sonny_crocket 01.09.06, 22:07 na polskie miami vice niestety musimy jeszcze poczekać:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
era77 Re: Kryminalna jesień... 01.09.06, 22:14 No niestety to co teraz kręcą to szajs i tandeta. Nawet nie ma porównania do filmów sprzed 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
gabsu a glina??? 01.09.06, 22:23 byl zdecydowanie najlepszym serialem w swojej klasie. Odpowiedz Link Zgłoś
amosild no właśnie 02.09.06, 09:44 Dla mnie też ten serial byl najlepszy z ostatnio pokazywanych. Mroczny, mocny i świetnie zagrany. Oczywiście Oficer też nie był zły ale jednak kontynuację Gliny obejrzałbym najchętniej. Odpowiedz Link Zgłoś
jedynataka Re: no właśnie 02.09.06, 11:12 Na pewno obejrzę przynajmniej raz kontynuację Oficera, ale tak na prwdę to tęsknię do dobrego serialu kryminalnego, gdzie krew się nie leje, mało biegają, za to dużo myślą. Tylko jak pokazać to myślenie i jeszcze utrzymać widza przez godzinę? Chyba się rozmarzyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: a glina??? 02.09.06, 11:23 Kiedyś wspominali, że Glina doczeka się kontynuacji. Niech się jednak nie spieszą. Lepiej poczekać niż dostać marny sequel. Odpowiedz Link Zgłoś
pojep Re: Kryminalna jesień... 02.09.06, 00:39 Autor tekstu chyba nie wie czym jest gatunek zwany "kryminalem" - kryminalem byl "Columbo", ale nie sa nimi filmy wymienione przez autora. Autor pisze co najwyzej o filmach sensacyjnych, nazwijmy je kryminalnymi sensacjami. Nie sa niczym wiecej, kryminal to jest pewna gra, a nie buch buch, pare slow na 'k', gleba, gleba. Prawdziwych kryminalow sie juz nie robi, tylko takie sensacje jak 'w11' czy 'pitbull'. Nie mowie, ze np. 'pitbull' byl zlym filmem, wrecz przeciwnie, byl swietnym filmem - ale w swoim gatunku, a tym gatunkeim nie jest niestety 'kryminal'. Osobiscie jestem wielkim fanem serialu 'Columbo' - zapraszam do tego topicu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=47690413 Odpowiedz Link Zgłoś
pmonroe Polskie Miami Vice 02.09.06, 04:42 Idz do jakiejkolwiek dyskoteki w jakims wiekszym polskim miescie to przezyjesz emocje wieksze niz na filmie, uwazaj jednak, w polskim nocnym klubie moga cie mocno pobic lub nawet zabic naprawde, nie na niby. Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: Polskie Miami Vice 02.09.06, 09:33 najlepsze są takie ekskluzywne kluby gdzie jest ochrona grypsująca - tylko drogo bywa, (drogie piwo + dentysta + strata teczki i portfela), ale za emocje niestety trzeba płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Kryminalna jesień... 02.09.06, 09:29 a co z kontynuacją "Gliny"? Miała być! Już się cieszyłem na kolejne bryzgające mózgi i nadgnite zwłoki, a tu lipa? Odpowiedz Link Zgłoś