30.01.03, 23:47
Bardzo, bardzo przepraszam, że się tak rządzę, ale poprzedni wątek był już
zupełnie nieczytelny. PRZYNAJMNIEJ DLA MNIE...

Widziałam przed chwilą zajawkę niedzielnego Idola i oto co zobaczyłam:
1. Hanię Stach (ani słowa o jej rezygnacji)
2. Bartka Homa, który będzie śpiewał (tadam) "Sexapeal"...

:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: yellow Re: IDOL 3.0 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 00:11
      no i dobrze, mniej przewijania :))

> 2. Bartka Homa, który będzie śpiewał (tadam) "Sexapeal"...

Ktoś to proroczo napisał w poprzednim wątku. jak nic przebierze sie za kobietę!
      Choć moim zdaniem, to oklepany pomysł i jurorzy go zjadą jak nic.

Krzysio Zalewski bedzie spiewał "umowiłem się z nia na dziewiątą"

Czy ktos zapamiętał resztę repertuaru na niedzielę?
      • Gość: mkw Re: IDOL 3.0 IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.32.* 31.01.03, 09:53
        > 2. Bartka Homa, który będzie śpiewał (tadam) "Sexapeal"...
        >
        > Ktoś to proroczo napisał w poprzednim wątku. jak nic przebierze sie za
        kobietę!

tadam! to ja. szkoda, mialam nadzieje ze jednak wymysli cos innego...
        Chetnie zobacze wreszcie Gosie spiewajaca po polsku. Powinna zaspiewac jakas
        piosenke Ordonki.
        Do Agnieszki Sz. pasowalaby "Ostatnia niedziela" - wyobrazam sobie, jak
        rozdzierajaco moglaby to zinterpretowac. Niestety, dla niej poprzednia
        niedziela okazala sie ostatnia... :(
      • Gość: Misza Re: IDOL 3.0 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 14:14
        Hom mnie zawiódł. Do tej pory jego pomysły były ok - jedne lepsze, drugie
        gorsze, ale przynajmniej w miarę oryginalne. A śpiewanie 'sex-appeal' w
        kobiecym przebraniu - to już było (wiele razy...). To zdaje się będzie jego
        ostatni występ w idolu.
    • Gość: aga Re: IDOL 3.0 IP: *.crowley.pl 31.01.03, 01:08
      znajoma_krolika napisała:

> Bardzo, bardzo przepraszam, że się tak rządzę, ale poprzedni wątek był już
      > zupełnie nieczytelny. PRZYNAJMNIEJ DLA MNIE...
      >
      byl nieczytelny, ale cos ty zrobila?? ten tytul byl zarezerwowany na 3 edycje!!:
      ( i co teraz bedzie? zaburzylas porzadek...
      • znajoma_krolika Re: IDOL 3.0 31.01.03, 08:51
        zaraz się chyba zabiję z rozpaczy... :-(

lepiej niech ktoś przypomni jakie piosenik usłyszymy w niedzielę!

• Gość: kubu Re: IDOL 3.0 IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 00:12
          zabij sie
          zabij sie
          zabij sie

kubu podżegacz ;-)
          • Gość: aga Re: IDOL 3.0 IP: *.crowley.pl 01.02.03, 09:22
            kubu - podzeganie nic ci nie da, hania i tak nie wroci ;P
            • Gość: kubu Re: IDOL 3.0 IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 22:09
              mi nie chodzi o Hanie
              ja walcze z podróbkami ;-)
              jestem zamaskowanym mscicielem ze Stadionu X-lecia ;-)

zreszta, czy tak trudno zrozumiec numeracje watkow IDOLowych
              szympansy by zrozumialy

ehhh

pozdrawiam :-)
      • Gość: coolt22 Re: IDOL 3.0 IP: 213.25.103.* 31.01.03, 15:11
        Gość portalu: aga napisał(a):

> znajoma_krolika napisała:
        >
        > > Bardzo, bardzo przepraszam, że się tak rządzę, ale poprzedni wątek był już
        >
        > > zupełnie nieczytelny. PRZYNAJMNIEJ DLA MNIE...
        > >
        > byl nieczytelny, ale cos ty zrobila?? ten tytul byl zarezerwowany na 3
        edycje!!
        > :
        > ( i co teraz bedzie? zaburzylas porzadek...

Dla 3 edycji będzie Idol III ;)
        • Gość: buba Re: IDOL 3.0 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 15:33
          przeca nie bydzie trzeciej edycji!
          • Gość: MC Re: IDOL 3.0 IP: gil:* / 192.168.0.* 31.01.03, 17:07
            Gosia zaśpiewa piosenkę Ordonki. Jej tytuł "Na pierwszy znak". A co do Homa, to
            juz się robi smutne. Acha, Totoszko wykona "już taki jestem zimny drań'. Juz
            się boję:). Zastanawiam się tez jak Leszczu przeżyje ten repertuar.
            • Gość: vesna Re: IDOL 3.0 IP: 4.2.* / *.torun.mm.pl 31.01.03, 18:23
              Mam taki cien nadziei, ze jednak Hom nas zaskoczy. Wykona "Sexappeal" tak, jak
              sie tego nie spodziewamy. Nie wiem jak, bo tylko to kobiece przebranie mi do
              glowy przychodzi. I na tym to polega. Jesli uda mu sie zrobic niespodzianke -
              to bedzie jego sukces. Mimo wszystko - jeszcze licze (troche) na Homa.

A o Leszcza bym sie nie martwila. Na klasyke nie odwazy sie krzywic ;)
              • znajoma_krolika Re: IDOL 3.0 31.01.03, 19:53
                Gość portalu: vesna napisał(a):

>
                > A o Leszcza bym sie nie martwila. Na klasyke nie odwazy sie krzywic ;)

Leszczu zrobił się taki czepialski, że gotów znowu mieć pretensje do np.
                Totoszki, że wybrał ... zbyt stary reperuar. ;-)
    • Gość: frozeniak !!! IP: 80.48.246.* 01.02.03, 21:07

na Homa to czas był jakieś 3 odcinki temu...a miejmy nadzieję ,że Totoszko nie
      będzie znowu wzbudzał litości stratą pracy...ani nie będzie miał znowu
      imienin....co to w ogóle za głupi zwyczaj ochodzić imieniny!
      • Gość: kubu Re: !!! IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 22:12
        no co Ty, imieniny są fajne
        ja obchodzę co roku :-)
        czasem częściej (ma to swoje pozytywy natury ekonomicznej) ;-)

poza tym mi sie wydawalo, ze mariusz wlasnie nie chcial wyciagania na swiatlo
        dzienne tej sprawy z praca :-///
        • Gość: frozeniak Re: !!! IP: 80.48.246.* 02.02.03, 09:00
          chciał...bo przecież sam o tym opowiadał jakto musi sprzedawać wszystko by
          mieć na bilet...kiedyś w reporatżu !
    • Gość: mkw nedza! IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.32.* 02.02.03, 21:32
      okazalo sie, ze nie umieja spiewac tych przedwojennych piosenek... szkoda,
      naprawde szkoda. Liczylam na dobry koncert, a ten byl chyba najgorszy z
      dotychczasowych.
      Marta i Gosia - spiewaly ladnie, ale mialam wrazenie, ze slucham utworow w
      obcym jezyku, ktorego nie rozumiem ani ja, ani wykonawczynie. Moim zdaniem
      zabraklo interpretacji. "Milosc Ci wszystko wybaczy" nie wzruszalo, tak jak
      powinno, a "Na pierwszy znak" tez jakies takie nijakie wyszlo...coraz bardziej
      rozczarowuje sie Gosia. W ogole nie czuje tego czaru, magnetyzmu itp. o ktorych
      mowia jurorzy. Moze to moj telewizor ma jakis defekt ;)?
      Zalewski - glupi dowcip
      Hom - niestety tez. Wprawdzie chyba jako jedyny interpretowal tekst, ale wyszlo
      niesmiesznie, bez pomyslu.
      Totoszko - po jego wystepie mi sie nie podobalo, ale teraz mysle, ze byl chyba
      najlepszy. Chociaz tez za malo serca.
      Ale ja narzekam. Coz, rozczarowal mnie dzis Idol
      • Gość: yellow Re: nedza! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 21:51
        Prawie w jednym czasie sie wpisałysmy i mamy podobne wrażenia po dzisiejszym
        koncercie :-)

Gość portalu: mkw napisał(a):

> okazalo sie, ze nie umieja spiewac tych przedwojennych piosenek... szkoda,
        > naprawde szkoda. Liczylam na dobry koncert, a ten byl chyba najgorszy z
        > dotychczasowych.
        > Marta i Gosia - spiewaly ladnie, ale mialam wrazenie, ze slucham utworow w
        > obcym jezyku, ktorego nie rozumiem ani ja, ani wykonawczynie. Moim zdaniem
        > zabraklo interpretacji. "Milosc Ci wszystko wybaczy" nie wzruszalo, tak jak
        > powinno, a "Na pierwszy znak" tez jakies takie nijakie wyszlo...coraz
        bardziej
        > rozczarowuje sie Gosia. W ogole nie czuje tego czaru, magnetyzmu itp. o
        ktorych
        >
        > mowia jurorzy. Moze to moj telewizor ma jakis defekt ;)?
        > Zalewski - glupi dowcip
        > Hom - niestety tez. Wprawdzie chyba jako jedyny interpretowal tekst, ale
        wyszlo
        >
        > niesmiesznie, bez pomyslu.
        > Totoszko - po jego wystepie mi sie nie podobalo, ale teraz mysle, ze byl
        chyba
        > najlepszy. Chociaz tez za malo serca.
        > Ale ja narzekam. Coz, rozczarowal mnie dzis Idol
    • Gość: yellow Re: IDOL 3.0 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 21:33
      w dziejszym koncercie na scene wróciła Marta Smuk, a na widownie "Darek" z
      Klanu, to nie może byc przypadek, tym bardziej, że w czasie śpiewania Marty
      wciąż go pokazywano :)))

z innych spostrzeżeń:
      - szkoda, że Hania odpadła, bo bardzo seksownie wyglądała przeniesiona w lata
      dwudzieste :-)

- w zasadzie nikt mi się dzisiaj nie podobał tak do końca.

- nie wiem dlaczego jurorzy tak chwalą gosię. strasznie smęciła,a ta piosenka
      to przecież wcale nie takie flaki z olejem. No i zaśpiewała "serce d-ży"
      zamiast "serce drży".

- Cygan to juz plecie jak Piekarski na mękach, Leszczyńskiemu przegrzała się
      glowa w czapce, a Kuba jest coraz bardziej chamski. Dobrze, że Idol się
      kończy...
      • Gość: aga Re: IDOL 3.0 IP: *.crowley.pl 02.02.03, 22:11
        No coz, tez mysle ze dzis bylo gorzej niz przed tygodniem, ale tylko
        troszeczke gorzej. przede wszystkim dlatego, ze jurorzy byli dzis jakos
        strasznie czepliwi. ech, jakby mieli dostac okres. ale po kolei:
        1. m. totoszko - superwystep, bujajaco, pulsujaco. nie wiem, czemu sie tak
        przypieprzaja do niego. spiewa na takim fajnym luzie, ktos powiedzial, ze
        widzi go w repertuarze zblizonym do r. williamsa i ja sie zgadzam. a moze to
        nawet bylam ja??;)) my number one today
        2. m. smuk - bardzo bardzo pieknie - dwa najlepsze wystepy mielismy dzis na
        poczatku, potem bylo gorzej. marta dzis zaspiewala tak jak w najlepszych
        razach robila to gosia, czyli tak "do siebie", nie do publiki. mialam
        dreszcze ;). powinna zostac, choc mysle ze smsowicze nie dadza jej szansy.
        3. gosia kunc - gorzej. tez denerwowaly mnie jej jezykowe potkniecia - ("dżę"
        itd), teraz juz nie pamietam:) Jak dla mnie moze wypasc, ale jedyna szanse na
        to widze w sytuacji, gdy jurorzy przedobrza ze swoimi entuzjastycznymi
        opiniami i tym samym zniecheca publike do glosowania na nią. jest to mozliwe.
        4. b. hom - na poczatku go nienawidzilam za ich3, potem polubilam. ale dzisiaj
        zaspiewal brzydko, choc, jak widzielismy tydzien temu, umie to robic dobrze.
        do odstrzalu dzisiaj. pewnie stanie do pojedynku o pozostanie z marta smuk.
        5. k. zalewski - bardzo go lubie (chyba najbardziej), ale dzisiaj jakos...://
        cos bylo nie tak. nie lubie takiego kabaretu. gdyby calosc wykonal tak jak
        koncowke, byloby okej, a tak mialam mieszane uczucia. myslalm ze jury go
        zjedzie. ale sie usmialam, jak mowil o tych dziarach:). dla mnie mimo wszystko
        to murowany faworyt do finalu.

Aha - jutro ide do sklepow szukac sztucznych rzes:))
        • Gość: aga Re: IDOL 3.0 IP: *.crowley.pl 02.02.03, 22:21
          jeszcze jedno - z bolem serca wpisuje sie pod tym watkiem (idol 3), no ale
          przeciez nie bede tworzyc nowego.

nawet szympanse by zrozumialy numeracje watkow, ech... ;)
          • Gość: MArgaret Re: IDOL 3.0 IP: *.swic.dialup.inetia.pl 02.02.03, 22:58
            Gość portalu: aga napisał(a):

>
            > nawet szympanse by zrozumialy numeracje watkow, ech... ;)

Wojewódzki Ci się udziela ;), niepotrzebna złośliwośc.Dziewczynie się pomylilo,
            zdarza się:)

Cóz, ja byłam zdziwiona -rozwojem wydarzen dzisiaj. Stawaiłam na odejście Homa
            i potwornie żałuję, ze tak sie nie stało :((. Kunc mnie denerwowała, ale mimo
            wszystko, jej wystepy stoją na wyzszym poziomie wokalnym niz pana Homa :))

szkoda, ze nie ma Hani.
            eh
            :(
            • Gość: aga Re: IDOL 3.0 IP: *.crowley.pl 02.02.03, 23:08
              Gość portalu: MArgaret napisał(a):

> Gość portalu: aga napisał(a):
              >

> > nawet szympanse by zrozumialy numeracje watkow, ech... ;)
              >
              > Wojewódzki Ci się udziela ;), niepotrzebna złośliwośc.Dziewczynie się
              pomylilo,
              >
              > zdarza się:)

alez nie ja wymyslilam to o szympansach;))

zgadzam sie z toba w calej rozciaglosci jesli chodzi o homa i gosie
      • Gość: mkw po wynikach IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.32.* 02.02.03, 22:51
        wojewodzki i leszczu zachowali sie jak przedszkolaki
        • Gość: Michał A kto odpadł ????????????????????? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 22:53
          Wnioskuję, że nie Totoszko !
          • krasnoludek1 Re: A kto odpadł ????????????????????? 02.02.03, 22:53
            Gosia
            • Gość: Michał A ten debil Hom został IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 22:56
              Przecież dzisiaj zupełnie się zbłaźnił
              Idiolem zostanie on albo Totoszko i to będzie gwóźdź do trumny tego programu.
              • Gość: koliber Re: A ten debil Hom został IP: 149.156.12.* 02.02.03, 22:57
                No i dobrze.
                Jaki naród, jakie Ich Troje taki IDOL.
                Jaki HOm taki polski Cham.
        • Gość: k Re: po wynikach IP: 62.244.134.* 02.02.03, 22:55
          niby zabawa ale jury jakoś mało zabawne-bierze ciężki szmal a jak coś nie tak
          to zwija zabawki i do domu...
        • Gość: kataryna Re: po wynikach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 22:55
          Gość portalu: mkw napisał(a):

> wojewodzki i leszczu zachowali sie jak przedszkolaki

A co zrobili?
          • Gość: mkw Re: po wynikach IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.32.* 02.02.03, 22:57
            Gość portalu: kataryna napisał(a):

> Gość portalu: mkw napisał(a):
            >
            > > wojewodzki i leszczu zachowali sie jak przedszkolaki
            >
            > A co zrobili?

Leszczynski powiedzial, ze jak Gosia odpadnie, to on wychodzi. No i wyszedl.
            Obaj wyszli, obrazeni.
    • Gość: YANE SZOK!!! IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 02.02.03, 22:52
      Jestem w ciezkim szoku!!!! Luuuudzie co sie z wami dzieje??? Bosz powinnam miec
      moze pretensje do siebie bo nigdy nie glosowalam, ale tu jest cos nie w
      porzadku. Zastanawiam sie czy jest sens ogladac dalej ten program. Obawiam sie,
      ze wygra Hom albo Totoszko, a to bylaby calkowita zalamka :((( Smutno mi jakos
      (mimop, ze Idol to niby zabawa, ale jakos malo smieszna).
      • krasnoludek1 DZISIAJ POWINIEN WYLECIEC HOM!!!! 02.02.03, 22:53
        i tyle

szkoda Gosi
        • Gość: drug Re: DZISIAJ POWINIEN WYLECIEC HOM!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.03, 22:55

To jest jakas pomylka!!!!!!!!!!!!! Odpada dziewczyna, ktora powinna byla wygrac
          ten program!!! Dzisiaj zdecydowanie musial odpasc Hom, bo juz za daleko
          zaszedl. Paranoja!!!
      • Gość: verbena Re: SZOK!!! IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 22:54
        Część jury po ogłoszeniu wyników pokazała prawdziwą klasę. Po prostu wyszli
        olewając widzów. No, no! A niby inteligentni ludzie...
        • Gość: YANE Re: SZOK!!! IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 02.02.03, 23:01
          Wiesz mysle, ze moze nie byli zbyt kulturalni, ale mowiac szczerze co to za
          publicznosc? Oni sie z tymi ludzmi nie identyfikuja, ja zreszta tez nie. Widac,
          ze najbardziej ludzie lubia tandete i prowincjonalny szyk (M.Totoszko). I te
          uwagi odnosze nie tylko do tego jak byl dzisiaj ubrany (pewnie wina
          kostiumologa), ale do caloksztaltu jego zachowania i sposobu spiewania. Nie
          moja estetyka.
        • Gość: aga wcale nie szok IP: *.crowley.pl 02.02.03, 23:05
          gosia moze podziekowac jury za odpadniecie. dziwne, ale leszcz jako niedoszly
          socjolog powinien rozumiec, ze sami przeholowali z ta pewnoscia, ze gosia
          wygra program.
          poza tym o wiele bardziej mi zal teraz totoszki, ktoremu przykleili nie
          wiedziec czemu nalepke tandeciarza, ktorym absolutnie nie jest.
          a juz zupelnie glupie bylo ich (jurorow) zachowanie po ogloszeniu wynikow ://
          brawo, brawo, a sami mowia ze to zabawa ://

ech, dlaczego nie odpadl hom...
    • _peper Hipokryzja jurorów 02.02.03, 23:23
      Od początku prawie faworyzują Krzyśka i Gosię. I to bez względu na to jak niski
      wokalnie i wizualnie poziom zaprezentują.
      Nie oszukujmy się, to oni wypadli dziś najsłabiej a mimo to ich błędy wytykane
      były pozostałym uczestnikom (nie po raz pierwszy).
      Gosia - sztywna, bez życia, na jednym oddechu, bez wyrazu.
      Krzysiek - jeden wielki cyrk, taki niedorobiony pajac, nadaje się tylko do
      metalu - gdy mu zarost się pojawi.
      Totoszkę Wojewódzki obśmiał za garnitur...A czy jego najwyrażniej delikatny
      gust nie podrażnił widok 16 letniej pannicy wymalowanej jak prostytutka z
      westernu?
      Poziom wszystkich uczestników idola 2 jest niski - jednak równie niskie jest
      zachowanie jury.
      • Gość: Sam nie wiem Re: Hipokryzja jurorów IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 23:31
        _peper napisała:

> Krzysiek - ... nadaje się tylko do

> metalu .

Zalew nie ukrywa, ze tak wlasnie jest...Nie strzela haslami typu " staralam sie"

" tak czuje w swoim sercu", tylko jak mu klimat nie pasuje, nie probuje sie na
        sile w niego wcisnac!!! co do gosi - od poczatku twierdzilem, ze jest nudna, z
        reguly zamykaly mi sie oczy w czasie jej " koncertow".
        • _peper Re: Hipokryzja jurorów 02.02.03, 23:37
          Gość portalu: Sam nie wiem napisał(a):

> Zalew nie ukrywa, ze tak wlasnie jest...Nie strzela haslami typu " staralam
          sie
          > "
          >
          >
          > " tak czuje w swoim sercu", tylko jak mu klimat nie pasuje, nie probuje sie
          na
          > sile w niego wcisnac!!!

No właśnie...Tymczasem jurorzy postępują odwrotnie. Wciskają go w każdą
          konwencję i nie widzą jego braków. I to mnie w tej edycji denerwuje.
          (oprócz ogólnie szerokiej słabizny pozostałych uczestników ;))))
    • Gość: mushanakoji Re: IDOL 3.0 IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 23:39
      program Idol to w chwili obecnej permanentna tandeta bedaca doskonalym
      przykładem było nie byłoo, ale tendetnego gustu spoleczenstwa polskiego.
      dziwne, że dziewczyna śpiewająca niebanalnie, w klimatach smoothjazzowych
      odpadla?

mnie to w ogóle nie dziwi. żaden szok. wygra i tak Totoszko wpisujący się jak
      ulał w tandetę i gusta polsatowej dźwiękoobrazowni.

o Kunc bym sie nie martwił. poradzi sobie, całe szczescie, że bez etykietki
      tandetnego 'Idola'.
      • Gość: Unimil Re: IDOL 3.0 IP: 80.51.254.* 02.02.03, 23:46
        > o Kunc bym sie nie martwił. poradzi sobie, całe szczescie, że bez etykietki
        > tandetnego 'Idola'.

Dokladnie.

Ten program, ktory teraz leci w Polsacie to juz nie jest "Idol". To "Tandetol".
        Polskie spoleczenstwo jak widac ma gust gorszy od mojego psa.

Nie pozdrawiam tej czesci spoleczenstwa, ktora glosowala na Homa czy Totoszke.
      • Gość: aga Re: IDOL 3.0 IP: *.crowley.pl 02.02.03, 23:49
        takie krzywdzace opinie, jakie wlasnie wyglaszasz na temat totoszki i jakie
        wyglaszalo jury sprawily, ze odpadla skadinad bardzo dobra gosia. po prostu
        publicznosc broni innych uczestnikow przed nieslusznymi zarzutami i glosuje na
        nich, bo widzi, ze sa krzywdzeni. a gosia byla tylko chwalona i to, mysle,
        troche na wyrost.
        • Gość: MaW Re: IDOL 3.0 IP: 213.172.174.* 03.02.03, 22:24
          Hom przechodzi dalej bo jury jedzie po nim strasznie a ludzie robią na złość.
          Co do Gosi. Odpadła bo ją mocno chwalono ale i dlatego, że każda śpiewana
          piosenka brzmi tak samo. Tam nie ma żadnego zycia. Nuda, lekkie zawieszanie
          głosu w końcówkach i to wszystko. Spać sioę chce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka