harriet24 02.07.06, 23:57 Tym razem "Joanna Brodzińska". Czas już podziękować Pani Grażynie... Ewidentnie się wypaliła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deklamator Re: Kolejna gafa Torbickiej 03.07.06, 00:40 To rzeczywiscie skandal, ze Torbicka pomylila gwiazde twojego ulubionego serialu z jakas tam nikomu nie znana Brodzinska. Proponuje, zeby w nastepnym roku Festiwal Gwiazd poprowadzil ewidentnie nie wypalony Andrzej Soltysik, albo pan z Ciao Darwin (mozna ich chyba jakos wypozyczyc z TVN?). Odpowiedz Link Zgłoś
orald Re: Kolejna gafa Torbickiej 03.07.06, 07:33 harriet24 napisała: > Tym razem "Joanna Brodzińska". Czas już podziękować Pani Grażynie... > Ewidentnie się wypaliła. Czas przestać wypisywać bzdury. Wypaliłaś się harriet24 ... Odpowiedz Link Zgłoś
zoe17 Re: Kolejna gafa Torbickiej 03.07.06, 09:27 A jak bylo naprawde z ta pomylką? Wnioskuje z ironii, ze pomylil się autor postu? Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Kolejna gafa Torbickiej 03.07.06, 11:29 nie tylko G. Torbicka pomyliła się, problemy z poprawnym ODCZYTANIEM tekstu z kartki miał również były minister kultury W. Dąbrowski Odpowiedz Link Zgłoś
harriet24 Re: Kolejna gafa Torbickiej 04.07.06, 07:50 orald napisał: > Czas przestać wypisywać bzdury. > Wypaliłaś się harriet24 ... Hmm, według mnie taki błąd dyskwalifikuje Torbicką jako prowadzącą, a skoro przez ostatnich naście lat prowadziła co się dało, to może przyczyną jest nadmiar tych wszystkich imprez? I niby gdzie tu bzdury? A ze mną wszystko w porządku, jeszcze się tlę. :> Odpowiedz Link Zgłoś
fredrikson Re: Kolejna gafa Torbickiej 03.07.06, 11:59 Zgadzam sie. Co jak co, ale myslić nazwiska podczas takiej imprezy wskazuje na brak profesjonalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Kolejna gafa Torbickiej 03.07.06, 12:20 A kto za te wzajemne adoracej teraz płaci? Bo przecież już nie Doktor Jan. Poza tym, co ten "festiwal" wnosi do kultury? Odpowiedz Link Zgłoś
maya_rr Re: Kolejna gafa Torbickiej 03.07.06, 16:31 to był dla mnie szok, taka z niej profesjonalistka i takie fopa! Co mial oznaczac ten smieszek po chwili popelnionej pomylki!? Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Kolejna gafa Torbickiej 04.07.06, 10:41 Wniosek z tego taki,że G.Torbicka nie ogląda hitów a'la "Kasia i Tomek", "Magdy M.",nie czyta opinotwórczych magazynów "Fakt" i "Świat seriali",nie zachłystuje się procesami trzeciorzędnych aktoreczek z czwartorzędnymi szmatławcami... Zaiste,po takim faux pas a'propos idolki tłumów, ma babka przekichane wśród zagorzałych fanów i znaffcuf...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: Kolejna gafa Torbickiej 04.07.06, 13:21 No faktycznie, za taki błąd to zabić będzie mało. Czvtaliście ten wywiad Brodzikowej w DF? Intelektualistka. Odpowiedz Link Zgłoś
mirkar1 Re: Kolejna gafa Torbickiej 04.07.06, 13:55 paczka111 napisała: Czvtaliście ten wywiad > Brodzikowej w DF? Żony jakiegoś Brodzika? Odpowiedz Link Zgłoś
fredrikson Re: Kolejna gafa Torbickiej 04.07.06, 15:11 Tu nie chodzi o to, jaka jest Brodzik, to nie ma znaczenia w tym przypadku. Jesli ktos sie zdecydowal poprowadzic festiwal "gwiazd" i gwiazd (bo wrzucanie Brodzik i np. Stuhra czy Kilara do jednego kotla to chyba jednak nieporozumienie) to nazwiska powinien przeczytac poprawnie. Tego typu faux pas (czy jak ktos na tym forum woli - fopa) jest po prostu beznadziejne. Odpowiedz Link Zgłoś
galja Re: Kolejna gafa Torbickiej 04.07.06, 17:02 Kto uważa, że torbicka powinna odejśc w odstawke, ten jest przy racji.mam juz dośc jej i d e l i s ty c z n e g o wizerunku.Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
manituuu Re: Kolejna gafa Torbickiej 06.07.06, 17:09 galja napisała: > mam juz dośc jej i d e l i s t y c z n e g o wizerunku. Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee Raczej idealnego, no albo wyidealizowanego... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Kolejna gafa Torbickiej 04.07.06, 23:05 G. Torbicka aż tak bardzo mi nie przeszkadza, są prezenterki które drażnią mnie o wiele bardziej, ale kilka razy byłam świadkiem publicznego przekręcenia nazwiska i to zawsze robi bardzo złe wrażenie, nawet poczucie humoru nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
estete Torbicka jest najlepsza! 06.07.06, 08:30 Gdyby Torbicka popełniła tysiąc błędów i tak będzie najlepsza!!! Oczywiście nie dla oglądaczy prostackich "Kaś i Tomków". Odpowiedz Link Zgłoś
ginny22 Re: Torbicka jest najlepsza! 06.07.06, 10:48 Wybacz, ale znajomość nazwisk osób, które się przedstawia, to absolutne minimum. Nawet jeśli ten osoby grają w telenowelach, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Torbicka jest najlepsza! 06.07.06, 11:05 w porówanaiu z Gacią Młynarska czy Doborową to na pewno , " ..to ostatnie minuty tego zawodnika między nogami Campbella ..." Szaranowicz , finał ligi mistrzów w TV Odpowiedz Link Zgłoś