Gość: annka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 08:07 zajebista laska;sliczna i piekielnie inteligentna! ilonko!pozdrawiam CIE!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marzena Re: mam schize na punkcie ilony IP: *.imp.gda.pl 30.10.01, 08:15 jesteś kobietą? dziwne, ze tak o niej piszesz, ze jest śliczna. Ma wyjatkowy typ urody, jednak jak dla mnie nie jest ładna. Może masz klapki na oczach co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ava Re: mam schize na punkcie ilony IP: *.dip.t-dialin.net 30.10.01, 08:29 Fakt sliczna to ona nie jest....ale za to jest szczera i stanowcza a to jest wazny atut kobiety.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam schize na punkcie ilony IP: *.imp.gda.pl 30.10.01, 08:38 owszem, ma wyraźny charakter, ale czy ona taka silna to tez nie wiem:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: mam schize na punkcie ilony IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 10:39 nie jestem pewna, czy szczerość jest najważniejszą cechą kobiety, zawsze myślałam, że kobiecość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aidka Re: mam schize na punkcie ilony IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 12:29 Gość portalu: marzena napisał(a): > jesteś kobietą? dziwne, ze tak o niej piszesz, ze jest śliczna. Ma wyjatkowy > typ urody, jednak jak dla mnie nie jest ładna. Może masz klapki na oczach co? Klapki na oczach, bo ma inne zdanie, niż Ty ? aidka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annka Re: mam schize na punkcie ilony IP: 213.186.87.* 30.10.01, 12:22 a wlasnie ze jest ladna.koniec. Odpowiedz Link Zgłoś