Gość: lok IP: *.37.76.212.in-addr.arpa.auth-el-0209568.acn.pl 03.02.03, 18:46 Taki klonek M. Wisniewskiego, spiewac nie umi, ale szol robi, ze ho, ho!!! Nadaje sie do Chipendailssow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Goka Re: Hom- superwiesniak IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 19:42 Nawet do Chipendeilsaów by Go nie wzieli, bo tam trzeba mieć przynajmniej wygląd-a On jak zdejmie okukulary to wygląda jak mała, biała świnka. Budowy Achilesa też nie ma, głos też nie ten-On nie ma nic ciekawego!!! I tylko miejsce zajmuje tym bardziej utalentowanym-do domu z nim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
machiavelli1 A mnie sie podoba Hom 03.02.03, 20:22 Ma fajne koszulki i ciekawe poczucie humoru i jakąś klasę. A i miło popatrzeć gdyby nie te okulary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homufka Re: Hom- superwiesniak IP: *.MAN.atcom.net.pl 04.02.03, 15:57 a mnie sie Hom bardzo podoba. oooo, a co? nie mozna?? i wcale fanka ich3 nie jestem. ale po co ja sie tlumacze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homufka Hom jest ok, odczepcie sie od Homa!!! IP: *.MAN.atcom.net.pl 04.02.03, 15:58 kur* zapomnialam temat zmienic. poprawiam sie. Odpowiedz Link Zgłoś