megi102 23.01.03, 13:32 Wilkołaki, wampiry, zombie i inne maszkary czy was wyłapali czy co, tylko ja i Vampi= żyjemy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vampi= Re: Sezon na upiory się zaczął, czy co? 23.01.03, 15:39 Zapewne nie tylko. Jest tu jeszcze Czarnajagoda i H.Lecter. Choć tego ostatniego dawno już nie widziałem. Mam nadzieję, że nie padł ofiarą jakiegoś zboczeńca. No i kiedyś bywała tu Norma Jean. Ale ostatnio nie układa się nam najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Re: Sezon na upiory się zaczął, czy co? 23.01.03, 15:46 Lecter to zajęty nową restauracja jest, a Norma to - przedwczoraj widziałam - nie najlepiej wyglądała, fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi= Re: Sezon na upiory się zaczął, czy co? 23.01.03, 16:22 Do tego jeszcze mnogość forów w tym portalu powoduje duże rozdrobnienie. Ale i tak wobec konkurencji (z 530 postami) plasujemy się na wysokiej pozycji. Tym niemniej co raz częściej myslę nad tym, czy nie zamknąć tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Re: Sezon na upiory się zaczął, czy co? 23.01.03, 16:31 vampi= napisał: > Tym niemniej co raz częściej myslę nad tym, czy nie zamknąć tego forum. Chryste nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! źle się dziś czujesz czy co? to jedno z najlepszych forów! absolutnie ZABRANIAM myśli takich! wprawdzie nas dewiatów i szaleńców niewiele, ale tu nasz dom. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi= Re: Sezon na upiory się zaczął, czy co? 23.01.03, 17:53 Ja nie jestem dewiantem. To że żywię się ludzką krwia i mam już 233 lata jeszcze o niczym nie świadczy. Te głosy, którę nieraz słyszę i potrójna osobowość to też nie powód, by mnie traktować jak dewianta. Co najwyżej jak zboczeńca. P.S. Nie zamknę tego forum dopóki ktoś tu będzie przebywał. Ale jeśli zostane sam na dwa-trzy tygodnie. To nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Sezon na upiory się zaczął, czy co? 25.01.03, 18:08 vampi= napisał: > Te głosy, którę nieraz słyszę i potrójna osobowość to też nie powód, by mnie > traktować jak dewianta. Zapraszam na kurację do mnie. Zlikwiduję wszystkie osobowości. Definitywnie i skutecznie. Raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Sezon na upiory się zaczął, czy co? 24.01.03, 08:59 vampi= napisał: > Tym niemniej co raz częściej myslę nad tym, czy nie zamknąć tego forum. Vampi, nie rób mi tego!!!!!!! Jak długo mam dostęp do sieci będę tu bywać, choćby po to żeby gromadzący się kurz posprzątać... Odpowiedz Link Zgłoś
vampi= Re: Sezon na upiory się zaczął, czy co? 24.01.03, 10:08 No dobrze, już dobrze. Nie zamknę tego forum tak szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Czarna Jagodo 24.01.03, 11:53 Musimy zgrać nasze urlopy co bysmy nie wyjechały w tym samym czasie na 2 - 3 tygodnie, bo jak wrócimy to może nie być naszej ostoi. ps. Vampi= do widzisz z nowym dniem gadasz sensownie, pewnie jakąś nastolatkę młodej krwi dopadłeś w nocy Odpowiedz Link Zgłoś
vampi= Re: Czarna Jagodo 24.01.03, 12:41 Po dobrym posiłku zawsze umysł się rozjaśnia. Co do urlopów, to jeśli wszyscy troje wyjedziemy razem na 2-3 tygodnie, nie byłoby źle. Admini już dawno zapowiedzieli, że będa usówać fora, na których nikt nie pisał przez 2 tygodnie. Więc nie będę musiał ja osobiście zamykac tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Czarna Jagodo 27.01.03, 09:31 vampi= napisał: > Co do urlopów, to jeśli wszyscy troje wyjedziemy razem na 2-3 tygodnie, nie > byłoby źle. z urlopem to u mnie może być problem, bo jeśli z końcem marca nie pójdę na permanentny, co się wiąże z całkowitym oderwaniem od sieci, to biorę dopiero we wrześniu > Admini już dawno zapowiedzieli, że będa usówać fora, na których nikt nie pisał > przez 2 tygodnie. a mnie się wydawało, że 2 miesiące. w każdym razie widuję sporo forów prywatnych, gdzie tygodniami nikt się nie odzywa i są. > Więc nie będę musiał ja osobiście zamykac tego forum. Jak zamkniesz to będę Cię w Twoich najgorszych koszmarach nawiedzać... Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Sezon na upiory się zaczął, czy co? 25.01.03, 18:07 Jako konsultant z ramienia Naczelnej Izby Lekarskiej gościłem na ostatnim posiedzeniu rządu. Miałem pełne ręce roboty. Aż zabrakło mi kaftanów bezpieczeńsrwa do obdzielenia wszystkich, którzy ich potrzebowali. A mówią, że to ja mam jakieś odchyły... A ex-minister zdrowia wcale nie był taki zły, jak jak o nim mówili. Przynajmniej w potrawce. Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Re: Sezon na upiory się zaczął, czy co? 27.01.03, 10:17 h.lecter napisał: > A ex-minister zdrowia wcale nie był taki zły, jak jak o nim mówili. Podówjnie czerwona krew! Choć Ty drogi Lecterze, ze względu na twe wysokie społeczne pochodzenie, chyba gustujesz raczej w niebieskiej?. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi= Re: Sezon na upiory się zaczął, czy co? 28.01.03, 10:09 Że niby Lecter jest wysoko urodzony? To ja w takim razie jestem księciem. Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Re: Sezon na upiory się zaczął, czy co? 28.01.03, 10:46 no właśnie, i nie zapomnij o tych swoich włościach w Transylwanii. Nota bene na ten wspólny urlop to moglibyśmy sie wszyscy razem wybrać do Twojego zamku. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Sezon na upiory się zaczął, czy co? 28.01.03, 11:18 vampi= napisał: > Że niby Lecter jest wysoko urodzony? a skąd pewność, że nie urodził się np. na ostatnim piętrze drapacza chmur??? > To ja w takim razie jestem księciem. może być, Wasza Wysokość ;), a ja królewną z innej bajki... Odpowiedz Link Zgłoś