annakrystyna 06.08.06, 20:14 Dziewczynki występują na każdym festiwalu, a poziom ich występów na żywo jest tragiczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syriusz_wielki Re: Blog 27 - kto ich lansuje? 06.08.06, 21:20 sam nie rozumiem, kto takie coś lansuje :-) widziałem ten szit, teraz w Sopocie. Dno dna.Kompletne beztalencie. Ale w tego typu " imprezach muzycznych " jak Sopot, Opole to norma. Odpowiedz Link Zgłoś
konopielka80 Re: Blog 27 - kto ich lansuje? 07.08.06, 11:14 jedna z nich ma tatusia w jakims wydawnictwie plytowym... Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Blog 27 - kto ich lansuje? 07.08.06, 11:20 każde pokolenie ma wlasny szajs - jak śpiewa wielki 'skawa' a kto lansował fronczewsko?, kukulsko?, sadosko? kowalsko? Odpowiedz Link Zgłoś
ginny22 Re: Blog 27 - kto ich lansuje? 07.08.06, 11:21 Generalnie rodzice obu są związani z branżą - ktoś pracuje w wytwórni płytowej, ktoś jest muzukiem Lady pank. Odpowiedz Link Zgłoś
wrocek71 Re: Blog 27 - kto ich lansuje? 07.08.06, 14:56 ktoś pracuje w wytwórni płytowej, > > ktoś jest muzukiem Lady pank. To jedna i ta sama osoba:) Nazywa się Jarek Szlagowski, jest byłym perkusistą Lady Pank i jest w szefowstwie jednej z wytwórni. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.lordi Blog 27 powinien grac do kotleta!!! 07.08.06, 21:30 A nie na takich festivalach Odpowiedz Link Zgłoś
ginny22 Re: Blog 27 - kto ich lansuje? 08.08.06, 08:35 Coś mi sie plącze, że mamusia którejś też w wytwórni pracuje, w Sukcesie lipcowym był o tym cudnym zepsole artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Za młode to na festiwale 08.08.06, 00:29 Uczyć się, a nie skakać i udawać śpiewanie Chyba iż liczą, że dzięki Romkowi będą matury z automatu, jak teraz coca-cola Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Blog 27 - kto ich lansuje? 08.08.06, 10:46 a ja sobie walne małe votum separatum stary jestem, wyrosłem już z takich piosenek raczej ale słucha się tego nie najgorzej i zapada w pamięć bardziej niż 1001 takich samych piosenek o miłości jakie generalnie rządzą na tych naszych festiwalach Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Blog 27 - kto ich lansuje? 08.08.06, 13:58 słucha sie nie najgorzej? ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Blog 27 - kto ich lansuje? 08.08.06, 15:02 simply_z napisała: > słucha sie nie najgorzej? ;DDDD ehe, przy zachowaniu proporcji oczywiście reszta propozycji na tym konkursie sopockim była tak jednolita ze zlała mi sie w jedną całość i nic nie pamiętałem po 10 minutach od zakończenia całości płyt nie zamierzam kupowac;)) ale pomysł i młodzieńczy pazurek mi się w tym podobają:) mówię tu o tym utworze co był w Sopocie, nic innego nie słyszałem Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Blog 27 - kto ich lansuje? 08.08.06, 14:33 niezaleznie od poziomu (lub ich braku) to w tej chwili jedyny polski zespol(?), ktory istnieje poza granicami kraju wystepuja na niemieckich galach przemyslu muzycznego, a jak w maju bylem w Budapeszcie, to na wegierskim kanale muzycznym Blog27 lecial mniej wiecej co 1,5 godziny zawsze chcielismy, zeby swiat sie poznal na naszej muzyce, no i teraz mamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Blog 27 - kto ich lansuje? 08.08.06, 14:36 pe.es ostatnio na RAI trafilem na reklame fiata z ich coverem Uh La La La w tle a moze powinnismy uznac te dziewczynki za zemste za caly muzyczny badziew, jakim co roku racza nas inne kraje? jezeli sie dowiem, ze dotarly rowniez do Rumunii, to uznam, ze zemsta za O-Zone sie dokonala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Blog 27 - kto ich lansuje? 08.08.06, 14:38 Kubu, ale chyba nie o to nam chodziło... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Blog 27 - kto ich lansuje? 08.08.06, 15:00 te dwa przeboje "Uh lal lala " ( choć wolałam wersję Alexii) i "Hey boy"( ?? jakis taki tytuł_ nawet ,nawet ale na żywo -o Boże ,no i te ciuchy zawsze mi sie wydaje ,ze są brudne ale szczerze mowiąc zawsze bardziej rozśmiesza mnie ten chłopaczek z makijażem ,stojący w deszczu "Tokio Hotel ";))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Blog 27 - kto ich lansuje? 09.08.06, 00:44 tandeta i tania szmira godna podwórkowych małolatów i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Blog 27 - kto ich lansuje? 09.08.06, 23:17 Przecież odbiorcami muzyki tego calego Boga 27 nie są "stare konie" tylko młodzież,dzieci w zasadzie.Podoba sie im,słuchają tego,co komu to przeszkadza. Rynek i tak zrobi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Blog 27 - kto ich lansuje? 09.08.06, 23:18 Zjadłam L-miało być Bloga 27. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Blog 27 - kto ich lansuje? 10.08.06, 09:33 > Zjadłam L-miało być Bloga 27. Co by na to powiedział papa Freud? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Blog 27 - kto ich lansuje? 09.08.06, 23:30 No co hcesz od nich! To muj ólóbiony zespuł! Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Blog 27 - kto ich lansuje? 10.08.06, 10:38 Źle piszesz. Powinieneś napisać tak: Co ChCeSz Od NiCh??????? To MuJ UlÓbIoNy ZeSpUł!!!!!!!!!!!! Niech mi kto wytłumaczy, dlaczego oni w ten sposób piszą, bo mnie szlag trafia na widok tych literek wielkich i małych... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Blog 27 - kto ich lansuje? 10.08.06, 10:41 aasiek napisała: > Niech mi kto wytłumaczy, dlaczego oni w ten sposób piszą Bo mają coś z głowami? Odpowiedz Link Zgłoś