Dodaj do ulubionych

szansa na sukces

IP: *.wroclaw.mm.pl 02.05.06, 16:59
Co sądzicie o programie, który od ponad 10 lat gości na naszych ekranach? Podoba wam się czy jednak wolicie Idola itp.? i dlaczego?
Obserwuj wątek
    • inna32 Re: szansa na sukces 11.05.06, 19:45
      Ja osobiscie wole szanse na sukces chociażby ze względu na Wojciecha Manna
      • asiak44 Re: szansa na sukces 15.01.07, 01:48
        Nie cierpię Skrętkowskiej. Czy ona się musi pokazywać w każdym programie?
        Od jakiegoś czasu zwycięzca nie śpiewa piosenki wykonywanej w programie, tylko
        inną - nie wiem dlaczego?
    • green-aria Re: szansa na sukces 22.04.07, 13:43
      Jest to mój ulubiony program,lubię Wojciecha Manna i szanuję Elżbietę
      Skrętkowską - właśnie za to , że stworzyła ten program.
      • vipia Re: szansa na sukces 17.05.07, 10:01
        Denerwujące jest to, ze w programie bardzo często występują ciągle te same
        osoby: rozumiem, że do odcinków specjalnych "szansy" można zapraszać byłych
        laureatów czy tych, którzy się pani Skrętkowskiej podobali- ale obecność w co
        drugim programie kogoś, kto już śpiewał kiedyś w "szansie" to przesada. Tym
        bardziej, że np. poprzednią edycję wygrała Karolina Szarubka, ktorą trzy
        miesiące poźniej zobaczyłam ponownie startującą. Chyba trzykrotnie w programach
        pojawiła się Julita- taka dziewczyna z saxofonem. Szymon Wydra kiedyś też dwa
        razy występował, zanim trafił do Idola.Podobnie Steczkowska: pierwszy raz
        śpiewała piosenki Skaldów, drugi: Maanamu. Przynajnmiej trzykrotnie oglądałam
        dziewczynę, która wygrała w programie z Ich Troje, poźniej śpiewała chyba
        "Milord" i jeszcze kiedyś tam, już nie pamiętam, bo zawsze śpiewała bardzo
        przeciętnie.Takich osób jest mnóstwo, nie sposób pamiętać nazwisk, ale raczej
        mam pamięć do twarzy:-) Program nazywa się "Szansa na sukces", ale ileż można
        dawac szansę ciągle tym samym osobom? Podczas, gdy na eliminacje złaszaja się
        jednorazowo ok 1000 osób. Nie wierzę, ze nie ma wśród nich 10 nowych twarzy
        godnych pokazania. Nie rozumiem więc motywów wyboru uczestników do 'szansy" -
        pani Skrętkowska jakąś prywatę uprawia ciągle czy co.....
        • nevergiveup Re: szansa na sukces 17.05.07, 16:28
          Może ma duuuża rodzinę i masę znajomych..... i lansuje ich jak Samoobrona
          swoich ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka