansach, oraz wszystkiego co się szczęściem żwie. Teraz nieoficjanie: Sto lat zdrowia, sto lat życia, beczkę wódki do wypicia, a do tego beczkę wina i sto złotych co godzina. ( To wychodzi dwa czterysta na dobę, może być?) Całusy. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Watek Dzidko-Cytrynkowy 26.04.09, 22:35 Uhh,przepiękne życzenia,oby się spełniły )) Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Watek Dzidko-Cytrynkowy 27.04.09, 12:57 Ja też, ja też, i ja, i ja!!! Najlepszego!!!! Odpowiedz Link
kurcgalopek Re: Watek Dzidko-Cytrynkowy 27.04.09, 16:17 Spóźnionie ale szczere - najserdeczniejsze życzenia dla Cytrynki i Dzidki! Kwiatki może niespecjalnie eleganckie, ale prosto z mojego ogródka Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Watek Dzidko-Cytrynkowy 27.04.09, 16:18 Ach,jak się pięknie uśmiechają! Lubię bratki,dziękuję. Odpowiedz Link