susanah1 17.07.06, 00:12 Czy ktoś to dziś oglądał? Proszę, powiedzcie jak sie kończy ten film, bo musiałam wyjść 20 min przed zakończeniem. wiem, że to trochę głupie, ale chciałabym wiedzieć. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uhu_an Re: Biała squaw 17.07.06, 10:13 od razu pisze, ze filmu wczoraj nie ogladalam, a kiedys tam. moze to blad, ze zaraz napisze zakonczenie, bo moze okazac sie jednak nie tym filmem. skonczylo sie tak: główna bohaterka(z ta druga przyjacółka) w koncu zostały odbite przez kawalerzystów. kazda wróciła do swojego męza. jednak główna boh., jakos nie mogła sie przyzwyczaić do dawnego życia. ciagle rozpamiętywała zycie w wigwamie i indianina. w koncu do niego uciekla. Mąż nie byl zadowolony, ale widząc jej cierpienie pozwolił jej odejsc. to chyba ten film(mam taką nadzieje). Odpowiedz Link Zgłoś
lalalab Re: Biała squaw 18.07.06, 13:11 tak, to ten :) też go oglądałam w niedzielę. A jak ta ruda odeszła od męża to nie mogła odnaleźć obozu Indian, bo ich oczywiście wojsko pognało, ale jej ukochany nie odszedł tylko modlił się żeby ją ujrzeć. I jak ujrzał, to myślał że to sen...a ta do niego, że nie sen, bo czy sen mógłby go całować i kochać? i taki koniec...pięknyyyy :)) Odpowiedz Link Zgłoś