paulinaa 21.05.06, 12:29 co sadzicie o tym prgramie? bo na początku nie z abardzo mi się podobał, ale teraz go lubie:) a wy oglądacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teresa1976 Re: Magiel towarzyski 21.05.06, 13:13 umarłam ze śmiechu jak mówili ostatnio o okładce Vivy i reklamie koszulek przez gwiazdy. nie wierzyłam, że ktoś w Polsce odważy sie skrytykowac te świętą krowę jaką jest Viva, która wciska każdą głupotę, a tutaj proszę. prowadzący są okropnie kontrowersyjni, nie zawsze sie podobają, na pewno nie służa do kochania, ale to jeden z niewielu programów, z sensem w telewizji, wiadomo, czemu służy. wkurzaniu i ocenie. choć czasami strasznie wkurza. mnie też. ale sie go ogląda a to najważniejsze. poza tym, to dobra prasówka z minionego tygodnia.:))) taka mdłą telewizja jak tvn style zrobiła nareszcie coś z zębem. nie wiadomo tylko, czy polityczna poprawnośc jaka króluje ostatnio nie nakaże im programu zdjąć. byłoby szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
zla_krolowa Re: Magiel towarzyski 21.05.06, 13:33 powiem szczerze, że do tej pory nie trawiłam kina- prowadzącego, ale widocznie nie trafił na swój program. Do czasu Magla. Jest tam super - przynajmniej mi się podoba. Jedzie po niektórych bez trzymanki - i to jest fajne. Jako niecierpiąca lansowania się przez nasze pseudogwaizdy w kolorowych gazetach uwielbiam ten program. Korwin piotrowska też daje radę, ale chyba w niektórych przypadkach próbuje hamować swojego partnera programowego. I też na początku - jak widziałam zajawki- stwierdziłam, że to kolejna szmira, ale całe szczęście - baaardzo mile się rozczarowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: Magiel towarzyski 21.05.06, 13:58 a ja zupelnie nie wiem kiedy to nadaja i o ktorej;)co trafiam-to zawsze na ten sam moment programu(zazwyczaj ostatnie5minut) i tak przez kilka dni;))zalamka;). Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Magiel towarzyski 21.05.06, 18:19 premiera jest w sobote o 21.30, powtorki sa bardzo czesto:) wiem ze w niedziele o 11 i w sobote o 19.30 i jeszcze wiele wiele innych:) a jesli jeszcze chodzi o program to staram sie czytac wywiady, o ktorych mowią:P oczywiscie w miare mozliwosci;) np. wczoraj po programie przeczytałam wywiad z iwona pawlovic i piotrem galińskim:) rzeczywiscie swietny:) Odpowiedz Link Zgłoś
jackie_brown Re: Magiel towarzyski 21.05.06, 21:53 Mi się bardzo podoba to, że są w stanie skrytykować te dyżurne święte krowy z telewizji (Kożuchowska i cała reszta). Podoba mi się też, że zwracają uwagę na to co dobre (np. ciekawe wywiady). O to chodzi, żeby nie tylko krytykować, ale też pokazać coś interesującego. BRAWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annabella12 Re: Magiel towarzyski 21.05.06, 21:54 niedawno obejrzałam i az wierzyc sie nie chce, że tak politycznie poprawna telewizja zrobiła taki program. na pewno niektórych bardzo denerwuje, ale to jedyny, poza czasami coraz głupszym i byle jakim wojewódzkim, program, gdzie pokazuje sie prawde o całym szołbiznesie. dobrze robiony, tylko ta muzyczka w podkładzie fatalna i realizacyjnie mogliby zrobić coś mocniejszego, bo leci naftaliną. ale poza tym, w porządku- jest ostry, niegrzeczny, inteligentny i inteligencki, a juz wzmianka o wywiadzie mellera dla DF i wywiadzie korzeniowskiego, to mistrzostwo. oby tylko nie zdjeli. i moze przeniosą od jesieni do tvn, bo w stylach i tak same kwaśniewskie. ale znając tvn, spodziewać sie można wszystkiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
kalina63 No to mamy wszystkich fanów... 21.05.06, 22:39 tego i n t e l i g e n c k i e g o programu naraz. Ale chyba też autorów. Z takim namaszczeniem o takiej telewizyjnej kupie to nawet nie wypada... Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: No to mamy wszystkich fanów... 21.05.06, 22:47 najwieksza zaleta tego programu jest to, ze krytykuja nie personalnie kogos, ale za jakis konkretny wywiad/sesje, np. w dwoch kolejnych odcinkach krytykowali i chwalili Jablczynska. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: No to mamy wszystkich fanów... 22.05.06, 16:28 Bardzo lubię ten program, a także prowadzących, są cięci,inteligentni, nie boją się mówić rzeczy niepopularnych, ale też nie są tylko krytyczni. Odpowiedz Link Zgłoś
gonzoxx1 Re: No to mamy wszystkich fanów... 23.05.06, 15:51 musze przyznac, ze program trzyma fason ;) dobra odtrutka na otaczajaca nas papke marketingowa i propagande sukcesu roznorakich gwiazdeczek. Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: Magiel towarzyski 22.05.06, 19:04 Magiel towarzyski jest super! Bardzo lubię ten program:) Odpowiedz Link Zgłoś
jazz_b Re: Magiel towarzyski 24.05.06, 16:49 Osobiscie uwielbiam! Karolina jest rewelacyjna,ma swietne "gadanie"! Kin tez niezly,tylko niech fryzurke zmieni bo bleeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
felippe4 Re: Magiel towarzyski 25.05.06, 14:42 dobry program, zgadzam sie z przedmówcami- muzyczka taka sobie, ale całośc wzbudza zainteresowanie. dla takich jak ja,dość biernych odbiorców kolorówek na widok których dostaję oczopląsu, dobry przewodnik. dobry rozrzut- ja trafiłem na materiał o mellerze, o gajosie, to było naprawdę dobre. podobaja mi się komentarze, na pewno wielu wzburzają, ale po to są- taki ma być efekt. są inteligentne, młodzieżowe, złośliwe, czasami nawet bardzo, ale jest w tym urok. nie ma świętości- to też dobrze, nareszcie taka Viva czy Kożuchowska czy ulubienica mediów, Jabłczyńska, dostały za swoje- polityczna poprawnośc idzie do kosza. Dobrzy prowadzący, mają świetne gadane, oby utrzymali poziom. jaka miła różnica w porównaniu do tych wszystkich plastikowych i głupawych prezenterów w telewizjach przeróżnych. o ile sie orientuję, oboje to radiowcy, dziennikarze, a nie prezenterzy z promptera, nic dziwnego, że mówienie z sensem i na temat,jest dla nich łatwe. oby tylko utrzymali poziom i nie wpadli w samozachwyt. zastanawia mnie tylko , albo raczej obawiam się, czy tego programu nie zdejmą. bo tvn to mocno zachowawcza telewizja. ale cuda tez sie zdarzają. Odpowiedz Link Zgłoś
felippe4 Re: Magiel towarzyski 25.05.06, 14:47 aha- i ta fryzura prowadzącego...do zmiany natychmiastowej, rzeczywiscie niezbyt trafiona :)))) taki garnuszek... Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: Magiel towarzyski 25.05.06, 15:40 uwielbiam a odkrylam wczoraj:p sie usmialam jak krytykowali wywiad kasi dzyzdzyk i korzeniowskiego hahhahhaha te teksty "bo ja tak go kocham ze nie wiem" czy cos podobnego:D Odpowiedz Link Zgłoś
agach77 Re: Magiel towarzyski 27.05.06, 14:38 Fakt Karolina ma niesamowite gadanie i uwielbiam ja ogladac i słuchac jak jedzie po niektorych na maxa !! Tak trzymaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
tolubie5 Re: Magiel towarzyski 28.05.06, 12:22 właśnie obejrzałem- było o koszmarnym lansie Dowbor - mamusi i córeczki. chwała tvn, że ktoś wreszcie powiedział prawdę, głośno to, o czym wszyscy i tak mówią od lat. prawda boli, ale jak dobrze brzmi. pochwalono wywiad z Asteriksem- rzeczywiście bardzo dobry. świetny program. tak trzymać, podzielam obawy forumowiczów: oby tylko go nie zdjęli, bo to perełka wśród wszechobecnego lansu. Odpowiedz Link Zgłoś
jackie_brown coś znalazłam 30.05.06, 21:58 bez sensu, żeby oni komentowali życie towarzyskie, skoro sami też tam łażą www.vipnews.pl/article.php?category=4&article=2066 Odpowiedz Link Zgłoś
uniwersalista Re: coś znalazłam 30.05.06, 23:51 to chyba jej rodzina jest...tak słyszałam. a ta korwin piotrowska to jest ta dziennikarka co w sukcesie była? Odpowiedz Link Zgłoś
politykaczka gubią się 30.05.06, 22:24 szczególnie korwin piotrowska. sama puszczała w "sukcesie" wywiady-hały, a teraz się czepia. fajnie że kin zmienił fryzurę. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: gubią się 31.05.06, 08:11 Nie, nie gubią się, tylko program ma taką właśnie formułę. Bardzo podobało mi się ostsnio, jak skomentowali panią Dowbor, która lansuje teraz swoją 7-letnią córkę, podkreslając przy tym, jak żałosną matka była dla syna.Nieźle też radzą sobie z wyłapywaniem infantylizmu niektórych aktorów, potrafią także świetnie podkreślić czyjeś zasługi, czyli obdarzyć określeniem "hit". Odpowiedz Link Zgłoś
jerry68 Re: gubią się 01.06.06, 01:21 to zdecydowanie najlepszy program w całym tvn. trudno uwierzyć, że w mediach nareszcie mozna mowić takie rzeczy jak oni- otwarcie krytykowac głupotę, na którą tak długo było przyzwolenie. powinien być bardziej dostępny, bo z tego, co słyszę, operatorzy kablówek toczą wojnę z tvn i kanałami tematycznymi...o kasę chodzi... wejście o Dowbor- mistrzostwo- nareszcie ktos powiedział głośno to, o czym wszyscy i tak wiedzieli. o tym bagnie. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: gubią się 04.06.06, 01:07 nie oglądałam tego o Dowborze;(.Sam program świetny,wspaniale podsumowali wywiad z Markowską,sama mowi,ze nie cierpi grafomaństwa ,a pod spodem próbka tekstu jej piosenki,rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: Magiel towarzyski 04.06.06, 10:39 No uszę przyznać, że program z pazurem. Czasami mnie denerwuje, ale chyba w tym rzecz. Najsłabszym punktem programu są wywiady. Jak dla mnie strasznie mdłe i o niczym. Ale ogólnie program ok! Zresztą chciałem zauważyć, że tvn style ma coraz lepsze swoje produkcje :) Odpowiedz Link Zgłoś