piroska 04.05.06, 22:18 Dlaczego przeszła do Panoramy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiamilan Re: Iwona Kutyna 04.05.06, 22:20 słyszałam, że stronniczo i niegrzecznie skomentowała wypowiedź jednego z polityków, ale nie wiem którego (polityka, tzn z jakiej opcji) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Iwona Kutyna 04.05.06, 22:23 Hmm, ona sama w wywiadzie powiedziała, że to dla niej szansa rozwoju, wyzwanie i szansa. Szef Panoramy jest teraz z TVN24, więc miał do niej dojście, a potrzebował nowych twarzy do odświeżenia tego gniota. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Iwona Kutyna 04.05.06, 22:42 Obserwowałam poczyniania p.Kutyny w Wydarzeniach i żałuję, że odeszła, bo była przeciwwagą dla wiercącej się, mylącej, rozkojarzonej p. Hani. Panoramy nie mogę znieść, toteż dalszej kariery p.Kutyny śledzić nie będę - aczkolwiek raz trafiłam przypadkiem i co mi się rzuciło w oczy, to FATALNY, za przeproszeniem, design p.Iwony. W Wydarzeniach mają lepszych stylistów? Odpowiedz Link Zgłoś
wprost1 Re: Iwona Kutyna 05.05.06, 00:46 Proste jak drut. Latkowski miał u siebie Tomka Kina, chłopaka Kutyny, więc wpierw załatwił Kinowu Pytanie na sniadanie, a potem Iwonie Panoramę. Niestety tutaj Tomek zawiódł. Odpowiedz Link Zgłoś