Dodaj do ulubionych

Kryminalna jesień...

01.09.06, 22:07
na polskie miami vice niestety musimy jeszcze poczekać:(
Obserwuj wątek
    • era77 Re: Kryminalna jesień... 01.09.06, 22:14
      No niestety to co teraz kręcą to szajs i tandeta. Nawet nie ma porównania do
      filmów sprzed 15 lat.
    • gabsu a glina??? 01.09.06, 22:23
      byl zdecydowanie najlepszym serialem w swojej klasie.
      • amosild no właśnie 02.09.06, 09:44
        Dla mnie też ten serial byl najlepszy z ostatnio pokazywanych. Mroczny, mocny i świetnie zagrany. Oczywiście Oficer też nie był zły ale jednak kontynuację Gliny obejrzałbym najchętniej.
        • jedynataka Re: no właśnie 02.09.06, 11:12
          Na pewno obejrzę przynajmniej raz kontynuację Oficera, ale tak na prwdę to
          tęsknię do dobrego serialu kryminalnego, gdzie krew się nie leje, mało biegają,
          za to dużo myślą. Tylko jak pokazać to myślenie i jeszcze utrzymać widza przez
          godzinę? Chyba się rozmarzyłam.
      • jorge.martinez Re: a glina??? 02.09.06, 11:23
        Kiedyś wspominali, że Glina doczeka się kontynuacji. Niech się jednak nie
        spieszą. Lepiej poczekać niż dostać marny sequel.
    • irini Kryminalna jesień... 01.09.06, 22:45
      No ja niestety nie lubię kryminałów.
    • pojep Re: Kryminalna jesień... 02.09.06, 00:39
      Autor tekstu chyba nie wie czym jest gatunek zwany "kryminalem" - kryminalem byl
      "Columbo", ale nie sa nimi filmy wymienione przez autora. Autor pisze co
      najwyzej o filmach sensacyjnych, nazwijmy je kryminalnymi sensacjami. Nie sa
      niczym wiecej, kryminal to jest pewna gra, a nie buch buch, pare slow na 'k',
      gleba, gleba. Prawdziwych kryminalow sie juz nie robi, tylko takie sensacje jak
      'w11' czy 'pitbull'. Nie mowie, ze np. 'pitbull' byl zlym filmem, wrecz
      przeciwnie, byl swietnym filmem - ale w swoim gatunku, a tym gatunkeim nie jest
      niestety 'kryminal'.
      Osobiscie jestem wielkim fanem serialu 'Columbo' - zapraszam do tego topicu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=47690413
    • pmonroe Polskie Miami Vice 02.09.06, 04:42
      Idz do jakiejkolwiek dyskoteki w jakims wiekszym polskim miescie to przezyjesz
      emocje wieksze niz na filmie, uwazaj jednak, w polskim nocnym klubie
      moga cie mocno pobic lub nawet zabic naprawde, nie na niby.
      • gagapapa Re: Polskie Miami Vice 02.09.06, 09:33
        najlepsze są takie ekskluzywne kluby gdzie jest ochrona grypsująca - tylko
        drogo bywa, (drogie piwo + dentysta + strata teczki i portfela), ale za emocje
        niestety trzeba płacić.
    • gagapapa Kryminalna jesień... 02.09.06, 09:29
      a co z kontynuacją "Gliny"? Miała być!
      Już się cieszyłem na kolejne bryzgające mózgi i nadgnite zwłoki, a tu lipa?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka