Dodaj do ulubionych

mam schize na punkcie ilony

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 08:07
zajebista laska;sliczna i piekielnie inteligentna!
ilonko!pozdrawiam CIE!!
Obserwuj wątek
    • Gość: marzena Re: mam schize na punkcie ilony IP: *.imp.gda.pl 30.10.01, 08:15
      jesteś kobietą? dziwne, ze tak o niej piszesz, ze jest śliczna. Ma wyjatkowy
      typ urody, jednak jak dla mnie nie jest ładna. Może masz klapki na oczach co?
      • Gość: ava Re: mam schize na punkcie ilony IP: *.dip.t-dialin.net 30.10.01, 08:29
        Fakt sliczna to ona nie jest....ale za to jest szczera i stanowcza a to jest
        wazny atut kobiety....
        • Gość: marzena Re: mam schize na punkcie ilony IP: *.imp.gda.pl 30.10.01, 08:38
          owszem, ma wyraźny charakter, ale czy ona taka silna to tez nie wiem:)
          pozdrawiam
          • Gość: iga Re: mam schize na punkcie ilony IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 10:39
            nie jestem pewna, czy szczerość jest najważniejszą cechą kobiety, zawsze
            myślałam, że kobiecość.
      • Gość: aidka Re: mam schize na punkcie ilony IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 12:29
        Gość portalu: marzena napisał(a):

> jesteś kobietą? dziwne, ze tak o niej piszesz, ze jest śliczna. Ma wyjatkowy
        > typ urody, jednak jak dla mnie nie jest ładna. Może masz klapki na oczach co?

Klapki na oczach, bo ma inne zdanie, niż Ty ?
        aidka
    • Gość: annka Re: mam schize na punkcie ilony IP: 213.186.87.* 30.10.01, 12:22
      a wlasnie ze jest ladna.koniec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka