agamasia Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 18.09.07, 12:02 Może ten odcinek jest przewidywalny, wszyscy sie domyślą, że Superstar nie wyjdzie następnego dnia z Sony, co z tego że widziałam 17 minut, bo cieszę się niesamowicie, że zaczęło się i każdy wtorek zaczynam od ściągania PB :DDD Podobała mi sie akcja z rzepką, Mahone to teraz będzie dbał o Majka jak jakiś bodyguard ;) Bradzia mi nie żal, no a Linc nie ma rozpiętej koszuli :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 18.09.07, 13:09 Tekst odcinka: " Nie przyszedłem tu rozdawać autografów" <lol>. Linc mnie strasznie śmieszy - sama nie wiem dlaczego. Jak go widzę to nie mogę powstrzymać się od złośliwego uśmieszku :>. Gościu jest chyba bardziej drewniany niż drewno :D. Podobała mi się akcja Mahone'a na placu, gdy stanął obronie Michasia i skręcił kark badgajowi :D. Ciekawe czy to wystarczy aby Scofield został jego przyjacielem :]. Bellicka rzeczywiście żal. Niby sobie zasłużył ale co za dużo to niezdrowo. Teoś oczywiście zawsze i wszędzie umie się ustawić - cwaniaczek jeden. Będzie wiernym sługusem swojego pana aż do momentu kiedy go wygryzie zapewne. Ogólnie odcinek fajny ale bez jakichś rewelacji :). Zapewne wszystko się rozkręci jeszcze. P.S. Czy wiadomo co było napisane na kartce, którą dostał Michael? Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 18.09.07, 13:20 Na kartce jest napisane: Versailles 1989 V. Madrid Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 18.09.07, 13:25 agamasia napisała: > Na kartce jest napisane: > Versailles > 1989 > V. Madrid Zgadza się, ale na kartce którą dostała laska co się tak wydzierała pod Soną. Michaś dostał swoją kartkę do kieszonki :). Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 18.09.07, 13:31 Aniuta na obu kartkach było napisane to samo. Wiadomo, że bójka zakończy sie czyjąś śmiercią i ciało będzie wyniesione z Sony. Bradzio zapobiegawczo każdemu dał kartkę z takim samym tekstem. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 18.09.07, 13:32 Oooooo widzisz - co 2 głowy to nie 1 :PP. Dzięki za wytłumaczenie :**. Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 18.09.07, 20:00 agamasia napisała: > no a Linc nie ma rozpiętej koszuli :DDD Mi się wydaje że jednak miał ;D Ale może coś pokręciłam, bo oglądałam z wielkimi emocjami :DDD Ps. Chyba, że chodzi Ci o tą marynarkę??? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 18.09.07, 20:27 Chyba tylko jeden, góra dwa guziki miał rozpięte, nie to co w sezonie 2 ;D Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 18.09.07, 20:29 No bo w sezonie 2 to miał odpiętą chyba aż do pępka :PPP. Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 18.09.07, 20:46 aniuta75 napisała: > No bo w sezonie 2 to miał odpiętą chyba aż do pępka :PPP. Racja!!! <lol> A teraz bardzo ważne pytanie: jak myślicie od którego odcinka Linc zacznie chodzić w ogóle BEZ koszuli???? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 18.09.07, 20:47 Hmmm ja myślę, że na season finale :DDDD. Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 18.09.07, 20:49 Nie wiem czy do tego dojdzie, ale w tej Panamie to trochę gorąco jest mógłby się kiedyś wybrać na basen, chociaż pewnie będzie zajęty uwalnianiem Majka ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dmazurowska Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 18.09.07, 14:40 Właśnie skończyłam oglądać pierwszy odcinek :-) Miło zobaczyć ulubionych bohaterów po tak długiej przerwie. Michael po prostu miodzio :-) Linc taki jakiś bez ikry, ale może się rozwinie, mam nadzieję... Choć naprawdę uwielbiam ten serial, mam nadzieję, że twórcy poprzestaną powtarzać schematy z pierwszego sezonu. Znów więzienie, znów ucieczka i znów Michael musi pomóc wydostać się komuś na zewnątrz. Znów pod presją, bo przecież zagrożone są osoby, które kocha. Co prawda inne warunki, bardziej prymitywne i kierowane prawami dżungli. Michael znów zagubiony i oczka ma rozbiegane, wszystko notuje, wszystko obserwuje, w czym jest zresztą dobry ;-) Podejrzewam, że do ucieczki zostanie zaangażowana ekipa ze znajomych - choć liczę na to, że T-Bag zostanie w Sonie i zgije, służąc wielkiemu Murzynowi, a z czasem zostanie w samych majtasach i nie będzie miał nawet kieszeni do wyciągania. Swoją drogą wie gdzie cztery litery wtulić, żeby jakoś przeżyć ;-) Po pierwszym odcinku czuję, że sezon będzie trzymał w napięciu, jestem ciekawa, kim jest człowiek, którego ma wydostać Michael i podejrzewam, że zjada on swoich ziomali :-) Mahoney i Michael stworzą świetny duet i będą razem kombinowali. pozdrawiam dmazurowska Odpowiedz Link Zgłoś
etykieta.zastepcza schematy nie do końca się będą powtarzać... 18.09.07, 19:11 Na począteek - dzień dobry wszystkim! A co do nowej serii Prison Break... no to niby mamy to samo, więzienie, ucieczkę, presję czasu itd itp., ale sytuacja jest diametralnie różna! Choćby w tym, że tu Michael nie ma żadnego planu, po prostu pełna improwizacja. No i mamy też jednoznacznych towarzyszy niedoli, znanych już z poprzednich serii - mnie najbardziej właśnie ciekawi, jak rozwiną się relacje pomiędzy dawnymi antagonistami, bo tu z pewnością będzie się dużo działo. Odpowiedz Link Zgłoś
mendosita Re: schematy nie do końca się będą powtarzać... 18.09.07, 19:42 Odcinek bardzo mi się podobał, aż sama się dziwię. Bo, jak piszecie: wszystko jest dośc przewidywalne, ale jednak ogląda się z zainteresowaniem i przyjemnością. Ciekawa jestem jak się dalej potoczą wypadki. (Podoba mi się ta czarna laska). Domuś jak zwykle boski :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: schematy nie do końca się będą powtarzać... 18.09.07, 20:36 Ufff..jestem po...i jutro albo pojutrze muszę jeszcze raz oglądnąć, już bez takich emocji...Stawiam, ze te "pazury" na twarzy Suzane to sprawka Sary..Odcinek trzyma w napięciu - trochę może za bardzo brutalny, szkoda mi Bellicka...no i jako fanka Majkela ta jego "zagubiona" minka...a spojrzenia ala Scofield...jeszcze lepsze niż było -chłopka chyba e ćwiczył przed lustrem przez czas wolny od kręcenia...ale faktycznie zagwozka z tym Whistlerem... Odpowiedz Link Zgłoś
juvenala1 Re: schematy nie do końca się będą powtarzać... 18.09.07, 22:38 cudnie, bosko i wspaniale :) kolejny sezon szaleństwa się zaczal :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 18.09.07, 22:53 Właśnie obejrzałam. Co za radość, że wreszcie nasi ulubieńcy są z powrotem :-)))) Parę uwag na gorąco: - dlaczego to nie Michaelowi ukradli ubranie? (WHY???) zupełnie nieprawdopodobne wydaje mi się zamierzenie, że w tym sezonie tatuażu nie obejrzymy - Mahone wygląda bosko - chyba będzie moim ulubionym bohaterem tego sezonu - Tbag nie przekonuje - w Fox River był członkiem grupy nazistowskiej - white power czy jakoś tak - a teraz podlizuje się Murzynowi? No rozumiem on jest zwierzęciem i ma instykt przetrwania, ale ... nie kupuję tego. - Bellick - rozumiem, że jest Gollumem? ;-) - porwanie LJ'a i Sary - OK, oto mój wild guess jak potoczy się sezon: pierwsza próba ucieczki nie powiedzie się i Sara zostanie zabita, LJ przeżyje. Ten wątek jest trochę śmieszny. - podoba mi się nowe więzienie, nowa czołówka, nowe przerywniki przed reklamami. - Danay Garcia - śliczna babeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 18.09.07, 23:14 Odcinek zaskakujaco dobry :), bardziej w klimacie pierwszego niż drugiego sezonu (pewnie przez więzienie). Michael w walce zaskoczył mnie. :-) Bellick jedzący 'kurczaka' i czyszczący kible, biedaczysko... Momentami Sona wygladała zbyt sielankowo, ale tylko momentami. Niewątpliwie nie ma tam równego traktowania :) Ciekawe na co liczył uciekinier... Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 18.09.07, 23:28 o wlasnie zgadzam sie, czołówka jest prześwietna, i Mahone wyglada cudnie, tak, tez sie zgadzam ;] a Linc super wyglada w tej czarnej koszuli, jak uśmiechal sie do tej laski w klubie myślalam ze padne :)) ........ i powróciła do mnie obsesja Linca ;D Odpowiedz Link Zgłoś
saga_sikora Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 15:53 zgadzam sie - mahone wyglada ekstra!nigdy nie nalezal do moich 'idoli', ale teraz widac, ze ma cos w 'sobie' Odpowiedz Link Zgłoś
livja Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 26.09.07, 20:29 A więc to nie tylko ja miałam takie odczucie co do Mahone'a :) To chyba będzie też mój ulubiony bohater teraz. T-Bag musi ustąpić :) Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 18.09.07, 23:24 Widze, że dyskusja bardziej napieta jest w sprawie koszuli i klaty Lincolna !!!! Ale co tam, nie denerwuje mnie to ;-)) a poza tym to odcinek bardzo mi sie podobal i koncowka tez mi sie bardzo podobala i ciesze sie, ze znow prison wrocil i mimo, że nie przechodzą mi ciarki po plecach to wiem, że jeszcze nie raz przejda ;] i juz nie moge doczekac sie nastepnego wtorku :DD Odpowiedz Link Zgłoś
michalklim Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 18.09.07, 23:47 Pierwsza refleksja jest oczywista - dobrze zobaczyc stara ekipe po tylu miesiacach oczekiwania. BARDZO sie ucieszylem ze tworcy poszli w klimat pierwszego (znacznie lepszego) sezonu, pozostawiajac zupelnie na boku jakies nie pasujace do PB Kizie Mizie z Sarcia (Marcinowi juz sie narazilem) i inne smieszne przytulanki Michaela (tu narazilem sie pewnie Aniucie). W takim serialu wazna jest akcja (a tej w 3x01 nie brakowalo) twarde spojrzenie na fabule, wyrazisci bohaterowie, szybkie momentami teledyskowe ujecia, a calosc okraszona dobra muzyka. Cale szczescie tworcy zdaja sie miec na 3 serie znacznie lepszy patent niz to mialo miejsce w przypadku dwojki, ktora momentami nielogicznoscia przyprawiala o bol zebow. Nie bede gdybal w jakim kierunku wszystko sie rozwinie, spoilerow nie czytuje, a na powrocie Frau Sary zalezy mi srednio. Jak dla mnie wazne, ze w niezlej formie jest T-Bag, Mahone i Mike. Ciekawe jak do calosci wkreca Sucre`go bo w koncu aktor figuruje w czolowce. Calkiem zabawne moze byc to jak w roli pilotujacego sprawe poza kratami sprawdzi sie Linc. A nowa postac na koniec - nie powiem niezle, niezle - jak dla mnie znacznie lepiej niz pani Tancredi (Jezu - Morawski mnie wytnie !). Czekam z niecierpliwoscia na 3x02. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 18.09.07, 23:54 michalklim napisał: > i inne > smieszne przytulanki Michaela (tu narazilem sie pewnie Aniucie). Eeee tam :DDD. Ja nie taka straszna :D. Możesz spać spokojnie hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 10:48 Michale, spokojnie. Każdy ma prawo do swojej opinii, a to, że się różnimy sprawia, że dyskusja staje się ciekawsza. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wencyca Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 14:02 mmorawski napisał: > Michale, spokojnie. Każdy ma prawo do swojej opinii, a to, że się > różnimy sprawia, że dyskusja staje się ciekawsza. ;) Tja, właśnie widzę po ilości wyciętych postów jak to każdy ma prawo do własnych opinii...:P. Odpowiedz Link Zgłoś
zaytzev Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 21.09.07, 03:56 A gdzie była logika w jedynce?? Cała idea, jest dla mnie naciągana , bo na przykład: - po co mu tautuaż? - jeżeli siedzi się trochę na jakimś projektem, to naprawdę nie jest problem, żeby go dokładnie zapamiętać (wiem to z doświadczenia - sam jestem już prawie inżynierem, choć nie architektem jak M.S - a każdy kto ma pojęcie o mnemotechnice też to potwierdzi). - jeżeli M.S. ma zacięcie do nauk ścisłych (podobno jest zdolnym architektem), to zna takie pojęcie jak teoria chaosu i w życiu nie podjąłby się tak nieprzewidywalnego planu!! Nie mniej jednak serial mnie wkręcił (ale dopiero pod koniec pierwszej serii, gdy już zaczęli uciekać). Co do S03E01: Pierwszy odcinek serialu, to było tzw. rozstawienie figur. Pokazano nam sytuację, w której znależli się bohaterowie, a na akcję (i plan M.S., który zostanie nam prawdopodobnie ujawniony w całości, dopiero w chwili wykonania) będziemy musieli poczekać. A co do ciekawych postaci (bo granych przez niezłych - jak dla mnie - aktorów): - Szkoda mi pana, który gra Bellicka, bo to podobno przesympatyczny facet, który ma małą córeczkę. Szkoda, że będzie kojarzony z tą rolą. - T-Bag - genialnie grany przez Roberta Kneppera - heh nowy Hannibal Lecter. Drugą serię oglądałem w jakiś 40% tylko po to aby zobaczyć tą postać (nie to, że mnie jara psychopata, ale facet grał go świetnie). - Michelem i Linkiem się nie jaram, bo jestem facetem :P Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 08:39 A propos muzyki, zwróciliście uwagę na hiszpańskojęzyczną wersję "All along the watchtower"?? Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 08:46 No to i ja jestem "po" :) Odcinek nawet mi sie podobal... moze bez rewelacji, ale ogladalo sie fajnie! Milo bylo zobaczyc "znajome mordy", ale oczywiscie ubolewam, bo najpiekniejszej twarzy nie pokazali (procz flasbackow!). Troche sztuczna (a nawet bardzo) pierwsza rozmowa braci. Ta scena mi sie nie podobala :))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 09:27 No właśnie zapomniałam - świetna nowa czołówka...Widać, ze ta seria jest jakby inną historia w odróżnienieu od tamtych dwu sezonów..No i Mike w scenie walki mnie też zaskoczyl - ten zwód i wykop ...zaczyna się nieźle...oj coś obawiam się, że przestanie być taki "milusi"...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 11:33 magdawaw1 napisała: > oj coś obawiam się, że przestanie być > taki "milusi"...:-) Michael pokaże pazurki hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 12:15 aniuta75 napisała: > > > Michael pokaże pazurki hehehehe. nie tylko ma pokazać pazurki a nawet przejść jak wynika z Wenta wypowiedzi na "ciemną" strone... Odpowiedz Link Zgłoś
wencyca Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 14:42 aniuta75 napisała: > magdawaw1 napisała: > > > oj coś obawiam się, że przestanie być > > taki "milusi"...:-) > > Michael pokaże pazurki hehehehe. Czekam na to z utęsknieniem ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 11:32 galaxian1 napisał: > Troche sztuczna (a nawet bardzo) pierwsza rozmowa braci. > Ta scena mi sie nie podobala :))) "Trochę" to za mało powiedziane :]. Wprawdzie nie mam rodzeństwa, ale jakoś inaczej bym się zachowywała na widzeniu z bratem, który jest w najgorszym więzieniu na świecie :P. Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 12:11 aniuta75 napisała: > galaxian1 napisał: > > > Troche sztuczna (a nawet bardzo) pierwsza rozmowa braci. > > Ta scena mi sie nie podobala :))) > > "Trochę" to za mało powiedziane :]. Wprawdzie nie mam rodzeństwa, ale jakoś > inaczej bym się zachowywała na widzeniu z bratem, który jest w najgorszym > więzieniu na świecie :P. > No ale przecież oni są "cool " facetami...i trochę zaburzyło by to ich wuzerunek jakby się chcieli sobie rzucić w ramiona... Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 12:24 W Fox River jakoś się rzucali i było oki :D. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 12:40 myślę, że jeden przed drugim zgrywał twardziela, jak to faceci - pamiętacie minę Linca jak już odwrócił się od Michaela po zakończeniu rozmowy? Dopiero wtedy widać było na niej emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 12:42 Hehehheh ja jakoś nie umiem dostrzec żadnych emocji na twarzy Linca :PPP. No ale dobra, niech będzie, że zgrywali twardzieli :D. Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 12:58 no zgadzam się z tą "ekspresją" emocji na twarzy Linca - aczkolwiek jest ona wyraźna prze relacji z kobietami, tzn, kiedy on mysli, że się im podoba (w Orientation z Suzan i w drugim sezonie bodajże drugi odcinek) od razu puszcza uśmiech number 6 i zachowuje się jak typowy samiec:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 13:02 Hhehehehheh świetna analiza Linca - gratulacje :DDD. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 13:57 aniuta75 napisała: > Hehehheh ja jakoś nie umiem dostrzec żadnych emocji na twarzy Linca :PPP. No ale dobra, niech będzie, że zgrywali twardzieli :D. Ja to wogole nigdy nie widze emocji na twarzy Linca :D Zreszta Michaela rowniez :P Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 14:07 ta mina oznaczała tyle 'Gdybym tylko mógł zamieniłbym sie z Tobą' Linc jest przerażony faktem z resztą widać jak biega od pawła do gawła i załatwia wszystko by go wydostać, więc nie mówcie mi tu, że jest obojętny bo normalnie nie wytrzymam!!!! Linc jest najwspanialszym bratem dla Michaela z reszta tego nie musze mówić bo przez cały czas wszystko poświeca dla niego Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 14:03 a ja rozumiem taką reakcję bo przecież co ma Dom powiedzieć skoro czuje się winny temu, że Mike jest w tym pudle, co ma powiedzieć, że przez niego zabrali Sare i zabijają ja i w ogóle biedny jest bo dusi w sobie to wszystko, poza tym strasznie się boi ....a Mike jest dziwny w tej scenie bo on zawsze jest dziwny :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 14:45 Łatać lata- ale czy załątwia..:-) chyba sam do końca nie wie co ma robić...no i poważny problem - teraz on ma tez być tym, który "myśli":-)Nie wiem czego się boi bardziej, że majkel w więzieniu czy , że teraz na jego 'głowie" wydostanie brata.... A co poświęcenia - Majkel też się dla niego poświęcil... Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 15:05 jasne poswiecil sie tylko, ze Linc przez tyle lat milczal i gdyby nie V brat nic by nie wiedzial. Mike jak tylko patrzy na Linca widac, ze ma do niego żal o wszystko i jak teraz pytal o Sare to z takim wyrzutem na niego spojrzal, ze sama sie przerazilam... nie wiem czy to zamierzone czy też nie ale ja widze, ze Michael zadną milością braterską nie pała do Lincolna. Nie czuć zacięcia.... moze z raz to zauwazylam gdy prosil Sare by porozmawiala z ojcem o bracie a tak to jakis taki jest, nie wiadomo jaki Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 11:33 Jeszcze jedno - czy myślicie, że ten niedźwiedziowaty fan koszykówki z koszulką "McGrady" (czy O'Grady, nie pamiętam) to będzie nowy towarzysz Michaela w stylu Sucre? A może bardziej Tweener? Ja tam nie czuję chemii między nimi, ale kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 12:10 Jak wynika ze spoilerów -cyba ten MacGrdy ma pomagać Majkowi..a "chemia" ma być z Whistlerem...zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 12:25 Może jak piszesz spoiler to ostrzeż w tytule posta. Nie chciałam tego zbytnio wiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
fansary Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 12:59 scena w kostnicy byla zbyt stresujaca do mojego mlodego organizmu :[ Odpowiedz Link Zgłoś
szmegesz Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 13:14 Witam wszystkich po dłuższej przerwie! Jestem też po obejrzeniu pierwszego odcinka 3 serii.Mimo,że mam pewne deja vie, ale powrót do więzienia jak na razie wychodzi na dobre filmowi.Jest brutalniej, ale scenarzyści chcą zachować czystość moralną Michaela i żrobili z Mahone'a faceta od brudnej roboty.Ten duet może być dobry.Bellick w swoim upodleniu jest dla mnie na razie śmieszny i nie współczuję mu.Podobał mi się nasz boski ( a jak mogło być inaczej, chociaż zaczynam być bardziej krytyczna.Podejrzewam, że zestaw min naszego ulubionego nie wychodzi poza pewne schematy).Ale poza tym odrobina macho u M. dodaje mu tylko uroku. Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa do magdawaw1 !!! 20.09.07, 10:28 "Może jak piszesz spoiler to ostrzeż w tytule posta. Nie chciałam tego zbytnio wiedzieć..." **** Tak jest !!!! Ja tez naleze do klubu antyspojlerowego i popieram Aniute !!! Prosze nie wtracac spojlerow bez ostrzezenia !!! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 12:59 Oki, sorki:-)..chciałam pomóc odnośnie MacGrydego... Odpowiedz Link Zgłoś
mendosita Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 13:35 Ach, Gugi mam dokładnie to samo, co Ty- na widok Dominica w rozpiętej czarnej koszuli powróciła cała ma miłość gorąca do niego. Mam nadzieję, że w tym sezonie będzie go więcej, niż Michaela. Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 13:46 Wiesz przez ten czas wakacji codziennie oglądałam z każdego odcinka wszystkie sceny z Domem (nawet zapisałam minuty w których On wystepuje) więc aż tak strasznie nie przeżyłam tej rozłąki, ale bardzo dobrze widziec nowe ujęcia, nowe miny, nowe spojrzenia Linca :))) rozplywam się od wczoraj przed monitorem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wencyca Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 14:07 gugi14 napisała: > Wiesz przez ten czas wakacji codziennie oglądałam z każdego odcinka wszystkie > sceny z Domem (nawet zapisałam minuty w których On wystepuje) więc aż tak > strasznie nie przeżyłam tej rozłąki, ale bardzo dobrze widziec nowe ujęcia, now > e > miny, nowe spojrzenia Linca :))) rozplywam się od wczoraj przed monitorem > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam dokładnie to samo, tyle że w stosunku do Michaela :P :D. Jak patrzę na cyce Linca, to mnie nie rusza nic a nic ;P. Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 14:19 to już rozumiem Twoje rozdrażnienie i złośliwość w stosunku do innych komentarzy.... jakby mój Linc ciągle w golfach chodził i nic bym z jego ciałka nie zobaczyła to też bym pewnie taka była :PP ........... a może i nie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
wencyca Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 15:04 gugi14 napisała: > to już rozumiem Twoje rozdrażnienie i złośliwość w stosunku do innych > komentarzy.... jakby mój Linc ciągle w golfach chodził i nic bym z jego ciałka > nie zobaczyła to też bym pewnie taka była :PP ........... a może i nie ;] Oj Gugi rozgryzłaś mnie ;P. Gdyby to Mike cały czas pokazywał swoje cyce, to bym nie chodziła taka skwaszona i sfrustrowana ;D. Ale niestety to Linc vel. Darwin paraduje w częściowym negliżu, więc sama rozumiesz...:P. Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 15:09 wiedziałam :DD zawsze uważałam, że bardzo dobrym psychologiem będę teraz się tylko potwierdza ;] Odpowiedz Link Zgłoś
wencyca Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 15:18 gugi14 napisała: > wiedziałam :DD zawsze uważałam, że bardzo dobrym psychologiem będę teraz się > tylko potwierdza ;] Psychologiem może tak ;D. Ale za to byś była kiepskim detektywem ;P. Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 15:25 ale jakby nie patrzeć detektyw i psycholog mają wiele wspólnych cech ;] Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 zakonnica :) 19.09.07, 14:01 Widac, ze na tym forum same prawie kobitki... i nikt nawet o zakonnicy nie napisal :) hehe Fajne miala walory :P :D Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen Re: zakonnica :) 19.09.07, 14:05 Walory może, ale twarz brzydką. Mnie się podobała ta, która obszukiwała zwłoki.... ------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen pierwszy krok do szaleństwa 19.09.07, 14:08 Właśnie sobie uświadomiłam (z przerażeniem), że przed chwilą chyba z pięć razy pod rząd oglądałam scenę skręcania karku. Czy to znak, że już powinnam zacząć się leczyć????? Kto normalny ogląda takie rzeczy w kółko? I do tego z zachwytem??? ------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: pierwszy krok do szaleństwa 19.09.07, 14:49 sil.wen napisała: > Właśnie sobie uświadomiłam (z przerażeniem), że przed chwilą chyba z pięć razy pod rząd oglądałam scenę skręcania karku. Czy to znak, że już powinnam zacząć się leczyć????? Kto normalny ogląda takie rzeczy w kółko? I do tego z zachwytem ??? Skoro to Cie kreci... to chyba masz problem ? ;) > ------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
wencyca Re: zakonnica :) 19.09.07, 14:08 galaxian1 napisał: > Widac, ze na tym forum same prawie kobitki... > i nikt nawet o zakonnicy nie napisal :) hehe > Fajne miala walory :P :D > Najlepsze walory to ma Michael ;P. Odpowiedz Link Zgłoś
mendosita Re: zakonnica :) 19.09.07, 14:13 Zakonnica nie była zła, ale i tak najładniejsza jest ta czarna, co się z Linkiem spotkała. A Domuś taki cudny, te jego miny, chwilami wyglądał identycznie, jak w Johnie Doe. Ach :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: zakonnica :) 19.09.07, 14:17 oj taaaaaaaaak Mendosito wyglądał prześlicznie z tymi uśmieszkami :DDDD naprawde nie mogłam wytrzymać by nie wydusić z siebie okrzyku podekscytowania :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: zakonnica :) 19.09.07, 14:50 Nie zamieniac mi tu tematu o zakonnicy, w temat o Domusiu !!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
wencyca Re: zakonnica :) 19.09.07, 15:24 galaxian1 napisał: > Nie zamieniac mi tu tematu o zakonnicy, w temat o Domusiu !!! > :D Moim zdaniem ta Twoja zakonnica miała obleśne usta <a fu>. Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen bijatyka 19.09.07, 14:19 Ale wiecie, jak żałuję, że to Linc nie mógł sobie powalczyć! On to by dopiero klasycznie tego bandziora rozwalił... I wyglądałby przy tym tak, że można by się rozpłynąć. Może by mu się też trochę ubranie przy okazji potargało;) Bo Mike..... no sami widzieliście. W porównaniu z umiejętnościami, grają i niewątpliwą finezją Linca kompletnie wysiada. Całe szczęście, że Mahone się dołączył, bo to była czysta poezja! ------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: bijatyka 19.09.07, 14:21 Bo Mike..... no sami widzieliście. W porównaniu z umiejętnościami, grają i > niewątpliwą finezją Linca kompletnie wysiada. buhahahhahahaha uwielbiam Cię sil.wen !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Na obronę Majka 19.09.07, 15:03 Oj coś świątynia Wenta jakoś nie dopisuje w tym wątku, bo ja widzę same milośniczki Doma:-), więc muszę wygłosić jakiś pean ku czci Majka...który byl po prostu "sweet, pretty and sweaty" i tak powinno być:-) no i ten łabądek w ręku -kwintensencja jego osobowości:-) No i co najwazniejsze chłopak jeszcze bardzije wycwiczyl spojrzenie ala Scofield... - po prostu powinien za nie dostać extra premię!!! no i nie musi pokazywać "walorów"!!!!jego sila tkwi gdzieś indziej...no a zwód w scenie walki świetny - oby tak dalej1! Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen Re: Na obronę Majka 19.09.07, 15:13 W Majku najbardziej podobało mi się, jak go podsumował T-Bag - "Playing by yourself. Same old Pretty". Po prostu cytat tygodnia! -------------------------------- "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link Zgłoś
wencyca Re: Na obronę Majka 19.09.07, 15:23 magdawaw1 napisała: > Oj coś świątynia Wenta jakoś nie dopisuje w tym wątku, bo ja widzę > same milośniczki Doma:-) Nie jest aż tak źle ;P. Wencyca czuwa ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Na obronę Majka 19.09.07, 15:55 Och no boski był :DDD co tu dużo gadać :P. Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 17:45 Witam Najlepsze numery w tym odcinku: + rzepka uderz, wal w rzepkę, oraz worki dla Belicka... - minus, jakim cudem Belick posprzątał ten syf w kiblach, nie pokazali tego niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 18:11 babka71 napisała: > - minus, jakim cudem Belick posprzątał ten syf w kiblach, nie > pokazali tego niestety... Naprawdę chciałabyś to oglądać???? Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 18:43 Mi wystarczył ogólny zarys wyglądu toalet i nie muszę widzieć wszystkiego :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 19:16 Ja bym chętnie zobaczyła dokładniej jak wyglądało to smakowite mięsko, które Australijczyk dał Bellickowi. ------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 19:55 A mi się narzuca pewna nielogiczność - pierwszą noc Majk spał na zewnątrz a potem poszedł do celi 44 - skąd wiedział, które jego łóżko i dlaczego nie poszedł tam od razu..no i mimo wszystko nie lubię Bellicka ale dlaczego tak jego się "czepili" a nie Majka?...w każdym razie czuję, ze oni z Lechero się nie polubią ... Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 20:08 Może dlatego nie czepili się Mike'a, bo on od razu przyszedł ze statusem 'Superstar' i na wstępie już miał jakiś tam szacunek innych, łącznie z Lechero. A Bellick nie dość, że był nikim, trafił tam za zwykłe morderstwo, to jeszcze pewnie się stawiał od początku. Nawet już kuśtykając z tą pieluchą usiłował się stawiać! Ta cela też mnie zastanowiła. Pewnie wycięli sceny, kiedy Mike się tam wprowadza i trochę ich brakuje. -------------------------------- "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link Zgłoś
szmegesz Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 19.09.07, 20:48 A ja miałam wrażenie, że celę 44 widział na oczy po raz pierwszy. Pewnie dopiero mu ją wskazano, a wcześniej ludzie Lechero podłożyli mu narkotyki Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 20.09.07, 08:05 A ja mialam wrazenie, ze ledwo odcinek sie zaczal a juz sie skonczyl :-/ Bardzo mi sie podobal - taki mroczny i ponury. Dwojacy i trojacy sie Link - fajny... i te jego dekolty.... ;-) Belik - bardziej litowalam sie nad tym jego "kumplem", co to zszedl byl. Tedi - taki troche zalosny byl... Majkel - oczywiscie nic dodac, nic ujac. I wcale nie musi pokazywac "walorow", wystarczy, ze ubiora go w granatowa kangurke :-))))))) Jest jednak zle - strasznie podobal mi sie Mahone :-)))))Kurcze no! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 20.09.07, 09:20 bonnie75 napisała: > Jest jednak zle - strasznie podobal mi sie Mahone :-)))))Kurcze no! :-) > Nie jesteś sama :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mospin1 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 21.09.07, 08:07 obejrzałem wreszcie wczoraj bo wczesniej jakos czasu nie było... miło po tak długiej przerwie obejrzec znów PB (swoja droga były ploty ze ma miec inny tytuł juz - nevermind) ale ja juz mam ochote urzadzic sobie maraton tak jak w I sezonie :-) nie spodziewałbym sie ze Bellick bedzie tak poniewierany :-| no jestem ciekaw jak sie dalej sytuacja rozwinie! jak mike sie naparzał to nie myslałem ze mahone odstawi taki numer ale brawa dla niego bo to dobre było ;-] zakonnica rzeczywiscie od szyji w doł lux :-> ale ta co przeszukiwała te zwłoki tez dobra no i tajemnicza czarnula tez konkretnie daje rade - jednym słowem urodzaj kobiet he he... no i cholernie mnie ciekawi kim jest ten koles co majkel ma go wyciągnąć <hmmm> Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 20.09.07, 10:58 Nareszcie tez w koncucu obejrzalam i strrrrrasznie sie ciesze z powrotu serialu !!! Alez mi sie oczy wczoraj smialy do Michasia !!! Mam mocne postanowienie, zeby sie nie czepic i nie doszukiwac niescislosci. Uwazam, ze pierwszemu sezonowi nie dorowna bo nie wyobrazam sobie zeby byli w stanie przebic 1 sezon, wiec bede ogladac na luziku i delektowac sie kazdym pojawieniem sie Majkela :o) zamiast zastanawiac sie czy tok akcji jest logiczny i spojny. No chyba, ze zaleja jakas ewidentna bombe, to pewnie nie zdierze ! :o) :o) :o) Ja to juz bym chciala drugi odcinek obejrzec !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wencyca Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 20.09.07, 13:25 Co do delektowania sie Michasiem to popieram całkowicie, a jeżeli chodzi o nieścisłości to skąd u Linca w łapkach zdjęcie Sary ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 20.09.07, 13:27 Jak to skąd??? Od FOXa dostał :P. Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 20.09.07, 13:55 I to raczej zdjęcie z 1 sezonu sądzac po długości wlosów:-)..albo Majki kiedyś jej je "buchnął" i teraz oddal Linkowi...taka sama nieścisłość jak ta skąd LJ znal nr. komórki Linka, niby od Sary - a Sara skąd? ale się czepiamy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 20.09.07, 15:15 No Sara przecież się z nimi widziała na łodzi :PP i może wtedy się numerami wymienili :D. No czepiamy się okrutnie :DDD. Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 20.09.07, 15:43 mhm... jesteśmy podli:-)wcale jakbyś nie czekali tyle czasu na ten serial i byli wrogami a nie fanami PB:-)...najlepiej wyłaączyć myślenie i delektować się naszymi idolami -Majkelem, Linkem, Mahonem, co kto lubi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
przem6661 Re: Amen :DDD 21.09.07, 01:06 tosta se kobity dobraly temat:] ja mam pytanie innej natury..jeszcze z konca 2 sezonu..co stalo sie z pania lekarz, gdzie jest sucre itd... Odpowiedz Link Zgłoś
wencyca Re: Amen :DDD 21.09.07, 01:57 przem6661 napisał: > tosta se kobity dobraly temat:] > > ja mam pytanie innej natury..jeszcze z konca 2 sezonu..co stalo sie z pania > lekarz, gdzie jest sucre itd... Może i gadamy w kółko o cycach Wenta i Doma, ale w przeciwieństwie do Ciebie przynajmniej wiemy co się stało z panią doktor :P. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia13352 Cześć 21.09.07, 17:48 No i ja postanowiłam dołączyć do forum... chyba będę najmłodsza z całego grona... (13 lat) wiedzę że wszyscy się tu znają... no tak jak wynika z nicku mam na imię Amelia ( i tak jakoś mi się skojarzyło z tekstem sarci jestem uzależniona ;D) No ale o PB ... tak serio jak sie od siostry dowiedziałam o serialu nie chciałam oglądać ale dałam się namówić i nie żałuję... Nawet nie wiecie jak się cieszyłam jak wykończyli weronikę... matko jaka ona była straszna za to uwielbiam sarę... i zgadzam się z czyimś postem, ze w tym odcinku linc chyba nie mial rozpiętej koszuli... (jakieś święto narodowe czy co?) no ale że mahone pomógł mikelowi... trochę się bałam obejrzeć ten odcinek ... po tak długiej przerwie i beznadziejnym lektorze na polsacie... no a że to 3 seria to jednak krzywo patrzyłam na tą całą sprawę z soną... no bo normalnie 3 części są nudne i naciągane... a odcinek bardzo mi się podobał ... ;D i ani trochę nie żal mi bellicka! No a scena z tym w kostnicy już się bałam że to sara !!! nie no a z tym ze linc z drewna zupelnie sie zgadzam nawet ostatnio widziałam taki obrazek : kilka fotek linca z różnych filmów (chyba z 16 ) i oczywiście z pb i na każdym rozpięta koszula !!! to jakaś mania ( mam nadzieje że nie zaraźliwa) ;D pozdrawiam wszystkich fanów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wencyca Re: Wencyca :DDD 22.09.07, 00:16 aniuta75 napisała: > Masz super sygnaturkę :DDDDDDDDDDDDDDDDD. No ba, jakże by mogło być inaczej skoro to tekst Brada Bellicka FBI? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
t-paul Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 22.09.07, 20:01 Ja was nie rozumiem piszecie, że Linc jest jak drewno ale to nie prawda tak miał zagrać, zagrał bardzo dobrze po prostu się nie znacie ja mam doświadczenie bo skończyłem szkołę filmową.Jestem ciekaw co będzie z tym tajemniczym więźniem co jest za ścianom czy Scofield go uratuje. Ale i tak najbardziej ciekawi mnie ulubiony t- bag. Odpowiedz Link Zgłoś
wencyca Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 22.09.07, 20:35 t-paul napisał: > ja mam doświadczenie bo skończyłem szkołę filmową. Ale podstawówkę skończyłeś mam nadzieję? ;PPP > co jest za ścianom Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 22.09.07, 20:59 No skoro tak mówisz z doświadczenia, to pewnie nie jest drewniany, tylko specjalnie gra drewnianego;))))))) Ale nie złość się, z tego, co zauważyłam, większość z nas tutaj, ze mną włącznie, kocha Linca we wszystkich jego rolach, niezależnie od tego jak bardzo są drewniane;)) Myślę, że oczywiście Mike uratuje faceta z lochu, bo w sumie po to tam jest, więc nie ma w zasadzie innej opcji. Jedyne pytanie, to jak i po ilu odcinkach. ------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
t-paul Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 22.09.07, 23:08 Dla mnie powinien zostać zabity Michael, on w tym sezonie nie odgrywa najgłówniejszej roli. Tym razem sporo uwagi ma być poświęcona T-Bagiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 22.09.07, 23:13 Myślę, że powinieneś przesłać swoją propozycję scenarzystom PB. Na pewno im się spodoba;)) ------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
t-paul Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 23.09.07, 18:24 sil.wen napisała: > Myślę, że powinieneś przesłać swoją propozycję scenarzystom PB. Na pewno im się > spodoba;)) > > Scenariusz nawet napisałemjeszcze w połowie drugiego sezonu, ale teraz jedynie sobie go czytam. A co do Linca może mu nie zleży na nagrodzie, raczej na kasie. Mi Michael już się znudził teraz podoba mi się gra T-Baga i Mahone'a. Odpowiedz Link Zgłoś
coosta Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 23.09.07, 10:49 Ja Linca nie kocham, ale jakoś po tym odcinku czuję do niego większą sympatię.Fajnie wygląda, ładnie się opalił i nie emanuje tak nachalnie swoja seksualnością jak w sezonie 2.No i tyle od niego teraz zależy.Mam nadzieję, że nie da ciała :) Za to Michael...MNIAM!Najbardziej podobało mi się szybkie spojrzenie na nóż na początku odcinka ;) Ale ogólnie:boski jak zawsze! Nowe panie bardzo ciekawe.Mam nadzieję, że sporo namieszają :) Odcinek bez rewelki, ale pewnie to tylko preludium do świetnego sezonu.Już czuję w kościach, że będzie lepszy od drugiego.Tak jak już ktoś tu wcześniej napisał, że od pierwszego lepszego się zrobić chyba nie da.Odpowiada mi ten specyficzny klimat.Aha zapominiałabym o muzyce-świetna! Podsumowując:oby do wtorku! Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 22.09.07, 23:22 t-paul napisał: > Ja was nie rozumiem piszecie, że Linc jest jak drewno ale to nie > prawda tak miał zagrać, zagrał bardzo dobrze po prostu się nie > znacie ja mam doświadczenie bo skończyłem szkołę filmową. I co z tego??? :P To wcale nie znaczy, że masz rację w kwestii gry Doma :P Poza tym to nie ty masz nas przekonać swoim gadaniem, tylko Dominic swoją grą :D A jeśli nadal będzie prezentował takie umiejętności aktorskie jak teraz, to nie ma szans na żadną nagrodę, może poza nagrodą Darwina :P :D Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 23.09.07, 20:51 Nie wiem, czy ten temat był już podnoszony, ale czy to nie dziwne, że Lechero "rozpoznał" Michaela i Mahone'a, ale Tbag to był tylko jakiś "Amerykanin"? Tak samo było w drugiej serii - gdzieby się nie pojawił Lincoln, nawet w okularach przeciwsłonecznych i w samochodzie, był rozpoznawany natychmiast. A Tbag poruszał się wszędzie incognito. Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen Re: 3x01 Orientacion - dyskusja 23.09.07, 21:50 Hmm, masz rację, to dziwne, że Lechero nie poznał T-Baga, skoro najwidoczniej śledził pilnie przygody Mike'a. Ale że zwykli ludzie bardziej kojarzyli Linca, to wydaje mi się oczywiste. W sumie był częścią top news od jakiegoś czasu - najpierw zamordował brata wice-prezydent, potem cały proces, pewnie transmitowany, kolejne apelacje, wreszcie ucieczka... Opatrzył się ludziom przez te wszystkie miesiące. A T-Bag tak samo jak Sucre, C-Note i cała reszta mogła się ludziom wydawać tylko tłem dla braci. ------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś