Dodaj do ulubionych

Alicja musi odejść!

IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 22.05.01, 09:24
Alicja to suka i pozerka.
Wszystko w niej jest fałszywe.

PS.
Zostawcie MACIASA w spokoju!
Obserwuj wątek
    • Gość: Macias Re: Alicja musi odejść! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 22.05.01, 09:25
      Swoja droga, bez urazy, ale troche nie kapujesz... ;)

Someone please!... :)
      • Gość: Macias Re: Alicja musi odejść! IP: 213.77.190.* 22.05.01, 09:27
        Chociaz nie... pomylilem sie! Rozumiesz doskonale! Peace!
        • Gość: AntyMac Re: Alicja musi odejść! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 22.05.01, 09:28
          Sam sie, idioto, placzesz w swoich zeznaniach!
          Lepiej idz stad! Ponownie proponuje zgnoic Maciasa, zaraz po Gulczasie!
    • Gość: Tweed Re: Alicja musi odejść! IP: *.grey.com.pl 22.05.01, 09:26
      Gość portalu: kemot81 napisał(a):

> Alicja to suka i pozerka.
      > Wszystko w niej jest fałszywe.

A Gulczas to nie pozer i wszystko jest w nim naturalne. Nie rozsmieszaj mnie.

>
      > PS.
      > Zostawcie MACIASA w spokoju!

• Gość: kemot81 Re: Alicja musi odejść! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 22.05.01, 10:55
        Gość portalu: Tweed napisał(a):

> A Gulczas to nie pozer i wszystko jest w nim naturalne. Nie rozsmieszaj mnie.

Ok. Gulczas to też pozer i aktor. Ale pomyśl kogo będzie ci bardziej brakowało
        w domu BB. Alicja traktuje wszystko za poważnie. Gdy ona odejdzie to nic się nie
        stanie. Kolejna marna aktoreczka wyrzucona z kiepskiego serialu BB. Gdy gulczas
        jest w domu BB to przynajmniej robi akcję, prowokuje innych lokatorów i czasami
        jest zabawny.

Qrka ale się zapędziłem w stronę brazylijskiej telenoweli.
        Chyba jednak tak należy traktować BB.
        Wszyscy pragną seksu, złamanych serc i przemocy.
        To jest to co tygrysy lubią najbardziej.
        • Gość: Tweed Re: Alicja musi odejść! IP: *.grey.com.pl 22.05.01, 11:13
          Gość portalu: kemot81 napisał(a):

> Gość portalu: Tweed napisał(a):
          >
          > > A Gulczas to nie pozer i wszystko jest w nim naturalne. Nie rozsmieszaj mn
          > ie.
          >
          > Ok. Gulczas to też pozer i aktor. Ale pomyśl kogo będzie ci bardziej brakowało
          > w domu BB. Alicja traktuje wszystko za poważnie. Gdy ona odejdzie to nic się ni
          > e
          > stanie. Kolejna marna aktoreczka wyrzucona z kiepskiego serialu BB. Gdy gulczas
          >
          > jest w domu BB to przynajmniej robi akcję, prowokuje innych lokatorów i czasami
          >
          > jest zabawny.
          >
          > Qrka ale się zapędziłem w stronę brazylijskiej telenoweli.
          > Chyba jednak tak należy traktować BB.
          > Wszyscy pragną seksu, złamanych serc i przemocy.
          > To jest to co tygrysy lubią najbardziej.

I tak wole, zeby wylecial Gulczas. Nie bedzie mi go brakowac, bo za chamstwem nie tesknie i juz mam go
          dosc. W sumie facet jest malo oryginalny i powtarza sie (ale nie twierdze, ze jest glupi, wprost
          przeciwnie, jest calkiem inteligentny). I jeszcze jest zbyt pewien siebie w taki arogancki, niesympatyczny
          sposob. Dodatkowo nie umie przegrywac - zobacz, jak zachowuje sie, gdy cos idzie nie po jego mysli.
          Dlatego wlasnie chcialbym zobaczyc jego mine, kiedy przegra z Alicja.
          • Gość: kemot81 Re: Alicja musi odejść! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 22.05.01, 11:31
            Nie będę bronił Gulczasa.
            Ale z dwojga złego zostawiłym właśnie jego w domu BB.
            Dla podtrzymania akcji, która w ostatnich tygodniach bardzo kuleje.
            To widzą chyba wszyscy, że Gulczas gra na nerwach paru osobom w domu BB.
            Czekam po prostu kiedy Januszowi puszczą zawiasy i ...........!!!!!

Alica. Dobrze, że jest ale bez niej program NIC nie traci.
            Ona sama też mało wnosi. Zachowuje się jak koń z klapkami na oczach.
            Ślepo wykonuje polecenia i bardzo uważa żeby nie nadepnąć komuś na odcisk.
            Sama powiedziała, że musi się kontrolować i udawać bo w rzeczywistości
            taka nie jest.
            Takich osób nie lubię - fałszywych i dupowłazów.

Ale chyba się powtarzam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka