Dodaj do ulubionych

TADEUSZ DROZDA - (roz)GWIAZDA

07.01.03, 11:10

czytając wypowiedzi z wątku sloggiego o anicie werner pomyslałam sobie że
może ktoś ma ochotę wypowiedzieć sie w kwestii (imho) NAJGORSZEJ POMYŁKI
NATURY i TVP, czyli T. Drozdy. bo tak mówimy na forum, ze warakomska brzydka,
werner brzydka, a drozda nie dość ze brzydki to jeszcze głupi.... strasznie
nie odpowiada mi jego telewizyjny image... jakie spoleczeństwo, takie
gwiazdy???????
Obserwuj wątek
    • Gość: brian Re: TADEUSZ DROZDA - (roz)GWIAZDA IP: *.defbank.com.pl 07.01.03, 11:52
      joanna_darc napisała:

>
      > czytając wypowiedzi z wątku sloggiego o anicie werner pomyslałam sobie że
      > może ktoś ma ochotę wypowiedzieć sie w kwestii (imho) NAJGORSZEJ POMYŁKI
      > NATURY i TVP, czyli T. Drozdy.

No, bez przesady. Bardzo lubiłem T.Drozdę ( na równi z Laskowikiem i
      Kaczmarkiem ) w latach 70-tych i 80-tych. Wtedy faktycznie miał cięty dowcip.
      Niestety. lata 90-te to tragedia. Drozda zrobił się skrajnie niestrawny. Może
      dowcip mu się wypalił, a może zaszkodziły zbyt zażyłe stosunki z tzw. kręgami
      biznesowymi.

• Gość: joanna_darc Re: TADEUSZ DROZDA - (roz)GWIAZDA IP: *.man.polbox.pl 07.01.03, 16:42
        no widzisz a ja go nie pamietam, laskowika owszem, a jego nie... i dla mnie w
        obecnej formie jest calkowicie NIESTRAWNY...
        • Gość: oka Re: TADEUSZ DROZDA - (roz)GWIAZDA IP: *.acn.pl 07.01.03, 17:37
          Gość portalu: joanna_darc napisał(a):

> i dla mnie w
          > obecnej formie jest calkowicie NIESTRAWNY...

Dla mnie też. Pomijam jego wygląd, tak jak i wygląd Warakomskiej, która nie
          jest przecież modelką tylko dziennikarką (całkiem dobrą), ale głupota Drozdy
          jest powalająca. Jak można robić z siebie takiego pajaca??? Jego bełkot i
          bredzenie przyprawia o mdłości. U mnie w domu mamy prawdziwe wyścigi. Kiedy
          Drozda nieopatrznie pojawi się na ekranie, wszyscy pędzą na wyścigi do pilota,
          żeby jak najszybciej zmienić kanał.
          • bebokk Nie lubicie herbatki u Tadka ? 08.01.03, 17:33
            A on tak się podlizuje czerwonym.
            A do tego jest taki subtelny i ma takie świetne poczucie humoru.
            A najbardziej go bawi, jak ktoś się wywróci i potrzaska w "Śmiechu warte"
          • tszecia Re: TADEUSZ DROZDA - (roz)GWIAZDA 08.01.03, 21:28
            To może pamiętacie jakieś fantastyczne dowcipy T. Drozdy?

czy on kiedyś gdzies nie występował jako Dr'Ozda? co to było?
            • Gość: P-77 Re: TADEUSZ DROZDA - (roz)GWIAZDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.03, 23:19
              tszecia napisała:

> To może pamiętacie jakieś fantastyczne dowcipy T. Drozdy?
              >
              > czy on kiedyś gdzies nie występował jako Dr'Ozda? co to było?
              Zdaje się, że w latach osiemdziesiątych.
              To były złe czasy dla kabaretu, satyrycy na ogół byli związani
              z "Solidarnością" więc albo mieli zakaz albo sami zeszli do podzeimia (J.
              Fedorowicz).
              Władza potrzebowała jakiegoś rozśmieszacza, który odwracałby uwagę widzów od
              problemów społecznych. Na tym właśnie wyplynął Drozda. Zdaje się, że jego żarty
              dotyczyły sfery obyczajowo-seksualnej.
      • Gość: lena Prostak i tyle IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 11:03
        • Gość: Cinekk Re: Prostak i tyle IP: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 21:48
          Drozda to zawodowiec. Tyle lat w zawodzie i nic go nie rusza. Problem to faceci ktorzy go wynajmuja. Powiedzmy
          pan Szopa -ten od "SMIECHU WARTE", czy ktos wie kto to jest? Drozda jest tylko narzedziem , njgorsi sa ci za
          biurkami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka