bux 05.06.06, 21:51 ale pojechał z kaczyńskim i wyborczą he he Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
decitos Re: Szymon Majewski 05.06.06, 21:51 Ktoś musi... :) Miśś IV RP też była niezła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
decitos Re: Szymon Majewski 05.06.06, 22:04 A Janda popsuła Wodeckiemu szansę na wymianę peruki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aatha Re: Szymon Majewski 05.06.06, 22:06 chyba ktos wodeckiego lekko wygwizdal, kiedy chcial za pieniadze peruke przywdziac Odpowiedz Link Zgłoś
asiek101 Re: Szymon Majewski 05.06.06, 22:11 Widziałam tego tekturowego Kaczyńskiego z tydzień temu na Bankowym i tak sobie pomyślałam, że znowu Szymek sobie jaja robi Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Szymon Majewski 05.06.06, 22:14 "Niemcy byli honorowymi gosciami" ;)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
terra Niestety to już nie ten Szymon!!! 05.06.06, 23:26 Wyraźnie cykorią z programu zalatuje i widać, że dokonano samocenzury w TVN-ie. Żarty na pół gwizdka i wyraźnie żeby władzy nie denerwować. Szkoda! Dziś po raz pierwszy w połowie sobie odpuściłam Rozmowy w Tłoku. Ileż razy można Leppera eksploatować! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Niestety to już nie ten Szymon!!! 05.06.06, 23:29 mozna eksploatowac bez konca, o ile sa dobre pomysly dzis ewidentnie takiego nie bylo a szkoda :/ co nie zmienia faktu, ze uwielbiam Michala Zielinskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
bokaj Re: Niestety to już nie ten Szymon!!! 06.06.06, 01:24 "Niemcy hionorowymi GOŚCIAMI" i pomysleć, że do niedawna w tej prezydenckiej kancelarii zatrudniano dyplomowanego polonistę (Urbański) płakać się chce. prezydent nie znający poprawnie języka ojczystego. Odpowiedz Link Zgłoś
spojrzenie.kota.w.butach Re: Niestety to już nie ten Szymon!!! 06.06.06, 01:34 I mnie się baaaaaaaaaaaaaardzo podobałoooooooooooooo. Doceńmy TO Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Szymon Majewski 06.06.06, 10:00 i to: - Panie Zbyszkuuuuu, niech pan tego nie zakłada. W imię artystów polskich. czyste rozmowy w tłoku! Odpowiedz Link Zgłoś
trik26 Re: Szymon Majewski 06.06.06, 10:20 Wodecki kolejny raz wyszedł na materialistę. Pamiętacie jak w "Mamy cie" go zrobili. Porozwieszlai plakaty z jego łysiną i ,że niby reklamował szmpon. Powiedzial,ze wyciagnie ze dwie Bańki. Tutaj to samo, jak szukal dla niego Majewski prezentu powiedzial, dasz 50 zl. i bedzie dobrze a potem znow, ze zalezy ile mi zaplacisz. Nawet Janda powiedziala,ze ma parcie na kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
b0rderline Re: Szymon Majewski 06.06.06, 10:38 takze przy akcji z peruka powiedzial, ze jak Szymon zaplaci to on ja zalozy :O zauwazyliscie tez, jak Majewski pyta sie go, czy moze z nim na Ty, a Wodecki, ze konwenanse zostawiamy w szatni, czyli pod publiczke jestesmy wyloozowani a poza kamera masz do mnie mowic Panie Wodecki :/ Odpowiedz Link Zgłoś
alend1 Jeszcze oglądacie te kretyństwa??? 06.06.06, 14:12 O czym tu dyskutować??? Przecie to jest DENNY program!!!Nie macie żadnych wymagań??? Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: Jeszcze oglądacie te kretyństwa??? 06.06.06, 19:08 oglądaj Pegaza ja chcesz. każdy ma prawo do wyboru programu telewizyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
news21 Re: Jeszcze oglądacie te kretyństwa??? 06.06.06, 19:21 Janda była usztywniona. Nie opłaca się psuć sobie stosunków z władzą, więc może lepiej nie przychodzić do takiego programu. Pouczyła Giertycha jak należy prawidłowo wymawiać słowa. Bardzo dobrze, ale dlaczego sama nie dba o własną staranną wymowę, tym bardziej że jest aktorką. Janda zjada spółgłoski, wymawia niechlujnie np. "powiedziaa". Poza tym ta przesada z eksponowaniem tylko jednego profilu nawet za cenę siedzenia w pozycji 3/4 do prowadzącego. Nie pdobała mi się wczoraj ta kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
ewwka1 Re: Janda 06.06.06, 21:09 I jeszcze to ciagłe zasłanianie ust kiedy się śmiała, zupełnie jak jakaś wsiowa dziewucha. Jakoś zupełnie straciła klasę ta kobieta, o ile ją w ogóle miała, bo w programach na żywo jej nie widziałam za wiele a w filmie jak to w filmie, tylko się gra a nie jest się sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
mumiaczek Re: Janda 06.06.06, 22:42 Rzeczywiście ta część z Jandą i Wodeckim była wyjątkowo drętwa. Jestem ciekawa ile dostało TVN za reklamę teatru p. Jandy, bo głównie o tym mówiła. Odpowiedz Link Zgłoś
decitos Re: Janda 07.06.06, 10:00 Janda była nieciekawa i wręcz irytująca. Śmiać mi się jednak chciało, bo dokładnie tak jak to pokazują w "Rozmowach w tłoku" co chwila potrząsała głową jak rażona prądem... Odpowiedz Link Zgłoś
guinda Re: Janda 08.06.06, 14:18 a czy mi sie wydaje, czy nie bylo piosenki, takiej zawsze smiesznej, ktora spiewaja jak juz sa goscie? Chyba ze przegapilam... Odpowiedz Link Zgłoś