jesienna100 Re: a dzis Majewski z Pascalem i Stalinską... 15.05.06, 11:13 ..jak obejrzę to dopiszę.. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: a dzis Majewski z Pascalem i Stalinską... 15.05.06, 11:21 koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
jesienna100 Re: a dzis Majewski z Pascalem i Stalinską... 15.05.06, 11:35 zjedz lyzke miodu to ci sie polepszy. wspolczuje, pewnie w zyciu cos nie poszlo i zieje jadem tak dla zasady bo inaczej nie potrafi. milego dnio mimo wszystko zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: a dzis Majewski z Pascalem i Stalinską... 15.05.06, 12:01 jesienna100 napisała: > wspolczuje, pewnie w zyciu cos nie poszlo > i zieje jadem tak dla zasady bo inaczej nie potrafi. Póki co, to Ty mnie obrażasz, a nie ja Ciebie. Masz jeszcze coś do dodania w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
decitos Re: a dzis Majewski z Pascalem i Stalinską... 15.05.06, 21:49 "Lepper-san, nachu*mito" HAHAHAH :) kto wyłapał? :) Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Górniakowa!!! 15.05.06, 22:02 Ale nisko upadła!! No ale jeśc cos trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Górniakowa!!! 15.05.06, 22:23 Nisko by upadła gdyby zaśpiewała w "Herbatce u Tadka", a tak u Szymcia wystąpiła. Wielu by chciało. Dla mnie rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
tralala29 Re: a dzis Majewski z Pascalem i Stalinską... 15.05.06, 22:55 Miss Japonii rewelacja!!!!I Szymon i jego kumpel Wiechu...:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
magorny Re: a dzis Majewski z Pascalem i Stalinską... 15.05.06, 23:01 wasz intelekt mnie poraza! Odpowiedz Link Zgłoś
staniczkoff Re: a dzis Majewski z Pascalem i Stalinską... 15.05.06, 23:03 Miss rewelacja -banzai! bawi się w berka :))) i super piosenka Górniakowej -nie było ten-tego Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: a dzis Majewski z Pascalem i Stalinską... 15.05.06, 23:05 magorny jeśli masz problem z ego, zbuduj coś z klocków lego... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
estratos Re: a dzis Majewski z Pascalem i Stalinską... 15.05.06, 23:07 Parodia "To nie ja" youtube.com/watch?v=NsYGX2ikRHA "Ja sie bawie doskonale...Dla mnie bomba!" Odpowiedz Link Zgłoś
tralala29 Re: a dzis Majewski z Pascalem i Stalinską... 15.05.06, 23:10 "a w przyszlym roku matura z angielskiego bedzie w calosci po polsku"-no miodzio:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jesienna100 Re: a dzis Majewski z Pascalem i Stalinską... 15.05.06, 23:10 dla mnie bohaterem byl dzis Klusek;-). stalinska mnie przeraza, Pascala zagluszyli ale przynajmniej sie nie wydurnial jak inne gwiazdki polskiego szol biznesa Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: a dzis Majewski z Pascalem i Stalinską... 16.05.06, 05:57 Mnie rozwaliło "Jak z konia zrobić prezydenta" i "Jak prezydent się cieszy, gdy ogląda Szymusia". :D Odpowiedz Link Zgłoś
mumiaczek Re: a dzis Majewski z Pascalem i Stalinską... 16.05.06, 06:29 A mnie Górniakowa w ogóle się nie podobała. W każdym razie z jej wycia nie zrozumiałam o czym śpiewała. A zaczęło się fajnie... Reszta super. Miś Japoni z Kaliszem wymiata :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: a dzis Majewski z Pascalem i Stalinską... 16.05.06, 17:12 ariwederczi napisał: > Mnie rozwaliło "Jak z konia zrobić prezydenta" i "Jak prezydent się cieszy, gdy > > ogląda Szymusia". :D mnie też :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mhania Re: a dzis Majewski z Pascalem i Stalinską... 16.05.06, 08:07 fajna miss Japonii...reszta do bani Wyrażnie zaniża swoj poziom Szymuś,brak pomysłow?Ile tak można z Leppera i Giertycha...to już nie śmieszy.Rozmowy w Tłoku też jakieś nie takie...rozczarowana jestem ogólnie ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: a dzis Majewski z Pascalem i Stalinską... 16.05.06, 09:30 Shat-ty to nawet jakby Górniakowa się skasztaniła na środku studia powiedziałbyś-REWELACJA! A co to za rewelacja w tym jej wyciu?Nie zrozumiałam ani słowa Co się stało Stalińskiej w twarz? Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: a dzis Majewski z Pascalem i Stalinską... 16.05.06, 11:13 Tak się składa, że po wcześniejszej jej wizycie u Szymona krytykowałem ją. No więc nie wmawiajcie mi, że zawsze i wszędzie mówie o niej dobrze. Wystarczy zajrzeć na jej forum by stwierdzić, że tak nie jest. Ja w przeciwieństwie do ciebie zrozumiałem wszystko, co spiewa i podobało mi się. Zresztą nie tylko mnie. Tych którzy nie widzieli albo nie zrozumieli odsyłam tu www.youtube.com/watch?v=NsYGX2ikRHA Odpowiedz Link Zgłoś
norbert76 Szymon w necie :)) 16.05.06, 13:21 Czym chata bogata: www.youtube.com/results?search=majewski&search_type=search_videos Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Szymon w necie :)) 16.05.06, 13:43 a ja sobie mysle, ze Gorniak juz dawno powinna w ten sposob sie zachowac - wysmiac i wykpic, a nie tlumaczyc jak krowie na miedzy... i jak za nia nie przepadam to wczorajszy numer bardzo mi sie podobal... Odpowiedz Link Zgłoś
goskabab Re: Szymon w necie :)) 16.05.06, 13:49 Edyta słusznie postąpiła wyszydzając pismaków m.in. z Faktu. A do tego parodia własnej piosenki - to jest sztuka. I podejście na luzie. Podobało mi się Odpowiedz Link Zgłoś
estratos Re: Szymon w necie :)) 16.05.06, 15:22 no i do tego swietny kontekst. Byla "kochanica" Kwasniewskiego broni obecnej "kochanicy" Kaczynskiego :D Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: a dzis Majewski z Pascalem i Stalinską... 16.05.06, 15:42 Ten cały Szymon Majewski Show jest z reguły nieśmieszny i beznadziejny, dziwię się czym tak co tydzień się zachwycacie. Stalińska była okropna. Jednak Rozmowy w tłoku, a zwłaszcza Krystyna Janda była super. Po raz pierwszy się tak na SMS uśmiałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: a dzis Majewski z Pascalem i Stalinską... 16.05.06, 18:17 bo Rozmowy w tloku z reguly sa super Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: a dzis Majewski z Pascalem i Stalinską... 16.05.06, 20:11 jak się naywała ta cała miss japonii??? przypomnijcie mi ... Odpowiedz Link Zgłoś
tralala29 Re: a dzis Majewski z Pascalem i Stalinską... 18.05.06, 11:22 miss japonii - Jakotaka Kuciapiku.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: a dzis Majewski z Pascalem i Stalinską... 16.05.06, 20:57 ale Stalińska ma OCZY wow a Górniakowa bardzo ładnie wyglądała Odpowiedz Link Zgłoś
estratos Tekst parodii TO NIE JA (Gorniak) 16.05.06, 22:22 To nie ja byłam jego i nie było ten tego ani z nim ani bez wszystko przez dziwny zez paru chciwych pismaków wiem, ja w wielblada sie zmienie bede miala zboczenie wtedy bedzie OK bo kazda plotka jest w cenie ani z nim ani bez wszystko przez dziwny zez paru wrednych pismakow bo jesli masz klopot z ego zbuduj cos z klockow lego jak nie wyjdzie mnie win bo to ja, wszystko ja to jaaaaaaaaaa bo to jaaaaa jaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
chomsky Re: Tekst parodii TO NIE JA (Gorniak) 17.05.06, 21:55 estratos napisał(a): > > bo > jesli masz klopot z ego > zbuduj cos z klockow lego > jak nie wyjdzie > mnie win > bo to ja, wszystko ja > to jaaaaaaaaaa > bo to jaaaaa > jaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! jeszcze bylo pod koniec;P Odpowiedz Link Zgłoś
estratos Re: Tekst parodii TO NIE JA (Gorniak) 17.05.06, 22:45 chomsky napisała: > aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! jeszcze bylo pod koniec;P brakuje jednego "a" :D :P Odpowiedz Link Zgłoś
norbert76 Re: Tekst parodii TO NIE JA (Gorniak) 17.05.06, 23:03 nie ma ktoś tego przypadkiem w mp3? byłbym wdzięczny, bo mam chęć zrobić sobie z tego dzwonek do telefonu... Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Tekst parodii TO NIE JA (Gorniak) 17.05.06, 23:05 Jest tu www.edytagorniak.pl tyle, że dział z plikami dla zarejestrowanych uzytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Tekst parodii TO NIE JA (Gorniak) 18.05.06, 01:21 www.uploading.com/?get=GVK14JCV Odpowiedz Link Zgłoś