Dodaj do ulubionych

Damian Aleksander odpadl!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 22:46
Nareszcie! Byl badziewiasty go granic mojej wytrzymalosci.
Obserwuj wątek
    • Gość: ad Re: Damian Aleksander odpadl! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.03, 22:48
      i całe szczęście bo był bardzo tandetny w swoich wykonaniach
    • Gość: eszte Re: Damian Aleksander odpadl! IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.03, 22:49
      Ja tylko powiem: "There is a God" ;)

K
      R
    • Gość: P-77 Re: Damian Aleksander odpadl! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.03, 22:50
      A jak to przyjął?
    • Gość: Michał A dlaczego razem z nim nie odpadł Kuba ? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 22:53
      Jest o wiele gorszy od Damiana.
      Po dzisiejszym tekście pod adresem Leszczynskiego o dealerze, Leszczyński
      powinien wstać i dać Kubie w pysk.
      Ale Leszczyński nie bije takich wymoczków o wadze komara.
      • Gość: Niech Re: A dlaczego razem z nim nie odpadł Kuba ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 00:42
        A ile razy mozna opowiadac nowe bon moty, jesli dostalo sie oferty pracy w 10
        miejscach? Facio staje sie plytki.
        PS. Damian wygladal jakby zjadl gowno. Niezly widok - wiedzialem ze sie tego
        doczekamy.
        PS. Skoro glosuje publicznosc, musieli go wywalic - byl wstretny.
        • Gość: jasiu Re: A dlaczego razem z nim nie odpadł Kuba ? IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 07:55
          Cieszę się że Aleksander odpadł. Był irytujący do bólu. Kto go będzie chciał
          oglądać może sobie włączyć zostać miss, ponoć tam gra. A Smukowa będzie miała
          nauczkę że nie jest jeszcze gwiazdą, chociaż życzę jej zwycięstwa bo jest z
          mojego miasta.
    • Gość: janssen Re: Damian Aleksander odpadl! IP: 213.231.15.* 13.01.03, 08:49
      Co robi z człowieka nie dość talentu i zbyt czeste występy w castingach to
      właśnie zobaczyliśmy w idolu. On ma wszystko wyuczone tzn jak się cieszy to na
      dobrym wysokim profesjonalnym poziomie, jak sra w kiblu to też pewnie z dużym
      wdziękiem bo kamera może być tuż tuż. You never know. Ego miał przeolbrzymie i
      plastelinowe....
      • Gość: kubu Re: Damian Aleksander odpadl! IP: *.dwi.uw.edu.pl / 192.168.0.* 13.01.03, 10:18
        dobre :-))))
    • Gość: didi Re: Damian Aleksander odpadl! IP: *.acn.pl 13.01.03, 09:31
      z taką piosenką musiał odpaść
      chociaż hom miał piosenkę z tej samej beczki
      • ellkaa Re: Damian Aleksander odpadl! 13.01.03, 09:42
        Gość portalu: didi napisał(a):

> z taką piosenką musiał odpaść
        > chociaż hom miał piosenkę z tej samej beczki

a Hom przynajmniej nie uśmiecha się tak idiotycznie jak Damian :)
        szkoda tylko ze przegapiłam moment wyników... nie zobaczyłam jak Damianowi
        uśmiech spadł :)) to musiało być piękne!
        • megi102 Re: Damian Aleksander odpadl! 13.01.03, 10:33
          i całe szczęście, z zażenowania na jego widok dostawałam gęsiej skórki.

ellkaa napisała:

... nie zobaczyłam jak Damianowi
          > uśmiech spadł :)) to musiało być piękne!

Bynajmniej, usmiechał się jak zawsze, szczerze i uroczo.
          • Gość: Niech Re: Damian Aleksander odpadl! IP: 217.197.165.* 13.01.03, 13:11
            Oj, nie, nie. To byl jakis absurdalny grymas, niby usmiech, ale widac bylo, ze
            facetowi sie swiat zawalil.
    • Gość: ewa HHHHHHHUUUUUUUURRRRRRRRRAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.110.121.* 13.01.03, 13:36
      Jeszcze jeden progeam z nim i bym zwymiotowała
    • Gość: kasia Marzenia się spełniają! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 14:12
      Oblesniak i zadufaniec odpadł- dziękuję tym którzy się do tego przyczynili!
    • ellivia Re: Damian Aleksander odpadl! 13.01.03, 16:07

Wizdę ,że wszyscy tu piszacy ciesza się ,że Damian Aleksander odpadl.

Ja tez się ciesze!
      • Gość: Damian Aleksander Nie cieszcie się, nie cieszcie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 16:20
        Wrócę w 3 edycji Idola.
    • Gość: brzozek Re: IP: *.chello.pl 13.01.03, 17:13
      to ze Mr. A odpadl rowniez bardzo mnie cieszy! (gdzie on wystepuje? w Studio
      Buffon? hihi) czekalam na to po dwoch pierwszych koncertach finalowych, a teraz
      zupelnie sie tego nie spodziewalam. A tu taaaaaaka niespodzianka! :) balam sie
      ze odpadnie Totoszko - facet, mimo faktycznie nieco tandetnego wykonania, budzi
      sympatie.
      a zdziwilam sie bardzo slyszac opinie jury na temat znakomitej Marty Smuk! ta
      dziewczyna byla swietna, wielki profesjonalizm, swoboda spiewania i poruszania
      sie na scenie.
      i jeszcze slowko o p. Leszczynskim. po raz kolejny kłócą sie ze soba jego
      wypowiedzi (co lepsze, wypowiedzi z tego samego programu) - mowi o "lamaniu
      konwencji" a wsrod osob ktore jego zdaniem najlepiej wypadly, znalazla sie
      Hania Stach, ktora przeciez byla idealnie wpasowana w "konwencje" - to byl JEJ
      styl i JEJ klimaty muzyczne... tiaaaa

no i wsio...
    • szalony.kapelusznik I dobrze 13.01.03, 17:18
      Pomyśleć, że zamiast niego mógł być w finale np. Patyk Marcin.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka