dzidzia669 04.09.06, 20:17 ciekawe co zaprezentują..:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel-strzalka Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 20:23 zna ktos ten motyw muzyczny zapodawany kiedy przedstawiane były po kolei wszystkie pary? co to za kawałek? Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 20:29 Czy ktoś mi wytłumaczy, dlaczego finał finał odbywa sie przed ropoczęciem kolejnej edycji?? totalny bezsens! Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 20:42 Dzidzia -piernik wysmarowala się samoopalaczem w kolorze marchwi. A Foremka jak zwykle infantylna jak 12-latka Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 20:47 czy to było do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 20:58 Czyżbyś też używala samoopalacza w tym kolorze? Mialam na myśli prowadzącą, Pani Dzidziu. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 20:59 AA to przepraszam poniosło mnie:) a samoopalacza nigdy nawet w rekach niemialam:) tak czy siak sztywny ten taniec dziś.. Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 21:12 Wybaczam w imię wspólnego komentowania Ale jak kliknęlam w Twoją wizytówkę, to normalnie ostra babka z Ciebie )))) Odpowiedz Link Zgłoś
syriusz_wielki Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 21:15 ooo !! Maserak tańczy jak małpka w buszu , hehe. Kulam sie ze śmiechu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 21:18 a dzieki:)ale ogolnie mam przekorny nick jak ktos sie do niego przyczepia to mam frajde:D Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 20:55 Jesli to było do mnie :)to teraz jest cos do ciebie :)w dodatku twoje slowa w odniesieniu do innego forumowicza "Już sam twój nick powala,nie dyskutuję z idiotami." Jesli oceniasz ludzi po nicku to żal mi cię:) Odpowiedz Link Zgłoś
syriusz_wielki Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 21:01 no i zobaczyłem znowu moja cudowną Anetkę Piotrowską , która juz nie jest zamroczona ! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 21:03 Ale jej wlosy urosły:) Odpowiedz Link Zgłoś
syriusz_wielki Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 21:07 Cichopkowa irytuje mnie tym dziecinnym i naiwnym zachowaniem, tym mizdrzeniem się do publiczności i Hakielka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 21:09 dodam jeszcze i ciaglym wspominaniem ze gra w M ja MILOSc ....... Odpowiedz Link Zgłoś
karo.pik Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 21:55 Mnie też. Opływa lukrem, aż się mdło robi, bleee;P Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 21:09 Anecia ladna jest,ale ten glos.... Odpowiedz Link Zgłoś
karo.pik Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 21:09 A Cichopek znowu przytył;p jak fajnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 21:10 No wlaśnie, już nie chcialam tego pisać ,żeby nie wyszlo,że tylko zlośliwie piszę Odpowiedz Link Zgłoś
syriusz_wielki Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 21:18 Nie , no normalnie to jury jest przekupione !! wszystkim dają dychy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ana-green Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 21:21 A ja chciałabym tylko napisać, że Ania Głogowska tańczy przerewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
syriusz_wielki Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 21:24 ok, ale moja Anetka Piotrowska jeszcze lepiej ! niech ino tylko tańczy i nic nie mówi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 21:25 Moja instruktorka tanca była na castingu w warszawie do tanca z gwiazdami - tez mistrzymi w latino - i casting owy trwal caly dzien m.in iczyla tanga mroczka i paru innych, na koncu przyszedl pan jak on sie nazywa ten choreograf ich cały i powiedzial ze jesli przeprowadzi sie do w-wy i bedzie uczyc w jego szkole (gratis oczywiscie) to ja przyjmą... jednym slowem on sobie szuka tancerzy do swoich show i robi na tym wielkie pieniadze.. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 21:26 miało być uczyła Mroczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
syriusz_wielki Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 21:40 ymmm...Piotrowska jest boska !!! widzieliście to mrugnięcie okiem ? to pewnie do mnie :-))) powinna dostac nagrodę dla najbardziej sexy tancerki programu. Oczu nie idzie oderwać od niej ! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 21:41 syriuszu bedziesz miec kolejna edycje dla siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lola-j-23 Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 21:46 Nie lubię TVN za festiwale,ale wybaczam wiele za Taniec z Gwiazdami:)Widziałam angielską edycję- porażka!!! Nasze Gwiazdy, Tancerze i...PROWADZĄCY (ale tylko ten program)są w deskę. A...Jury też:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 21:48 Kasi faktycznie troszke przybyło:) a Iwonce na zblizeniu widac dziwny nosek jakis:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 21:51 Zaraz sobie pomyslalam,że do Ciebie mrugala. Inaczej być nie moglo. Odpowiedz Link Zgłoś
syriusz_wielki Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 21:54 krzaczekbzu napisał: > Zaraz sobie pomyslalam,że do Ciebie mrugala. Inaczej być nie moglo. Dobrze mówisz ! teraz Ona wygra kolejną edycję z Cypryańskim :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 21:56 syriuszu ile ty tracisz na te smsy na nią:) strach pomyslec:D Odpowiedz Link Zgłoś
syriusz_wielki Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 21:58 dzidzia669 napisała: > syriuszu ile ty tracisz na te smsy na nią:) strach pomyslec:D właśnie że nie ! tak sie na Nią zapatrzyłem, że zapomiałem o sms :-) Odpowiedz Link Zgłoś
renatta1 Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:36 Aneta zachowuje sie jak wielka gwiazda. Wdziałam ją ostatnio w CH Targówek, gdzie tańczyła z Mroczkiem. Poprosiłam ją o autograf dla córki, ale nawet się do mnie nie odezwała, tylko sobie poszła. Nie lubię jej od tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 21:59 I tak wygrają Cichopki. Toz to jakieś ustawione konkursy!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 22:09 uhm, a drugie miejsce zajmie... zrozpaczona tym faktym Oleńka Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 22:13 o nie, nie aż tak ustawiona nie jest. Przeciez mamy Foremniak Małgorzate ze słodkim Maserakiem jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
copa.cojones Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 22:39 Ty syriusz przestań! zostaw troche dla mnie. qrcze naprawde mi się podoba. Wszystko ma na swoim miejscu i wie jak to wykorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
syriusz_wielki Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 22:42 copa.cojones napisał: > Ty syriusz przestań! zostaw troche dla mnie. > > qrcze naprawde mi się podoba. Wszystko ma na swoim miejscu i wie jak to wykorzy > stać. jasne, podzielimy sie Anetką :-) jednego dnia Ty, a drugiego Ja ! Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_o_hara Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 21:59 Cóż, może Cichopek jest przesłodzona i przez to niestrawna, ale tańczy REWELACYJNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 22:03 Taj jej zazdroszczę tego umienia tańczenia Odpowiedz Link Zgłoś
syriusz_wielki Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 22:00 nooo , najwieksze drewniaki juz odpadły ! Odpowiedz Link Zgłoś
no_one2 Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 22:03 Dobrze jest zapalic sobie ganje jak ktos dysponuje. Calkiem milo sie oglada ta Anetke :> Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 22:07 Ale mój naulubieńszy walc jest... Ech, piekny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 22:10 a wiecie ze z zamknietymi oczami sie lepiej tanczy:) no moze nie z takim stresem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zorbalegrec Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 22:14 syriusz_wielki napisała: > nooo , najwieksze drewniaki juz odpadły ! jest jeszcze kwasniewska, dobija mnie to puste dziewcze, wykreowane za publiczne pieniadze, blee :( podobnie jak i reszta kwasniewskich, z "tych kwasniewskich", rzecz jasna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 22:21 no proszę Cię z ust mi to wyjęłaś... o tym drewniaku, że jeden jeszcze został!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella no nie, popluczyny sfrustrowanej 04.09.06, 22:59 wez ze sie bidoku i nieudaczniku, i puknij w ta swoja pusta lepetyne, chyba masz jakas pomrocznosc jasna i nie wiesz nawet jakie bzdury bazgrolisz!!!! a powiedz nam, co tez stalo twojemu ojcu na przeszkodzie aby pojsc w polityke i zostac kims? dzis byc moze ktos o tobie by takie mile teksty walil. jak sie jest nikim i zerem zyciowym to pretensje ma sie nawet do robaka, ze zyje. pokaz sama co potrafisz, figuro Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: no nie, popluczyny sfrustrowanej 04.09.06, 23:07 słuchaj ja Ciebie nie obrażałam, tym bardziej twojego ojca, zatem spadaj a poza tym skąd wiesz czy mój ojciec w polityce nie jest, zatem???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: no nie, popluczyny sfrustrowanej 04.09.06, 23:16 gdyby byl to bys, delikatnie mowiac, swoja buzke troche przymknela, a oglady to ci niestety brak jak na niby ojca polityka, no chyba, ze pisuar, to sie wtedy rozumie samo przez sie, te nerwowe ataki bez sensu. nigdy nic nie wiadomo, moze jutro to ciebie wlasnie beda opluwac? milo bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: no nie, popluczyny sfrustrowanej 04.09.06, 23:20 jasne, już się nie mogę doczekać, zwłaszcza kiedy będziesz to ty, z twoją powalającą ogładą sięgającą dna, ah rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: no nie, popluczyny sfrustrowanej 04.09.06, 23:33 no coz, nie ma to jak dobra torunska szkola, atakowac i atakowac, nic konstruktywnego nie wnoszac, tylko popluczyny utkane w pomrocznym snie. gratuluje gracji i przejrzystosci umyslu, na FK tez jakos nigdy nie wykazalas sie bystroscia umyslu w zadawaniu pytan. moze do szkoly czas wrocic? Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: no nie, popluczyny sfrustrowanej 05.09.06, 08:40 poczucie przyzwoitosci i czyste sumienie? Zwlaszcza w czasach prl-u Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 22:22 Najpiekniejszy taniec to rumba Cichopek! To bylo boskie! Odpowiedz Link Zgłoś
karo.pik Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 22:37 Bez przesadyzmu. To już jest tak wystudiowane, że nie ma w tym nic oprócz tych wygibasów. Zero naturalności. Ja tam wolę jak w tańcu jest trochę życia, i nie musi być tak bez zarzuu i perfect,bo to sztuczne. A to nie jest prawdziwy konkurs taneczny wiec... Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: Foremce - Piers wyszła:))) 04.09.06, 22:42 Chcialabym zeby wygrala Foremka! Ile w nich plomienia i energii. Maserak z Foremka a z Kwasniewska to niebo a ziemia! Tych dwoje jest stworzonych dla siebie jesli chodzi o taniec! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Foremce - Piers wyszła:))) 04.09.06, 22:44 tez bym chciala zeby foremka :) a nie cichopek ktora opowiada o tym ze razem mieszkają ..litosci.. i to slodkie " to dzieki Marcinowi " Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Foremce - Piers wyszła:))) 04.09.06, 22:45 tak, to wszystko dzięki Marcinkowi, i ta cudowna sopocka publiczność.... żenuła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: Foremce - Piers wyszła:))) 04.09.06, 22:45 Ale i tak Cichopkowa wygra! Niestety :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Foremce - Piers wyszła:))) 04.09.06, 22:45 też się tego obawiam:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
tmieti Re: Foremce - Piers wyszła:))) 04.09.06, 22:47 Cichopek jest najlepsza. Oceniam taniec, a nie zachowanie. TO jest konkurs tańca. Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Foremce - Piers wyszła:))) 04.09.06, 22:46 Ale jakoś mi bardziej pasuje dwoje mlodych ludzi, zakochanych. A foremka, no sory-nikt nie wmówi ,żadna akcja UNICEF, że nie kręci z Maserakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 22:41 Cycek się foremce wymsknąl,ha ha ha-ale Maserak szybko zakryl. Ten to jest fajny chlopak Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 22:46 Dokładnie. :D Foremka zrobiła gag a'la Janet Jackson, ale Maserak zadziałał jak błyskawica. :) Odpowiedz Link Zgłoś
minka76 Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 22:46 Ależ byli potem zażenowani, chyba mieli nadzieję, że tego nie pokazali, ale to niestety poszło i to ze zbliżenia. Fajny chłopak z tego kamerzysty, że tak szybko zareagował i to uciął;) Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 22:46 Kurde,przegapilam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
syriusz_wielki Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 22:46 ooo ! te Kwiaty były dla Anetki właśnie ode mnie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
konbea Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 22:47 no wlasnie tak mi sie wydawało, ale nie bylam pewna.:) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 22:50 Ale dzialasz jak blyskawica...NoNo... A masz wklejone jej fotki z plejboja nad lózkiem lub w szafce? Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 22:51 swietnie dziewczyna tańczy a ma dopiero 19 lat Odpowiedz Link Zgłoś
syriusz_wielki Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 22:54 krzaczekbzu napisał: > Ale dzialasz jak blyskawica...NoNo... > A masz wklejone jej fotki z plejboja nad lózkiem lub w szafce? Mam tego sierpniowego Playboya z jej sesją !!! codziennie wieczorem przed zaśnięciem oglądam Jej ponętne i cudowne ciałko ! cudowne , jędrne ciasteczko...mniam mniam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zorbalegrec Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 22:58 ladna, zgrabna i gibka z niej dzieczynka, tez mi sie podoba :) pieknie tanczy! ale cichopkowa tez niezle wygimnastykowana. Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:03 To już nie pytam co się dalej dzieje)))) Szkoda,że Maserak się nie rozebral nigdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:06 zabiłas mnie tym textem:)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:13 No co, też bym sobie go wykleila nad lóżkiem. Ale wiecie co?Chyba się kopsnę pod Operę, w końcu mieszkam w Sopocie, może go spotkam. Ale on pewnie będzie pocieszal foremkę.(((( Odpowiedz Link Zgłoś
zorbalegrec Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 22:55 czy kwasniewska moglaby wziac jakies lekcje obycia z kamera, bo zachowuje sie jak wiejskie dziewcze z gs-u na widok filmowcow. przepraszam, ale "panna szczeka" dziala mi na nerwy strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:13 uważaj, nie wypowiadaj takich ostrych słów przeciwko Oleńce, nie wolno bo cię bagatella uciszy Odpowiedz Link Zgłoś
karo.pik Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:01 To tango to było no no no... Ale te gadki pod publikę, że jest taka och i ach, i że Marcinku- aj law ju...grrrr! Ja tam jestem za Foremką. Odpowiedz Link Zgłoś
zorbalegrec Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:05 szkoda, ze piotrowska nie tanczy z maserakiem, to bylby dopiero show! Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:05 Syriusz!!!!!Twoja Anecia wygrala Odpowiedz Link Zgłoś
syriusz_wielki Anetka Piotrowska the best !!! 04.09.06, 23:06 Yes ! Yes ! Yes ! Anetka Najlepszą Tancerką Programu ! Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: Anetka Piotrowska the best !!! 04.09.06, 23:08 Bo ma w sobie ten ogien i zar !!! Nalalo jej sie za ta porazke z tym calym Mroczkiem! Brawo Anetka! Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:07 Ja też jestem za Foremką. Ale nie czarujmy się, wygra słodka Kizia-Mizia czyli Cich(ł)opek. :] :( Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:10 Swinstwo! Foremka miala byc w Finale!!!! Buuuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
ghemar A publika wyla... 04.09.06, 23:10 Bo odpadla Foremka i Maserak, szkoda, bo wolalbym ich niz Anecie i Mroczyslawa :/ Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: A publika wyla... 04.09.06, 23:11 Wygrało M jak Miłość, niestety bardzo przewidywalny ten finał. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: A publika wyla... 04.09.06, 23:14 i bankowo wygra Kasia , no w końcu Prima jest (cafe wprawdzie), ale... Odpowiedz Link Zgłoś
karo.pik Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:14 Łeeee! Brak w Foremki i Maseraka w finale to jest efekt jakiegoś spisku na wielka skalę. Na otarcie łez będzie porcja lukru w różowej kiecce plus zgrany numer z Wirującego seksu. Żenuła. Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:16 Dokladnie jak piszesz karo! Szkoda mi Foremki i Maseraka! oni powinni byli wygrac! Odpowiedz Link Zgłoś
ghemar Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:18 Wygrac to nie, bo jednak Cichopek jest poziom wyzej od Foremki. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:18 a fe ,weż idz z tym tytułem -Dirty Dancing ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zorbalegrec Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:15 alez sie mroczek porozciagal, swietne to bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:18 chyba wszystkim tu dzis podpadne, ale jak rany, nie rozumiem o co Wam chodzi z ta Cichopek. moim zdaniem Anetka, Ola i Foremka mizdrza sie dokladnie tak samo, wszystkie sie wdziecza jak malpy na grabiach :/ i jakos u Cichopek przyznam najmniej mi to przeszkadza. moze dlatego, ze dziewczyna autentycznie najlepiej tanczy? i jakos nie kluje mnie w oczy jej milosc do Marcina. bardziej mnie chyba irytuje to jak Piotrowska nie jest w stanie schowac w kieszen na jeden wieczor dasow wobec Mroczka. geez, wozili sie po wszystkich brukowcach z tymi aferami i jeszcze nam kaza to ogladac na parkiecie... a Foremka sie u mnie skreslila, nie umiala ukryc rozczarowania punktacja i zachowala sie bez klasy. jak dzidzia, ktorej rodzice nie chca kupic ciastka, ojej. a Mamba mnie rozwalila, jak przedrzezniala Tyszkiewicz. bomba :D Odpowiedz Link Zgłoś
karo.pik Re: Cichopek pewnei znowu skoczy 04.09.06, 23:26 też na to czekałam;p Wybrali asekurancką wersje, a jakże. Odpowiedz Link Zgłoś
ghemar Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:20 Zgadzam sie z toba, dzisiaj Cichopek jest najlepsza i tyle! I plusik dla Czarnej Mamby za parodie Tyszki :) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:22 ale to prawda cichopek jest najlepsza ,tylko to wzruszenie takie ehmmm ....... Odpowiedz Link Zgłoś
ghemar Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:23 Wzruszenie, bo ona taka delikatna i wrazliwa, nie dziwie sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:24 cichopek wg mnie na rowni z foremką technicznie - ale to wzruszenie faktycznie slodycz mi ekran zalewa Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:28 Aż się dziwię że tak plujecie jadem. 1. Kwaśniewska nie jest drętwa, w przeciwieństwie do tego co prezentowała w swojej edycji programu. Uważam że zachowuje się dowcipnie i z dystensem. Z klasą po prostu. No cóz ale nie każdy jest w stanie zauważyć klasę. Szczególnie ci którzy się zachwycają Anetką czy jak jej tam. 2. Uważam że zaprezentowanie układu z Dirty Dancing to była doskonała kropka nad i, szczególnie że była wykonana peerfekcyjnie. Dla mnie, że tak pojadę potocznie, bomba. 3. Pani Foremniak, mimo, że do tej pory uważałam ją za człowieka z klasą, cóż ... infantylizm i okropne urażenie na jej twarzy po tekście jurora o dojrzałej kobiecości... spowodowały że zwątpiłam w tą klasę. Choć wygląda tak że pozazdrościć naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 05.09.06, 08:40 Ola Kwasniewska, ktora w ogole mi sie nie podobala w czasie programu (mam na mysli taniec - to do tych, ktorzy beda od razu chcieli w to wmieszac polityke czy inne pozataneczne historie), dzis zrobila na mnie o wiele lepsze wrazenie niz Foremniak, zwlaszcza porownujac ich wykonania rumby. przyznam, ze bylam zaskoczona, rumba Oli byla znacznie lepsza i bardziej zmyslowa niz Foremki. jakos tez nie potrafie sie przylaczyc do choru zachwytow nad Anetka (a wlosy ma sztucznie przedluzane :P). Foremniak byla tak przekonana o wyzszosci swoich umiejetnosci tanecznych nad pozostalymi, ze nawet nie starala sie tego ukryc, co w polaczeniu z jej popiskiwaniem i infantylizmem stworzylo dzis dla mnie mieszanke niestrawna, zwlaszcza, ze ku mojemu zdziwieniu tanczyla dzis znacznie gorzej niz w czasie programu. szkoda, bo liczylam conajmniej na tak zacieta rywalizacje miedzy Maserniak i Cichakiel, jak w II edycji... a te dasy na jury, z punktem kulminacyjnym w czasie przyznawania punktacji, to juz bylo ponad moje sily i zyczylam jej odpadniecia. inna rzecz, ze jury tez strzelilo sobie w stope. niepotrzebnie zaczeli od razu od wysokiego C, przyznajac same dziesiatki i dziewiatki prawie od poczatku, bo potem po prostu ich obecnosc tam stracila sens. wszystkie pary tanczyly coraz lepiej i lepiej, a oni nie mieli czym tego nagrodzic, bo wyczerpali punktacje przy pierwszym tancu. w efekcie byli tam tylko niepotrzebnym i watpliwym ozdobnikiem (zwlaszcza, ze pan Piotr postanowil nie oceniac zawartosci technicznej, ale stac sie kolejnym Wodeckim - sic!). Mamba starala sie ratowac te profesjonalna twarz jury, ale skutek byl prawie niewidoczny na tle wazeliny pozostalej trojki. a tak juz zupelnie na marginesie, to chcialabym w wieku Foremniak wygladac tak jak ona i tak dobrze sie trzymac :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 05.09.06, 12:34 a mi sie ta rumba Oli jakos nie podobala. nie wiem dlaczego Sztaba narzucil takie tempo, ale mialo byc zmyslowo, a wyszlo tak na chybcika :/ Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 05.09.06, 14:51 Kubu! brakowalo mi tu Ciebie :) serio. w niewielu sprawach sie nie zgadzamy ;) ale w kwestii Foremniak i Cichopkowej raczej nie dojdziemy do porozumienia :D chociaz nie, w jednej kwestii jestesmy jednoglosni: nie powinna otwierac buzi, lepiej niech tanczy i wyglada ;) a jesli chodzi o Ole, przypomniala mi sie jedna smieszna rzecz w calej tej rumbie, ktora ogolnie mi sie podobala :) ze Ola ja odtanczyla z takim wyrazem niesamowitego skupienia i wysilku na twarzy :P chociaz to i tak nic w porownaniu z minami, ktore strzela Mroczek ;) no, ale to tak zupelnie na marginesie. a tak troche OT, masz jakies oczekiwania w zwiazku z nowa edycja TzG? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 05.09.06, 15:18 oczekiwania mam dwa glowne (i kilka mniejszych, ale o tem wieczorem): 1. ze jako pierwszy odpadnie Milowicz, bo nienawidze go jak psa 2. ze Sztaba zejdzie na ziemie i juz nie bedzie kazal ludziom tanczyc pasodoble do Floydow, czy Metalliki. wlasnie wrocilem z Hiszpanii i przy takim bogactwie muzycznym polwyspu rozwiazania w TzG zwyczajnie bolą Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 05.09.06, 16:24 1. to tu mamy oczekiwania absolutnie zbiezne :D z tym, ze ja pragne odpadniecia tej pary podwojnie, ze wzgledu na oblesnego Milowicza i ze wzgledu na jego partnerke... 2. od dawna to postuluje, zreszta nie tylko w przypadku pasodoble. a tak w ogole to mam od dluzszego czasu jeszcze jedno oczekiwanie poza konkursem, mianowicie takie, zeby byla kolejna edycja Idola :P Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 05.09.06, 23:27 do jego partnerki nic nie mam, bo dala mi duzo radosci (chociaz glownie niezamierzonej) w ramach Kawalera, a do tego chetnie zobacze, co ona naprawde potrafi zdzialac na parkiecie. niestety jej partner skutecznie mnie odrzuca :) * * * nie no, juz predzej zniose cha-che przy Kylie i tango przy Shaggym niz paso pod We Don't Need No Education :/ tak jak lubie Sztabe i jego aranzacyjne popisy, tak tym razem pojechal po bandzie * * * z innych pragnien i ksiegi skarg i zazalen, to szkoda, ze tym razem nie bedzie Marcina Olszewskiego i Ani Glogowskiej. Co do Marcina to mam teorie spisku, ze nie przedluzono z nim kontraktu po jego ostentacyjnie niegrzecznym pozegnaniu jurorow w poprzedniej edycji. szkoda, bo to swietny tancerz a do tego chlopak z ikrą (wedlug mnie znacznie zabawniejszy od Maseraka) co do Ani teorii nie mam, ale i tak zaluje. fajnie byloby zobaczyc ja z jakims mlodym i zdolnym partnerem, a nie wiedziec czemu zawsze jej sie trafialy zywe trupy i panowie w srednim wieku co do oczekiwan, to ciekaw jestem wystepu Magdy Wojcik. To tancerka ze sporym stazem (od Teatru Wielkiego po pierwsza obsade "Metra"), wiec na tle amatorow moze zablysnac. oczywiscie to nie jest do konca fair play w stosunku do reszty uczestnikow, ale tu chyba w kazdej edycji trafialy sie osoby z takim zapleczem. jezeli chodzi o reszte, to raczej wiekszosc jest na zasadzie tabula rasa, bo bardziej ich nie znam, niz znam, albo sa mi absolutnie obojetni. tak wiec co najwyzej mozna mowic o lekko pozytywnym wyczekiwaniu na ich wystepy w pierwszym odcinku :) co do idola, to oczywiscie jestem za, ale chyba tylko mozemy sobie pomarzyc... ostatnio widzialem dwa odcinki niemieckiego programu POPSTARS. hesus marija, oni tam przyjmowali osoby, ktore u nas nie zakwalilifkowalyby sie nawet do kategorii 'kosmici' :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ithilhin Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 05.09.06, 14:12 siuil_a_run napisała: > Foremniak byla tak przekonana o wyzszosci swoich umiejetnosci tanecznych nad > pozostalymi, ze nawet nie starala sie tego ukryc (...)a te dasy na jury, z punktem > kulminacyjnym w czasie przyznawania punktacji, to juz bylo ponad moje sily i > zyczylam jej odpadniecia. kurcze, a ja mialam wrazenie, ze ona jest jakas zazenowana przez wiekszosc programu i ta jej mina przy punktacji byla raczej w stylu "tak duzo???!" jakby zdawala sobie sprawe, ze nie jest do kona w formie. a Ola K. mi sie zawsze podobala a w finale w sopocie byla swobodniejsza i lepsza niz w programie. no i lepiej jej sie tanczy z tym nowym partnerem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 05.09.06, 12:31 ja chyba jestem w mniejszosci, ale uwazam, ze Ola Kwasniewska jest bardzo fajna osoba, a z jej wczorajszej ŚMIE-TAN-KI smialem sie pol wieczoru. Lubie osoby z takim nienachalnym, a inteligentnym poczuciem humoru :) nie dziw sie Foremce, gdyby strescic wypowiedz jurora, to wychodzi na to, ze przed kilkumilionowa publika powiedzial "jest pani stara". dziwisz sie, ze sie zirytowala? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 05.09.06, 14:57 kubissimo napisał: > nie dziw sie Foremce, gdyby strescic wypowiedz jurora, to wychodzi na to, ze > przed kilkumilionowa publika powiedzial "jest pani stara". dziwisz sie, ze sie > zirytowala? ;) uoj, to byla gafa. nie wiem, po co tak palnal, czy chcial powiedziec komplement, a mu nie wyszlo, czy wrecz przeciwnie, chcial byc zlosliwy i doskonale mu sie to udalo? tak czy kwak, efekt byl "nie bardzo". ale za to podobala mi sie Mamba jak nazwala Janiaka Pinokiem :D przed oczami stanela mi drewniana kukielka piszczaca: chce byc prawdziwym chlopcem! :D Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 05.09.06, 15:14 razem z przyjaciolka, z ktora ogladalem final finalow, wylismy jak glupki wyobrazajac sobie Oliviera, ktory swoim piskliwym glosikiem zaklina sie: "ale ja naprawde jestem macho! obiecuje!" :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelcia007 Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 05.09.06, 16:41 z jakiej smietanki?Jak dla mnie to był najciekawszy odcinek wszystkich edycji. Jesli chodzi o zachowanie poszczegolnych uczestnikow to byłam przerazona. Zacznijmy d osoby ktora wczoraj staraciła chyba najwiecej w oczach ludzi, a chodzi mianowicie o pani Foremniak. naparwde zal mi jej było wczoraj z dwoch powodow- piers i tekst galinskiego po rumbie:/. facet dobił kobiete z tym tekstem o dojrzałosc. Moze dla innej osoby to byłby komplement ale pani foremniak robi wszystko ,zeby zatrzymac nieuchronnie mijajacy czas. zachowuje sie tak strasznie infantylnie udajac zakochana nastolarke ze az odpycha:/. Romans jest czy go nie ma nie wazne ale ona swoim zachowaniem ciagle pokazuje ,ze to cos wiecej niz przyjaz, a Maserak jakis taki dystans zachowuje. Cichopki oczywiscie pieknie tanczyli jedye co mi przeszkadza to ,ze ten ich taniec to bardziej gimnastyka artystyczna niz taniec:P. ja wiem ze ona chodziła do jakiejs szkoły gimanstycznej ale zeby tak sie popisywac:D. A tak serio to oczywiscie talentu odebrac jej nie mzona ale wezmy tez pod uwage ,ze panna tanczy na okragło na roznych imporezach z jej kochanym marcinkiem:). Przeszkadzała mi ta slodycz wczoraj, az mdłe to było momentami. Gratuluje zwyciestwa mimo wszytsko bo to w koncu taniec sie liczy:). Ola Kwasniews- to jest trudny przypadek:P. Nie no powiem wam ,ze uwielbiam ta panne:). Rezcywisce wczoraj tanczyła lpiej niz w programie( nie wiem czy wiecie ale u telewidzow 1 miejsce zajeła cichopek a drugie Ola-ciekawe co powiedza osoby ktore mowiły ze wszytskie głosy na ole i maseraka w 3 edycji to oddawały fanki rafała:)) choc Iwona cos wczoraj sie na nia uwzieła. wielki plus za to ,e poradziła sobie ze zmiana partnera nie strzelała zadnych fochow itp. jelsi chodzi o jej zachowanie to dziewczyna czytałam gdzies ostatnio przyznała ,ze jest zakochana:). wesoła,spontaniczna, otwarta(fajna była ta gestykulacja otwarta zamknieja:P). anetka Piotrkowska-wielki plus,nie buniłam jej cała 3 edycje po wczorajszym wielki szacunek. Myslałam ,ze jest sztuczna panna a wczoraj udowodniła ze jes prawdziwa. Nie uwała usmiechow ,szczescia itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelcia007 Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 06.09.06, 12:29 ja chyba jestem w mniejszosci, ale uwazam, ze Ola Kwasniewska jest bardzo fajna osoba, a z jej wczorajszej ŚMIE-TAN-KI smialem sie pol wieczoru. Lubie osoby z takim nienachalnym, a inteligentnym poczuciem humoru :) O jaka smietanke chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 06.09.06, 12:49 trzeba bylo ogladac uwaznie, bo na pismie to nie bedzie zabawne :P Odpowiedz Link Zgłoś
ewelcia007 Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 06.09.06, 15:29 ale moze w przyblizeniu ,to było w materiale jakims czy jak rozmawiałą z kasia? Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:21 Podpisuję się pod tym siuilu_a_runie Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:25 siuil_a_run, jestem pci zenskiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
syriusz_wielki Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:21 siuil_a_run napisała: > chyba wszystkim tu dzis podpadne, ale jak rany, nie rozumiem o co Wam chodzi z > ta Cichopek. moim zdaniem Anetka, Ola i Foremka mizdrza sie dokladnie tak samo, > > wszystkie sie wdziecza jak malpy na grabiach :/ i jakos u Cichopek przyznam > najmniej mi to przeszkadza. moze dlatego, ze dziewczyna autentycznie najlepiej > tanczy? i jakos nie kluje mnie w oczy jej milosc do Marcina. bardziej mnie > chyba irytuje to jak Piotrowska nie jest w stanie schowac w kieszen na jeden > wieczor dasow wobec Mroczka. geez, wozili sie po wszystkich brukowcach z tymi > aferami i jeszcze nam kaza to ogladac na parkiecie... > > a Foremka sie u mnie skreslila, nie umiala ukryc rozczarowania punktacja i > zachowala sie bez klasy. jak dzidzia, ktorej rodzice nie chca kupic ciastka, > ojej. > > a Mamba mnie rozwalila, jak przedrzezniala Tyszkiewicz. bomba :D nie oglądasz uwaznie :-) Anetka kilakrotnie puszczała oko do Mroczka, pomimo oczywistej sytuacji miedzy Nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:21 Foremniak miała prawo być rozczarowana bo czarna mamba ją kilkakrotnie skrzywdziła swoimi notami. Chyba czegoś pani Małgosi zazdrości, że na siłę chce ją upupić. :] "Wielkiego" finału pod sztandarem M jak Miernota już nie oglądam, bo mi te pary wiszą. Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:23 Tanczą ładnie, ale te publiczne wyznania i podziekowania i te łzy... Medialne to takie i żałosne jakieś. Odpowiedz Link Zgłoś
ghemar Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:24 Czy ja jako jedyny nie widze w tych lezkach niczego medialnego? Nie dziwie sie jej, emocje potezne, a ona taka wrazliwa, emocjonuje sie dziewoja :) Odpowiedz Link Zgłoś
zorbalegrec Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:26 ghemar napisał: > Czy ja jako jedyny nie widze w tych lezkach niczego medialnego? Nie dziwie sie > jej, emocje potezne, a ona taka wrazliwa, emocjonuje sie dziewoja :) dla mnie tez to naturalne, pewnie tez bym tak zareagowala. Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:30 ja takoz :) uwazam ze jest absolutnie autentyczna, co wiecej, jest jej z tym do twarzy :) w ogole oprocz tego ze bezwzglednie najlepiej tancza, sa sympatyczna para i przynajmniej w ich przypadku uczucie bylo i jest prawdziwe, a nie na uzytek programu ;) ja tez ulegam emocjom i czesto rycze, wiec mi to u innych nie przeszkadza :D Odpowiedz Link Zgłoś
fragile_a Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:37 Ja też nie widzę niczego sztucznego w jej słowach. Szczególnie 'kochany' zabrzmiało tak, jakby miała całe ciało zapełnione emocjami i jedną sekundę by je wszystkie z siebie uwolnić. Bardzo się cieszę, że wygrali i w ogóle fajnie, że świat potrafi być piękny :). Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:24 Wiecie co, to fajnie popatrzeć na mlodych, szczęśliwych ludzi, ktorzy pomimo calej popularności są naturalni i szczerzy. Foremniak tańczy fajnie,ale nie aż tak jak Cichopek. To jest moje zdanie, akceptuję inne))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:28 ciekawe co dalej z nimi czy bedzie final finałow 2 po kolejnej edycji?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:27 i tu sie podpisze pod toba obiema lapkami, dokladnie tak samo mysle, choc z bardzo daleka. ale patrze na te wszystkie cud wygibasy bez zadnych ni to uprzedzen ni to preferencji. choc mowienie o mroczku gwiazdor bardzo mnie zirytowalo, coz taki np.john travolta przy nim znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:30 Ale emocje. ja cieeeeeeeeeeeeeee Cieszę się razem z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 05.09.06, 12:28 eeee, ale jakie rozczarowanie punktacja? przeciez dostawali od 39 do 40 punktow - ciezko byloby dostac wiecej. a po rumbie bylo widac, ze jest zaskoczona, ze tyle dostali, bo widac bylo, ze jest niezadowolona i chyba nie chodzilo o awarie kostiumu. i naprawde nie wiem do czego pijesz z tym brakiem klasy. Mi sie zawsze podobalo, ze ona zawsze w tym programie z klasa przyjmowala wszelkie oceny jurorow, nawet kiedy byly ewidentnie niesprawiedliwie (bo nie raz i nie dwa byla lepsza od Cichopkowej, czego chociazby p. Iwona dziwnym trafem nie umiala dostrzec) co innego jej wypowiedzi - za kazdym razem jak otwiera usta, wiele traci ;) ale tancerka jest swietna i uwazam Odpowiedz Link Zgłoś
ghemar Bravo, jestem zadowolony :) 04.09.06, 23:29 Nooo, nie wygral durny Mroczek Mroczyslaw! Brawa dla Kasi i Marcina!! Byly dzisiaj najlepsi i tyle. Nic wiecej tu nie trzeba mowic. Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Bravo, jestem zadowolony :) 04.09.06, 23:31 :)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Bravo, jestem zadowolony :) 04.09.06, 23:32 to o czym teraz gadamy? Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Bravo, jestem zadowolony :) 04.09.06, 23:34 teraz to idziemy spac ;) ja w kazdym razie ide, z nadzieja ze moje mlode nie obudzi mnie za godzine bo bedzie glodne :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
syriusz_wielki już za tydzień !... 04.09.06, 23:34 ...zobaczę Anetkę w czwartej edycji z Cypryańskim !!! a tymczasem został mi ...sierpniowy Playboy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: już za tydzień !... 04.09.06, 23:36 A ja idę pod Operę Leśną, może wyhaczę Maseraka. Zatańczę z nim,że tak się wyrażę Odpowiedz Link Zgłoś
ania1707 Re: Bravo, jestem zadowolony :) 04.09.06, 23:33 nie wygrał durny Mroczek, za to wygrała durna........ Jak Cichopek zaczyna mówic to ten cały lukier az mi z telewizora wypływa. Ale tańczy ładnie to prawda. Więc najlepiej niech juz tylko tańczy... Odpowiedz Link Zgłoś
ghemar Re: Bravo, jestem zadowolony :) 04.09.06, 23:37 Oj fakt, przesadzilem z nazywaniem go durnym, ale Mroczek jest dla mnie antypatyczny i tyle. Nie moge na niego patrzec gdy sie ukazuje na szklanym ekranie. Odpowiedz Link Zgłoś
ania1707 Re: Bravo, jestem zadowolony :) 04.09.06, 23:43 Mam podobne uczucia w stosunku do pani Cichopek. A ostatnio wszędzie jej pełno, aż strach lodówke otworzyć. A namiar jej słodyczy powoduje u mnie odruch wymiotny. Odpowiedz Link Zgłoś
minka76 Re: Bravo, jestem zadowolony :) 04.09.06, 23:38 Wszystko ok, tylko po co to wszystko było? Taki Finał Finałów rozumiem gdyby nie było już czwartej edycji, koniec, trzy edycje i koniec robimy finał. Ale zaraz będzie czwarta edycja. Bezsens. Nawiasem mówiąc to było oczywiste kto wygra, to że K. Cichopek będzie dziękować, płakać a w ludzkiuch sercach zapanuje wszechogarniające szczęście. Już dość tej słodyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Bravo, jestem zadowolony :) 04.09.06, 23:52 Wszystko ok, tylko po co to wszystko było? Taki Finał Finałów rozumiem gdyby nie było już czwartej edycji, koniec, trzy edycje i koniec robimy finał. Ale zaraz będzie czwarta edycja. Bezsens. Nawiasem mówiąc to było oczywiste kto wygra, to że K. Cichopek będzie dziękować, płakać a w ludzkiuch sercach zapanuje wszechogarniające szczęście. Już dość tej słodyczy. Tak tak tak, więcej Gosia, Kwaków , przemocy i Romka. Nakręćmy kolejny program "A z kogo dziś zrobimy agenta sb" Slijmy sms-y! Nam się podobalo, zobacz jak przezywamy. Odpowiedz Link Zgłoś
karo.pik Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 04.09.06, 23:34 Ja wiedziałam, że tak będzie;) Ale naiwna jestem to oglądałam z nadzieją, że może jednak jakiś cudzik;P Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_agent Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 05.09.06, 02:06 dzidzia669 napisała: > ciekawe co zaprezentują..:) To troche jakby... odgrzewane kotlety! Odpowiedz Link Zgłoś
witaminnnka Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 05.09.06, 09:45 Niech i ja się wypowiem w yej kwestii..: Podziwiam wszystkich tancerzy za formę (przecież zatańczyli w ciągu 3 godzin 8 tańców!)a to wyczerpuje... Cichopek miała najłatwiej bo łączy ją gorące uczucie z partnerem i nie musi niczego udawać...ale przypomnijcie sobie, że na początku programu (2 edycji) byli dla siebie obcymi ludźmi a i tak tańczyli najlepiej...Nie rozumiem zgryźliwych komentarzy na jej temat. Ja uważam, że dziewczyna jest nadal naturalna i słodka jak zawsze! Jest urocza, pięknę rzęsy(figura niemodelarska) ale ma w sobie to coś i przy tym jest skromna (mam nadzieję, ze nie przewróci jej się w główce!)Prasa brukowa nie ma się do czego przyczepić i bardzo dobrze,życzę im (jej i Hakielowi) wszystkiego najlepszego! Foremnak pieknie się trzyma, zazdroszczę jej figury ale zachowanie trochę śmieszne (nie wiem czy zwróciliście uwagę jak jej wyskoczyła pierś to byla taka przed jury speszona i cicha (o wiele lepiej to wyglądało) Mroczek też ma talent, co tu ukrywać...ale trudno mi zrozumieć te plotki z gazet,bo zachowanie Piotrowskiej bylo dziwne (jak mowil, to sluchala powazna, skupiona,zla...)Mam wrazenie ze to jej się przwróciło w łepku..(playboy, sztucznie przedluzone wlosy) a w programie (3 edycja) bardzo ją lubiłam za naturalnośc, urodę i talent....ona się zmnienila. tyle. czkema na 4 edycje, mam nadzieje ze poziomem dorowna 2 i 3 -ciej. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila866 Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 05.09.06, 10:13 a jaki ma tytuł i kto śpiewa piosenkę, tą do której tańczyli Mroczek i Aneta, nie wiem jaki to taniec, ale ten z piórami, stroje zielone, żółte, na początku, on ogląda mecz Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 05.09.06, 10:25 to byla samba, do piosenki "Mujer latina", ktora spiewa Thalia. Odpowiedz Link Zgłoś
almahler Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 05.09.06, 12:01 czy macie moze linka z wystepem i zachowaniem sie formemniakowej? Odpowiedz Link Zgłoś
ewtel Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 05.09.06, 12:18 Mój ranking: 1. Cichopek i Hakiel tanczyli najlepiej, choc rezczywiscie duzo slodyczy tu bylo, za duzo lukru. 2. Foremniak i Maserak niezle show i w ogole swietnie tancza, choc jak dla mnie pani Foremniak zbyt infantylna, a jak zobaczylam jak "opluwali" sie z Maserakiem woda brrrrrr 3. Piotrowska Mroczek,lansowali sie jak mogli, choc musze przyznac ze mroczek w solowce w ostatnim tancu byl rewelacyjny (chodzi o taniec) 4.Kwasniewska i .... znacznie lepiej tanczyla Kwasniewska niz w edycji tanca, naparwde dobrze, ale brakuje jej wdzieku i subtelnhosci i to ja klasyfikuje na dalszej pozycji, pzoa tym nie pdodabalo mi sie jak sie zachowywala - nuby chciala byc taka "otwarta i na luzie" troche przerysowane to bylo 5. Oliwier i Kamila - coz pierwsza edycja..... 6. Paszt i Ania, oj Paszt to kompletna klapa,ale Ania rewelacja, szkoda,ze zawsze dostawala starszych partnerow, szkoda, bo chcialabym ja zobaczyc jak tanczy z kims mlodym z werwa Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 05.09.06, 16:12 nie rozumiem czym wy sie tu podniecacie.cale show nudne jak flaki z olejem, nie zatanczyli nic nowego, jury caly czas tylko 10 dawalo, wynik bardzo latwy do przewidzenia, zero emocji... myslalam ze lepiej to zrobia:/ a od cichopek sie odczepcie, jest sliczna i ma super figure:) Odpowiedz Link Zgłoś
diorella Re: Taniec z gwiazdami - finał Finałow 05.09.06, 20:34 Tak z ciekawości zapytam, ile Wy ludzie macie lat??? Przecież na litość boską Foremniak nie ma jeszcze cztredziestki, to mloda kobieta, co to za teksty o "dobrze się trzyma jak na ten wiek"??? Ja rozumiem, że dla nastolatków kobieta po trzydziestce to matuzalem, który powinien chodzić w worku pokutnym, a nie broń Boże romasnować i tańczyć, ale bzrmi to żenująco:/ A Cichopek to sliczna i pełna wdzięku dziewczyna! Odpowiedz Link Zgłoś
jmcfee Foremniak the best!!! 06.09.06, 09:23 To piękna kobieta z klasą - świetna tancerka i aktorka! Młodszym konkurentkom już teraz wiele do niej brakuje. Para Foremniak-Maserak zaserwowała najbardziej wysmakowane i doskonałe formy taneczne. Niesamowity feeling! Cichopek-Hakiel są świetni technicznie - ale to głównie zasługa Hakiela. Z nim nie da się źle tańczyć :) Piotrowska-Mroczek także tańczą świetnie i dostarczają niesamowitych wrażeń. Dyskusja "kto z nich jest najlepszy" jest bez sensu. Wszystkim tym parom należy się najwyższe trofeum. (ze wskazaniem na Małgosię Foremniak :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Filmik Z piersią Foremki 07.09.06, 07:59 balet.wrzuta.pl/film/oCnIuBBJBU/sutek_malgorzaty_foremniak Odpowiedz Link Zgłoś