Gość: kemot81 IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 22.05.01, 09:24 Alicja to suka i pozerka. Wszystko w niej jest fałszywe. PS. Zostawcie MACIASA w spokoju! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Macias Re: Alicja musi odejść! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 22.05.01, 09:25 Swoja droga, bez urazy, ale troche nie kapujesz... ;) Someone please!... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macias Re: Alicja musi odejść! IP: 213.77.190.* 22.05.01, 09:27 Chociaz nie... pomylilem sie! Rozumiesz doskonale! Peace! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyMac Re: Alicja musi odejść! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 22.05.01, 09:28 Sam sie, idioto, placzesz w swoich zeznaniach! Lepiej idz stad! Ponownie proponuje zgnoic Maciasa, zaraz po Gulczasie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tweed Re: Alicja musi odejść! IP: *.grey.com.pl 22.05.01, 09:26 Gość portalu: kemot81 napisał(a): > Alicja to suka i pozerka. > Wszystko w niej jest fałszywe. A Gulczas to nie pozer i wszystko jest w nim naturalne. Nie rozsmieszaj mnie. > > PS. > Zostawcie MACIASA w spokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot81 Re: Alicja musi odejść! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 22.05.01, 10:55 Gość portalu: Tweed napisał(a): > A Gulczas to nie pozer i wszystko jest w nim naturalne. Nie rozsmieszaj mnie. Ok. Gulczas to też pozer i aktor. Ale pomyśl kogo będzie ci bardziej brakowało w domu BB. Alicja traktuje wszystko za poważnie. Gdy ona odejdzie to nic się nie stanie. Kolejna marna aktoreczka wyrzucona z kiepskiego serialu BB. Gdy gulczas jest w domu BB to przynajmniej robi akcję, prowokuje innych lokatorów i czasami jest zabawny. Qrka ale się zapędziłem w stronę brazylijskiej telenoweli. Chyba jednak tak należy traktować BB. Wszyscy pragną seksu, złamanych serc i przemocy. To jest to co tygrysy lubią najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tweed Re: Alicja musi odejść! IP: *.grey.com.pl 22.05.01, 11:13 Gość portalu: kemot81 napisał(a): > Gość portalu: Tweed napisał(a): > > > A Gulczas to nie pozer i wszystko jest w nim naturalne. Nie rozsmieszaj mn > ie. > > Ok. Gulczas to też pozer i aktor. Ale pomyśl kogo będzie ci bardziej brakowało > w domu BB. Alicja traktuje wszystko za poważnie. Gdy ona odejdzie to nic się ni > e > stanie. Kolejna marna aktoreczka wyrzucona z kiepskiego serialu BB. Gdy gulczas > > jest w domu BB to przynajmniej robi akcję, prowokuje innych lokatorów i czasami > > jest zabawny. > > Qrka ale się zapędziłem w stronę brazylijskiej telenoweli. > Chyba jednak tak należy traktować BB. > Wszyscy pragną seksu, złamanych serc i przemocy. > To jest to co tygrysy lubią najbardziej. I tak wole, zeby wylecial Gulczas. Nie bedzie mi go brakowac, bo za chamstwem nie tesknie i juz mam go dosc. W sumie facet jest malo oryginalny i powtarza sie (ale nie twierdze, ze jest glupi, wprost przeciwnie, jest calkiem inteligentny). I jeszcze jest zbyt pewien siebie w taki arogancki, niesympatyczny sposob. Dodatkowo nie umie przegrywac - zobacz, jak zachowuje sie, gdy cos idzie nie po jego mysli. Dlatego wlasnie chcialbym zobaczyc jego mine, kiedy przegra z Alicja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot81 Re: Alicja musi odejść! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 22.05.01, 11:31 Nie będę bronił Gulczasa. Ale z dwojga złego zostawiłym właśnie jego w domu BB. Dla podtrzymania akcji, która w ostatnich tygodniach bardzo kuleje. To widzą chyba wszyscy, że Gulczas gra na nerwach paru osobom w domu BB. Czekam po prostu kiedy Januszowi puszczą zawiasy i ...........!!!!! Alica. Dobrze, że jest ale bez niej program NIC nie traci. Ona sama też mało wnosi. Zachowuje się jak koń z klapkami na oczach. Ślepo wykonuje polecenia i bardzo uważa żeby nie nadepnąć komuś na odcisk. Sama powiedziała, że musi się kontrolować i udawać bo w rzeczywistości taka nie jest. Takich osób nie lubię - fałszywych i dupowłazów. Ale chyba się powtarzam. Odpowiedz Link Zgłoś