Dodaj do ulubionych

Kuba W.-precz z IDOLA

IP: *.exe.net.pl 18.12.02, 22:50
Ten inteligencik to zwykła świnia.Zna odpowiedz na kazde pytanie, ale o
kulturze osobistej nie ma zielonego pojęcia!
Obserwuj wątek
    • Gość: Alga Re: Kuba W.-precz z IDOLA IP: *.exe.net.pl 18.12.02, 23:06
      Masz rację!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: verte Re: Kuba W.-precz z IDOLA IP: 62.233.163.* 19.12.02, 00:40
        Tyle kalumni,pretensji,kurew rzucano na szanowne jury Idola a w szczególności
        na wojewódzkiego,leszcza ostanio nawet na cygana.Ani jednego,nigdy złego słowa
        o zapendowskiej.A mnie z tego grona najbardziej właśnie wkurza ta "zimna ryba".
        • andrzej26 Re: Kuba W.-precz z IDOLA 21.12.02, 11:43
          Gość portalu: verte napisał(a):

> Tyle kalumni,pretensji,kurew rzucano na szanowne jury Idola a w szczególności
          > na wojewódzkiego,leszcza ostanio nawet na cygana.Ani jednego,nigdy złego słowa
          > o zapendowskiej.A mnie z tego grona najbardziej właśnie wkurza ta "zimna
          ryba".

Moim zdaniem to jest bardzo sprytna business-woman. Mniej więcej można się
          domyślać kto się z nią wcześniej zetknął i np. brał prywatne lekcje (m.in.
          Alicja Janosz). Najbardziej mnie irytuje jak do kogoś się czepia o szczegóły,
          że popełnione błędy (mimo że drobne) w zasadzie dyskwalifikują, a u kogoś
          ze "swoich", jeżeli błędy są wyraźne i nie może udać że nie zauważyła, to mówi
          że to wcale nie przeszkadzało, że nie wie dlaczego ma słabość, itp.

Mówiąc szczerze, mi się już wszyscy ci jurorzy znudzili. Mówią ciągle to samo i
          tak samo: Wojewódzki pajacuje, Leszczyński sam nie wie czego chce, Cygan
          potrafi dobić swoimi żartami. Ponadto jest duża szansa że ta ekipa jest
          zdolna "wygenerować" tylko jeden typ zwycięzcy. Czyli tym razem Gosię Kunc.
          • Gość: P-77 Re: Kuba W.-precz z IDOLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.02, 12:16
            andrzej26 napisał:

> Gość portalu: verte napisał(a):
            >
            > > Tyle kalumni,pretensji,kurew rzucano na szanowne jury Idola a w szczególno
            > ści
            > > na wojewódzkiego,leszcza ostanio nawet na cygana.Ani jednego,nigdy złego s
            > łowa
            > > o zapendowskiej.A mnie z tego grona najbardziej właśnie wkurza ta "zimna
            > ryba".
            >
            > Moim zdaniem to jest bardzo sprytna business-woman. Mniej więcej można się
            > domyślać kto się z nią wcześniej zetknął i np. brał prywatne lekcje (m.in.
            > Alicja Janosz). Najbardziej mnie irytuje jak do kogoś się czepia o szczegóły,
            > że popełnione błędy (mimo że drobne) w zasadzie dyskwalifikują, a u kogoś
            > ze "swoich", jeżeli błędy są wyraźne i nie może udać że nie zauważyła, to
            mówi
            > że to wcale nie przeszkadzało, że nie wie dlaczego ma słabość, itp.
            To, że jurozy niektórych uczestników znali wcześniej jest konsekwencją
            wykonywanych przezeń zawodów. Jeśli powiedzmy w poprzedniej edycji Zapendowska
            znała A. Janosz, J. Cygan - A . Janosz i S. Wydrę a R. Leszczyński E. Flintę to
            nie było to żadną tajemnicą. Zauważcie, że w pierwszych etapach gdzie
            decydowali jurorzy ci uczestnicy zdobywali komplet głosów, dopiero w finale
            zaczęło się mniej lub bardziej widoczne lansowanie swoich. Poza tym jeśli
            Zapendowska przyznaje że nie może skrytykować Gosi Kunc, bo ma do niej słabość
            to miom zdaniem jest to uczciwe postawienie sprawy. Warto przypomnieć, że w
            poprzedniej edycji nie była calkiem bezkrytyczna wobec Janosz, bo np. po
            wykonaniu "Skłamałam" wytknęła jej słaby początek.
            > Mówiąc szczerze, mi się już wszyscy ci jurorzy znudzili. Mówią ciągle to samo
            i
            >
            > tak samo: Wojewódzki pajacuje, Leszczyński sam nie wie czego chce, Cygan
            > potrafi dobić swoimi żartami. Ponadto jest duża szansa że ta ekipa jest
            > zdolna "wygenerować" tylko jeden typ zwycięzcy. Czyli tym razem Gosię Kunc.
          • Gość: Mark Re: Kuba W.-precz z IDOLA IP: 80.51.254.* 22.12.02, 16:59
            > Moim zdaniem to jest bardzo sprytna business-woman. Mniej więcej można się
            > domyślać kto się z nią wcześniej zetknął i np. brał prywatne lekcje (m.in.
            > Alicja Janosz). Najbardziej mnie irytuje jak do kogoś się czepia o szczegóły,
            > że popełnione błędy (mimo że drobne) w zasadzie dyskwalifikują, a u kogoś
            > ze "swoich", jeżeli błędy są wyraźne i nie może udać że nie zauważyła, to
            > mówi że to wcale nie przeszkadzało, że nie wie dlaczego ma słabość, itp.

Jakies przyklady? Bo szczerze mowiac pierwsze slysze, zeby ona powiedziala cos
            zlego o doskonalej od strony technicznie osobie, ktorej sama nie uczyla, a z
            kolei mowila same komplementy o osobie, ktora uczyla, a ktorej do doskonalosci
            troche brakuje... W pierwszej edycji z finalistow znala Janosz i Makowieckiego
            i obojgu zwracala czasem uwage na drobne niedociagniecia, poza tym z tego co
            wiem zadnego z nich nie uczyla (tylko znala). Nie wiem kogo z II edycji zna czy
            uczyla, ale szanuje ja za to, ze potrafi sie przyznac, ze do pewnych osob ma
            slabosc i z tego powodu nie chce ich tak mocno krytykowac jakby mogla. Przeciez
            na ta sama "przypadlosc" cierpi R.Leszczynski, tylko on sie do niczego nie
            przyznaje, "jedzie" na opinii wielkiego pana krytyka, a tak naprawde faworyzuje
            wszystkich starszych i najlepiej jeszcze pro-rockowych wykonawcow, a
            najbardziej krytykuje najmlodszych i pro-popowych. Ci ostatni chocby byli
            najlepsi to i tak zawsze im cos wyciagnie (chocby kompletna bzdure, wazne, zeby
            dla przecietnego polaka brzmialo to wiarygodnie), a tym pierwszym chocby byli
            bardzo przecietni, to i tak im slodzi (momentami az sie niedobrze robi).

> Mówiąc szczerze, mi się już wszyscy ci jurorzy znudzili. Mówią ciągle to samo
            > i tak samo: Wojewódzki pajacuje, Leszczyński sam nie wie czego chce, Cygan
            > potrafi dobić swoimi żartami.

Tu sie akurat czesciowo zgodze :).

> Ponadto jest duża szansa że ta ekipa jest
            > zdolna "wygenerować" tylko jeden typ zwycięzcy. Czyli tym razem Gosię Kunc.

A co masz przeciwko Gosi? Bo ja wole Gosie niz Damiana Aleksandra czy Bartka
            Homa. Wole mlodosc i naturalnosc niz wymuszony usmiech i pozerstwo.
    • Gość: mariuss Re: Kuba W.-precz z IDOLA IP: *.tlsa.pl 19.12.02, 08:59
      żaden tam z niego inteligencik. Zauważyliście jaką robi zadowoloną z siebie
      minę kiedy uda mu się coś palnąć i wydaje mu się że to było świetne ?
      Przypomina mi osiołka ze "Shreka" w scenie kiedy podskakiwał w tłumie przed
      domem Shreka i krzyczał: Ja ! Ja ! Mnie wybierz !
      • agul1 Re: Kuba W.-precz z IDOLA 19.12.02, 10:22
        Skoro was tak denerwuje to po co go ogladacie? jestescie masochistami czy co?
        • Gość: . Re: Kuba W.-precz z IDOLA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 10:49
          agul1 napisała:

> Skoro was tak denerwuje to po co go ogladacie? jestescie masochistami czy co?

Na dodatek zazdrosnie zakompleksionymi!!!
          Dosc mam juz czytania tych inwektyw skierowanych w pana Wojewodzkiego.
          Jak sie kurwa chcecie na niego wywnetrzac to napiszcie mu maila kw@fremantle.pl
          i dajcie spokojnie przegladacv forum!

• Gość: zuza Re: Kuba W.-precz z IDOLA IP: *.chello.pl 20.12.02, 10:23
            a mnie się wydaje że on właśnie taką rolę przybrał na potrzeby IDOLA, a że ma
            do tego predyspozycje, to mu to świetnie wychodzi, a Wy sie nim ekscytujecie,
            bez sensu ...
          • Gość: lara Re: Kuba W.-precz z IDOLA IP: *.acn.waw.pl 20.12.02, 19:02
            drogi(a) kolego/kolezanko,

forum od tego wlasnie jest, zeby pisac to, co sie komu zywnie podoba. ludzie
            juz tak maja, ze komentuja: cos im sie podoba, cos innego nie. I komentuja. I
            jezeli kolega/kolezanka ma ochote na - jak to sie wyrazil(a) 'spokojne
            przegladanie forum' - niech przeglada omijajac watki o wojewodzkim. zycie
            kolegi/kolezanki bedzie prostsze.
            pozdrawiam

Gość portalu: . napisał(a):

> agul1 napisała:
            >
            > > Skoro was tak denerwuje to po co go ogladacie? jestescie masochistami czy
            > co?
            >
            > Na dodatek zazdrosnie zakompleksionymi!!!
            > Dosc mam juz czytania tych inwektyw skierowanych w pana Wojewodzkiego.
            > Jak sie kurwa chcecie na niego wywnetrzac to napiszcie mu maila
            kw@fremantle.pl
            >
            > i dajcie spokojnie przegladacv forum!
            >
            • Gość: kubek czy naprawde kontrowersyjny? IP: *.chello.pl 20.12.02, 20:16
              Ech, tez mnie fascynowal ten bezpruderyjny , do bolu "uczciwy"
              i "spostrzegawczy" , znawca talentow. ... Dlaczego pisze w nawiasie?
              Bo gdyby tak bylo naprawde, to nie zapraszal by do swojego autorskiego programu
              BEZTALENCI. Czy pamietacie ta Pania, co napisala i teraz spiewa
              piosenke "sprzatam, gotuje i cos tam....... Hehe, gdyby ona stanela na
              eliminacjach tak, z ulicy, suchej nitki by na niej nie zostawil. No bo glosu to
              ona na pewno nie ma. A poniewaz juz tam cos sama osiagnela,i ktos tam ja
              slucha, to omal ja cala nie oblizal. pfeeee;PP Calkowicie zaprzecza sam sobie
              w tym programie. Ale i tak bede go ogladac w Idolu, bo przynajmniej mnie
              bawi;) (prawdopodobienstwo, ze trafi w sedno , przy takiej ilosci
              pretendentow , jest spore, nie prawdaz? ) A my przecie tak lubimy, jak kogos
              publicznie poobrzuca sie blotkiem;))))
              • Gość: P-77 Re: czy naprawde kontrowersyjny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.02, 20:22
                Kuba sam przyznaje, że nie ma sluchu i takie określenia jak "górne
                partie", "ozdobniki" itp. są mu obce. A w swoim programie konsekwentnie się
                rozwija.
                Móglbyś rozwinąć kogo masz na myśli.
              • Gość: masca Re: czy naprawde kontrowersyjny? IP: *.acn.waw.pl 22.12.02, 16:08
                Nie nie lubimy jak kogos publicznie "obrzucaja blotkiem" - to tylko durna
                teoria socjologow. Tak naprawde czuje sie zazenowana i zawstydzona zachowaniem
                obrzucajacego.
                • Gość: kubek Re: czy naprawde kontrowersyjny? IP: *.chello.pl 22.12.02, 17:38
                  Twoja postawa w takim razie jest godna podziwu-chyle czola !!!
    • Gość: ponczek Re: Kuba W.-precz z IDOLA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.12.02, 17:51
      moim zdaniem ten kuba czy jak mu tam jest kiepskim aktorem ktory gra chama
      tylko po to aby zaistniec w TV, ale i tak nie uda mu sie dlugo w niej miejsca
      zagrzac. zreszta program IDOL ma w swoim scenariuszu przewidziana role dla
      bezczelnego jurora w niemieckiej wersji jest koles ktory zachowaniem bardzo
      przypomina mi nadwislanskiego kubę. To tylko po to aby podwyzszyc ogladalnosc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka