Gość: onek IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.12.02, 10:07 Oglądając ten program traci się ochotę na posiadanie jakiegokolwiek sprzętu domowego. No może z wyjatkie żony;). Ale jeśli ginekolodzy są równie fachowi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Usterka IP: *.tpnet.pl / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 08:45 Super program, mam nadzieję, że oglądają go również "fachowcy" i chociaż przez moment zastanowią się nad swoim postępowaniem. Z drugiej strony to przerażające, że są tak bezczelni, nie znając się na swoim fachu wyłudzają pieniądze od ludzi. W zasadzie nie mam zaufania do żadnych "fachowców", chyba, że są poleceni i wiem czego mogę się spodziewać, np. dobry ale bałaganiarz, dobry ale drogi itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: Usterka IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.12.02, 09:19 Nie mam szczęścia do tego programu, ale raz zobaczyłam końcówkę o dezynsekcji. Pamietacie tego goscia, który tłumaczył, że karaluchy dostają zawału serca od jego środków dezynsekcyjnych. Jego "profesjonalizm" poraził mnie niesamowicie. Choć najlepszy był moment czyszczenia urządzenia do spryskiwania. Współpracownik przepłukiwał je ustami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onek Re: Usterka IP: *.opole.dialup.inetia.pl 19.12.02, 10:04 Cóż, fachowość naszych fachowców zaiste poraża. Aż dziw bierze, że nasz sprzęt gospodarstwa domowego jakoś funkcjonuje. Ale to chyba wbrew tym fachowcom, niż dzięki nim. Przypomina się dawny cykl Kofty i Fridmana "Fachowcy dwaj". Nic się nie zmieniło. Zlecenie jakiejkolwiek usługi wydaje się bardzo ryzykowne. Odpowiedz Link Zgłoś