kelle1986 02.05.06, 11:44 podobało wam się? fajne bylo "ciagle gadam" i miśś marsa ale ogólnie takie sobie co nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babeczkaa Re: wczorajszy majewski! 02.05.06, 11:52 o kurcze, zapomniałam włączyć, cięgle mi się wydawało że jest niedziela :( Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: wczorajszy majewski! 02.05.06, 12:00 Miśś Marsa była bossska! ("A to jest łysy, spłodziłam go z Hermaszewskim") :)))))))) Ma ktoś linka do piosenki z przywiązanym Majewskim (że gej i wącha klej)...? Była cudna! Zwłaszcza, gdy sędziowie zrzucili togi ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: wczorajszy majewski! 03.05.06, 01:13 issis napisała: > Ma ktoś linka do piosenki z przywiązanym Majewskim (że gej i wącha klej)...? Ma ;) www.uploading.com/en/?get=ASE8637O Odpowiedz Link Zgłoś
katiusza86 Re: wczorajszy majewski! 02.05.06, 12:19 Cudowny był ten całus do kamerki! Ach, ten Szymuś :) Odpowiedz Link Zgłoś
mumiaczek Re: wczorajszy majewski! 02.05.06, 13:24 "Majewski gej" popłakałam się ze śmiechu. Rewelacja! Dla mnie ten odcinek był super!!! Pewnie w sobotniej powtórce znowu wytną...:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
kaye Re: wczorajszy majewski! 02.05.06, 15:36 A pocałunek "na jamochłona"??? :-)))) Szymon ciągle w świetnej formie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: wczorajszy majewski! 02.05.06, 15:39 moze ktos napisac o ciagle gadam - majewskiego ? wlaczylem dopiero na koncowke rozmowy z goscmi Szymona . Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: wczorajszy majewski! 02.05.06, 16:07 Ciągle gadam - wykorzystał piosenke z reklamy Samych swoich, wkleił twarz posła Komorowskiego z PO zamiast Wisni. Ja tez nie widzialam całosci, ale chyba chodziło o jakieś bardzo wysokie rachunki za poselski telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
n0one Re: wczorajszy majewski! 02.05.06, 15:58 Piosenka byla fajna, dysputa z goscmi rowniez, ale poza tym slabo jakos... Rozmowy w tloku zdecydowanie ponizej sredniej, ani zabawne, ani smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
katiusza86 Re: wczorajszy majewski! 02.05.06, 16:32 Pan Nowicki był zabawny (oprócz tego niepotrzebnego całusa), za to Brodzik kompletna porażka, gorsza od Fraszyńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: wczorajszy majewski! 02.05.06, 17:12 o nie..z gosci bardziej nietrafionymi osobami od Joanny Brodzik byla Ewa Drzyzga, Steczkowska i Boniek. Steczkowskiej jakby wowczas nie bylo, to nikt by nawet nie zauwazyl;-), Boniek kompletnie pozbawiony poczucia humoru, a Ewa Drzyzga wydala mi sie strasznie przewrazliwiana na swoim punkcie osoba. To ostatnie dosc mnie zaskoczylo, dobrze pamietam Drzyzge z RMF-u, w Rw T jakos mnie tez szczegolnie nie drazni. J.Brodzik byla po prostu dosc zachowawcza w programie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
lenawawa Re: wczorajszy majewski! 02.05.06, 18:43 Zgadzam sie z Maliną - Brodzik rzadko kiedy jest sobą w tego typu programach...tak mi się wydaje, niestety. Pan Nowicki jak zwykle luzik totalny;))no ale czym on ma sie przejmować.. Piosenka gejowska cud, miód i orzeszki;)) Odpowiedz Link Zgłoś
iza481 Brodzik u Majewskiego 04.05.06, 19:26 katiusza86 napisała: > za to Brodzik kompletna porażka, gorsza od Fraszyńskiej Od razu zastrzegam: nie bronię Joanny Brodzik, bo mnie tak denerwuje w "Magdzie M.", że przestałam oglądać ten serial. Ale co do jej zachowania w programie Majewskiego byłabym bardziej powściągliwa w krytyce. Nie każdy dobrze się czuje w takiej atmosferze. Daję wam słowo, że nie jestem pozbawiona poczucia humoru, ale nie cierpię błazenady. Kocham wesołość, ale nie znoszę wesołkowatości. I gdybym znalazła się w takim programie, co mi oczywiście nigdy nie grozi, też nie umiałabym wejść w te klimaty. SMS oglądam jednym okiem, na wypadek gdyby zdarzyła się jakaś perełka (np. ostatnio Komorowski), tak naprawdę to czekam tylko na Rozmowy w tłoku. Odpowiedz Link Zgłoś
katiusza86 Re: Brodzik u Majewskiego 05.05.06, 14:43 Jak się ktoś źle czuje w takiej atmosferze, to po co przyjmuje zaproszenie do programu? Odpowiedz Link Zgłoś
iza481 Re: Brodzik u Majewskiego 05.05.06, 20:01 katiusza86 napisała: > Jak się ktoś źle czuje w takiej atmosferze, to po co przyjmuje zaproszenie do > programu? Swięta racja. Ale może to i lepiej, że pozostała sobą. Niektórzy goście Majewskiego za wszelką cenę chcą być "fajni". Efekt niejednokrotnie jest żenujący, niestety. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_zdzicha Re: wczorajszy majewski! 02.05.06, 19:24 najlepsza była piosenka :))))))))))))). "Majewski gej", hahhahahaha! :DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
norbert76 Majewski w sieci! 02.05.06, 21:39 'Majewski gej' jeszcze chyba jest nieuchwytne w sieci, ale gdyby ktoś chciał w trakcie oczekiwaia popatrzeć na premiera romantyka w kąpieli, to zapraszam: video.google.com/videoplay?docid=-616332552447267855&q=majewski&pl=true Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: wczorajszy majewski! 02.05.06, 22:02 boskie. po po prostu boskie inaczej nie da sie tego opisac. smialam sie przez cala godzine, nawet pdczas przerw na reklame sila rozpedu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wojo72 Re: wczorajszy majewski! 02.05.06, 23:11 a zauważyliście, że w programie wycięto pytanie Majewskiego zadane Brodzikowej o to czy miała kiedyś wąsy? Wcześniej pokazywali to w zwiastunach! Czyżby interwencja agenta gwiazdy? Odpowiedz Link Zgłoś
mumiaczek Re: wczorajszy majewski! 06.05.06, 00:41 Mnie się wydaje, że to ONA mówiła o tych wąsach. A swoją drogą jakiś czas temu krążyło po necie zdjęcie pani Brodzik z czasów licealnych z czarnym wąsikiem (prawdziwym). Ciekawe czy w dzisiejszej powtórce wytną piosenkę. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: wczorajszy majewski! 06.05.06, 00:46 a o co chodzi z tym fletem co brodzik ma taka umiejetnosc i co to jest jakis szyfr w branzy filmowej? Odpowiedz Link Zgłoś
norah Re: wczorajszy majewski! 06.05.06, 09:19 Najlepsze jak miś marsa mówi do tego małego "Vaderek idziemy" :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś