mnietka.kokietka 27.09.05, 15:19 co raz więcej was jest - więc prosim o przedstwienie się:) rejon, okręg ewentualnie wzrost i numer buta tyż! Oraz wykazanie się wiedzą telewizyjno/szołbiznesowo plotkarską :) dziękuję!:) mk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabeena Re: nowe nicki 27.09.05, 16:04 To może ja zacznę... Chciałabym się, ten teges przedstawić... Sabeena z Warszawy (hihi, czuję się jakbym normalnie ogłoszenie matrymonialne dawała), wzrost i rozmiar buta zresztą chyba też powyżej przeciętnej średniej krajowej. A wiedzą się nie wykażę, może jak mi speszenie matrymonialnością przejdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
figurka_z_porcelany Re: nowe nicki 27.09.05, 16:12 Ja tam skromna jezdem, przycupnę se cichutko w kątku, tylko czasem coś pysknę... Nie będę się afiszować.... ;) P.S. Ale rozmiar buta tyci. Jak to u porcelanowej figurki, bom malutka, krucha i delikatna hehe Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: nowe nicki 27.09.05, 16:19 mniecia! bardzo cenna inicjatywa! dziękujemy odwaznym i zachęcamy nastepnych. Odpowiedz Link Zgłoś
dora38 Re: nowe nicki 27.09.05, 16:46 rzadko bo rzadko udzielam się tu od kilku muiesięcy, wcześniej tylko podczytywałam. wiek:20<30 śląsk wiedza plotkarsko-brukosowa: sporawa Odpowiedz Link Zgłoś
sabeena Re: nowe nicki 27.09.05, 16:48 Ochhhhh, ja też mogę dodać swój wiek! Też mam między dwadzieścia a trzydzieści :D Odpowiedz Link Zgłoś
magdary Re: nowe nicki 27.09.05, 17:56 dzień dobry zastałam Jolkę? imie jak w nicu (niku?) (NIK-U?) obód duży podwarszawski czasami do czynienia z ekipa MjM mam.. kręcą się po mojej dziurze :) wiek słuszny Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: nowe nicki 14.03.06, 10:36 A Gdzie kochana mieskzasz ?? To się tam przeprowadze :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: nowe nicki 27.09.05, 19:21 to ja tez się przedstawię. Warszawa, kobieta, lat 34, aktualnie tuż przed porodem, moje hobby to oglądanie seriali :)))) Kiedys byłam dziennikarką młodzieżowo - kulturalną i tak mi po tym zostało. Moje ulubione zespoły to nadal od lat Britney Spears :) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka falka,musisz sie dogadac z pomme (z arbuzem:)) n/t 28.09.05, 10:30 Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: falka,musisz sie dogadac z pomme (z arbuzem:) 28.09.05, 10:40 no ja chetnie, mój arbuz ma jeszcze dojrzewac ok 2 tyg, a ja myslałam,że to już Odpowiedz Link Zgłoś
ewe-kostka Re: nowe nicki 27.09.05, 20:21 Ja mam na imie ewelina czasem wpisuje sie pod nikiem ewelinia(mam dwa konta:)) Czytam to forum czesto ale zadko kometuje mam 16 lat i mieszkam w rzeszowie papa;* Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: nowe nicki 27.09.05, 21:24 Nie wiem, czy tak calkiem nowa jestem, bom z sasiedzkiej Hali Produkcyjnej i juz mielismy wycieczki zakladowe do siebie nawzajem. Wlasnie dorobilam sie polskiej telewizji tu za morzem i bede sie pytac, co stracilam przez ostatnie 2 lata. Juz odhaczylam troszke M&M, za co dziekuje Wam bardzo. Na nastepny ogien pojdzie NDiNZ. Odpowiedz Link Zgłoś
olesia.z Re: nowe nicki 28.09.05, 00:20 Jam z Wawy, tzn tu osiadła. Wiedza serialowa sporawa, tylko rzutami, znaczy sie braki mam. Latek 30 Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: witam nowy powiew 28.09.05, 01:51 z nowymi nickami :) i oglądajta nasze telewizornie do oporu albo o jeden świt dłużej Odpowiedz Link Zgłoś
mela1 Re: nowe nicki 28.09.05, 12:26 Bardzo prosze. Region warsiawski, numer buta 38, wzrost nikczemny: 163, plec zenska, mentalnosc: patrz sygnaturka, kolor wlosow nie blond ani nie rudy, chociaz pasowalyby ona do charakteru, wiedza serialowa w miare (chociaz ostatnio stad sie dowiedzialam, ze Kinga golila noge, a odcinek ogladalam), plotkarskiej kompletny brak, czerpie wylacznie stad. Wiek: jeszcze mozna pytac, ewentualnie zgadywac, szczegolnie jak sie daje mniej. Tyle o mnie:) Jeszcze jakies informacje potrzebne?:) Odpowiedz Link Zgłoś
adas.miauczynski Re: nowe nicki 28.09.05, 13:23 witam serdecznie. nie pisuję zbyt często ale czytam wszystko pozdrawiam czterdziestolatek z mazowsza Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: nowe nicki 28.09.05, 13:46 a gdzie zgubiles - dzizaz kurfa ja pierdule? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: nowe nicki 28.09.05, 13:54 e to i tak nie zle bo niebawem bedzie druga czesc dnia swira. juz w montazu jest:) ale to nie ja wam mowilam,, i naprawde nic nie wiem wiecej na temat tego filmu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka kim jest 'dyzio gwalciciel' ?!?! 18.10.05, 14:02 bo pierwsz raz widze! sluchamy! :))))))))))))) ps: ujal mnie ten nick:)) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: kim jest 'dyzio gwalciciel' ?!?! 18.10.05, 14:48 dzie ty DYZIA WIDZIS? jo nie widza? i do tego gwałciciel....ach.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka tu! 18.10.05, 14:52 drzejms-buond napisał: > dzie ty DYZIA WIDZIS? jo nie widza? > i do tego gwałciciel....ach.... > :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26334&w=30567317&a=30590951 proszszszsz! Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: tu! 18.10.05, 15:39 A ja krążę między Polską północną a południwą, mam malutki telewizor na lodówce i nie oglądam MjM:P Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: tu! 18.10.05, 15:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26334&w=25577494&a=25626380 wnioski należy wyciagnać samemu..... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: tu! 18.10.05, 19:17 O zesz w morde. Wycionglam. I sie tak patrze na to co w lapie trzymie... I nie wiem...juz...NIC. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: tu! 18.10.05, 19:33 ale nie rozumiem o co chodzi james??? ???? ze on napisaB ten sam cytat co ja??? Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: nowe nicki 18.10.05, 21:02 Czytam czasami jak mi smutno, nie dyskutuje bo nie lubie tv, ale jestescie fajni Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: nowe nicki 19.10.05, 00:43 olo53 napisał: > Czytam czasami jak mi smutno, nie dyskutuje bo nie lubie tv, ale jestescie fajn > i dziewiarz maszynowy Olo, jak sądzę? bardzo miło:) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: nowe nicki 19.10.05, 08:12 To sie wpisze kolo Ola. Tez dziewiarz zza sciany. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: nowe nicki 19.10.05, 09:21 Witajta zza ściany! Ciebie brezly to już jakby znamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: nowe nicki 03.12.05, 11:04 I jeszcze jedna przadka zza sciany: troche spozniona z nicia Ariany:) Odpowiedz Link Zgłoś
irreal Re: nowe nicki 18.10.05, 23:03 Podgladaczka pospolita wychodzi z ukrycia, sklada ALEGANCKI dyg i zapytuje, czy MOZNA? ...okreg warszawski,wzrost marny, but minimalny... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: nowe nicki 18.10.05, 23:08 z aleganckim dygiem?- to chyba można :) Odpowiedz Link Zgłoś
irreal Re: nowe nicki 18.10.05, 23:14 najbardziej ALEGANCKI z mozliwych..taki pospolity, elegancki bylby stanowczo nie na miejscu... Jesli "chyba" to zasiadam poldupkiem;)... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: nowe nicki 18.10.05, 23:16 eeeee, zaś by tam, siadaj całą dupą. I gadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: nowe nicki 18.10.05, 23:17 ale z "pospolitym" to se uważaj. U nas pospolity we wielgim poważaniu jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wszystkienikizajete Re: nowe nicki 18.10.05, 23:28 to ja co o sobie neurotyczna osobowość naszych czasów trafne Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: nowe nicki 19.10.05, 12:24 o! to wielce szacowny NICK JEST..łelkom... Odpowiedz Link Zgłoś
iga132 Re: nowe nicki 19.10.05, 14:47 Jestem wierną czytaczką - ośmielę się nawet nazwać bezOttkową fanką no1 (od powstania bezottkowców). To mój piśmienniczy debiut. Ja tyż z tych wstydliwych. Zachęcona wzionam sie w garść i skrobię parę słówek. Jako bezrobotna matka z dzieckiem przy piersi (właściwie już nie przy piersi, ale co mi tam) jestem zaznajomiona z mjm i innymi wszelakiej maści brylancikami XI muzy. Mieszkam w Winnym Grodzie (ciekawe, czy zgadniecie cóż to za mieścina zach. Polski) Mam...w każdym razie przed 30-tką :) To na razie tyle, bo już ze wsydliwości rumieniecem płonę. Chyba dziś nie usnę z przejęcia, że się w końcu ujawniłam :) Iga Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: nowe nicki 19.10.05, 14:52 Witamy niesmiałą czytaczkę!!! Pisać, pisać trzeba, nie tylko czytać:)))Tyle jest tematów!Na przykład nie mają ksywek nowi bohaterowie Mjm:Teodor,profesor...i inni...chyba...Pole do popisu!I w ogóle o wszystkim pisać!!! Czekamy! Nie, Romy? (adminkę pytam) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: nowe nicki 19.10.05, 14:54 we Winsku mieszkasz czy jak??;)) Czy Zilonej Gorze. Odpowiedz Link Zgłoś
iga132 Re: nowe nicki 19.10.05, 15:08 Brawa dla xemxiji!!! Wygrała Pani flachę wina "Czar pegeeru" :) Mieszkam w ZG :) Fajnie mi tu. I przyznaję się bez bicia, że ani razu nie byłam w naszej ukochanej stolycy zwanej Warsow. Jakoś się nie złożyło. A w Krakowie to i owszem nawet kilkanaście razy. Jest co fajnego w Warszawie do oglądnięcia? Może zabiorę pierworodnego i pokażę mu jakieś zoo albo woronicza czy cóś Odpowiedz Link Zgłoś
iga132 Re: nowe nicki 19.10.05, 15:10 A teraz się chwilowo pożegnam, bo idę odebrać Młodego z państwowej placówki opiekuńczej, czyli ze żłoba. Wpadnę wieczorową porą. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: nowe nicki 19.10.05, 15:14 Wole "Lzy Soltysa" ale "Czar Pegeeru" tyz moze byc. A podatek od nadgrody chto placi?? Moja najpierwsza milosc byl z Zielonej Gory...byli czasy... Do tej pory skurczybyka pamietam i czule wspominam, chociaz jedyne co nas laczylo, to rece na spacerze. Cholera, na wspomnienia mnie wzieno bylo... Zaraz jakis watek nowy odpale chyba...Albo lepiej wieczorowa pora... No to cyk, dawac kufle, napijmy sie wspolnie tego "czaru":))))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: nowe nicki 19.10.05, 15:17 xemxija napisała: > Wole "Lzy Soltysa" ale "Czar Pegeeru" tyz moze byc. A podatek od nadgrody chto > placi?? > Moja najpierwsza milosc byl z Zielonej Gory...byli czasy... > Do tej pory skurczybyka pamietam i czule wspominam, chociaz jedyne co nas > laczylo, to rece na spacerze. Cholera, na wspomnienia mnie wzieno bylo... > Zaraz jakis watek nowy odpale chyba...Albo lepiej wieczorowa pora... > No to cyk, dawac kufle, napijmy sie wspolnie tego "czaru":))))) a "Uśmiechu szczerbatego traktorzysty" nie ma przypadkiem w barku forumowym:)?? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: nowe nicki 19.10.05, 15:22 Jeszcze wybrzydza, no! Jest tylko resztka "Usmiechu szczerbatej dojki", moze byc?;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: nowe nicki 19.10.05, 15:23 dobry temat to byłby: stare sympatie, trzymanie się za rączki, wzdychanie, spacery i te fasony:)) Odpowiedz Link Zgłoś
5sunflowers Re: nowe nicki 03.12.05, 11:51 często bywam, choć mało piszę rozmiar buta 38 rozmiar cichów 38 a reszta w wizytówce:) Pozdrawiam:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: nowe nicki 03.12.05, 11:57 Jestem setorika, co nogami z butem numer 38 fika. Nie lubie poniedziałków jestem ze Ślaska Dolnego, dlatego krakusy mówia na nas niemcy. Znam laskę serialowego Jacka z Lokatorów, ma na imię Madzia, ma syna Maciusia :P I chciałabym jeszcze zobaczyc w >załusie< Danute Lato....pamiętacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: nowe nicki 03.12.05, 15:31 serrrrrrrrrrrrrrrrrdecznosci! witamy. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: nowe nicki 03.12.05, 16:38 to teraz ja.... lubelskie, lat 30parę. TV nie oglądam, na plotkach się nie znam, ale słyszałam, że tu fajnie jest. To przyszłam. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: nowe nicki 03.12.05, 16:41 koooooooooooooocie!!!!!!!!!!!!!! nareszcie!!! czesc:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laferme Re: nowe nicki 13.03.06, 08:48 to teraz moja kolej :) Gdansk, lat no tak sporawo juz hehe ale juz nie nascie :) mjakmieteeeeek ogladam, ostatnio od czasu do czasu, siakies nudnawe sie takie zrobilo, ja nie wiem... przywiało mine tu przypadkowo i zalęgłam sie chyba na dobre Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: nowe nicki 13.03.06, 08:55 Kurcze, co za niedopatrzenie - juz kilka postów popełniłam, a dopiero sie przedtsawiam. Czytam was, choc powinno to być zabronione - chichram sie bez opamietania :) Czasem coś skrobnę, szczególnie w temacie Mjm :)) Numer nuta - 37. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: nowe nicki 13.03.06, 10:02 To i ja, jako że czytam i pisam u Was, więc: Miau jestem, jeszcze panna, lecz już niedługo. Pomieszkuję sobie w Łodzi, numer buta: 36, w porywach do 37, wzrostu za mało, wagi za dużo, ale pracuję nad tym;-) Rocznik 78. 1978. Potomstwo: 1, płci męskiej, lat prawie 5. Ulubiony serial: eM jak Mdłość. Showbiznes- opanowany, albowiem pracowałam w różnych RADIACH i TELEWIZJACH :D Znam Mariannę Rokitę. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: nowe nicki 13.03.06, 10:09 Ulubiony serial WOW!! I to jest dobra odpowiedź! Przechodzi pani do dalszego etapu. Odpowiedz Link Zgłoś
foreigner1980 Re: nowe nicki 13.03.06, 17:36 A ja mam lat tyle co ta stara dupa Laferme i też z wioski zwanej Gdanskiem pochodze. I MjM ogladam juz teraz wylacznie dla potrzeb forum. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: nowe nicki 14.03.06, 09:40 ..."dla potrzeb forum" - to tak jak my wszyscy. Ciężka robota. :P Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: nowe nicki 14.03.06, 10:33 rejon Zachodniopomorskie ( narazie ) niedługo wróce do centrum ... ufffff wzrost 164 :)))) numer buta 38 w porywach :) numer ubrania tesz 38 w porywach :) lat troszkę mniej bo 30 :) Matka trojga dzieci od 4 lat na wychowaczym ( w między czasie studiowałam i seriale oladałam ) :)) buhahahahahaaaaa Skoczone WSGM z dyplomem magistera. Plany na przysżłość szerokiejak najmłodsze dziecię do przedszkola ruszy ( za 2 lata ) Telewizja??? Ogladam tocociekawe i to co mnie wkurza i to co kocham. MJM obowiązkowo i "Na Wspólnej" Poza tym lubię "Magdę M" i czasami Taniec z Gwiazdami :))) Jak się da czytam książki i staram się nie cofnąc w rozwoju :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka ponawiam pytanie 01.06.06, 23:21 bo dużo coś nowicjuszy ostatnio co to nie wiadomo z jakich planet przybyli:))) witajcie i gadajcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lu_cyjka Re: ponawiam pytanie 02.06.06, 00:23 ja to już kiedyś gdzieś tu niedaleko sie ujawniałam, ale jak trzeba, to trzeba. Mazurkam po szydziestce, nr buta wciąz mniejszy od nr ubrania, ale wytrwale pracuję nad zmianą proporcji...witam Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: ponawiam pytanie 02.06.06, 00:48 ano rosnom ;) dorosły do 39, w porywach 40 ( buty, taka stara jeszcze nie jestem, ale jak mawia mój M, juz niedługo ;)) podglądam was od dawna, czasem coś-tam piszę klikam z Krakówka Odpowiedz Link Zgłoś
szara_w Re: nowe nicki 02.06.06, 20:41 oto ja - kolejna nieśmiała acz wierna czytelniczka, co też wreszcie chce pisać rozmiar buta: kobieca 40-tka, w porywach 41 :) wzrost słuszny brzuch 36 tygodniowy :) cierpiąca z powodu zniknięcia z Mjm Rydża, jego klaty i rozbieganych oczek Odpowiedz Link Zgłoś
hilda1007 Re: nowe nicki 02.06.06, 22:50 Nie mam na imię hilda, numer buta 37, wzrost 157 ( niestety naprawdę), mieszkam w okolicach Bydgoszczy ( niestety naprawdę). Wiedza bruksowa pochodzi jedynie z forum, z seriali oglądam "MjM" co drugi odcinek, ale kocham Wasze forum jeszcze od czasów tyranii Ottka. Odpowiedz Link Zgłoś
anies75 Re: nowe nicki 03.06.06, 23:52 Agnieszka Łodź wzrost 170 cm but: 37 (nieraz 36) wiedza no to juz gorzej;) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: nowe nicki 27.07.06, 12:26 ktos jeszcze czy same stare mohery? Odpowiedz Link Zgłoś