sikor102 11.01.03, 02:18 Coś mi się wydaje, że walka między tymi stacjami sprowadza się do osiągnięcia poziomu: TVN do Polsatu, a Polsat do TVN. TVN - wieczne powtórki, Wiśniewski-show itp Polsat - nacisk na informację Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basto Re: TVN -Polsat 13.01.03, 09:15 Wydaje mi się, ze jest w Twojej wypowidzi trochę racji. Wydaje mi się, że Polsat i TVN, stojące dotąd na przeciwległych biegunach, rozpoczęły marsz w przeciwnych kierunkach i w tym marszu ciągle się do siebie zbliżają. Pols Polsat mający widownię masową - tzn. liczną, ale z dużą reprezntacją wsi,małych miast, osób gorzej wykształconych, rozpoczął walkę o widza "z górnej półki". Odwrotnie TVN - mając za sobą widowniej miejską i wielkomiejską, dobrze zarabiającą, zaczyna wychodzić na przeciw oczekiwaniom widza masowego. Tak więc obie stacje wyruszyły na podbój nowych lądów, ale pewnie obie nie mają ochoty stracić tych już zdobytych. Co z tego wynikinie ? Poczekamy zobaczymy. Nie zapominajmy, że TVN ma mniejszy zasięg niż Polsat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie tubię TVN Re: TVN -Polsat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.03, 12:54 Mam pytanko, co ci "dobrze zarabiajacy z dużych miast" oglądają w TVN? Ja niczego nie mogę znaleźć dla siebie w repertuarze TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinek Re: TVN -Polsat IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 20:42 > Mam pytanko, co ci "dobrze zarabiajacy z dużych miast" oglądają w TVN? Ja > niczego nie mogę znaleźć dla siebie w repertuarze TVN. Najwyraźniej nie mają zbyt dobrego mniemania o wymaganiach intelektualnych "dobrze zarabiających..." Ot, taki nowobogacki motłoch, co to wieczorem tak jest zdołowany zarabianiem na kolejnego merca czy futro dla małżonki, że nie łyknie nic ambitniejszego, niż "Milionerzy" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja+ Re: TVN -Polsat IP: *.chello.pl 19.01.03, 12:57 obie telewizje są bliźniaczo do siebie podobne. nie rozumiem dlaczego wszyscy zachwycają się TVN. obie stacje trzymają ten sam kiepski poziom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikor Re: TVN -Polsat IP: proxy / *.koszalin.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 15:13 A jaka TV,według Ciebie ma jakiś poziomi i jest dobra? Nie tylko polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa Re: TVN -Polsat IP: *.acn.pl / 10.68.4.* 19.01.03, 21:34 TVN niestety spada coraz niżej. W tej chwili w tej stacji jedyne programy jakie oglądam to fakty ( na tvn24) oraz Kasie i Tomka którego pierwsza seria niestety się skończyła. Wg mnie teleturnieje są porażką. Odpowiedz Link Zgłoś