digiman 10.08.06, 11:45 www.press.pl/newsy/pokaz.php?id=6946 Nie mam dużo do zarzucenia tej kobiecie, ale wiem, ze ma ona sporo "fanów" na tym forum ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s.u.n.d.a.y Re: Magda Mołek poprowadzi Lekcję Stylu :D 10.08.06, 12:37 Nie skomentuję. Chociaż "Lekcja stylu", moim zdaniem, jest ogólnie drętwa i sztywna. Co z tego będzie...zobaczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Magda Mołek poprowadzi Lekcję Stylu :D 10.08.06, 12:39 jakos nigdy specjalnie tego programu nie lubiłam, ale czasem z nudów oglądałam. teraz na pewno nie włąćze tvn style w czasie jego nadawania:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolor16 Re: Magda Mołek poprowadzi Lekcję Stylu :D 10.08.06, 13:21 Mołek??? Jeszcze tam jej nie było???? Bo zdaje się obleciała już wszystkie telewizje? Odpowiedz Link Zgłoś
diorella Re: Magda Mołek poprowadzi Lekcję Stylu :D 11.08.06, 14:42 No cóż, po pierwsze hip hipp hurra za wywalenie Capponi, koszmar to straszny. Po drugie, Mołek (chociaż nie przepadam) na pewno bedzie lepsza od Montogomery i tej drugiej, co to za pomysł, żeby dziennikarki prasowe z kluskami w gębie wpychac do tiwi? Ta blodyna przy hości z Claudią Carlos też nieudana. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Magda Mołek poprowadzi Lekcję Stylu :D 11.08.06, 16:43 diorella napisała: > Mołek (chociaż nie przepadam) na pewno bedzie lepsza od Montogomery > i tej drugiej, co to za pomysł, żeby dziennikarki prasowe z kluskami w gębie > wpychac do tiwi? Ale Paszkowska to przecież radiowiec. :) Odpowiedz Link Zgłoś
uwaga_tramwaj Re: Magda Mołek poprowadzi Lekcję Stylu :D 11.08.06, 14:53 ten program śmieszny jest - nalewanie herbatki z porcelanki w porcelankę, nóżka na nóżkę, zero garbienia, hihi:D, "ekspert" kwaśniewska i jej "muoje panie". drętwota do kwadratu:D Odpowiedz Link Zgłoś
pinacolada77 Re: Magda Mołek poprowadzi Lekcję Stylu :D 11.08.06, 17:05 Co do Mołek w TVN style, to program lekcja stylu powinien prowadzic któś kto ten styl posiada. Ani dwie Panie (Montgomery i ta druga) za grosz jej nie miały. Calkowicie denerwujace i totalnie nie miejscu. Potworny był też program o gotowaniu z całą tą włoszka co niby gotuje. Kobieta straszna, denerwujaca i nieprzyjemna do kwadratu. Natomiast Salon piękności rewelacyjne. Obie panie bardzo ciekawie wszystko tłumaczą. Lubę go:)) Odpowiedz Link Zgłoś
magda.gro Re: Magda Mołek poprowadzi Lekcję Stylu :D 13.08.06, 19:44 bardzo się cieszę, że zdjęli te dwie kobity z Lekcji stylu. Szczególnie Montgomery jest ostatnią osobą, która powinna współwprowadzić ten program- nieprzyjemna, brak dykcji,otyła,zaniedbana, pozbawiona warsztatu dziennikarskigo i wulgarnie wyglądająca. Uważam, że Mołek w tym programie sprawdzi się. Cieszę się również, że Salon Piękności w dalszym ciągu utrzyma się w jesiennej ramówce. Odpowiedz Link Zgłoś
roxi_hart Re: Magda Mołek poprowadzi Lekcję Stylu :D 14.08.06, 09:53 A dlaczego nie ma "Musisz to miec" - ja chce zeby Jacykow wrocil bo jako jedyny z calego tam towarzystwa mial cos ciekawego do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Magda Mołek poprowadzi Lekcję Stylu :D 14.08.06, 10:41 czy to znaczy, że owa pani nie pojawi sie już w DDTVN?? Bo z jej i p. Pieńkowskiej powodu oglądam ten program co drugi tydzień. One sa po prostu nie do zniesienia. ----- Odpowiedz Link Zgłoś
magda.gro Re: Magda Mołek poprowadzi Lekcję Stylu :D 14.08.06, 13:08 To naj, naj, najlepszaaaaaaaaaaa informacja. Dzięki,że ktoś mądry z TVN wkońcu wziął po uwagę głosy i protesty widzów zdjął p.Pieńkowską z prowadzenia tego programu. Duet z Pieńkowską był nie dowytrzymania, dlatego większość ludzi poprostu sobie odpuszczała. No i niestety reklamodawcy też!!!! Odpowiedz Link Zgłoś