Dodaj do ulubionych

JUREK TY JESTEŚ ZA PORZĄDNIUTKI!!!!

IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 04.11.01, 20:33
jak słucham tego faceta, to mi się flaki wywracają. jak można być tak
beznadziejnie ułożonym, tak wystudiowanym????
i ta elokwencja!!!
a nie wie, co to konformista!
beznadziejny jest ten gość do n-tej potęgi!!!
i nic mu nie pomoże ta ładna buźka i te muskuły!
do kitu!
i do domu!
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: JUREK TY JESTEŚ ZA PORZĄDNIUTKI!!!! IP: *.chello.pl 04.11.01, 20:53
      Jaka elokwencja? Człowiekowi elokwentnemu ubieranie swoich myśli w atrakcyjnie
      stylistycznie słowa przychodzi łatwo, owszem czasem zastanawia się nad tym jak
      coś powiedzieć, ale nie zacina się co drugie słowo, aby desperacko poszukać
      jakiegoś długiego i niezrozumiałego słowa, a Jureczkowi zdarza się to
      nagminnie. Elokwencja to umiejętność zarówno wyszukanego jak i atrakcyjnego
      wyrażania swoich myśli.

Przy czym sama zawartość merytoryczna danego wywodu też nie jest bez znaczenia.
      A Jurek prawi same komunały i łudzi się, że wszyscy kupią te oczywistości.

Question Mark
    • Gość: Alla Re: JUREK TY JESTEŚ ZA PORZĄDNIUTKI!!!! IP: *.demon.nl 04.11.01, 21:37
      Osobiscie nie znosze Jurka i baaaardzo sie dziwie, dlaczego pomimo tylu
      nominacji on tam jeszcze siedzi. Na forum to wyglada, ze nikt go nie lubi, w
      sondazach to samo, golym okiem widac ze facet jest nudny, nieszczery i sluchac
      go sie NIE DA, a zawsze wygrywa. Nie wiem. Obawiam sie, ze gdyby stanal w
      zawody z Irkiem, to tez by wygral. Jak to jest i dlaczego??
      • Gość: iga Re: JUREK TY JESTEŚ ZA PORZĄDNIUTKI!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 23:05
        To proste. W spoleczeństwie istnieją pewne normy zachowania. Taką normę
        zachowuje Jurek, Irek nie.
      • Gość: wiberg Re: JUREK TY JESTEŚ ZA PORZĄDNIUTKI!!!! IP: *.pekao.com.pl 05.11.01, 10:04
        Myślę, że za Jurkiem głosują całe jego Pabianice i okolice oraz strażacy. Bo
        przecież inni normalni ludzie nie wydadza paru złotych za tym palantem! To jest
        najbardziej nieszczera osoba w BB2. Wszystko co robi jest totalnie wystudiowane
        i przemyślane. Najbardziej denerwują mnie jego szklące się bez przerwy oczy.
        Przecież wiedział, że idąc do BB nie będzie miał kontaktu z rodziną. Denerwują
        mnie też jego wypowiedzi - duzo słów, mało treści, zero szczerości. Wszystko
        pod publiczkę. Juz miałem nadzieję, że wyleci poprzednim razem, a on pokonał
        Ilonę, moją ulubienicę. Co zrobić, żeby go wyrzucić? Macie jakieś pomysły?
        • Gość: Geralt Re: JUREK TY JESTEŚ ZA PORZĄDNIUTKI!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.11.01, 10:38
          Przyjmując, że cała ta zabawa nie jest ustawiona to chyba wystarczyłoby aby
          Jurek (czyli męska wersja Alicji) został nominowany np. z Dawidem czy
          Wojtkiem . Moim zdaniem mógłby wtedy paść.
          Przy jeszcze jednej nominowanej osobie może zostac , niestety.
        • Gość: dżastina Re: JUREK TY JESTEŚ ZA PORZĄDNIUTKI!!!! IP: *.acn.waw.pl 05.11.01, 10:45
          Gość portalu: wiberg napisał(a):

> Myślę, że za Jurkiem głosują całe jego Pabianice i okolice oraz strażacy. Bo
          > przecież inni normalni ludzie nie wydadza paru złotych za tym palantem! To jest
          >
          > najbardziej nieszczera osoba w BB2. Wszystko co robi jest totalnie wystudiowane
          >
          > i przemyślane. Najbardziej denerwują mnie jego szklące się bez przerwy oczy.
          > Przecież wiedział, że idąc do BB nie będzie miał kontaktu z rodziną. Denerwują
          > mnie też jego wypowiedzi - duzo słów, mało treści, zero szczerości. Wszystko
          > pod publiczkę. Juz miałem nadzieję, że wyleci poprzednim razem, a on pokonał
          > Ilonę, moją ulubienicę. Co zrobić, żeby go wyrzucić? Macie jakieś pomysły?

Tak, wrzucić gaśnicę do ogródka. Pani Ada poddała dobry pomysł. A Naczelnik nie
          powinien teraz być zbyt łaskawy - wywalić od razu!
          Nawet nic nie trzeba będzie pisać na tej gaśnicy. No, jeśli już to: "Ugaś pożar
          mej miłości. Podpisane: Marzena, żonka".
    • Gość: Rita Re: JUREK TY JESTEŚ ZA PORZĄDNIUTKI!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.11.01, 10:47
      zgadzam się z tobą, to jest typ na którego widok mozna pawia puścić, a gdy
      rzuci jakiś tekst, to się przekręcić ze smiechu...Żalosne jest, ze on uzywa
      słow, których własciwych znaczeń nie rozumie. Jego cała gadka, to wyświechtane,
      obiegowe frazesy, których uzywa bez sensu i którymi, siląc sie na
      intelektualistę, usiluje przykryć swoją tępotę, i niemozność wyartykuowania
      czegoś madrego,tak poprostu od siebie.
      • Gość: Ula Re: JUREK TY JESTEŚ ZA PORZĄDNIUTKI!!!! IP: *.teleton.pl 05.11.01, 10:54
        Gość portalu: Rita napisał(a):

> zgadzam się z tobą, to jest typ na którego widok mozna pawia puścić, a gdy
        > rzuci jakiś tekst, to się przekręcić ze smiechu...Żalosne jest, ze on uzywa
        > słow, których własciwych znaczeń nie rozumie. Jego cała gadka, to wyświechtane,
        >
        > obiegowe frazesy, których uzywa bez sensu i którymi, siląc sie na
        > intelektualistę, usiluje przykryć swoją tępotę, i niemozność wyartykuowania
        > czegoś madrego,tak poprostu od siebie.

Jurek po prostu znudzil sie praca strazaka i kreuje sie na polityka, tzn. mowic
        bardzo duzo, zupelnie nie na temat i nie powiedziec nic sensownego, natomiast
        blyszczec elokwencja i wypowiadac zdania, ktorych nawet on sam nie rozumie. Oto
        caly Jurek.
    • Gość: Isa Re: JUREK TY JESTEŚ ZA PORZĄDNIUTKI!!!! IP: 212.14.34.* 05.11.01, 15:59
      Zgadzam sie z Toba! Jureczek Niemal Idealny, ale wlasnie "niemal"... A jak
      odebrac napastliwosc w czasie dyskusji? Zauwazyliscie, ze Jurek nie potrafi
      spokojnie przyjac slow krytyki? Zaraz atakuje krytykanta, chociaz czesto osoby
      te maja racje. Poza tym jego wladczosc staje sie nie do zniesienia i Mr Fireman
      bedzie non-stop dostawal nominacje. Pozdrawiam
      • Gość: Ula Re: JUREK TY JESTEŚ ZA PORZĄDNIUTKI!!!! IP: *.teleton.pl 05.11.01, 16:11
        A jeszcze te jego ciagle zalzawione oczeta, jakiz to on jest wrazliwy. I co dwa
        wyrazy te jego slynne "eee", "yyy" itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka