Dodaj do ulubionych

RATUJMY BOGUSIĘ!!!

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 01:56
Apeluję do wszystkich ceniących piękno i dobry humor. Ratujmy Bogusię. Nie
pozwólmy aby opuściła dom Wielkiego Brata. Dla tej delikatnej i wrażliwej
dziewczyny już sama nominacja była strasznym ciosem. Czym była by dla niej
przegrana w głosowaniu telewidzów? I to z tym denerwującym, chamskim i
nienormalnym Irkiem. Aż boję się pomyśleć. Jej czułe i szlachetne serce mogło
by tego nie wytrzymać. A poza tym pomyślmy jak wyglądał by Big Brother bez
Bogusi. Przecież to ona wnosi do tego programu radość, entuzjazm,
spontaniczność. Jej twarz upaja jak szampan, a gdy się śmieje to śmieje się z
nią cały świat. Dla każdego ma dobre słowo i szczerą radę. Jest duszą
towarzystwa i naprawdę trudno wyobrazić sobie dobrą zabawę bez niej. Wstaje
radosna jak skowronek i przez cały dzień tryska wręcz niespożytą energią. A
poza tym jest chyba najpiękniejszą mieszkanką domu WB. Jej lekkie "krągłości"
tylko dodają seksapilu. Czyż nie wygląda ponętnie w swojej brązowej piżamce z
włosami splecionymi w dwa zalotne warkoczyki. Pewnie nie jeden z was marzy
wtedy o słodkim sam na sam z Bogusią. Ale tym czasem musimy pomóc jej w
pozostaniu w domu. Ratujmy Bogusię!!! Nie żałujmy sms'ów Irkowi!!! Bogusia musi
wygrać BB2!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: MM Re: RATUJMY BOGUSIĘ!!! IP: *.man.polbox.pl 26.10.01, 07:26
      Chyba inny program BB ogladam
      • Gość: BB Czy ty aby nie dostałeś w główkę? IP: *.necik.pl 28.10.01, 13:44
        Słuchaj!
        Pierwszy raz mam do czynienia z takim idiotą, dlatego nawet nie wiem co ci
        napisać, jak ty nawet dobra od zła nie odróżniasz, kto ci takich bzdur
        naopowiadał?!?!? Bogucha to głupia, bezbarwna postać, która tylko psuje (i tak
        już zepsute) BB2, a osoba która jest przez nią nieustannie obrażana (Irek) jest
        od niej 100X mądrzejsza, czego dowiodły egzaminy w tym tygodniu!
        Tak więc opamiętaj się póki można, bo na razie takie poglądy możesz rozpowiadać
        dzieciom w przedszkolu (może się im spodoba)
        • Gość: Vic Re: Czy ty aby nie dostałeś w główkę? IP: *.elektrownia-lagisza.com.pl 30.10.01, 17:17
          Naprawdę jesteś taki głupi(a) BB czy tylko udajesz?
          Bo chyba nie zrozumiałeś(aś) o co chodziło w pierwszym liście.
        • Gość: XY Re: Czy ty aby nie dostałeś w główkę? IP: *.bakernet.com.pl 30.10.01, 18:59
          Gość portalu: BB napisał(a):

> Słuchaj!
          > Pierwszy raz mam do czynienia z takim idiotą, dlatego nawet nie wiem co ci
          > napisać, jak ty nawet dobra od zła nie odróżniasz, kto ci takich bzdur
          > naopowiadał?!?!? Bogucha to głupia, bezbarwna postać, która tylko psuje (i tak
          > już zepsute) BB2, a osoba która jest przez nią nieustannie obrażana (Irek) jest
          >
          > od niej 100X mądrzejsza, czego dowiodły egzaminy w tym tygodniu!
          > Tak więc opamiętaj się póki można, bo na razie takie poglądy możesz rozpowiadać
          >
          > dzieciom w przedszkolu (może się im spodoba)

Hmm.... Ktoś tu chyba nie rozumie ironii...
    • gale Re: RATUJMY BOGUSIĘ!!! 26.10.01, 08:29
      Śliczne! 100 punktów za topic!!! Obśmiałem się jak norka :)

gale
      ----
      gale.blog.pl
    • Gość: Leon Re: RATUJMY BOGUSIĘ!!! IP: 195.205.148.* 26.10.01, 11:29
      Przyłączam się do apelu. Nie zdołaliśmy uratować Ilony uratujmy chociaż
      Bogusię. Inazcej w domu BB nie pozostanie już żadna piękna ani szczera
      dziewczyna. Do telefonów!!!!!!!!!!!
    • Gość: XEN Re: RATUJMY BOGUSIĘ!!! IP: 155.158.213.* 26.10.01, 13:40
      Już ktoś na tym forum kiedyś napisal:
      "Uwolnić Orkę"
      I ja chyba raczej do tego namawiam
      • gale Re: RATUJMY BOGUSIĘ!!! 26.10.01, 14:03
        To będzie "Ratujmy walenia" albo "Najwyższy czas na walenie"!

gale PieSek
        ----
        gale.blog.pl
    • Gość: rzeznik Re: RATUJMY BOGUSIĘ!!! IP: 62.93.81.* 28.10.01, 11:51
      przepraszam , czy niewidzieliści egdzies duzek maciory która ostanio uciekła mi
      z chlewika??? podczas ucieczki prawdopodobnie wpadła w jakeis szmaty sąsiadki i
      moze byc przystrojona szmatami. Podaje opis : Ryj tłusy , duża podgradlanka,
      wielkie uszy )taki z nich salceson miał być), wielki kark, duzo schabu na
      zadku, niezle sadła po bokach. Kolor - Przybrudzony róż.

Dajcie znak
      • Gość: :) Re: RATUJMY BOGUSIĘ!!! IP: 213.241.2.* 30.10.01, 18:15
        A i owszem, lata taka jedna po Sękocinie. Tylko już nie jest ubrana w żadne
        byle jakie szmaty. Teraz jej ulubionym przybraniem są: namiot ogólnowojskowy,
        oraz piękny czerwony spadochron.
    • Gość: iga Re: RATUJMY BOGUSIĘ!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 14:03
      Czytając to odniosłąm wrażenie, że takie osoby (niezbyt urodziwe, grube, itd)
      nie są mile widziane przez otoczenie. Czy zastanawiałeś się, co tak naprawdę
      wypisujesz. Takich ludzi jak Bogusia jest wiele i są też akceptowane takimi
      jakie są. Nie wszyscy są szczupli i zawsze zabawni. Co do nudy, to dziwię się,
      że z tego powodu w domu BB jeszcze nikt nie umarł.
      • Gość: rzeżnik Re: RATUJMY BOGUSIĘ!!! IP: 62.93.81.* 29.10.01, 14:10
        Oczywiście iga kolejna Twoja wypowiedż udowadnia ze powinna spisac ksiązki pod
        Tytułem "Poprawnośc polityczna". Dziewczyno - wszystko co pisze sie w tym
        topicu - jak to okresla chyba Twój dobry znbajomy gale - tyczy sie Bogusi.
        Kolejny rozmówca zwrócił Ci uwagę na to , jaka Bogusia jest. CZy ktoś na tym
        forum (czyt. Większość ) śmiał się z Manueli???? Ona też była obfita - nikt nic
        nie ma do grubasów - bo można być wesołym fajnym grubasem , z którym miło się
        pzebywa - można też być nudnym , powodującym ogólny spadek humoru w otoczeniu,
        dobitym , smetnym, zgryżliwym, złośliwym urodziwym młodzieńcem. Czy może Ci się
        to zmieścć w twej schematycznie raczej myślącej głowie? Poza tym proponowana
        pzrez Ciebie dyskusja , gdzie wulgaryzmy są niedopuszczalne jest równie dobrą
        propozycja jak dyskusja wyłącznie li przy pomocy wulgaryzmów.

Boguska jest nielubiana z powodu cech charakteru - a nie tuszy.
        • Gość: iga Re: RATUJMY BOGUSIĘ!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 16:24
          W cale nie jestem poprawna politycznie. Też uważam, że jest wstrętną nudną
          kwoką, marudzi, jęczy, nic jej się nie podoba. Tylko kurwa - co ma do tego jej
          wygląd, a o tym przde wszystkim tu się pisze. Przecież gołym okiem widać, że to
          brzydkie, nieapetyczne cielsko.
          Pozdrawiam
          • Gość: rzeznik Tuszonka Bogusi IP: 62.93.81.* 30.10.01, 16:57
            Prawdopodobnie iga chodzi o to , że jeśli kogoś nie lubisz to za pzreproszeniem
            jedziesz po wsyztskim co da sie u niego skrytykowac. Więc Ania ma krzywy
            usmiech i zagryza warge , Irkowi brakuje jednego żeba z boku, David chdzi lekko
            przygarbiony, Jurek ma wiesniackie adidasu do koszul i oczywiście na siłe udaje
            luzaka (włosy na żelu) bo w czasei ringu zawsze ma okulary i inteligencka
            fryzurke (zaczes do przodu + zero żelu), Marzena ma twarz z wosku i wyglada
            włąsnie jak z gabinetu figur woskowych(plus podobieństwo do BiałejDay z
            Krakowa ) plus mały biust, Agnieszka oczywiście to pawie oczko - feria kolorów
            godna obrazu impresjonistów plus te wspaniałe włosy koloru blond z lat 80 (lub
            rosyjski), Ilona oczywiście ramiona robotnika, Witczak lekka podgradlanak plus
            włos wyłacznie w celach narcuyzowatych(choc nie takich jak Kuba) , Kubus rzecz
            jasna narcyzowaty wyglad kołysanie sie na boki zagryzanie warg (choraoba - tzw
            pewnośc mamusina)

I to chyba tyle

zasada search and destroy
            • Gość: iga Re: Tuszonka Bogusi IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 21:09
              Chyba nie czytałeś moich wypowiedazi. Nie dyskutowałam ani o Ance, Dawidzie czy
              Wojtku. Nie interesują mnie czyjeś zęby, ani krzywe nogi. Pisałam o Irku, bo
              nie podoba mi się jego specyficzne zachowanie i o Ilonie, bo nie podoba mi się
              jej wyjątkowa szczerość.
      • Gość: ziuta Re: RATUJMY BOGUSIĘ!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.11.01, 22:58
        Gość portalu: iga napisał(a):

> Czytając to odniosłąm wrażenie, że takie osoby (niezbyt urodziwe, grube, itd)
        > nie są mile widziane przez otoczenie. Czy zastanawiałeś się, co tak naprawdę
        > wypisujesz. Takich ludzi jak Bogusia jest wiele i są też akceptowane takimi
        > jakie są. Nie wszyscy są szczupli i zawsze zabawni. Co do nudy, to dziwię się,
        > że z tego powodu w domu BB jeszcze nikt nie umarł.

Przypomnij sobie Manuelę. To nie ma nic wspólnego z tuszą. Bogusia albo BOGUCHA
        jak mówią jest OKROPNA, PASKUDNIE SZCZĘŚLIWA, PO PROSTU TRYSKA Z NIEJ SZCZĘŚCIE I
        CHĘĆ ŻYCIA. Ona jest "SZCZĘŚLIWA" - chyba widać to codziennie!!!
        Pamiętajcie!
        Głosujcie tak, aby została. Oglądając JĄ w porze kolacji napewno
        schudniecie!!!!!!!!!!!!! /NOWA DIETA ODCHUDZAJĄCA - MEDAL DLA TEGO CO JĄ TAM
        WSADZIŁ. A MOŻE WEPCHNĄ?/.
    • Gość: maro Re: RATUJMY BOGUSIĘ!!! IP: *.jasna.tarnow.pl 28.10.01, 14:49
      Po moim trupie! Gościu skąd się wziąłeś chyba z innej planety?
      Jak to coś można uważać za inteligentne. B jest chamską ,arogancką osobą którą
      jak najszybciej należy wyrzucić.Popieram akcje uwolnić orke a raczej
      kaszalota.
      • Gość: tryb Re: RATUJMY BOGUSIĘ!!! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 19:23
        Bogusia jaka jest kazdy widzi. Wprawdzie orki sa pod ochrona, ale czasem trzeba
        odlowic jedna sztuke by uratowac caly gatunek. Ratujmy wiec ludzkosc. orka 3 do
        domu!!!!!!!!!!!!!!!
        • moczu-strugi Re: RATUJMY BOGUSIĘ!!! 28.10.01, 19:58
          wypierdalaj kurwa pierdolona w dupe kurwe tszeba wypierdolic z hujowej chawiry
          i nie roszczulac sie. grubasy pierdolone do gazu wjebac kurwa i wyjasd.
    • Gość: jEzyk Re: RATUJMY BOGUSIĘ!!! IP: *.waw.cdp.pl 29.10.01, 15:39
      > Apeluję do wszystkich ceniących piękno i dobry humor. Ratujmy Bogusię.

Nie zauważyliście, że kolega poprostu ironizował. Opisując w samych
      superlatywach Boguchę oraz przypisując jej pozytywne cechy chciał abyście
      negowali.

Pozdrawiam W_B :)
      • Gość: mia Re: RATUJMY BOGUSIĘ!!! IP: 10.10.41.* 29.10.01, 15:56
        ale czemu zaraz negować? toż to święta prawda! PRZYŁĄCZMY SIĘ DO TYCH PEANÓW!
    • Gość: A Re: RATUJMY BOGUSIĘ!!! IP: 213.77.49.* 30.10.01, 12:40
      Tak hipopotamy są pod ochroną.
      • Gość: Enzo Re: RATUJMY BOGUSIĘ!!! Wyrwać chwasta!!!! IP: *.siemens.pl 30.10.01, 13:11
        Wyrwać chwasta!!!! I wszystko na ten temat
    • Gość: :) Re: RATUJMY BOGUSIĘ!!! IP: 213.241.2.* 30.10.01, 18:09
      Ratujmy Bogusię, w końcu słonie żyjące na wolności są w Polsce pod ochroną.
    • Gość: xxx Re: RATUJMY BOGUSIĘ!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 19:04
      gratuluję pomysłu na podpuchę!!!!!
    • Gość: Utero Re: RATUJMY BOGUSIĘ!!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 20:13
      hmmm
      odnosze wrazenie ze piszac to nie do konca masz swiadomosc tego co robisz
      ratujmy bogusie buhauhaha. i po kiego grzyba. ten program jest wystarczajaca
      zjebany i bez niej. ja nie mam ochoty ogladac przewalajacego sie z miejsca na
      miejsce tluszczu. bo jest wrazliwa a irek hamski. buhauhaha. dali taka wrazliwa
      co t niby ma sie wdzieczyc w Tv. ona jest do niczego, ty z reszta tez
    • Gość: sad Re: RATUJMY BOGUSIĘ!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 22:38
      Jaką rolę w BB miała spełniać BOGUSIA WIELKI BRACIE?
      • Gość: Ula Re: RATUJMY BOGUSIĘ!!! IP: *.teleton.pl 02.11.01, 23:14
        Gość portalu: sad napisał(a):

> Jaką rolę w BB miała spełniać BOGUSIA WIELKI BRACIE?

Bogucha miala isc na pozarcie, gdyby nie wykonywali zadan i nie dostawaliby
        jedzonka. Masa szynki, schabu, smalcu i innych takich.
    • Gość: misio Re: RATUJMY BOGUSIĘ!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 22:50
      Bogusia to wredna, głupia pizda.
      Bez przerwy coś wpierdala, nie je, ale wpierdala.
      Jest opryskliwa i kazdego się czepia!
      O!
    • Gość: cham Re: Oczywiście Ratujmy Wieloryby! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.11.01, 13:30
      Niestety przyłaączam sie do apelu po niewczasie, ale:

ZGADZAM SIE RATUJMY WIELORYBY!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka