Dodaj do ulubionych

NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS !

IP: *.chello.pl 23.10.01, 20:21
Do obejrzenia tego forum zachęcił mnie telewizyjny dotatek do Wyborczej, który
co nieco o Was napisał. Ale takich komentarzy, nietolerancji i głupoty to sie
na prawde nie spodziewałam. Bijecie na głowe wypowiadających się na onecie.
Potraficie tylko każdego oczernić, upokorzyc a z zalet robicie wady, w końcu
żaden człowiek nie może mieć w sobie nic dobrego a już na pewno nie uczestnik
BB. Wiem, że program BB miał wzbudzać kontrowersje, dyskusje, ale to co się
dzieje na forum to prawdziwa rzeź i obrzucanie innych błotem. O Boguśce nie
wystarczy napisać, że jest nudna ale jeszcze ze wstrętny grubas, wieloryb,
słoń, mamut przecież to, że nie jest szczupla każdy widzi a i ona tego nie
ukrywa, ze spraw oczywistych robicie Bóg wie co, z Bogusia to tylko przykład bo
suchej nitki nie zostawicie na nikim !!!! Nic tylko pozostaje mi pogratulować
nam Polakom ludziom, którzy uważają się za osoby tolerancyjne, współczujące,
uczynne i religijne, takiego społeczeństwa. Oby tak dalej. Acha i nie
zapomnijcie w czasie cotygodniowej mszy w Kościele pomodlić się za uczestników
BB, w końcu my katolicy kochamy bliźnich.
Obserwuj wątek
    • Gość: *.* ALES NAIWNY!!! IP: *.telia.com 23.10.01, 20:46
      :-))) :-))) :-))) :-))) :-))) :-))) :-)))
      ALES NAIWNY!!!
      A kto powiedzial, ze BB jest dla katolikow?
      Forum jest dla kosmitow, endemolowcow, socjologow, dialektykow, i.t.p.
      Sam BB jest takze wymyslem takowych. Tylko nie mieszaj w to katolikow.
      Chcesz zajrzec w oczy zlu? Patrz na programy TVNu.
    • Gość: XXXXXXXX Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.01, 21:21
      Leper mógł do sejmu to nam wolno mówić co chcemy -DEMOKRACJA
    • Gość: JJ ALES NAIWNA!!! IP: *.telia.com 23.10.01, 21:37
      :-))) :-))) :-))) :-))) :-))) :-))) :-)))
      ALES NAIWNA!!!
      A kto powiedzial, ze BB jest dla katolikow?
      Forum jest dla kosmitow, endemolowcow, socjologow, dialektykow, i.t.p.
      Sam BB jest takze wymyslem takowych. Tylko nie mieszaj w to katolikow.

Chcesz zajrzec w oczy zlu? Patrz na programy TVNu.
    • Gość: No_Brain A ja widziałem Orła Cień ... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 22:44
      Dziewczynko z Dobrego Domu.
      To Forum to Równoległa Rzeczywistość do programu Big Brother. Sam program w TVN
      nie ma większego
      sensu. Gdyż jest manipulowany. I występuje w nim Jurek i Anka. Wkurwiają mnie
      oboje na maksa.
      Dopiero jednoczesne czytanie postów na tym Forum daje czadową rozrywkę.
      Okazuje się zresztą jakże Elitarną. Napisano o nas w papierowej gazecie!?!
      Panuje tu luz i totalna wolność. Forum BB to Nowe Wirtualne Zjawisko.
      Uczestnicy doskonale sie rozumieją. I czasami można się pośmiac z takich figo-
      fago ja TY -
      bardzo poważnie traktujących nasze coś tam coś tam.
      Forum z pewnością jest znacznie ciekawsze niż sam program.
      ONET to SYFILS dla dziewczynek i nigdy tego nie czytam.
      Współczujemy ludziom, którzy sledzą BB tylko w TVN.
      REALITY LIFE jest TUTAJ!!!!

ps. Tak! Bogusia to Kobieta-Słoń, a Kuba to pizduś-plastuś.
      ps. Ci ludzie z BB zgodzili się wystąpić w reality show 24 g/dobę. Teraz musza
      skonsumować swoją upragnioną
      sławę. Sa tacy wyjątkowi.
      • Gość: tryb Re: do Lavii. Wyłącznie IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 23.10.01, 22:59
        Wielce szanowna Pani Lavio
        ---------------------------
        Przepraszam, że ja Cham z Chamów i Prostak Nieokrzesany pozwalam sobie zawracać
        Pani dupę. Sorry, izwinitie i pardon.
        Pargnę jednak zwrócić uwage Szanownej Pani na taki oto szczegół. Gdy
        zaczynał się cykl BB2 Bogusia była jednym z bardziej, może nie lubianych, ale
        na pewno szanowannych uczestników tego cyrku. Dopiero póżniej stała się
        wielorybem. Dlaczego? Ano dlatego, że zasadniczo zmieniła swoje zachowanie. By
        je szanownej Pani opisać użyć muszę, niestety, mojego normalnego języka. Otóż,
        miła Pani, Bogusia stała się zdzirą kablującą kumpli, dopierdalającą się do
        każdego, obżerającą się wszystkim co wpadnie jej w łapy. Robi złośliwe miny,
        naśmiewa się z innych za ich plecami. Dlatego chcemy aby wpierdalała z domu.
        Uff, Sorry, izwinitie i pardon za styl.
        Miła Pani, może zechce Pani poświęcić naszemu forum nieco więcej czasu i
        poczytać co nieco. Wtedy, pozwalam sobie mieć taką nadzieję, zrozumie nas Pani.
        Do nużek padam, trzewiki całuję. Proszę się nie obrazić za to, co napisałem,
        ale uważam Panią za osobę wielce zacną, acz nieco niedoinformowaną.
        tryb, Cham nad Chamy, Prymityw Przykładny.
    • Gość: pikus Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: *.turboline.skynet.be 23.10.01, 22:51
      po co tu zagladasz, w internecie znajdziesz wiele tematow odpowiednich dla
      ciebie i wcale nie musisz obrazac innych internautow
    • Gość: miki Re: to nas widać??????????? o boże!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 23:25
      w takim razie muszę przypudrować nosek
      • Gość: Lavia Re: to nas widać??????????? o boże!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 24.10.01, 00:40
        Chciałabym (niestety to niemożeliwe)zaprosić was do siebie.Usiedlibyśmy sobie
        wszyscy razem i porozmawiali o big brother w towarzystwie kamer ...
        Ciekawa jestem niezmiernie ,czy wasze wypowiedzi byłyby takie same ,czy
        powiedzielibyście wiedząc ,że ogląda was np.Ania "uważam ,ze jesteś fałszywą
        suką" ,lub do Kuby
        "-Mam cię za pedała" baaardzo ciekawe ,ale ja wiem ,że tak byście nie
        powiedzieli .Anonimowo tak!
        Zakładacie nowe wątki typu "hipopotam do zoo"i patrzycie czy się rozwija ,jeśli
        się rozwija to super ,jesteście interesujący !Jeśli wątek straci
        zainteresowanie (już wszystkie możliwe bluzgi napisane)zakładacie następny itd.
        Ja nie twierdzę,że nie powinno się mówić o tym co się nie podoba a tylko
        usiłuję wam (wiem że nadaremno jednak nie mogę sie powstrzymać)dać do
        zrozumienia ,że złe emocje do jakiejś postaci można wyrazić
        kulturalnie ,najlepiej pomyśleć sobie ,że osoba o tórej piszemy przeczyta
        naszą opinię więc jeśli ktoś napisze np.
        "ten irek to pierdolnięty pojebus"-czy nie jest to opisem samego siebie autora
        textu?
        Mam nadzieję ,że zrozumieliście idee .Spróbujcie dyskutować w miarę
        kulturalnie ,do tego nie potrzeba mieć matury ,wystarczy trochę taktu a nikt
        już was nie obrazi w żadnym piśmie .

• Gość: Mallina Re: to nas widać??????????? o boże!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 24.10.01, 00:59
          Pani Lavia z telewizji..i napisala do nas..forum jest po to anonimowe aby szlo
          na nim napisac wlasnie to co sie mysli, nikt z nas nie musi mowic tego przed
          kamerami, bo gdybysmy chcieli to robic to zglosilibysmy sie do BB..zrezta
          uczestnicy BB2 sa wlasnie okzaem zaklamania, przynajmniej wiekszosc z nich..
          popularnosc to nie tylko pochwaly i dobre opinie, to rowniez krytyka i nawet
          mozna powiedziec ze to przede wszystkim krytyka..nawet jakbysmy zostali
          zaproszeni do twojego (pani) programu to jak sadze, wszystkie ewentualne
          skrajne opinie zostaly by wyciete w montazu, a brzydkie slowa wypipane..

a tu na forum jest wielu ludzi ktorzy sa wyksztalceni, maja dobra prace i
          napewno nie sa malo inteligentni..sa dosadni, wulgarni..?? kazdy ma swoja druga
          nature..
          jakos tak nawet mozna sie domyslic co to za program...ciekawa jestem ile bym
          sie pomylila w swych przypuszczeniach..ale to niewazne
          ja tu poznalam kilka milych osob, nie wszystko co ludzie tu pisza jest moze
          poprawne, ale jak komus nie podoba sie to nie musi tego czytac..
          i zadna rzecz tu napisana, na forum nie wywolala twojego usmiechu???
          Pozdrawiam, Mallina

• Gość: XXXXXXXX Re: to nas widać??????????? o boże!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.01, 01:08
            MALINA JUŻ MIE SIE PODOBASZ!
            • Gość: Mallina Re: to nas widać??????????? o boże!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 24.10.01, 01:12
              dzieki tajemniczy xxxxxxx (sorry jesli za malo lub za duzo..)
              • Gość: Saga Re: to nas widać??????????? o boże!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 01:19
                No to przyznając, że piszecie tutaj to, co myślicie, przyznajecie, że myslicie
                (albo jeszcze inaczej: że wyrażacie myśli) szalenie prymitywnie.
              • Gość: Lawia Re: to nas widać??????????? o boże!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 24.10.01, 01:24
                Owszem uśmiałam się nawet minutę temu z Zenka Bigbrotheroholika -niestety
                ten watek nie wzbudził niczyjego zainteresowania .Może gdyby napisał coś w
                rodzaju:"kurwa!!! leczę się z tego kurewskiego nałogu"to byłby odzew.
                Mallina ja nie twierdzę ,że jesteście nie wykształceni ,mówię raczej o kulturze
                wypowiedzi .Rozumiesz?
                Cały sens wulgarnych wypowiedzi można przekazać w miarę kulturalny sposób nie
                obrzucając nikogo błotem.
                To że Ania wykonuje jakieś ruchy twarzy"pierdoli jakby miała kluskę w
                gębie"może się nie podbać ,lecz takie ułożone opinie są na poziomie
                przedszkola !
                • Gość: Izabela Re: to nas widać??????????? o boże!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 157.25.130.* 24.10.01, 15:57
                  Gość portalu: Lawia napisał(a):

> Ania ... "pierdoli jakby miała kluskę w
                  > gębie" może się nie podbać,lecz takie ułożone opinie są na poziomie
                  > przedszkola!

Uuuuuuuu, to tak się mówiło u Ciebie w przedszkolu? Strach sie bać! Kochani, nie
                  zadzierajcie z Lawią!

• Gość: aidka Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 01:24
      Gość portalu: Lavia napisał(a):

> Do obejrzenia tego forum zachęcił mnie telewizyjny dotatek do Wyborczej, który
      > co nieco o Was napisał. Ale takich komentarzy, nietolerancji i głupoty to sie
      > na prawde nie spodziewałam. Bijecie na głowe wypowiadających się na onecie.

No cóż.
      Dałas właśnie przykład obrażania ludzi bezpodstawnie.
      Oskarżasz o głupotę uczestników tego forum...
      Uogólnianie bywa nie mniej niesprawiedliwe i złe od nietolerancji.
      A Ty generalizujesz okropnie.
      Tu jest wiele nienawiści i głupoty.
      Zapewne jest ona także na Onecie i gdzie indziej...
      Ale, prócz tego, są też wyważone i ciekawe wypowiedzi.
      Ich autorów właśnie zmieszałas z błotem.
      Za darmo.
      Bezpodstawnie.
      Brzydko.
      aidka
      • Gość: Lawia Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: *.chello.pl 24.10.01, 01:30
        Zwracałam się do tych o których piszę a wyraziłam to myślę zrozumiale
        • Gość: aidka Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 04:30

> Zwracałam się do tych o których piszę a wyraziłam to myślę zrozumiale

Ależ, Lawio !/Lavio (?)/
          Juz w temacie napisałaś : "NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS !".
          Powtórzę : "Od Was" czyli nas tutaj - na tym forum.
          Nic nie napisałas o tym, ze niektórzy to, wg Ciebie prostaki, inni nie-prostaki.
          Onet - cacy, my - be.
          Tak właśnie napisałas....
          pozdr.
          aidka
    • Gość: żuczek Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 08:08
      Dobrze, że ty jesteś krzywa. Na umyśle też. Niech pierwszy rzuci kamień ... i
      dostaniesz nim w dyńkę i może odechce ci się krytykować innych. Każdy niech sam
      siebie sądzi.
      • Gość: Lawia Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: *.chello.pl 24.10.01, 09:55
        Amen!
        • Gość: ziemek Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: 10.1.114.* / *.bdm.com.pl 24.10.01, 10:01
          Lawia , wyluzuj się i poczytaj sobie texty w NIE NA TEMAT ok?????????

zdrówka życzę
    • Gość: bb Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: *.bsb.com.pl 24.10.01, 10:16
      Zauważyłaś chyba Lavio, że w dyskusji z Tobą
      internauci starają się bardzo dobierać słowa.
      Mimo zrozumiałej obrony, po ich wypowiedziach widzę,
      że Twoje słowa uderzyły mocno i efektywnie.
      Było to potrzebne.
      Pozdrawiam.
    • Gość: magg Cos Ty! Nie martw sie!!! IP: *.telia.com 24.10.01, 10:22
      Wiekszosc wulgarnych, zawistnych, nienawistnych, ociekajacych zolcia postow
      jest fabrykowane przez malenka grupe aby wzbudzac chora sensacje i wywolywac
      niezdrowe uczucia. Nie wyciagaj z tego za glebokich wnioskow. A przede
      wszystkim nie mysl, ze "taki jest Polak". Niech sobie tam Gazeta Wyborcza
      pisze - na czyms pieniadze musza zarobic - tak jak i TVN - tez tylko bloto,
      bloto, bloto... Dlaczego akurat Gazeta Wyborcza ma strony o BB i takie forum?
      Bo jest to ICH poziom moralny.

Nie martw sie!!! Jest wielka roznica miedzy Forum a rzeczywistoscia.
    • Gość: Lavia Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: *.chello.pl 24.10.01, 11:17
      Na początku dziękuje Lavi i Lawi za godne kontynuowanie tematu :) i wszystkim,
      którzy normalnie odpowiedzieli na mój post nie obrażając mnie.
      Zarzucacie mi wiele rzeczy, choćby to że jestem "dziewczynką z dobrego" domu
      jakby było w tym cos złego? Nie bardzo rozumiem z jakiego domu miałabym być
      żeby zrozumieć to co wypisujecie na tych ludzi. Jak napisała aidka
      generalizuje, oczywiście wiem, że nie wszyscy ludzie wypowiadający sie tu to
      prostaki, Ci co nimi nie są dobrze o tym wiedzą. Napisałam, też, że w obrażaniu
      innych pobijacie onet, bo spodziewałam sie na forum Wyborczej po prostu
      wiekszej kultury. Jedna osoba na przykładzie Bogusi starała sie wytłumaczyć jak
      bardzo ta kobieta Was zawiodła, na początku będąc miłą osobą szanowaliście ją,
      ale jak zaczęła kablować, nic nie robić i byc po prostu wredną od razu pojawila
      się do niej nienawiść. Czyli bycie miłym i sympatycznym jest nadal w cenie. Jak
      ktos tu skomentował Wasze obrzucanie błotem innych, że każdy ma dwie natury.
      Bogusia, więc też. Przecież w jakiś sposób można sobie wytłumaczyc jej
      zachowanie, zupełnie normalne bo obgadywanie innych to codzienność, robicie to
      i wy. Wiecie doskonale, że to nie jest dobre, ale jakby waszym rozgrzeszeniem
      jest dostrzeganie tych samych wad u innych i napiętnowanie ich, wtedy czujecie
      się dobrze. Boguśka to gruba pani po 40, nie wiem dlaczego wszyscy spodziewali
      sie po niej że będzie taka milutka, jakis stereotyp? Przecież próbuje dopasować
      sie do grupy sporo młodszych i atrakcyjnych ludzi, jej sposobem na zwrócenie
      uwagi mieszkańców na siebie i rozmowa z nimi jest widocznie obgadywanie. Jestem
      pewna, że robicie to samo zwłaszcza gdy w waszym srodowisku jest osoba
      wyróżniająca się, czy w jakis sposób nie pasująca jak Irek wród mieszkańców, a
      poza tym WY wszyscy tych ludzi też obgadujecie nie tylko wśród znajomych ale
      też tu na forum. Przyjemnie by wam było jakby ktos z bliskich wszedł do domu BB
      a WY czytalibyście takie rzeczy o nim. To ma byc cena popularności? TVN
      manipuluje tym co oglądacie, to gra o pieniądze zarówno mieszkańców jak i gra
      tvn o pieniądze od WAS, a tam w środku są ludzie z krwi i kości a nie
      wyobrażenie człowieka idealnego. Jak ktos tu napisał ogląda BB nie dla BB lecz
      dla brania udziału na tym forum. To może inaczej dlaczego takie ekscytujące
      jest napisanie np. o Jurku, że to chu.., kut.., zakłamana świnia itd. Czy po
      tym stajecie się szczęśliwsi, czujecie ulge???
      Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich którzy starają się mi to normalnie
      wytłumaczyć :)
      Lavia
      • Gość: Lawia Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: *.chello.pl 24.10.01, 11:25
        Dzięki i sorry za podszywanie sie ,sadziłam że już nie wrócisz na to
        forum a chciałam kontynuować temat.
        Pozdrawiam :)
        • Gość: XXXXXXXX Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.01, 11:36

> Dzięki i sorry za podszywanie sie ,sadziłam że już nie wrócisz na to
          > forum a chciałam kontynuować temat.
          > Pozdrawiam :)

Lawia vel Lavia ty naprawde nie wiesz jak działa forum,podszywasz sie sama pod
          siebie? (twój adres jest ciągle ten sam)nie wiedziałaś ?to dopiero pech
          • Gość: the4h. Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: 62.233.128.* 24.10.01, 11:44
            Gość portalu: XXXXXXXX napisał(a):

> Lawia vel Lavia ty naprawde nie wiesz jak działa forum,podszywasz sie sama pod
            > siebie? (twój adres jest ciągle ten sam)nie wiedziałaś ?to dopiero pech

XXXXXXX niestety się mylisz bo to nie adres tylko jego część. Widzisz tę * ? Pod
            nią może się kryć baaaaarrrrdzo dużo osób.

P.S. Jeśli chcesz dowiedzieć się troszkę więcej to poszukaj na tym forum mojego
            wątku "ADRESY...........".
            • Gość: Lavia Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: *.chello.pl 24.10.01, 11:47
              Dzięki !!!
              Najwidoczniej obie mamy tą samą usługe czyli chello w UPC, ja nie widze nic w
              tym dziwnego. Nie podszywam sie pod siebie bo nie widze w tym sensu. Ale
              dziekuje Lawi bo okazało się, że myśli podobnie do mnie i fajnie jesli będzie
              dalej odpowiadała.
              • Gość: the4h. Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: 62.233.128.* 24.10.01, 11:51

> Dzięki !!!
                > Najwidoczniej obie mamy tą samą usługe czyli chello w UPC, ja nie widze nic w
                > tym dziwnego. Nie podszywam sie pod siebie bo nie widze w tym sensu. Ale
                > dziekuje Lawi bo okazało się, że myśli podobnie do mnie i fajnie jesli będzie
                > dalej odpowiadała.

Nie ma za co. A co do podszywania, to trochę bez sensu - każdy powinien mieć taki
                nick, który by go wyróżniał. Jeśli natomiast ktoś się zgadza z Tobą to nie
                powinien się pod Ciebie podszywać, tylko napisać "ja Iksińska myślę tak ja
                Lavia...".
        • Gość: XXXXXXXX Re: OD WAS ! złotousta Lawia/Lavia to kłamczucha IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.01, 11:40
          złotousta Lawia/Lavia to kłamczucha?
          • Gość: Lawia Re: OD WAS ! złotousta Lawia/Lavia to kłamczucha IP: *.chello.pl 24.10.01, 11:49
            własnie dlatego podszyłam się pod Lavię ,bo mamy takie same adresy (ty
            chyba nie znasz forum jeśli nie wiesz ,że te adresy się powtarzają)
            Nie chciałam pisać z innym nickiem ,bo wtedy naskoczyłbys na Lavię ,że
            odpowiada sama sobie.Na tyle już się zorientowałam żeby przewidzieć
            wasze reakcje,ale skoro Lavia mimo ,że zgadza się ze mną (tak
            wnioskuję)przyznała iż wątek prowadzą dwie osoby ,nie mam powodu
            ukrywać ,że jej post był tylko pierwszy(i ten w którym pisze
            że "dziękuje za godne kontynuowanie tematu") reszta to moje refleksje!(
            • Gość: XXXXXXXX Re: OD WAS ! złotousta Lawia/Lavia to kłamczucha IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.01, 12:14

> własnie dlatego podszyłam się pod Lavię ,bo mamy takie same adresy (ty
              > chyba nie znasz forum jeśli nie wiesz ,że te adresy się powtarzają)
              > Nie chciałam pisać z innym nickiem ,bo wtedy naskoczyłbys na Lavię ,że
              >
              > odpowiada sama sobie.Na tyle już się zorientowałam żeby przewidzieć
              > wasze reakcje,ale skoro Lavia mimo ,że zgadza się ze mną (tak
              > wnioskuję)przyznała iż wątek prowadzą dwie osoby ,nie mam powodu
              > ukrywać ,że jej post był tylko pierwszy(i ten w którym pisze
              > że "dziękuje za godne kontynuowanie tematu") reszta to moje refleksje!(

na forum sie nieznam? może, a dlaczego obie macie ten sam IP ????????????????????
              • Gość: Lawia Re: OD WAS ! złotousta Lawia/Lavia to kłamczucha IP: *.chello.pl 24.10.01, 12:19
                To nie jest pełny adres ,tylko jego częśc .Przecztaj wszystkie posty
                uważnie a znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie.
                • Gość: XXXXXXXX Re: OD WAS ! złotousta Lawia/Lavia to kłamczucha IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.01, 12:23

> To nie jest pełny adres ,tylko jego częśc .Przecztaj wszystkie posty
                  > uważnie a znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie.

nie mam na myśli "chello" tylko nr IP którego ty nie widzisz a ja znam!hehehe
                  • Gość: the4h. Re: OD WAS ! złotousta Lawia/Lavia to kłamczucha IP: 62.233.128.* 24.10.01, 12:24
                    Gość portalu: XXXXXXXX napisał(a):

> nie mam na myśli "chello" tylko nr IP którego ty nie widzisz a ja znam!hehehe

Dobre :)
                    Nieźle ściemniasz ;)
                    Pzdr
                    • miki999 Re: OD WAS ! złotousta Lawia/Lavia to kłamczucha 24.10.01, 12:28
                      Gość portalu: the4h. napisał(a):

> Gość portalu: XXXXXXXX napisał(a):
                      >
                      > > nie mam na myśli "chello" tylko nr IP którego ty nie widzisz a ja znam!he
                      > hehe
                      >
                      > Dobre :)

> Nieźle ściemniasz ;)
                      > Pzdr

pozdrowienia dla lublina :-)
                      • Gość: the4h. Re: OD WAS ! złotousta Lawia/Lavia to kłamczucha IP: 62.233.128.* 24.10.01, 12:35
                        Dzięki!
                        Pozdrowienia dla Ciebie :) (skądkolwiek jesteś)
                        • miki999 Re: OD WAS ! złotousta Lawia/Lavia to kłamczucha 24.10.01, 12:44
                          Gość portalu: the4h. napisał(a):

> Dzięki!
                          > Pozdrowienia dla Ciebie :) (skądkolwiek jesteś)

jestem z xxxxxx :-)))
                  • Gość: Lawia Re: OD WAS ! złotousta Lawia/Lavia to kłamczucha IP: *.chello.pl 24.10.01, 12:27
                    Jeśli znasz to wiesz , że posty Lawii i Lavii pisane są z dwóch
                    różnych komputerów .To co piszesz to bzdura!
                    • miki999 Re: OD WAS ! złotousta Lawia/Lavia to kłamczucha 24.10.01, 12:32
                      mogą być pisane nawet z 10 jeżeli są wsieci IP będzie ten sam (IP to nie NR
                      kompa)także nie wysilaj sie dalej Livia/Lawia
                      • Gość: Lawia Re: OD WAS ! złotousta Lawia/Lavia to kłamczucha IP: *.chello.pl 24.10.01, 12:43
                        Niech i tak będzie .Mam prośbę nie patrzcie w tym wątku kto pisał,ale
                        co pisał .Niech te posty wywołają u was refleksje czy jesteście
                        doskonali ,że wolno wam używać tak ostrych słów w stosunku do innych.
                        Owszem jest wolność słowa ,ale powinno być jeszcze coś takiego jak
                        etyka-języka!!Uprzedzając ,że będę posądzona o uogólnianie dodam iż
                        słowa moje kierowane są do osób o których piszę.
                    • Gość: XXXXXXXX Re: OD WAS ! złotousta Lawia/Lavia to kłamczucha IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.01, 12:35
                      w zasadzie miki999 dał ci już odpowiedz,kończe ten temat
                      • Gość: Lawia Re: OD WAS ! złotousta Lawia/Lavia to kłamczucha IP: *.chello.pl 24.10.01, 12:48
                        Ta odpowiedz nie wyjasniła Ci ,że masz rację ,jest to tylko jedna z
                        możliwych opcji.
                        Kończąc ten wątek napiszę jeszcze raz dużymi literami ,ażeby wbiło ci
                        się w pamięć i żebyś nie mniał już wątpliwości
                        LAWIA I LAVIA TO DWIE RÓŻNE OSOBY O PODOBNYCH POGLĄDACH NA TEMAT
                        TEGO FORUM!
    • Gość: Nino Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: *.bialystok.gddp.gov.pl 24.10.01, 11:26
      Brawo Lavia! wreszcie ktoś powiedział prawdę tym prostakom! Dzisiaj jestem tu
      po drugi i to prawda bo na Onecie nie ma przynajmniej tyle wulgaryzmów jakie
      słyszy się od ludzi ulicy i które można przeczytać tutaj. Te prostackie słowa,
      a przecież wszyscy komentują innych tylko siebie nie widzą. A Jurka to chyba
      zlinczują za poprawne wysławianie się a powinni brać z niego przykład. Ludzie
      zastanówcie się nad sobą. Jesteście żałośni!!!
      • Gość: jaro Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 24.10.01, 14:48
        a ty jestes hujem i cipą
        dwa w jednym
    • Gość: żuczek Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 13:20
      Liwia, kobieto o moralności Kalego, ty się zastanów co ty zrobiłaś. Obraziłaś
      anonimowo internautów, że oni anonimowo obrażają uczestników BB. Jesteś głupia
      i tyle.
      • Gość: Lawia Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: *.chello.pl 24.10.01, 13:29
        Napisałeś"Liwia",ale podejrzewam ,że miałes mnie na myśli.
        Przepraszam jeśli ktoś poczuł się obrażony(prawda w oczy kole?)nie to
        było moim celem .W którym momencie popełniłam ten błąd i was obraziłam?
        Mnie się wydaje ,że bardzo kulturalnie ,aczkolwiek tak aby wszyscy byli
        w stanie mnie zrozumieć ,określiłam moje stanowisko wobec tego forum.
        Skrytykowałam was i myślę ,że swoją krytyką dałam świetny przyklad
        jak można wyrażać swoje negatywne zdanie o kimś (anonimowo również)nie
        bluzgając i racjonalnie pokazując swoje poglądy
        • Gość: żuczek Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 13:52
          wg ciebie prostak to miłe słowo? z pewnością tyle odpowiedzi świadczy o tym, że
          nikogo nie obraziłaś;
          • Gość: Lawia Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: *.chello.pl 24.10.01, 13:59
            Gość portalu: żuczek napisał(a):

> wg ciebie prostak to miłe słowo? z pewnością tyle odpowiedzi świadczy o tym, że
            >
            > nikogo nie obraziłaś;
            Prostak nie jest milym słowem ,choć podejrzewam że Lavii ciężko było
            znależć bardziej oddajace was słowo.Ja go nie uzyłam ani jednego razu!

• Gość: zdzisiek Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: 195.205.148.* 24.10.01, 13:34
      Pierdol się.
      • Gość: NALA Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 13:45
        Gość portalu: zdzisiek napisał(a):

> Pierdol się.

Bardzo ciekawe spostrzeżenie ! Jaka głęboka myśl !!!

Właśnie o takich prymitywach pisze Lawia / Livia !
        Naprawdę nie stać cię na więcej ?

• Gość: zdzisiek Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: 195.205.148.* 24.10.01, 13:35
      Pierdol się.
      • Gość: iksi Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: *.bialystok.gddp.gov.pl 24.10.01, 13:38
        Co za wspaniałe przemyślenia długo nad tym myślałeś?
    • Gość: kolona sama przeczytaj . i przeczytajcie IP: *.cei.pl 24.10.01, 13:38
      ty naprawde postradałaś zmysły nie dość że obrazasz internautów to jeszcze sie
      wychwalasz .zapominasz ze to internauci maja racje co do swoich forum.i jak na
      razie uwazam ze jestes giedka jak sztyleta.
      • Gość: Lawia Re: sama przeczytaj . i przeczytajcie IP: *.chello.pl 24.10.01, 13:46
        Gość portalu: kolona napisał(a):

> ty naprawde postradałaś zmysły nie dość że obrazasz internautów to jeszcze sie
        > wychwalasz .zapominasz ze to internauci maja racje co do swoich forum.i jak na
        > razie uwazam ze jestes giedka jak sztyleta.
        Nie mogę się powstrzymać od zacytowania Cię .
        Kolona przeczytaj raz jeszcze co napisałeś/aś i zastanów się na spokojnie
        czy wszystko co napisałes/as w tym poście ma sens?

• monika9999 Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! 24.10.01, 14:37
      A co prawda w oczy kole ?
      I jak ktoś mówi to co myśli, bez owijania w bawełne, to od razu jest zły,
      niepoczytalny, głupi no i nie katolik .
      Skąś to juz chyba znamy /początek BB2/
      • Gość: Lawia Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: *.chello.pl 24.10.01, 14:53
        monika9999 napisał(a):

> A co prawda w oczy kole ?
        > I jak ktoś mówi to co myśli, bez owijania w bawełne, to od razu jest zły,
        > niepoczytalny, głupi no i nie katolik .
        > Skąś to juz chyba znamy /początek BB2/
        Nie Moniko- nie tak ,ja tak nie myslę!
        Ja lubię gdy ktoś mówi co myśli ,bez owijania w bawełnę ,ta cecha jest
        bardzo dobra ,ale ze swoich myśli zrobić przekaz na forum potrzeba
        taktu ,wyczucia i kultury .Można powiedzieć negatywną opinię jak najbardziej
        szczerze bez wyzwisk i potwarzy .
        • Gość: jaro Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 24.10.01, 14:59
          lavia, nie pierdol
          wyluzuj a little

fajnie czasami rzucić na forum jakies mięsko
          po co afera?
          nigdy w życiu nie uzyłas słowa kurwa?
          • Gość: Lawia Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: *.chello.pl 24.10.01, 15:11
            Owszem zdarza mi się przekląć ,ale nie jest to nigdy pod adresem osoby.
            "Kurwa" jako swego rodzaju przerywnik i wyrażenie emocji
            np."Kurwa ,ale .zapierdoliłam młotkiem w nogę":)))) to co innego niż
            pisanie że ktoś jest kurwą .A uwazam swoja drogą ,że na forum
            publicznym powinno zabraknąc równiez tego rodzaju przerywników!
          • Gość: Lawia Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: *.chello.pl 24.10.01, 15:12
            A "Dwa w jednym" sprawiły mi przykrośc
            • Gość: jaro Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 24.10.01, 15:22
              a nie powinny bo skierowane były do kogoś innego
    • Gość: ewa Re: NIE WIDZIAŁAM JESZCZE WIEKSZYCH PROSTAKÓW OD WAS ! IP: 62.32.204.* 24.10.01, 16:13
      Lavia do domu!!!
      • Gość: Lawia do Ewy IP: *.chello.pl 24.10.01, 18:46
        jestem w domu!
    • Gość: Lavia do Lawii - dzięki i do innych IP: *.chello.pl 24.10.01, 20:24
      Lawia jeszcze raz dzięki, że myślisz podobnie do mnie i masz czas na udzielanie
      tu odpowiedzi.
      Do tych wszystkich, którzy myślą, że Lavia i Lawia to ta sama osoba, myślcie co
      chcecie jeśli was to zadowala, chociaż to dziwne żebym sama sobie dziękowała za
      coś.
      Starałam się nie obrażać za nikogo słowem PROSTAK, według mnie nie jest
      szczególnie wulgarne w stosunku do tego jak traktujecie tu ludzi. Najbardziej
      jednak oburzają sie Ci, którzy po prostu wyzywają innych. Nie wiem czy jak
      myślicie, że jak napiszecie mi czy Lawii "pier... się" czy "do domu" to nas to
      specialnie wzruszy czy zaszokuje, to świadczy tylko o was, że nie potraficie
      innym normalnie odpowiedzieć, logicznie i kulturalnie czyli albo jesteście
      delikatnie mówiąc głupi albo macie zaburzenia emocionalne lub wasze słownictwo
      staneło właśnie na poziomie tego typu odzywek, w takim razie gratuluje.
      Przecież wystarczy napisać, że sie nie zgadzacie bo...... Chcialam sie
      dowiedzieć co takiego przyjemnego jest w obrzucaniu błotem innych, jak na razie
      jedna osoba udzieliła odpowiedzi, że jest to fajne ??? Co w tym fajnego ???
      Sami nie wiecie dlaczego tak robicie ?? Ktoś tu zapytał czy czasami ja nie
      klne, i jak Lawia odpowiedziała, że przeklnąć jako przerywnik to normalna
      rzecz, czy ze zdenerwowania ale nazwać kogoś kur.., chu.., kut... to przecież
      zupełnie co innego.
      Pare osób przyczepiło sie, że napisałam, że BB oglądają katolicy kiedy to ich
      zdaniem nie prawda. Nie napisałam tak, mi chodziło o to, że w Polsce duży wpływ
      ma katolicyzm, jednak nikt nie zaprzeczy i tym samym, że katolicy też oglądaja
      BB i tez wypowiadają sie na forum, według tej religii należy miłować bliźniego,
      czego oczywiście na tym forum w szczególności, jak i w życiu nie widać, a potem
      Ci wszyscy ludzie którzy tak gorliwie atakuja innych i wypisują na nich te
      wszystkie bzdury idą na niedzielna msze, chodziło mi o hipokryzje, ale to
      szerszy temat i nie dotyczy tylko BB więc nie chce do tego wracać, tylko nie
      piszcie, ze wszyscy nie chodzicie do Kościola, a katolików zastąpie
      chrześcianami,( nie pomijając niewierzących, których też chyba obowiązuje
      szacunek do innych ? ) żeby nikogo z szanownych Internautów nie obrazić skoro
      tak bardzo razi ich słowo Prostak, na tle tego co sami wypisujecie.
      Najśmieszniejsze jest, że zarzucacie mi, że to ja WAS obrażam ale nie
      pomyśleliście, że WY robicie dokladnie to samo tym ludziom zamknietym w domu BB
      jak i sobie na wzajem bo obrzucanie wyzwiskami innych Internautów jest na
      porządku dziennym. I to ja obrażam słowem Prostak Internautów ? słowem które
      jak mi sie wydaje jest delikatne i ludzi tak przyzwyczajonych do chamstwa i
      wulgarności nie powinno nawet wzruszyć, albo mam do czynienia z Internautami
      wrażliwcami, albo po prostu prawda w oczy kole, na innych najeżdzacie ale o Was
      to słowa krytyki nie można powiedzieć, bo już czujecie sie obrażeni i
      próbujecie sie bronić przybierając postawe agresywną i chamską zamiast
      normalnie coś napisać.
      ( zaznaczam, że generalizuje, wiem, że są wyjątki które umieją sie zachowywać
      po ludzku na tym forum :) )
      Lavia
      • Gość: Lawia Lawia=marion IP: *.chello.pl 25.10.01, 00:03

> Lawia jeszcze raz dzięki, że myślisz podobnie do mnie i masz czas na udzielanie
        >
        > tu odpowiedzi.
        > Do tych wszystkich, którzy myślą, że Lavia i Lawia to ta sama osoba, myślcie co
        >
        > chcecie jeśli was to zadowala, chociaż to dziwne żebym sama sobie dziękowała za
        >
        > coś.
        > Starałam się nie obrażać za nikogo słowem PROSTAK, według mnie nie jest
        > szczególnie wulgarne w stosunku do tego jak traktujecie tu ludzi. Najbardziej
        > jednak oburzają sie Ci, którzy po prostu wyzywają innych. Nie wiem czy jak
        > myślicie, że jak napiszecie mi czy Lawii "pier... się" czy "do domu" to nas to
        > specialnie wzruszy czy zaszokuje, to świadczy tylko o was, że nie potraficie
        > innym normalnie odpowiedzieć, logicznie i kulturalnie czyli albo jesteście
        > delikatnie mówiąc głupi albo macie zaburzenia emocionalne lub wasze słownictwo
        > staneło właśnie na poziomie tego typu odzywek, w takim razie gratuluje.
        > Przecież wystarczy napisać, że sie nie zgadzacie bo...... Chcialam sie
        > dowiedzieć co takiego przyjemnego jest w obrzucaniu błotem innych, jak na razie
        >
        > jedna osoba udzieliła odpowiedzi, że jest to fajne ??? Co w tym fajnego ???
        > Sami nie wiecie dlaczego tak robicie ?? Ktoś tu zapytał czy czasami ja nie
        > klne, i jak Lawia odpowiedziała, że przeklnąć jako przerywnik to normalna
        > rzecz, czy ze zdenerwowania ale nazwać kogoś kur.., chu.., kut... to przecież
        > zupełnie co innego.
        > Pare osób przyczepiło sie, że napisałam, że BB oglądają katolicy kiedy to ich
        > zdaniem nie prawda. Nie napisałam tak, mi chodziło o to, że w Polsce duży wpływ
        >
        > ma katolicyzm, jednak nikt nie zaprzeczy i tym samym, że katolicy też oglądaja
        > BB i tez wypowiadają sie na forum, według tej religii należy miłować bliźniego,
        >
        > czego oczywiście na tym forum w szczególności, jak i w życiu nie widać, a potem
        >
        > Ci wszyscy ludzie którzy tak gorliwie atakuja innych i wypisują na nich te
        > wszystkie bzdury idą na niedzielna msze, chodziło mi o hipokryzje, ale to
        > szerszy temat i nie dotyczy tylko BB więc nie chce do tego wracać, tylko nie
        > piszcie, ze wszyscy nie chodzicie do Kościola, a katolików zastąpie
        > chrześcianami,( nie pomijając niewierzących, których też chyba obowiązuje
        > szacunek do innych ? ) żeby nikogo z szanownych Internautów nie obrazić skoro
        > tak bardzo razi ich słowo Prostak, na tle tego co sami wypisujecie.
        > Najśmieszniejsze jest, że zarzucacie mi, że to ja WAS obrażam ale nie
        > pomyśleliście, że WY robicie dokladnie to samo tym ludziom zamknietym w domu BB
        >
        > jak i sobie na wzajem bo obrzucanie wyzwiskami innych Internautów jest na
        > porządku dziennym. I to ja obrażam słowem Prostak Internautów ? słowem które
        > jak mi sie wydaje jest delikatne i ludzi tak przyzwyczajonych do chamstwa i
        > wulgarności nie powinno nawet wzruszyć, albo mam do czynienia z Internautami
        > wrażliwcami, albo po prostu prawda w oczy kole, na innych najeżdzacie ale o Was
        >
        > to słowa krytyki nie można powiedzieć, bo już czujecie sie obrażeni i
        > próbujecie sie bronić przybierając postawe agresywną i chamską zamiast
        > normalnie coś napisać.
        > ( zaznaczam, że generalizuje, wiem, że są wyjątki które umieją sie zachowywać
        > po ludzku na tym forum :) )
        > Lavia

Lavia dzięki za miłe słowa skierowane pod moim adresem .Schodzę z tego nicka
        gdyż wywołuje to niepotrzebne komentarze ,choć można odróżnić twoje posty od
        moich -po literce w środku nicka w-v (po za jednym chyba postem gdzie
        podpisałam się Lavia).
        Od tej chwili istnieję na forum jako Marion.
        Pozdrowienia
    • hi-hi ha ha 30.03.02, 04:01
      ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka