Gość: Kamil IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.10.01, 01:06 Słuchajcie, robie strone internetowa o Gosi z I edycji. Chce zamiescic tam miedzy innymi pare opinii "internetowców" o niej. Proszę, napiszcie co myślicie o Gosi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x-man Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 09:50 Bardzo lubie Gosie i chciałbym ją pocałować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudolf Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 10:06 To byla dopiero zlosliwa kurwa !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.acn.waw.pl 20.10.01, 13:19 Fajniutka, lubiłam ją, miała gust... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIGWALD Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 20.10.01, 15:26 GOSIACZEK BYL SUPER I POWINIEN NATYCHMIAST ZAPOZOWAC DLA PLAYBOYA ABY POPRAWIC WRAZENIA PO TEJ OHYDZIE SEWIOŁO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 28.10.01, 18:51 Nie Gosiaczek tylko PROSIACZEK, a raczej Prosię i to do kwadratu. Po jej podłym zachowaniu nie dziwię się , że do dzisiaj nie znalazła męża, a dzieci musi adoptować, bo nikt z nią nie chce ich mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 15:50 A jaki adres tej strony? Gosiaczek to fajna babka. Lubiłam ją i lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondie Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.toya.net.pl 20.10.01, 18:06 Gosia jest jedna z moich ulubionych uczestniczek 1 edycji ! Swietnie prowadzi program w tvn. Podaj adres strony jak tylko ja zrobisz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.wmc.com.pl 20.10.01, 23:14 To byla dziewczyna z klasa! A ze troche intrygowala? - Ciezko jej tam bylo i to robila z nudow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondie Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.toya.net.pl 20.10.01, 23:19 Tez tak mysle ! Zreszta inni intrygowali o wiele skuteczniej tylko ,ze wszystkiego nie pokazano. Im mniej osob w programie tym mniejsza ogladalnosc wiec musieli znalezc jakis czarny charakter ,zeby podgrzac atmosfere. Padlo na Gosie , niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesc Re: Gosiaczek z I edycji IP: 10.0.2.* / 212.160.155.* 26.10.01, 16:05 Gosia byla super. Jedna z niewielu osob ktore byly szczere (poza Manuela). I jako jedna nie bala sie okazywac glupiej Alicji ze jej nie lubi. Pozdrawiam wszystkich jej fanow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 13:24 Gość portalu: czesc napisał(a): > Gosia byla super. Jedna z niewielu osob ktore byly szczere (poza Manuela). > I jako jedna nie bala sie okazywac glupiej Alicji ze jej nie lubi. Pozdrawiam > wszystkich jej fanow:) Tak, tak ta Alicja to była dopiero głupia. Tylko ona uważała Gosię za intrygantkę i wredotę a wszyscy inni wiedzieli, że Gosia jest szczera i miła i wszystkich kocha, prawie tak jak Manuela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.*.*.* 21.10.01, 02:03 Gosiaczek był spoxy. A ze swoimi intrygami odnośnie świętej Ali trafiła w 10! P.S. Ala teraz Ty jesteś wpływową osobą - ratuj swojego mafiozo vel Milano. A jak tam rurka. Trzeba byłoby ją odgrzać troszke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.mcnet.pl 22.10.01, 16:49 ludzie!!! co wy mowicie???? to byl kawal histeryczki, dwulicowej kretynki o męskich palcach!!! nie mówię, że cała reszta była wybitnie inteligentna i układna, ale jej złościlości, krętactwa i beznadziejności to już nikt nie przebije. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaa Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.chello.at 28.10.01, 11:12 rozsmarowywala krem na gebie tymi lapskami jak wsiura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.10.01, 10:43 Dzieki za tych kilka opinii. Adres podam jak tylko skoncze robienie strony. Bedzie to okolo za dwa tygodnie (musze ja jeszcze przed opublikowaniem przedyskutowac z Gosia). Strona bedzie miala nastepujace linki: 1.Zyciorys 2.Galeria zdjec 3.Odpowiedzi (tu Gosia bedzie odpowiadala na pytania internautow (jezeli takowe beda). Uaktualniane beda co miesiac. 4."Ulubione" (tu bedzie kilkadziesiat krotkich odpowiedzi co Goska lubi a czego nie, np. ulubiony aktor, albo potrawa itd). 5.Obrazy i szkice (kilka probek Gosi rysunkow i obrazow, jakie maluje) 6.Wiadomosci (najswiezsze wiadomosci o Gosi 7.Prognoza pogody (link do strony o prognozie TVN, gdzie bedzie prezenterka) 8.Big Brother (oczywiscie link do Big Brothera) 9.Wywiady (wywiady z Gosi udzialem) 10.Artykuły (artykuly o niej) acha, no i jeszcze prosba, jezeli ktos ma jakis wywiad albo artykul z Gosia i moze podac jego źrodlo, to napiszcie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptys Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.chello.pl 21.10.01, 11:34 Gosia miala taki, a nie inny wizerunek w I-ej edycji. Trzeba pamietac jednakze, ze jej wizerunek kreaowany byl przez realizatorow, ktorzy pokazywali co chcieli lub co pasowalo do koncepcji. Jest dla mnie niewatpliwe, ze ma swoj styl i klase. Potwierdzila to w swoim programie w TVN. Nie interesuje mnie zupelnie ten temat, ale zawsze przez chwile poogladam z przyjemnoscia jak sobie radzi. Po prostu ja lubie. Ponadto pochodzi z Sosnowca /Zaglebie/, a mam sympatie do tych stron niewatpliwa. pozdrowienia ptys Odpowiedz Link Zgłoś
mia131 Re: Gosiaczek z I edycji 21.10.01, 12:14 GOSIA JEST SPOX ma tylko jedna wade robi sobie brzytki makijarz!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptys Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.chello.pl 21.10.01, 12:21 mia131 napisał(a): > GOSIA JEST SPOX ma tylko jedna wade robi sobie brzytki makijarz!!!!!!! A ty mija rob sobie dobry makijaz, a nie makijarz!!!!!!!!! i tez bedziesz SPOX. pozdrowienia ptys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.*.*.* 21.10.01, 20:36 taak i makijaz moze nie byl brzytki ale raczej brzydki.. hm sorry ale nie moglam sie powstrzymac.. Mallina Odpowiedz Link Zgłoś
mia131 SORKO 22.10.01, 16:08 SORKO JAK PISZE NA KOMPIE TO ORTOGRAFIA NIE MA ZNACZENIA :) WIEM , ŻE TO GŁUPIE...... DOPIERO WIDZE BŁĘDY JAK WPROWADZE A WTEDY JEST ZA PÓŹNO....... PRZEPRASZAM I POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
trewa Re: Gosiaczek z I edycji 23.10.01, 02:21 była moją faworytką ,potem TVN zamieszał i zgłupiałam.Ale chętnie oglądam program z udziałem Gosi -chętnie poczytam na stronie www. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 20:51 Dziekuje wszystkim za wypowiedzi. Czesc z nich na pewno wykorzystam! Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginny Re: Gosiaczek z I edycji-the best IP: *.multicon.pl 26.10.01, 16:58 Gosia Maier była moim zdaniem jedną z niewielu osób "z prawdziwego zdarzenia" w "BB1"-wrażliwa,inteligentna,o złożonej osobowości.Bardzo nieuczciwe i bolesne było dla mnie miażdżenie tej wartościowej babki przez TVN.Kreowano na supergwiazdę prymitywną Alicję,Gosię zaś przedstawiano stale w negatywnym świetle .Chciałam nawet napisać do Gosi list,żeby pocieszyć ją,iż są również ludzie ,którzy potrafią sami wyciągać wnioski i nie są podatni na tanie manipulacje tvn,stwierdziłam jednak,że list nie trafi w jej ręcę.Życzę jej w każdym razie jak najlepiej,niech zostanie sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaa Re: Gosiaczek z I edycji-the best IP: *.chello.at 28.10.01, 11:17 niech zostanie soba falszywa intrygantka i niech sobie pomaluje na purpurowo tego pryszcza na gebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YO Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.esripolska.com.pl 29.10.01, 19:39 Chyba jesteście ślepi, drugiej takiej intrugantki nie było w całym domu BB, Manueli nadawała na Alicję po czym leciała do niej i gruchała jak to jej przykro i żeby się nie martwiła, że jest nominowana, aż się rzygać chce. A poza tym jest brzydka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 28.10.01, 18:47 Gość portalu: S napisał(a): Gdyby w BB było sprawiedliwie to powinna wylecieć przed Picią razem z Klaudiuszem ( za złamanie regulaminu). Wyjatkowo szujowata osoba, intrygantka, dwulicowa , nieszczera,nielojalna, bez żadnej moralności. Nie chciałabym nigdy się z nią spotkać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 20:04 Gosia była nnnnnnnnnnaaaaaajjjjjjjjjjjlpesza i niewiem dlaczego wygrał ten nudny Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 20:26 Gosia w finałowej trójce była i do wygranej wytrwale dążyła. PS Tylko ona potrafiła dołożyć głupiej Alicji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 13:32 Gość portalu: Sonia napisał(a): > Gosia w finałowej trójce była i do wygranej wytrwale dążyła. > > PS Tylko ona potrafiła dołożyć głupiej Alicji. A tylko głupia Alicja potrafiła rozszyfrować intrygi Gosi. Pozazdrościć inteligencji pozostałym, którzy przejrzeli na oczy dopiero jak wylecieli z programu. Pozdrawiam wszystkich mądrych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.10.01, 07:25 Gosia była OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginny Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.multicon.pl 30.10.01, 21:23 Rzeczywiście- Alicja to geniusz.Bardzo trudno było jej na to wpaść skoro wszyscy,z Gosią na czele(co jeszcze podkreśla jej uczciwość ,nie fałsz),okazywali jej jawną niechęć.Słodka Ala połapała się zresztą dopiero pod koniec programu,wcześniej była święcie przekonana,że taki np.Gulczas ją uwielbia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatek Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.tele2.pl 29.10.01, 22:46 Gosiaczka lubiłam najbardziej z całego BB1, kibicowałam jej od pierwszego dnia, no i oczywiście nie dałam się tvn-owi nabrać na te jej niby "intrygi". Bardzo się cieszę, że teraz radzi sobie (IMO) najlepiej ze wszystkich byłych uczestników, robi bardzo fajny, ciepły program. To wspaniała dziewczyna i bardzo ładnie wygląda po zmianie fryzurki:) Pozdrów Gosię serdecznie, na pewno zajrzę na twoją stronkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8888 Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 19:12 Gość portalu: Agatek napisał(a): > Gosiaczka lubiłam najbardziej z całego BB1, kibicowałam jej od pierwszego dnia, > > no i oczywiście nie dałam się tvn-owi nabrać na te jej niby "intrygi". Bardzo > się cieszę, że teraz radzi sobie (IMO) najlepiej ze wszystkich byłych > uczestników, robi bardzo fajny, ciepły program. To wspaniała dziewczyna i > bardzo ładnie wygląda po zmianie fryzurki:) Pozdrów Gosię serdecznie, na pewno > zajrzę na twoją stronkę! Popieram przedmówcę. Gosi zrobiono opinię intrygantki bo mówiła prawdę/moim zdaniem obiektywną prawdę/ o Alicji a teraz Ilona ocenia głośno obecnych mieszkańców domu BB i wywołuje to zachwyty "ach jaka szczera !" Gosia była świetna we wszystkich scenkach,teraz brak osób które tak się potrafią wygłupiać.Lubię Gosię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudius Re: Gosiaczek z I edycji IP: 213.77.49.* 30.10.01, 12:28 Mam kilka zdjęć Gosi z pracy przy drodze E7. Chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginny Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.multicon.pl 30.10.01, 21:26 Poziom niektórych internautów mnie zadziwia-nie sądziłam,że żyjemy w mentalnym średniowieczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sad Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 22:55 wolałabym stronę o Alicji...było by wesoło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 23:49 Alicji nie znam, wiec jej stronki nie zrobie! :-) Jeszcze raz dziekuje za nowe opinie. Pozwole sobie je wykorzystac. Gosia jest teraz bardzo zajeta, ale mysle ze sklecimy ta strone za parenascie dni. Pozdrawiam wszystkich jej zwolennikow i tych ktorzy nie darza jej sympatia, ale umieja dyskutowac na ten temat kulturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Gosiaczek z I edycji IP: 192.168.11.* 31.10.01, 15:24 Uważam, że Gosia popełniła jeden błąd przebywając w domu Wielkiego Brata, a mianowicie, głośno mówiła to co myśli. Jej szczere słowa były uznawane przez wielu za intryganctwo i plotkarstwo. A wystarczyło Gosiaczku tylko milczeć, milczeć szczególnie na temat Alicji! (ulubienicy publiczności). Swoje zdanie na temat Ali trzeba było zachować tylko dla siebie i udawać, że wszystko jest w porządku, trochę do niej pouśmiechać się, trochę pokadzić jaka to ona jest mądra, rozsądna i ładna, wtedy wszystko skończyłoby się dobrze, wtedy nikt nie nazwałby cię "fałszywcem". Miałaś Gosiu dużą szansę wygrać I edycję, weszłaś do domu z ogromnym poparciem publiczności i gdyby nie te komentarze o Alicji, to myślę że byłabyś zwycięzcą. Smutne jest to, że twoja szczerość nie była odbierana pozytywnie, ponieważ większość naszego społeczeństawa woli zakłamanie i grę pozorów, od bolesnej prawdy. Żałuję, że twój obraz został trochę tendencyjnie przedstawiony przez TVN, ponieważ to również przyczyniło się do tego, iż niektórzy nazwali cię "czarną owcą" I edycji. Jednak znam wiele osób, które zawsze bronili cię przed głupimi atakami w necie i napisali wielie ciepłych i mądrych słów o tobie. Sewgo czasu chciałem pozbierać te posty do kupy i wysłać do ciebie, jednak nie mogłem zdobyć twego adresu internetowego. Pozdrawiam cię Gosiu serdecznie i życzę abyś zrealizowała wszystkie swoje marzenia a najważniejsze żebyś zawsze była taka jaka jesteś, szczera, otwarta i wrażliwa :-))))) M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 14:58 Fuksem dostała się do programu, i fuksem do finału. Nie powinna tam się znależć. Widać obłuda popłaca. Jak była lubiana w programie BB można było zauważć przy jej wyjściu (gwizdy i okrzyki "do domu"). Teraz też TVN nie wie co z nią zrobić. Urody brak, na prezentera się nie nadaje, w zbiżeniu wychodzi jak "belfegor" czyt. upiór, a tu umowa z TVN na dwa lata. Miała zapowiadać pogodę, widać nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mafi Re: Gosiaczek z I edycji IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 31.10.01, 19:34 Gosia była naprawdę jedna z najbardziej znośnych osób w domu. A że obgadywała - co z tego, każdy z nas to robi, gdy tylko może i inni nie słyszą. Nie udawałą świętej jak krowiasta Alicja, była naturalna i potrfiła okazywać uczucia wtedy, gdy powinna była to roibić. Po prostu fajna kobieta. I mam nadzieję, że żadne durne fanki św.Alicji nie uprzykrzją jej życia Odpowiedz Link Zgłoś