Dodaj do ulubionych

dzisiejszy odcinek TzG

23.04.06, 21:08
oceny jurorów w dzisiejszym odcinku pozostawiają wiele do życzenia jesli
oceniać taniec Oli Kwasniewskiej i Maseraka a taniec Joasi Koroniewskiej i
Kochanka, widać dzis jak na dłoni faworyzowanie Kwasniewskiej, według mnie
dzis tańczyła najgorzej i niestety Maserak nie pomógł ich tańcowi, dostali
dobre ooceny przez brak obiektywizmy, pani Iwonka jakby mogła toby się
rozpłynęła w tej wazelinie
Obserwuj wątek
    • amikeo Re: dzisiejszy odcinek TzG 23.04.06, 21:15
      Przesadzasz.
    • kasiamilan Re: dzisiejszy odcinek TzG 23.04.06, 21:16
      i pan Zbysiu też...
      aż dzwine, że wybierając pary w walcu nie powiedziała o Oli;
      też uważam, że Koroniewska tańczyła zdecydowanie lepiej od Kwaśniejwskiej, a
      już tekst o "niebyciu" gwiazdą telewizyjną i stąd może trema, no żenujący...
      szkoda, bo zapewne Koroniewska dziś odpadnie :(
    • bryt.bryt pytanko o glosowanie 23.04.06, 21:18
      Przyznam od razu, ze TzG mnie - delikatnie mowiac - zniecheca, ale podgladam
      czasem w zwiazku z przewaga decyzyjna mojej piekniejszej polowy. :-)
      Ale jedno mnie zdazylo zaintrygowac - dlaczego sa nierowne szanse w glosowaniu
      widzow? Te wystepujace wczesniej maja wiecej czasu na uzbieranie poparcia. Czy
      to jest oficjalna metoda i standard, czy jakas niedorobka TVN?
      Byc moze na tym forum bylo to wyjasniane, ale mimo to poprosze o opinie.
      • amikeo Re: pytanko o glosowanie 23.04.06, 21:20
        Tak, to oficjalna metoda. Dlatego za każdym razem inna para jest pierwsza a
        inna ostania. Wyjasniali to dziś.
        Już jest jeden wątek o dzisiejszym odcinku!
        • bryt.bryt Re: pytanko o glosowanie 23.04.06, 21:25
          amikeo napisała:

> Tak, to oficjalna metoda. Dlatego za każdym razem inna para jest pierwsza a
          > inna ostania. Wyjasniali to dziś.

Dzieki. Jednak to troche bez sensu. Jesli jakas para zatanczy dobrze, ale na
          koncu, to moze nie uzbierac glosow. No i para slaba, ale pierwsza - powoli, bez
          entuzjamu, ale cos nawpada. Jesli dobra para bedzie tanczyla jako ostatnia, ale
          nie przejdzie dalej z braku czasu, to nic jej po tym, ze gdyby przeszla, to za
          tydzien byla pierwsza w kolejnosci. Zapytam nieco prowokacyjnie - czy chodzi
          rowniez o to, ze nierownosc szans i brak logiki sa wpisane w te rywalizacje?
          • amikeo Re: pytanko o glosowanie 23.04.06, 21:28
            Nie wiem czy nie jest tak, że cały tydzien mozna głosować. Może tez dlatego w
            pierwszym odcinku nikt nie odpadł, żeby widzowie sie zapoznali z tancerzami. A
            w odpowiedzi na pytanie: Nie wiem:)
            • olu87 Re: pytanko o glosowanie 23.04.06, 21:50
              hmm... a głosować nie można przypadkiem przez cały tydzień? jesli tak, to
              wówczas te różnice w długości potencjalnego czasu na głosowanie spowodowane
              różną kolejnością występów są naprawdę nieznaczne.
              • paulinaa Re: pytanko o glosowanie 23.04.06, 21:52
                wydaje mi sie jednak ze wiekszosc ludzi glosuje wlasnie w trakcie programu
                • skafandra Re: pytanko o glosowanie 23.04.06, 22:55
                  Weźcie pod uwage to, że większość ludzi głosuje pod koniec TzG, gdy już obejrzy
                  wszystkie pary. I właśnie lepiej maja ci, którzy zatańczyli jako ostatni, bo
                  najlepiej zapadają w pamięc, o tych pierwszych często się zapomina. Poza tym
                  sporo osób z góry ma swoich faworytów, których numer się nie zmienia, i głosują
                  już zanim zobaczą ich taniec.
        • feminasapiens Re: pytanko o glosowanie 24.04.06, 11:00
          To są jeszcze naiwni którzy wierzą we wpływ "głosowania widzów" na wyniki
          wszelkich konkursów/(tele)turniejów?!

Naiwnych nie sieją...
    • nikita696 Re: dzisiejszy odcinek TzG 23.04.06, 21:23
      uwazam ze Koroniewska z Kochankiem zatanczyli bardzo dobrze i powinni byc
      lepiej ocenieni:(
      • amikeo Re: dzisiejszy odcinek TzG 23.04.06, 21:25
        No wiec Koroniewska została. Bedziecie się nią nadal cieszyć. Tak Rozmus "posuł
        sie ostatnio".
        • fiona83 Re: dzisiejszy odcinek TzG 23.04.06, 21:27
          Prawie zemdleli jak wyniki usłyszeli
          Ale sprawiedliwie odpadli - jakos Jan Serce ze szczerzacymi sie buzkami nie
          pasowal mi :/
      • martol79 Re: dzisiejszy odcinek TzG 23.04.06, 21:28
        szkoda..... no po prostu nie mieli szczęscia dzisiaj:(
    • madee1 Re: dzisiejszy odcinek TzG 23.04.06, 21:28
      Ja żałuję, że odpadł Rozmus. On i Anna tworzyli przesympatyczną parę, a dziś
      zrobili bardzo poruszający, wzruszający pokaz.
      • amikeo Re: dzisiejszy odcinek TzG 23.04.06, 21:29
        Dzis wydaje mi sie, ze bardzie wzruszający był pokaz Koroniewswkiej z uwagi na
        Janosika...
      • 89mika Re: dzisiejszy odcinek TzG 23.04.06, 21:33
        wszystko dzis sie zagmatwało przez niesprawiedliwe oceny jurorów, najgorzej
        wypadli Maserak z Kwaśniewską i niestety wiadomo juz kto bedzie walczył w
        finale choć Mroczek i jego partnerka niewatpliwie zasługują na tytuł mistrzów
        tej edycji to z pewnościa II drugie miejsce nie należy się Kwaśniewskiej
        • kasiamilan Re: dzisiejszy odcinek TzG 23.04.06, 21:38
          dokładnie, ja obstawiałabym Jabłczyńską, chociaż w tym programie to nic nie
          wiadomo, Koroniewska tańczyła dzis świetnie, takie jest moje zdanie;
          • nadja Re: dzisiejszy odcinek TzG 24.04.06, 14:16

Asia i Robert najlepiej zatanczyli tango.
            Od tego czasu jakos mnie nie zachwycaja.

n,
    • hamlet1111 Re: dzisiejszy odcinek TzG 23.04.06, 21:30
      > 89mika napisała:

> oceny jurorów w dzisiejszym odcinku pozostawiają wiele do życzenia jesli
      > oceniać taniec Oli Kwasniewskiej i Maseraka a taniec Joasi Koroniewskiej i
      > Kochanka, widać dzis jak na dłoni faworyzowanie Kwasniewskiej, według mnie
      > dzis tańczyła najgorzej i niestety Maserak nie pomógł ich tańcowi, dostali
      > dobre ooceny przez brak obiektywizmy, pani Iwonka jakby mogła toby się
      > rozpłynęła w tej wazelinie

Zdejmij moherowy beret to może i wzrok sie Tobie polepszy. Oglądałem ten program
      2 raz (licząc wszystkie 3 serie) i obiektywnie biorąc Mroczek był najlepszy ale
      Kwaśniewska zataqńczyla bardzo przyzwoicie - na pewno jepiej od tej z tego
      serialu.
    • paul_ina Re: dzisiejszy odcinek TzG 23.04.06, 21:37
      1. no więc mój sms nie poszedł na marne i bardzo dobrze :D

2. Joanna Koroniewska jest sympatyczną, prostą dziewczyną i dlatego uważam, że zagranie motywem przyjaźni sieroty i wdowy wyszło jej niechcący; tym niemniej i mnie za serce chwyciła Pani Agnieszka ze łzami w oczach po ich tańcu, i pewnie wielu innych telewidzów również

3. czy zauważyliście, jak Beata Tyszkiewicz przywaliła między oczy Ani? czy mogło jej chodzić o sympatię do partnera z poprzedniej edycji?

4. w ogóle Pani Beata dziś komentowała bez ładu i składu

5. co do tańca to oczywiście Mroczki the best, długo nic i potem reszta

6. Rozumus moim zdaniem nie trafił z interpretacją - przecież to pisenka o kochankach, a nie młodej parze; smutna, a nie radosna!
      • kubissimo Re: dzisiejszy odcinek TzG 23.04.06, 21:41
        nie widzialem dokladnie materialu o Koroniewskiej, jaki motyw sieroty i wdowy?
        • amikeo Re: dzisiejszy odcinek TzG 23.04.06, 21:41
          Wdowy to Agnieszka Perepeczko na widowni a sie roty to tez nie zajarzyłam.
          • kubissimo Re: dzisiejszy odcinek TzG 23.04.06, 21:43
            tzn chodzilo mi o ta sierote, bo w kwestii wdowy nie mam pytan
            • paul_ina Re: dzisiejszy odcinek TzG 23.04.06, 21:45
              Mama Joasi Koroniewskiej zmarła. Przykro mi o tym pisać, myślałam, że to powszechna wiadomość, ale widocznie chyba tylko wśród czytelniczek Vivy. To teraz mi głupio, że to podniosłam.
              • paul_ina Re: dzisiejszy odcinek TzG 23.04.06, 21:47
                Tzn. zmarła jakiś czas temu, chyba jak Joasia poszła na studia. A w materiale powiedziała, że Pani Agnieszka jej "matkuje".

O to mi chodziło. Jestem matołek prawie jak Magda Mołek, że to podniosłam, bo to bardzo intymne, przepraszam.
              • amikeo Re: dzisiejszy odcinek TzG 23.04.06, 21:47
                Ja nie wiedziałam, VIVY nie czytam. Przykre:( Ale lepiej wiedzieć niż popełnić
                jakąś gafę. Ale nie zauważyłam żeby ona to jakos szczególnie "wykorzystała".
                Nie rzucałao się w oczy.
    • kubissimo Re: dzisiejszy odcinek TzG 23.04.06, 21:39
      BARDZO sie ciesze, ze Koroniewska zostala
      oboje zatanczyli bardzo dobrze, a do tego trafil im sie taniec jednoczesnie
      trudny i raczej malo efektowny. ciezko bylo sie przebic prze te wszystkie
      tanga, rumby i inne pasodoble, na szczescie im sie udalo
      ja wiem, ze raczej nie wygraja tego programu, ale fajnie, ze zobacze ich
      jeszcze za tydzien :)

rumba Rafala i Anety niezla, ale jednak nie przebili wystepu Kasi Cichopek w
      zeszlej edycji
      • paulinaa Re: dzisiejszy odcinek TzG 23.04.06, 21:44
        ciesze sie ze koroniewska zostala a odpadl rozmus. bardzo mi sie podobal walc
        wszystkich par:) to było naprawde piekne i wzruszające. brawo dla nich.

natomiast uwazam ze jablczynska nie robi postępów. na początku lepiej sie
        zapowiadala. natomiast kwasniewska mozna porownac do agnieszki rylik, ktora na
        początku edycji słabiutko a pozniej bardzo dobrze.
      • wrocool Re: dzisiejszy odcinek TzG 23.04.06, 21:50
        Zgadzam sie, ze do Cichopkowej Mroczkowi duzo brakuje...Cichopek tanczyla
        naprawde super (mam na mysli ja indywidualnie-byla bardzo dobra jak na
        amatorke) Mroczek natomiast tanczy moze poprawnie lecz moim zdaniem bez
        rewelacji (nie rozumiem tych zachwytow nad nim) Owszem jako para wypadaja
        bardzo dobrze ale IMO, cale show robi mu REWELACYJNA parnerka-on poprosty stara
        sie nie przeszkadzac.
        • paul_ina Re: dzisiejszy odcinek TzG 23.04.06, 22:01
          Kurcze, Mroczek jest mężczyzną, naprawdę estetycznie w tańcu mężczyzna mniej przyciąga wzrok niż kobieta.
      • kaye Re: dzisiejszy odcinek TzG 23.04.06, 21:50
        Też się cieszę, że Koroniewska została, bo naprawdę tańczy świetnie, a dziś
        zostali przez sędziów ocenieni za słabo. Po Oli widać, że robi postępy,
        natomiast nie zachwyca mnie Jabłczyńska.

• kubissimo Re: dzisiejszy odcinek TzG 23.04.06, 21:53
          Jablczynska tak sie skupila na technice, ze w koncu wyszedl uklad figur,
          natomiast nie mialo to ani krzty ognia :/
        • paulinaa Re: dzisiejszy odcinek TzG 23.04.06, 21:53
          wreszcie jest ktos kogo ona tez nie zachwyca:)) mysle zreszta ze ona spolczela
          na laurach i juz sie nie rozwija. tzn nie robi duzych postepow w tancu
    • menisk Re: dzisiejszy odcinek TzG 23.04.06, 22:05
      Trochę mdły był ten dzisiejszy odcinek i dostarczył znacznie mniej emocji niż
      ten poprzedni. Mroczek bezapelacyjnie najlepszy, reszta mniej więcej równa.
      Zaskoczyło mnie, że Koroniewska jednak nie odpadła. Prawdopodobnie widzowie
      zagłosowali przeciw sędziom. Słusznie zresztą, bo jako pierwsza para
      występująca w odcinku mieli najtrudniejszą sytuację. Dobrze sie stało, że
      przeszli, bo biorąc pod uwagę wszystkie występy, z pewnością ta para jest
      lepsza niż Rozmus z Anią. Swoją drogą ciekawa jestem, co by to było, gdyby tej
      wyśmienitej tancerce trafił się choć raz dobry partner ;-).
      Rozczarowały mnie aranżacje serialowej muzyki z wyjątkiem tej z "07 zgłoś się",
      która zabrzmiała pięknie. Bardzo mi się też podobała przeróbka wokalno-
      instrumentalna piosenki z "Klanu". Że też wybrali produkcję z TV1, a nie jakąś
      swoją, no, no...
      TzG jest już właściwie rozstrzygnięty, bo Mroczek z Anetą jest poza konkurenją.
      • kubissimo Re: dzisiejszy odcinek TzG 23.04.06, 22:10
        dokladnie, temat z 07 zglos sie, zagrali fantastycznie
        za to zdziwil mnie dobor muzyki do walca wiedenskiego. nie bylo juz zadnego
        polskiego utworu (a Noce i dni? a Polskie drogi?), a przynajmniej czegos
        bardziej stonowanego???
    • antonoffa Re: dzisiejszy odcinek TzG 23.04.06, 22:11
      Mam nieodparte wrażenie, że Pani Iwona mimo, że jest surowym krytykiem ale jest
      naprawdę obiektywna natomiast Piotr Galinski mimo niezaprzeczalnego
      profesjonalizmu przy ocenach kieruje się jednak mniej lub bardziej skrywanymi
      sympatiami do tańczących uczestników i to znajduje swoje odzwierciedlenie w
      notach. Noty Iwony Pawlowicz są dla mnie bardzo pouczające, notom Galińskiego
      niedowierzam.
      • kasiamilan Re: dzisiejszy odcinek TzG 23.04.06, 22:18
        tak, masz rację, zwłaszcza kiedy "obcinał" Marcina Olszewskiego
        • nadja Re: dzisiejszy odcinek TzG 24.04.06, 14:07

On obcinal Renate Dancewicz, bo to ja glownie mial oceniac, a nie Marcina
          Olszewskiego, ktory jest profesjonalista.
          Co za bzdury.
          n
          • alexandria Re: dzisiejszy odcinek TzG 24.04.06, 15:54
            Oj obcinał Marcina też. Miałam nieodparte wrażenie, że nie o Renatę mu
            chodziło... Galiński czuje do Olszewskiego jakąś osobista urazę i bardzo to
            widać.
            • nadja Re: dzisiejszy odcinek TzG 24.04.06, 16:16

A ja, prawde mowiac, mysle, ze chodzilo o to, ze Marcin odcinal sie za niezbyt
              pozytywne opienie nt tanca Renaty Dancewicz. Rzeczywiscie widac bylo wtedy
              iskierki w oczach obu panow. Tyle tylko, ze w tym wypadku trudno nie przyznac
              Galinskiemu racji...

n
    • nesta_fan Re: dzisiejszy odcinek TzG 24.04.06, 07:55
      Naprawdę , Ola robi duże postępy i uważam ,że to zasługa 'tresera' Maseraka ->
      podobnie było w drugiej edycji ,bo przecież ch-cha Małgosi Foremniak ,na
      początku roiła się od błędów.
      Bardzo trzymam kciuki za parę Ola-Rafał ( ze wskazaniem na drugą połowę tej
      pary , bo przyznam ,że gdyby Ola tańczyła z kimś innym , to nie byłabym za nią -
      > bo, w skrócie jestem za PO i Tuskiem).
      Może para Mroczek i Aneta jest równiejsza ,ale nie lubię Mroczka , ze względu
      na jego udział w tym tasiemcu 'M jak mdłości '(Chochoła przecież ,już
      zapomnieliście ) i nie podoba mi się to 'granie na ekranie' wielkiej miłości
      na zamówienie ( bo przecież już oboje juz sie do tego przyznali) i tylko sobie
      szkodzą , bo dobrze tańczą .
      • piterek_82 Re: dzisiejszy odcinek TzG 24.04.06, 09:39
        Dobra wiadomość dla fanów "Tańca z gwiazdami", jeśli wierzyć w to, co
        pisze "Super Express":
        www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1587&news_id=101734&scroll_article_id=101734&layout=1
        &page=text&list_position=1
        • dona.a Re: dzisiejszy odcinek TzG 24.04.06, 11:39
          chyba przesadzili z ta ceną za bilety, tylko dlatego, żeby zobaczyć twarz
          serialowego aktora na żywo, bo wielkie show taneczne to raczej nie będzie
          biorąc pod uwagę umiejętności amatorów - głównie kroki podstawowe, często
          wypadanie z rytmu i nie nadążanie za partnerem.
    • brak-pomyslu Re: dzisiejszy odcinek TzG 24.04.06, 09:50
      Niestety nie widziałam występu Koroniewskiej wiec o niej nie mogę nic
      powiedzieć. Jeśli chodzi o Rozmusa to nie pasował mi do tanga ten ich
      rozanielony wyraz twarzy i te uśmiechy. Jeśli chodzi o Jabłczyńska to tańczy
      dobrze ale para jaką tworzy z Kiszką nie ma w sobie nic co przyciąga wzrok i
      zainteresowanie, nie jest charakterystyczna. Czego nie można powiedzieć o
      Mroczku i ego partnerce i Kwaśniewskiej z Maserakiem. Może Kwaśniewska nie jest
      tytanem tańca towarzyskiego ale ich wczorajsze pasodoble miało w sobie o wiele
      więcej zycia niż pasodoble Jabłczyńskiej.
      • spacey1 Re: dzisiejszy odcinek TzG 24.04.06, 11:10
        Kurczę, mnie też zgrzytało to tango ślubne jakoś. Głogowska dobrze tańczy, ale
        zawsze denerwowały mnie jej miny. Najbardziej wkurzającamina to takie otwieranie
        i zamykanie paszczy przy wyszczerzonych zębach. Zawsze się zastanawiam, czy to
        jest jakiś obowiązkowy element w tańcu towarzyskim, ale chyba nie, bo rzadko to
        widuję u innych. W TZG u nikogo, ale czasem na turniejach już widziałam cos
        takiego. Może ktoś coś wie na ten temat?
        Ja, mimo, że jestem kobietą i to hetero, jestem pod wielkim urokiem Anety
        Piotrowskiej. Piękna kobieta, piękna figura, a nawet jeśli nie, to rewelacyjnie
        wygląda w tańcu. Jej samba z poprzedniego odcinka czy dwa odcinki temu (ta z
        Mroczkiem przed TV) była po prostu powalająca.
        Życzę im zwycięstwa.
        Niestety nie mogę się przekonać do pani psycholog. Nie tylko w tańcu, ale nawet
        jak mówi, to cuś mi w niej nie pasuje. Brzmi, jakby się siliła na inteligentny
        dowcip. Jestem też przekonana, że jurorzy oceniają ją nieprofesjonalnie.
        • brak-pomyslu Re: dzisiejszy odcinek TzG 24.04.06, 11:52
          jeśli chodzi o wypowiedzi p. Kwaśniewskiej to rzeczywiście muszę przyznac że
          czasem nie sa wysokich lotów. a tak poza tym to niestety ale posiadanie znanego
          nazwiska ciągnie za sobą konsekwencje... na plus i na minus...
          • trik26 Re: dzisiejszy odcinek TzG 24.04.06, 12:00
            Pomyślałąm, że napsize pare słów. Najlepszy Mroczek i on powinien wygrac ta
            dycje, jablczynska i jej partner calkiem neizle i mysle ze powinni byc w finale,
            neisttey mysle ze odpadna ( 3 meijsce) a na drugie wskoczy Ola Kwaśna, neizbyt
            mi sie pododba jak tańczy (myślę, że przysługuje jej jakieś 5, 4 meijsce a
            najwyższe to 3 ze względu na Maseraka). Niesttey obawiam sie ze bedzie 2.
            Koroniewska niedoceniana i dosc mocno krytykowana, z czym sie nei zgadzam.
            porownujac do Oli kwaśnej to mysle ze chyba Koroniewska powinna zajac 3 miejsce.
            Poprzedni odcinek pdodbal mi sie bardzo keidy Aneta Piotrowska tanczyla z
            zawiazanymi pczami-najlepszy taniec tej edycji.
        • agnesya Re: dzisiejszy odcinek TzG 24.04.06, 11:57
          10 -ątki na pewno sie nie należały Oli Kwaśniewskiej. Galiński i Wodecki
          zdecydowanie nie oceniają obiektywnie tej pary.
    • fruttini Re: dzisiejszy odcinek TzG 24.04.06, 12:45
      Kwaśniewska jest baaaaaaaaaaardzo wyraźnie faworyzowana zwłaszcza przez panią
      Iwonkę......-może ma w tym jakiś interesik???? Denerwuje mnie to bo Kwaśniewska
      rusza się niewątpliwie lepiej niż na początku ale nadal jak krowa...
      Podniesione ramiona, brak pracy głowy - to dyskwalifikuje tancerza:-((((
      • nadja Re: dzisiejszy odcinek TzG 24.04.06, 14:10
        No.
        Musi miec jakis interesik.
        Ciekawe jaki, szczegolnie ze ze wszystkich sedziow to ona dala Oli najnizsza
        note hahahaha

n
    • azza4 Re: dzisiejszy odcinek TzG 24.04.06, 13:57
      A o co chodzilo Mroczkowi jak powiedzial,ze nie maja z Aneta problemu z
      odgrywaniem pewnej bliskosci w tancu,bo bardzo sie lubia a nawet cos
      wiecej.Podobno on ma dziewczyne?Kurde,jakby moj facet cos takego powiedzial do
      milionow ludzi to sorry.O co tu biega?A moze w tej warszawce to jest
      norma.Wszyscy sie kotluja ze wszystkimi i jeszcze o tym opowiadaja.W kazdym
      razie zaintrygowalo mnie to,przykluli do siebie uwage.
      • spacey1 Re: dzisiejszy odcinek TzG 24.04.06, 14:21
        a przypadkiem to nie jego brat ma dziewczynę? :) Mroczki nie są jedną osobą,
        jest ich dwóch i każdy ma swoje życie.
        Jeśli chodzi ci o tę dziewczynę, która jest pokazywana przez tabloidy u boku
        Mroczka, to ten bok należy do Marcina Mroczka,a nie do Rafała.
        czy teraz rafał ma twoje przyzwolenie na bliskość z Anetą P.? :)
    • nadja Re: dzisiejszy odcinek TzG 24.04.06, 14:05
      To chyba zart :)
      Ola zatanczyla dzis zdecydowanie najlepiej.
      Najslabiej Rozmus i dobrze, ze odpadl (choc szkoda Ani)
      pozdr
      n
      • nadja Re: dzisiejszy odcinek TzG 24.04.06, 14:13

Aha, no i dzis pierwszy raz srednio podobal mi sie Rafal z Aneta.
        Od pierwszego odcinka za kazdym razem opadala mi szczeka przy ich tancu
        a tym razem bez polotu jak dla mnie. No i jeszcze o Rozmusie, zgadzam sie z
        przedmowcami, choc byli dosc delikatni :) Mnie to tango nie podobalo sie w
        ogole, bylo bez uczucia, jakies takie bez sensu.

Ciekawe kto odpadnie teraz.
        Ja stawiam na Asie Jablczynska, od poczatku nie powalil mnie ani jeden taniec,
        wiec chyba dlatego.
        Pozdrawiam.
        • paulinaa Re: dzisiejszy odcinek TzG 24.04.06, 16:17
          tak. teraz przyszla kolej na jblczynska choc pewnie odpadnie koroniewska:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka