Dodaj do ulubionych

wy barany !!!

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 21:33
H_U_J W D_U_P_E tym wszystkim szmatom, którzy głosowali za odejściem Ilony.
Żebyście pojeby pozdychali w mękach. Żegnam raz na zawsze to forum i
pozostawiam je tym cwelom i kurwom, którzy widzą przyjemność w oglądaniu
Jurusia i Kubusia. Większość polaczków to jednak szmatławe, pozbawione
wyobraźni bydło. Ale cieszę się, że należę do przeciwnej mniejszości.

Obserwuj wątek
    • Gość: sed Re: wy barany !!! IP: *.pagi.pl 21.10.01, 21:52
      popieram, szkoda Ilony bo odslaniala oblude reszty, a Jurus to bohater
      koltunstwa i wiesniakow. ...tylko nie onanizuj sie Gonzo ze jestes taki cool.
    • Gość: x-man Re: wy barany !!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 21:53
      Dołączam, sram na to forum i BB!!!
    • Gość: ryba Re: wy barany !!! IP: *.3com.telinco.net 21.10.01, 22:21
      zapomniales dodac i KAWALEK SZKLA zeby nie bylo za przyjemnie dla tej bandy
      idiotow
      • Gość: tytus Re: wy barany !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 22:26
        Idźmy dalej: PIERDOLIĆ WSZYSTKO I WSZYSTKICH!
    • Gość: Przemo Re: wy barany !!! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 22:46
      POPIERAM.Nie wiem jak to się mogło stać. Najgorszee jeszcze przynakmniej dwa
      tygodnie będziemy musieli oglądać tego chujowego Jurka pedała
      • Gość: kark Re: wy barany !!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.10.01, 10:38
        Jednak uważam że ludzie z tego forum, jeżeli już glosowali to z pewnością nie
        na Ilonę, więc stary nie przesadzaj:)))
    • Gość: żuczek Re: wy barany !!! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 10:44
      Jestem za ale może nie tak dosadnie. Wydało się, że BB oglądają głównie
      miłośnicy oper mydlanych. Wolą patrzeć na żenujący spektakl zamiast na dramat.
      Powiedziałem sobie, że teraz będę oglądał tylko ring, ale jek jeszcze Irek
      wyleci to oleję całkowicie BB.
      • Gość: gacek Re: wy barany !!! IP: 134.65.209.* 22.10.01, 10:50
        co do forum to sa tu ludzie którzy raczej by nie głosowali za odejciem Ilony
        wiec , w tej kwestii sie z toba nie zgodzę , ale co do BB ( a ode mnie to
        jeszcze tvn) zgadzam się w 100% ...nie w 200% huj im wielki w dupę i kamieni
        kupę!!!!!! ja juz tego nie będe oglądać , kurwa mać jak to się stało że takie
        palanty zostały ? ja tego nie rozumiem !
        • Gość: Yogi Re: wy barany !!! IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 22.10.01, 10:59
          No przecież Ilonka demoralizowała to nasze katolickie społeczeństwo tym, że
          kąpie się bez ubrania, mówi to co myśli, jest szczera aż do bólu no i te
          zdjęcia w Playboy'u!!!!!!!
          A jeszcze niedawno miała "wielbicieli" i na tym forum, którzy prowadzili
          podniosłe dysputy na temat: czy Ilona jest suką czy szmatą? tym razem stróże
          pseudomoralności niestety wygrali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: R. Re: wy barany !!! IP: *.kielce.com.pl 22.10.01, 11:19
      a ja głosowałem by Ilona wyleciała. nie żałuje. moja sprawa nie wasza. wy tez
      mieliście szanse głosować, skoro z niej nie skorzystaliście to po co te żale?
      jak widać od samego gadania Ilona nie została. jest beznadziejna
      • Gość: chuj ci. Re: wy barany !!! IP: *.koronowo.sdi.tpnet.pl 22.10.01, 11:52
        chuj ci na imię. Na pewno nie tak beznadziejna jak ty. Dla mnie to że odpała
        nie było zaskoczeniem. Skoro w I edycji taka wyegzaltowana idiotka jak Alicja
        pokonała Gulczasa to czego można było oczekiwać po tych nominacjach? Jurek jest
        łakomym kąskiem dla wszelkich populistycznych partii politycznych - prawdziwy
        socjotechnik, wypowiedzi wyegzalotwane (ę, ą, bułkę przez bibułkę itd), raz
        koszulka Pabianice (głosy mieszkańców tego miasta), raz Straż Pożarna
        (strażaków też w Polsce nie brakuje), wszystko wie, na wszystkim się zna, przy
        byle okazji udaje wzruszonego, zwłaszcza kiedy mówi o rodzinie (ciekawe jak na
        codzień mówi o żonie czy dzieciach to też zaraz tak sie wzrusza?). Żygać sie
        chce jak to sie ogląda a jeszcze bardzej na samą myśl że to działa. Ktoś kto
        wszedł w taką skurwiałą grupę i zachowywał sie normalnie, mówił co myśli musiał
        z tamtąd wypaść. Trzymaj sie Ilona, fajna z ciebie laska. Iras ty też sie
        trzymaj (zwłaszcza z daleka od tej ogólnej wazeliny typu Jurek Anka, Bogusia-
        fuj)
    • Gość: iga Re: wy barany !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 13:43
      No cóż, w końcu stado baranów głosowało na czarną owcę. Może są faktycznie
      głupie i nie dociera do nich styl wypowiedzi jaki ty prezentujesz i owa czarna
      owca. Po prostu się nie dogadali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka