Dodaj do ulubionych

szansa na sukces

03.05.06, 13:36
jakie sa wasze opinie na temat tego programu?
Obserwuj wątek
    • svenja1 Re: szansa na sukces 03.05.06, 13:49
      przejadł się
      • kalinazkalinowa Re: szansa na sukces 03.05.06, 13:53
        Mann jest świetny
        • misiak38 Re: szansa na sukces 03.05.06, 17:42
          kalinazkalinowa napisała:

> Mann jest świetny
          >

zgadzam się,jest niezawodny,juz od tylu lat.nawet czasem go obejrzę w tych
          durnuch "Dużych dzieciach".tylko dla niego mogę sie przemóc i znieść te bachory.
    • tralala29 Re: szansa na sukces 03.05.06, 14:19
      nie ogladam juz od dluzszego czasu z jednego powodu. Do SZALU doprowadzala mnie
      Pani Skretkowska wiecznie pojawiajaca sie na koncu.Ja rozumiem potrzebe
      zaistnienia. Ale raz nie wystarczyl??. Te jej wstawki koncowe sa tak sztuczne,
      ze ciary po plecach mi przechodzily za kazdym razem. No nie moglam...nie
      moglam..Wiec nie ogladam.:-)
      • pani-walewska Re: szansa na sukces 03.05.06, 16:25
        mam dokladnie to samo, po co to czupiradlo zaczelo sie pokazywac to ja nie
        rozumiem
      • misiak38 Re: szansa na sukces 03.05.06, 17:44
        tralala29 napisała:

> Do SZALU doprowadzala mnie
        > Pani Skretkowska wiecznie pojawiajaca sie na koncu.Ja rozumiem potrzebe
        > zaistnienia. Ale raz nie wystarczyl??. Te jej wstawki koncowe sa tak
        sztuczne,
        > ze ciary po plecach mi przechodzily za kazdym razem. No nie moglam...nie
        > moglam..Wiec nie ogladam.:-)

też jej nie cierpię, rzeczywiście jest strasznie sztuczna i nie wiem po jaka
        cholerę się uaktywnia zawsze na końcu programu,ale i tak oglądam,bo na końcu
        można szybko przełączyć na inny kanał.:))
        • tralala29 Re: szansa na sukces 03.05.06, 18:07
          slusznie.Niby racja. Ale jakos tak sama swiadomosc, ze juz w czasie piosenki na
          final...pani S. zacznie sie krecic miedzy spiewajacymi, beda scenki
          z "rezyserowania" finalowego wystepu...powoduja....no sami wiecie. Ale wszystko
          TO racja...moge tuz przed....szybko zmienic kanal..:-)
    • kika666 Re: szansa na sukces 03.05.06, 16:23
      Program już od ponad 10 lat gości na naszych antenach i mimo nawału rozrywek typu idol itp mieści sie w pierwszej 10 najechetniej ogladanych programów. A właśnie co lepsze idol czy szansa na sukces?
      • baba67 Re: szansa na sukces 03.05.06, 17:28
        Idol jest zabawniejszy
        • shatmach Re: szansa na sukces 03.05.06, 17:51
          Idol zabawniejszy? To ciekawe.

Ja oglądam "Sznsę na sukces" odkad tylko pamiętam. Program jak dla mnie wciąż
          zabawny i ciekawy. Jeśli jest artysta którego lubie gościem to ogląda się
          bardzo miło. Mann jest genialny. Oglądałem w niedzielę, poniedziałek i dziś
          powtorkę z Sali Kongresowej głownie dla niego. Wiedziałem, że będzie śmiesznie
          i było! Rozmowa z ta starszą damulką i która dla Manna śpiewała była
          prześmieszna. :) A Skrętkowska jest mi obojętna. Nie przeszkadza mi skoro jest
          tylko na koncu programu. Napisów końcowych nie trzeba oglądać. ;)
    • misiak38 od siebie :) 03.05.06, 17:50
      chciałam założyć osobny wątek na temat "Szansy..." i koncertach w Sali
      Kongresowej,jakie pokazywano przez ostatnie 3 dni. Mianowicie strasznie działa
      mi na nerwy fakt zapraszania do Sali ludzi którzy zupełnie śpiewać nie
      potrafią.już nawet jak jest normalny program w niedzielę i widzę tych co pieja
      niemiłosiernie to mnie szlag trafia (no ale to to jeszcze można znieść i
      zrozumieć) no ale w Sali to już chyba najlespi są prawda? a nie jakieś
      beztalencia które przychodzą sie wydurnić.Nie wiem czy to ma być pewna forma
      dodatkowej rozrywki czy jak?? taki na przykład Roland z 1 maja czy dzisiejsza
      jakaś tam pani która wyła strasznie do piosenki De Mono.no ludzie...
      • piotr7777 Re: od siebie :) 03.05.06, 18:02
        Myślę, że to pełna realizacja zasady "Śpiewać każdy może", ale właśnie zdałem
        sobie sprawę, że nikt z tych "oryginałów" na ogół nie jest wskazywany przez
        jurorów w swoich odcinkach.
        Zresztą w ogóle od strony organizacyjnej jest wiele wątpliwości - ot, choćby
        takich, że w każdym finale powinni występować wszyscy goście z danego sezonu a
        wcale tak nie jest. Np. Anna Maria Jopek swój odcinek miała w sezonie 2001/2002
        a w Kongresowej wystąpiła 2 lata później - czyli zwycięzcy z jej odcinka byli
        pokrzywdzeni w stosunku do reszty.
        Ale generalnie program gwarantuje rozrywkę na przyzwoitym poziomie - i o to
        chodzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka