Gość: Kuba W. IP: *.acn.waw.pl 10.02.03, 01:46 Kto wygra IDOLA, ja obstawiam Totoszkę, mimo że wcześniej nie podobał mi się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alt Re: No i kto wygra IDOLA ? IP: *.chello.pl 10.02.03, 02:20 Oczywiście Krzysiek! :)))))))))))))) Chłopak jest jeszcze bardzo młody, ale przynajmniej wie czego chce. Absolutnie nie zgadzam się z tymi, którzy twierdzą, że "idol" powinien umieć zaśpiewć wszystko. Otóż myślę, żę jest wręcz przeciwnie - mamy już jednego "wszechstronnego" idola, czyz nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cordec Re: No i kto wygra IDOLA ? IP: mail:* / 192.168.1.* 11.02.03, 11:13 wlasnie dlatego ze nie trafie ksysia, zycze mu aby wygral. bmg go zniszcy, nigdy nie zgodzi na wydanie takiej plyty jak chcialby nagrac, a jezeli bedzie z nimi negocjowac to nagranie plyty przeciagnie sie baardzo dlugo i moze zdazymy zapomiec;) niech wygra... Odpowiedz Link Zgłoś
la_passionata Re: No i kto wygra IDOLA ? 11.02.03, 11:36 Gość portalu: cordec napisał(a): > wlasnie dlatego ze nie trafie ksysia, zycze mu aby wygral. A czym trafisz Krzysia? Chyba BMG bedzie w tym lepsze ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
verroniqe Re: No i kto wygra IDOLA ? 12.02.03, 09:47 Gość portalu: cordec napisał(a): > wlasnie dlatego ze nie trafie ksysia, zycze mu aby wygral. bmg go zniszcy, > nigdy nie zgodzi na wydanie takiej plyty jak chcialby nagrac, a jezeli bedzie z > > nimi negocjowac to nagranie plyty przeciagnie sie baardzo dlugo i moze zdazymy > zapomiec;) też tak myślę po odejściu - odpadnięciu kilku osób ten program stracił sens i pewnie wygra Hom :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimi Re: No i kto wygra IDOLA ? IP: *.icpnet.pl 15.02.03, 12:27 HOMiczek górą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: No i kto wygra IDOLA ? IP: *.acn.waw.pl 10.02.03, 20:38 Fremantle Polska pod wzgledem finansowym za oddane sms-y na poszczegolnych uczestnikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: No i kto wygra IDOLA ? IP: 217.98.123.* 10.02.03, 21:05 W obecnej sytuacji wcale nie będę zaskoczona jeśli zwycięzcą zostanie Bartek Hom! a Totoszko faktycznie sie wyrobił. Na początku mnie drażnił, traktowałam go jak marną kopię (wizualnie) Króla, ale obecnie nie mam mu nic do zarzucenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluta Re: No i kto wygra IDOLA ? IP: 212.76.37.* 10.02.03, 21:37 Wygra klon Wiśniewskiego, ulubieniec piszczacych panienek- HOM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roma Re: No i kto wygra IDOLA ? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 12:59 Wszystko jedno kto wygra. Wszyscy są ulizani i jakby spod jednej prasy, nawet ten niegrzeczny Krzysio ma "luz kontrolowany". Fajna była Gosia Kunc, ale to klasyczna artystka niszowa, coś a la DIDO, mogliby jej zrobić krzywdę gdyby wygrała, bo pewnie wymusiliby na niej żeby odśpiewała "Zmień siebie II". Agnieszka Szewczyk też była trochę trudniejsza w odbiorze. Hom jest nudny i kokieteryjny, przeleci pewnie jak kometa i za dwa lata nikt nie będzie sobie umiał przypomniec jak się nazywał. Totoszko to klasyczny "pin'up boy" i pewnie wygra, małolaty to straszna siła... Smukowa pewnie będzie telepać się po różnych rewiach i musicalach, ona ma typową mentalność aktoreczki stukającej do każdych drzwi Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: No i kto wygra IDOLA ? 11.02.03, 16:51 Ja bym chciałam, żeby wygrał Bartek Hom. Mam gdzieś jego koszulki, dowcipy, styl sceniczny itp itd. To po prostu niezwykle sympatyczny, dowcipny, inteligentny facet. A tak na marginesie to moją fawortyką była Hania Stach. A Homika po prostu lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Krzysiek Zalewski 14.02.03, 10:53 Bo ma spory "twardy" elektorat (jeśli dobrze pamiętam nigdy nie był w końcowej dwójce przy ogłaszaniu wyników) oraz jest od początku koncertów faworyzowany przez jury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sixa Re: No i kto wygra IDOLA ? IP: *.acn.pl 14.02.03, 12:47 hom - niestety moim idolem byla i jest hania stach - juz od spin clubu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajk Re: No i kto wygra IDOLA ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.03, 10:12 obawiam sie ze Totoszko :( Zgadzam sie ze malolaty to wielka sila! I dzieki ich szalenczym smsom Totoszko wygra! I pewnie w porownaniu z jego albumem plyta A.Janosz bedzie bardzo ambitna i niekomercyjna! To bedzie polski enrique dla 14-latek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonic Re: No i kto wygra IDOLA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 13:49 Gość portalu: narew napisał(a): > najlepszy najlepsi juz odpadli ... 1 Zalewski 2 Hom 3 Totoszko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: No i kto wygra IDOLA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 13:59 Z wyników dotyczczasowych koncertów wynika kolejność - 1. Zalewski 2. Hom. 3. Totoszko. Ale przypominam że w pierwszej edycji tak samo logiczna wydawała się kolejność - 1. E. Flinta 2. A. Janosz 3. S. Wydra. A jak było wszyscy wiemy. Wszystko się może zdarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa Re: No i kto wygra IDOLA ? IP: *.acn.pl / 10.68.4.* 15.02.03, 14:13 W poprzedniej edycji tak wyszło bo wszyscy byli pewni, że Ewelina wygra ale w sumie i tak wszyscy wydali płyty więc zwycięstwo nie miało żadnego znaczenia. A ja i tak czekam z utęsknieniem na 24 marca na płytę Flinty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JO Pomylilo sie z reality show IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 15:16 Jesli ktos pisze, ze ma wygrac Hom, bo jest fajny, inteligentny itop. - przypominam: TO NIE BIG BROTHER 4 ale IDol!!! Konkurs wokalno - artystyczny. I inne cechy sa wazne... Odpowiedz Link Zgłoś