Dodaj do ulubionych

Do Nali, Igi I Gale'a

IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.10.01, 14:58
Nie obejrze dziś BB, więc proszę o relację, na jutro, na 8:00.
:o)
A sama sprawdzę czy można na rowerze spalić 30 kcal w 1 minutę.
Obserwuj wątek
    • Gość: gacek Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: 134.65.209.* 25.10.01, 15:06
      Pomimo ze to nie do mnie to zycze powodzenie i miłej,owocnej jazdy !!!!
      • gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a 25.10.01, 15:08
        Gacek, liczę, że przyłączysz się do relacji! Oczywiście, ze swojego punktu
        widzenia.

gale
        ----
        gale.blog.pl
        • Gość: gacek Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: 134.65.209.* 25.10.01, 15:58
          oczywiscie mozesz na mnie liczyc!!
      • Gość: Ina Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.10.01, 15:10
        Hej, dziękuję. Jazda owocna jest zawsze, ale zaciekawiło mnie czy zadanie było
        wykonalne dla Agnieszki. Bo zadanie z kremem Nivea absolutnie nie. :o)
        Pzdr
        • gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a 25.10.01, 15:17
          To prawda, z tym kremem przegięli zupełnie.

gale
          ----
          gale.blog.pl
        • Gość: iga Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 15:30
          Jak coś ciekawego pokażą, to czemu nie.
          Co do spalenia tych kalorii w dwie minuty - nie możliwe.
          Pozdrawiam
          • Gość: Ina Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.10.01, 15:39
            Miała dwie minuty?
            • Gość: gacek Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: 134.65.209.* 25.10.01, 16:14
              nie ona miała tylko 1 minute! albo .... hmm ? moze i dwie?
              jak dwie toi zeczywisci esie nie przyłozyła !
        • Gość: gacek Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: 134.65.209.* 25.10.01, 16:00
          dokładnie, zadania z kremem nikt by nie wykonał, chyba ze Bogusia była
          by .....o nie nie bede okrutny.
          • gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a 25.10.01, 16:05
            Hehe, wtrząchanie keczupu poszło jej dobrze, a co by było gdyby wszamała
            również krem nivea?

gale
            ----
            gale.blog.pl
            • Gość: gacek Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: 134.65.209.* 25.10.01, 16:12
              he,he własnie juz nikt by nie mógł powiedziec ze Bogusia nic ciekawego nie
              wnosi do BB! gdyby całą noc rzygała hi,hi.hi
              • gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a 26.10.01, 08:25
                LOL! Wniosłaby, oj wniosła. Ale moją Żona mówi, że taki słoiczek keczupu to
                można bez problemu wtrząchnąć jeśli to nie jest Kotlin pikantny.

gale
                ----
                gale.blog.pl
    • Gość: Ina Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.10.01, 15:43
      Do jutra!
      • Gość: CocaCola Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.cm-upc.chello.se 25.10.01, 15:50
        Po tym jak jej ciezko szlo podejrzewam, ze rower byl ustawiony na jazde "pod
        gorke"...
    • Gość: żuczek Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 16:05
      Gość portalu: Ina napisał(a):

> Nie obejrze dziś BB, więc proszę o relację, na jutro, na 8:00.
      > :o)
      > A sama sprawdzę czy można na rowerze spalić 30 kcal w 1 minutę.

Wprawdzie nie proszony, ale też przyłączę się do tego wątku.
      Coś mi się wydaje, że Agnieszka za bardzo nie starała się, aby pomóc Wielkiej
      Siostrze B. Po co miałaby później tłumaczyć się w niedzielę czemu ją nominowała.
      • gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a 26.10.01, 08:26
        Oj, nie wiem Żuczku - oni faktycznie dostali niewykonalne zadania, np. to z
        kremem. Chociaż na temat rowerka nie chcę się wypowiadać bo się na tym zupełnie
        nie znam. Ale wyglądało sugestywnie.

gale
        ----
        gale.blog.pl
      • ina_d Re: Do Nali, Igi I Gale'a 26.10.01, 08:52
        Żuczek, to że nie przyłożyła się, to fakt. Wypadałoby choc powiedzieć
        słowo "przepraszam".
    • ina_d Re: Do Nali, Igi I Gale'a 26.10.01, 08:04
      Sprawdziłam. Ustawiony nawet na pod górkę, przy trudności 6 na 10 mozliwych
      spala się ok. 500 kcal/h. Co daje w duzym przybliżeniu i przy wzmozonym wysiłku
      ok. 10 kcal/min.
      Czyli tez nie było wykonalne. :o)
      • Gość: Nala Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 09:01
        Witam wszystkich bardzo gorąco !!!!
        Nie zdążyłam wczoraj na NASZE FORUM bo musiałam się szybko ewakuować z pracy !
        Dzisiaj nadrabiam zaległości.
        Gale, czytałam na którymś wątku jakieś wypociny niejakiego Sachmeda????? (imię
        dziwnie mi się kojarzy), chyba ma jakieś kompleksy ? Może czuje się
        niedowartościowany ?
        A wracając do wspólnych przemyśleń, co z naszą partią, albo jak niektórzy wolą,
        stowarzyszeniem ???? Gdzie wywieszamy flagę ? Chociaż najpierw powinniśmy
        ustalić inne rzeczy. Tzn. kolory "partii" (naprawdę Wam ta nazwa
        przeszkadza ?), hymn, nazwę i stanowiska, a co, niech każdy zna swoje miejsce !
        No to jak, co proponujecie ?
        Pozdrawiam !
        P.S. No i oczywiście listę (przepraszam!) członków !!!

• gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a 26.10.01, 09:09
          Nie czytałem WSZYSTKICH wypocin WSZYSTKICH zakompleksionych i
          niedowartościowanych uczestników Forum. Tego na "S" też. Szkoda czasu, chyba że
          napisał coś sensownego.

Flagę proponuję wykonać z majtek. Mam takie fajne bokserki w zieloną kratkę.
          Chociaż... szkoda by ich było... Może macie jakieś rajstopki na flagę?

Wywiesić można na suszarce do bielizny!

Proponuję podział stanowisk przez rozdrapanie. Raz, dwa, trzy za siebie -
          zostaję CZŁONKIEM EREKTEM, Pierwszym Sekretarzem (w skrócie PieSek-iem).

gale PieSek
          ----
          gale.blog.pl
    • ina_d Re: Do Nali, Igi I Gale'a 26.10.01, 08:50
      No i było coś ciekawego czy nie?
      • gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a 26.10.01, 09:05
        Łeee, nic ciekawego, naprawdę. Może Gacek opowie, ja jakoś tak bokiem oglądałem
        i nie wyłapałem niczego interesującego. W ogóle ta edycja bb jakaś taka miałka
        jest.

gale
        ----
        gale.blog.pl
        • Gość: Nala Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 09:21
          Znowu rajstopki ???
          Feeee, fetyszysta jakiś ??????? Gale, nie spodziewałam się tego po tobie !!!
          Taki facet ???
          Bokserki, hmmmmm, mogą być, czemu nie ??? Co, może powiesz że teraz ja mam
          odchyły ???
          Jeśli chodzi o stanowiska to mogę!!! zostać Skarbnikiem ! W końcu ktoś musi
          trzymać kasę, a mnie w życiu nic tak nie wychodzi jak kasa!!!! Dosłownie !
          To co, zamawiam !
          • gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a 26.10.01, 09:43
            Nala - mianuję Cię niniejszym CZŁONKIEM ŻEŃSKIM SKARBNIKIEM! Mi też kasa dobrze
            wychodzi ;))

Barrrdzo mi przykro ale najwidoczniej fetyszyzm to moje kolejne zboczenie które
            tutaj wychodzi na jaw ;D

gale PieSek
            ----
            gale.blog.pl
            • Gość: Ina Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.10.01, 09:59
              Nie widzę jakos stanowiska dla siebie... No ale zwykłe "członki" tez muszą być.
              Moge byc Pierwszym Czlonkiem.
              Bezwzglednie rajstopki gdzieś muszą być. Czy to jako flaga czy to na odznace.
              Czy Irek juz rozpoczął kurs angielskiego?
              • Gość: Nala Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 10:07
                Witaj Ina !
                Jeśli chodzi o dopisem do "imienia", to mnie nie pozostaje nic innrgo jak
                NalaSka !
                Jakoś głupio to brzmi, ale cóż ???
                Ina, a jak u ciebie ? Chyba InaPieCzło ??? No i jak ???

No a gdzie się podziewa reszta ???
                A flagę w końcu ustaliliśmy, bo się pogubiłam ???
                • Gość: Ina Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.10.01, 10:24
                  Co do flagi musi sie wypowiedzieć kolektyw.
                  Kurcze, chyba pozostanę przy skromnym "Ina". Wszak jestem tylko członkiem.
                  • Gość: Nala Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 11:06
                    To jak ?
                    Mamy już Pierwszego Sekretarza, Skarbnika (to ja, to ja !!!), Pierwszego
                    Członka (a raczej Członkinię), a gdzie reszta ????? Nieśmiali jacyś ???
                    Flagę też, rajtopki+bokserki ! Miejsca (siedzące) na kanapie z Ikei !
                    Została jeszcze nazwa, hymn i siedziba.
                    • Gość: iga Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 11:22
                      Już się melduję. Wczoraj kompletnie nic się nie działo. Codo partii mogę zostać
                      drudim członkiem.
                      Pozdrawiam
                      • Gość: gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 13:43
                        Widzę, że interes się rozwija mimo braku (chwilowego) Członka Erekta
                        (PieSek'a). To cieszy. Na kanapie aktualnie leży kocyk, więc nie ma gdzie
                        usiąść. W sumie możnaby na kocyku...

Rajstopek nie mam, to pewne, sprawdziłem w szafie. Sprawy członkowskie
                        proponuję przenieść poza to Forum, np. do mnie na bloga - specjalny topic
                        wrzucę.

Siedziba? Nie mam pomysłu. Jest problem bo o ile się orientuję, jesteśmy z
                        różnych stron kraju a na wynajęcie katowickiego Spodka czy Hali Oliwii mnie nie
                        stać. Jak tam kasa?

gale PieSek
                        ----
                        gale.blog.pl
                      • Gość: gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 13:44

wrzucę.

stać. Jak tam kasa?

gale PieSek
                        ----
                        gale.blog.pl
                      • Gość: gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 13:47

wrzucę.

stać. Jak tam kasa?

gale PieSek
                        ----
                        gale.blog.pl
                      • Gość: gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 13:47

wrzucę.

stać. Jak tam kasa?

gale PieSek
                        ----
                        gale.blog.pl
                      • Gość: gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 13:48

wrzucę.

stać. Jak tam kasa?

gale PieSek
                        ----
                        gale.blog.pl
                      • Gość: gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 13:49

wrzucę.

stać. Jak tam kasa?

gale PieSek
                        ----
                        gale.blog.pl
                      • Gość: gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 13:50

wrzucę.

stać. Jak tam kasa?

gale PieSek
                        ----
                        gale.blog.pl
                      • Gość: gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 13:50

wrzucę.

stać. Jak tam kasa?

gale PieSek
                        ----
                        gale.blog.pl
                        • Gość: Ina Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.10.01, 14:15
                          Tylko ze to juz piatek i towarzystwo pouciekalo juz na weekend.
                          Ale przynajmniej bedzie mozna lepiej przemysleć status.
                • Gość: iga Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 14:02
                  lepie zrezygnuj t tedo Ska, bo ktoś ci dobrotliwie jescze "u" dołoży
                  Witam
          • Gość: adam_ski Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: 195.94.222.* 26.10.01, 15:21
            A znajdzie się miejsce dla Marudy Kanapowego? To posuńcie się troszke na tej
            kanapie!
            • gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a 26.10.01, 15:28
              Adam_ski, dla Ciebie - zawsze. Wiesz, że zostaniesz pedałem? Gwarantuję Ci to!!!

gale PieSek
              ----
              gale.blog.pl
    • Gość: Nala Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 11:37
      Z wielkim żalem żegnam się już dzisiaj z Wami, muszę spływać !!!
      Pozdrawiam !!!
      NalaSka.
      • tina2 Re: Do Nali, Igi I Gale'a 26.10.01, 20:59
        Wszyscy już pouciekali ztej kanapy, to może i ja tu przysiądę. Sprawdzę czy
        wygodna. Podumam nad hymnem. Zostało mi jeszcze pół godziny do fajrantu.
        Może ktoś wpadnie. Hop hop!!! Jest tam kto???
        • gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a 26.10.01, 21:02
          No ja jestem, członek erekt ;))

gale PieSek
          ----
          gale.blog.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka