kubiis Re: Sami swoi 02.05.06, 22:22 A ja uwielbiam całą trylogię o pawlaku i Kargulu...najlepsza polska komedia:):) Mozna oglądać setki razy..i nigdy sie nie znudzi:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rosemadder Re: Sami swoi 02.05.06, 22:27 nie no, daj spokój kiedyś się znudzi... a TVP obrzydza nam skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot87 Re: Sami swoi 02.05.06, 22:44 rosemadder napisała: > nie no, daj spokój kiedyś się znudzi... > a TVP obrzydza nam skutecznie. Chyba raczej stacje grupy Polsat. Tam ten film (Oraz trylogia Franciszka Dolasa) jest nadawany zdecydowanie częściej. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Sami swoi 03.05.06, 09:15 codziennie mogę[ i chcę] oglądać momencik gdzy pawlaczek wlazł w gó.. i buty o trawę wyciera. Odpowiedz Link Zgłoś
megasia Re: Sami swoi 09.05.06, 17:22 Bo Polsat pokolorował Samych swoich i teraz eksploatuje. A mnie się nie nudzi. "ogiera sąsiadowi ukradli! a taki był ładny, amerykański" Odpowiedz Link Zgłoś
mona275 Re: Sami swoi 03.05.06, 12:17 Nie musisz przecież oglądać, są lepsze zajęcia - Tobie polecam na przykład lekturę słownika ortograficznego, dużo ciekawych wiadomości znajdziesz zwłaszcza pod "r" Odpowiedz Link Zgłoś