kotek_mru 03.02.05, 06:55 zapraszam wszystkich na paczki...tłustego dnia zyczac:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewiku Re: tłusty czwartek..;)) 03.02.05, 06:59 witaj, myślimy o tym samym... sorki, nie chciałam robiś konkurencji... ... pozdr. i miłego dnia Ci życzę... ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: tłusty czwartek..;)) 03.02.05, 07:04 jak mogłas:DDDD zartowałam oczywiscie...nie przejedz sie,plany na dzisiaj masz ambitne...miłego rowniez:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: tłusty czwartek..;)) IP: *.eimg.pl / 80.50.40.* 03.02.05, 07:09 uwielbiam !! nareszcie...wszystko ma swój czas, w świeta bezkarnie objadamy się bigosem lub babką wielkanocną i raz na jakiś czas niezaszkodzi...a paczki dziś zjeść trzeba !! bo to wróży powodzenie i dostatek...SMACZENEGO Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: tłusty czwartek..;)) 03.02.05, 07:03 Dzień Dobry! Jeden pączek 200-250 kalorii :) Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: tłusty czwartek..;)) 03.02.05, 07:10 witaj czarowniczko:))) nabyte kalorie ,nalezy we własciwy sposob zredukowac...torie na ten temat sa rózne :)) ale ruch jest najwazniejszy:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: tłusty czwartek..;)) 03.02.05, 07:11 Stosunowo, to najlepsza metoda :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: tłusty czwartek..;)) 03.02.05, 07:15 stosunkowo,zdecydowanie tak...pozeracz energetyczny:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
profesor8 witajcie dziewczynki z paczkami:) 03.02.05, 09:13 Pozwolicie ze wam zycze smacznego,ja pomzarze o paczkach ale sie powstrzymam od konsumpcji.Musialbym zjesc tych paczkow z 5 bo jak dobre to mniej by mnie nie ustatysfakcjonowalo.To za duza bomba kaloryczna,a w moim wieku moze nie jest dobre takie napychanie sie pustymi kaloriami. Ja w ramach celebracji obchodow tlustego paczka zjem salatke grecka i popije winkiem merlotem ... A cukier zlize z buz co ? Odpowiedz Link Zgłoś
ipip Re: tłusty czwartek..;)) 03.02.05, 09:19 kupie tesciowej koszyczek najladniejszych paczusiow Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: tłusty czwartek..;)) 03.02.05, 10:45 Kotku...... bardzo miło,że na pączki zapraszasz..D Spokojnego i dobrego dnia zyczę..DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
arktur Re: tłusty czwartek..;)) 03.02.05, 10:56 to jak tlusty czwartek to mzoe goloneczka albo pieczony boczek :| Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: tłusty czwartek..;)) 03.02.05, 11:35 Właśnie jestem "po"...jednym pączku:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_goy Re: tłusty czwartek..;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:38 ;) a ja stoje w kolejce .... do "paczkowego piekla" :)) jestem po 2-ch <to dopiero poczatek, 10 czeka w kuchni na ...wspolniczke :))) > m_g Odpowiedz Link Zgłoś